« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2008, 20:01:28 » |
|
BALKI
|
bi başka bekleneni veremeyen ise 2005 draftının 2 numarası olan atletik forvet marvin williams.tamam belki atlanta ondan bir süperstar olmasını beklemiyordu ve 2005 draftı 2003'teki gibi geleceğin yıldızlarıyla dolu değildi. ama marvin yine de bekleneni veremedi ve yılın 2. çaylak beşine seçilebildi.
Nasıl ya? Chris Paul ve Derron Williams o draftta geldi lige.Böyle iki oyuncuyu hem de playmaker sıkıntısı varken pas geçti Atlanta ve bir süperstar olacağına inanarak aldı Marvin'i. Konuya hakim olmadan yorum yapmamak lazım. eğer takımın başında bilinçsiz kişiler varsa marvin williams gibi birinden süperstar olması beklenir tabi.bunun gibi hayal kırıklıkları çok yaşandı.ayrıca bazen takımlar sadece süperstar arayışı içinde olmazlar.yeni ve genç bir kadro içinde birbirini tamamlayacak oyuncular da ararlar.marvin de bunlardan biriydi. kaldı ki bunun konuya hakimiyetle direk bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2008, 21:40:39 » |
juliuserving
Yeni Üye
|
bencede o dfrafta chris paul veya deron alınmalıydı tyron lue gard pozisyonunda oynadığı zamanlarda düşünüyorumda cp,johson,childrees,smith,horford abi nasıl bir gelecek vadeden bir beş oldu kaçan balık büyük olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 24 Haziran 2008, 10:00:00 » |
pardus
NBA Draft'ında
I Love You NBA
|
Bence Darko Milicic, Çünkü son yılların en büyük hayal kırıklığı sen kalk 2 sıradan seç wade , melo ve cbosh'a ne oldu
|
|
|
|
|
|
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas
|
|
|
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2008, 16:47:53 » |
|
BlacK_SmokE
|
darko milicic:draftta 2.sıradan seçildi hem de carmelo, bosh ve wade'in önünde, ama hiçbir varlık gösteremedi steve francis:bi ara coşuyodu allstar ilk beş başlıyodu ama şimdi adı bile duyulmuyo andrei kirilenko:2-3 sezon önce bazı maçlar nerdeyse 5x5 yapıyodu bu aralar bayağı gerileme var ben wallace:nerdeyse bütün istatistikleri düştü
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2008, 21:17:44 Gönderen: BlacK_SmokE »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 05 Temmuz 2008, 22:12:37 » |
|
wiltchamberlain
|
Birçok oyuncu war. Bende bir kaç tane değinmek istiyorum. 1-Stomile Swift: 2000 draftında 2. sıradan Vancauver tarafından seçildi ama sonradan takım Memphis'e taşındı. Stomile daha çaylak sezonunda vasat bir performans gösterdi. Bir kaç sezon biraz iyi oynasa da genel olarak vasatın üstüne çıkamadı ve kariyeri bu noktada. 2-Marcus Fizer: O da 2000 draftında 4. sıradan Chiago tarfından seçildi. İlk iki-üç sezonunda şöyle böyle oynuo felan desekte oda vasat ve istenineni veremedi ve Nba'de tutunamadı ki bir çok basketbolsevere sorulsa ismini bile bilmez. 3-DeSagana Diop: 2001 de 8. sıradan Cleveland seçildi. Daha çaylak sezonundan beri vasatında altında oynadı. 3 sayı ortalamasını kariyerinde geçemedi. Şuan benchlerin 2. sınıf oyuncusu durumunda. 4-Jay Williams: 2002 yılında 2. sıradan Chiagodan seçildi. Aslında onun kariyeri bir sezon sürdü. Motorsiklet kazası nedeniyle Nba hayatı daha çaylak sezonunda bitti  Bir ara D League' de oynadı ama bildiğim kadarıyla orayı da bıraktı. 5-Shaun Livingston: 2004 de 4. sıradan LA. Clippers tarafından seçildi. Livingston ilk senesinde sakatlandı ve sezonun büyük bölümünde yattı. Daha sonraki iki senede pek de iç açıcı performanslar sergilemedi. Bana göre aldığı dakikanın hakkını vermeyen ender oyunculardan.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Temmuz 2008, 01:29:41 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Ron Artest; Bir yerde bu iştende sıkılıp, disiplini sallayacağı ve sporcu kimliğinden çıkacağı belliydi...Gereksiz yere STAR yakıştırması yapıldı.....
Şaka gibi yaw adam Artest'e yıldız değil dedi.Artest bu işten hiçbir zaman sıkılmadı onu basketboldan soğutmaya çalıştılar.Başta Stern efendi  Bu adamın geçmişinde disiplinsiz davranışları olabilir ama saha ,içinde NBA'nın en hırslı,disiplinli adamıdır.O aslında Yıldız değil gereksiz yere ona yıldız dendi.Ben buna gülerim.  .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 01:35:05 Gönderen: ronartested »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 06 Temmuz 2008, 01:40:30 » |
|
Murat
|
Ron Artest; Bir yerde bu iştende sıkılıp, disiplini sallayacağı ve sporcu kimliğinden çıkacağı belliydi...Gereksiz yere STAR yakıştırması yapıldı.....
Şaka gibi yaw adam Artest'e yıldız değil dedi.Artest bu işten hiçbir zaman sıkılmadı onu basketboldan soğutmaya çalıştılar.Başta Stern efendi  Bu adamın geçmişinde disiplinsiz davranışları olabilir ama saha ,içinde NBA'nın en hırslı,disiplinli adamıdır.O aslında Yıldız değil gereksiz yere ona yıldız dendi.Ben buna gülerim.  . Naptı stern?..Adam seyirci dövdü kayıtsız mı kalsaydı..Artest o kavgadan sonra kendı kendını bitirdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 06 Temmuz 2008, 13:01:50 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Arkadaşım o kadar tahrike karşı adam hakem masasında oturmayı tercih etti.Detroit taraftarları öyle bir azmıştı ki hakem masasına atmadığını bırakmadılar.En son bir bira şişesi kafasına isabet etti.Sen bu durumda ne yapardın  Valla ben Artest gibi tribüne girip adam sen mi attın der gibi tutmazdım direk yerleştirirdim.Zaten kavga S.Jackson'un yumruğuyla başladı.Taraftarları ilk döven Jackson'dı.Artest ise tribünde hırpalandı.Dayanamadı aşağı inince bi iki adam yumrukladı.Hırpalanan delikanlı adam Artest tüm sezon ceza aldı.Detroit taraftarına ceza yok.Kavgayı başlatan Wallace 6 maç ceza.Kavgayı büyüten Jackson 30 maç ceza.İlahi adalet.David Stern adaleti.Sen hala bu adamın adaletli olduğunu mu savunuyorsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 13:03:33 Gönderen: ronartested »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 06 Temmuz 2008, 13:19:36 » |
|
Murat
|
Ben Wallece sadece artestin üstüne yürüdü o kadar bidre bogazına bir hamle yaptı o kadar,artest kışkırtıldı o ayrı ama onun o hareti yapmasını kendisinden başak kimseyi bu kadar etkilemedi,Yanılmıyorsam o bira şişelerini atan seyircilerde ceza aldı öyle duymuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 06 Temmuz 2008, 13:26:47 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Ben Wallece sadece artestin üstüne yürüdü o kadar bidre bogazına bir hamle yaptı o kadar,artest kışkırtıldı o ayrı ama onun o hareti yapmasını kendisinden başak kimseyi bu kadar etkilemedi,Yanılmıyorsam o bira şişelerini atan seyircilerde ceza aldı öyle duymuştum
Mesajından pek bişey anlamdım ama anladıklarımı söyleyim.Ben bu kavgada Artest suçsuzdur,hatasızdır demiyorum ama faturanın bu kavgada Artest'e mi kesilmesi gerekiyordu ondan daha büyük günahlar işlemiş bu kadar adam dururken 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 06 Temmuz 2008, 13:34:04 » |
|
Murat
|
Mesajından pek bişey anlamdım ama anladıklarımı söyleyim.Ben bu kavgada Artest suçsuzdur,hatasızdır demiyorum ama faturanın bu kavgada Artest'e mi kesilmesi gerekiyordu ondan daha büyük günahlar işlemiş bu kadar adam dururken  Ben Wallacesin bu kadar az ceza alması doğal sadece artestin üstüne yürüdü o kadar,artest ne yaptı pata küte seyircileri dövdü..Bu kadar iş yapmasına rağmen aldığı cezayı çok haksız görüyorsan bilemicem..Neyse sonuçta stern hak ettiği cezayı verdi,sen arteste yıldız diyorsun bende yıldız diyorum,topicin amacından sapmayalım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 06 Temmuz 2008, 13:37:19 » |
|
Dağlar
|
Siz şimdi Artest'in tribüne çıkıp adam dövmesini haklı çıkartmaya mı çalışıyorsunuz  . Bir sporcu ne durumda olursa olsun, ne gibi psikolojik sorun geçiriyorsa geçirsin bu hareketi yapmayı aklının ucundan bile geçirmemeli. Ne demek yani  Sporcu dediğin düzgün adam olacak. Seyirci bu! Herşeyi yapabilir ancak sen sporcu kimliğinle istediğini yapamazsın. Yakışmaz... Ulu önderimizin dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olmalı. Artest o gün sadece çevikliğini kullandı. Konu da kapansın. Beklenileni veremeyenleri konuşmaya devam edelim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 13:38:59 Gönderen: Dağlar »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 06 Temmuz 2008, 16:22:00 » |
|
lordapo
|
Artest dir delidir ne yapsa yeridir,cantona da aynısını yaptı ama kimse cantona ya laf söleme cesaretini bulamadı yane artest yada melo gitti adam dövdü diye kariyerleri mi zedelendi? Valla şunu açık belirtmem lazım ron artest pozisyonuna göre çoks ağlam bir oyuncu keza nerdeyse pivotları savuncak bünyeye sahip ama stern yalakası olmadığı için bu hallere düştü yane şöle düşünmek lazım adın çıkacağına canın çıksın keza kavgadan sora melo nun durumu ortada ama amerikan milli takımında önemli bir yere sahip olması yüzünden kimse birşey yapamadı ve bir sürü vukuat işledi üstüne kimse artest i suçlamasın.Ben wallace a gelirsek adam sistem içinde sivrildi sistemden koptu durum ortada yoksa ben wallace sıradan bir uzundan farksızdı yane samuel dalembert,dikembe mutombo yada david lee de onun kadar savunmacı hatta hamal yane kontratı aldı yattı resmen 34 yaşında 28 m $ lık iki senelik daha anlaşması var var mı ondan iyisi şu an bu yaşlarda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 11 Temmuz 2008, 02:01:22 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
stern yalakası olmadığı için bu hallere düştü yane şöle düşünmek lazım adın çıkacağına canın çıksın keza kavgadan sora melo nun durumu ortada ama amerikan milli takımında önemli bir yere sahip olması yüzünden kimse birşey yapamadı Heh işte mükemmel özetlemişsin.Artest Stern'ün yalakası olsaydı yada Carmelo gibi önceden Amerika Milli Takımı'nda önemli bir yerde olsaydı o kavgada o kadar ağır bir ceza alamyacaktı, bu kadar medyada Artest'e sansür olmayacaktı.Burda Artest'in de şuçu var kesinlikle gençliğinde söylenmeyecek şeyler söyledi.İçiyle dışı birdi.Profesyonelliği bilmiyordu.O kavga çok büyük şansızlıktı Artest için ,Stern efendi bi baktı olaya Aha suçluyu buldum ''Kötü çocuk Artest'' dedi.Ne de olsa Artest ona kariyerinin başından beri ters düşüyordu demi.Neyse Stern'ün bir çiftliği var içinde şişirilmiş starları(Ben Wallace) var onalrın borusu ötüyo.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008, 17:38:02 Gönderen: ronartested »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 26 Temmuz 2008, 14:58:43 » |
theanestezi
NBA Draft'ında
|
milicic daha draft yapılmadan önce efsaneleşmişti ayrıca bi avrupalıyı bu kadar abartmak (nowitzki-parker vs. bunlar hariç) yanlıştı ve sonucu gördüler tarihin en kötü draftı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 07 Ağustos 2008, 07:35:30 » |
|
bjkmete
|
Valla bir sürü adam var kwame brown,darius miles,micheal olowokandi yane dahada liste uzar ama bence bekleneni vermeyenlere en iyi örnek francis
Steve Francis Houston'dayken takımın lideri değilmiydi yanlış hatırlamıyorsam?Bence Francis çok değişik bir mevzu.O en güzel mükemmel çöküşe en güzel örnek olabilir. Bekleneni veremeyene en güzel örnek kesinlikle Milicic'tir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 07 Ağustos 2008, 12:38:38 » |
|
D-WILL
|
Bu konuda hemen hemen herkesin görüşü aynı. 1)Darko Milicic: Detroit o rüya draftta süperstarların arasından Milicic' i seçti ve onları hayal kırıklığına uğrattı. 2)Kwame Brown:Draftın 1 numarası olması nedeniyle çok büyük beklentiler vardı ama hiçbir şey veremedi bence. 3)Ben Wallece:Detroit' te muhteşemdi ama takastan sonra formu inanılmaz bir şekilde düştü.
Liste böyle uzar gider ama bekleneni veremeyenlerde listenin başında kesinlikle Kwame ve Milicic var bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 07 Ağustos 2008, 15:07:11 » |
hallowed
NBA Oyuncusu
You know what..Never fear..Magic is here !
|
Ben Wallace bence bekleneni veremeyen bi oyuncu değil.Adam kontratı aldı ve yattı.O bunun en doğal hakkı sonuçta,ister yatar ister oynar onun kişiliğiyle alakalı.He ama Chicago'nun beklentileri büyüktü onları karşılayamadı dersen tabiki haklısın.
|
|
|
|
|
|
' 
|
|
|
« Yanıtla #38 : 07 Ağustos 2008, 16:10:28 » |
|
BlacK_SmokE
|
Nasıl en doğal hakkı ya, adama aynen böyle devam etmesi için hatta daha fazlasını yapması için bu kontratı veriyorlar, hadi son performansına göre verilse para neyse. Kontratı alıp yatmak hak değil şerefsizliktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 08 Ağustos 2008, 02:50:25 » |
hallowed
NBA Oyuncusu
You know what..Never fear..Magic is here !
|
Zaten onu da belirttim bu onun kişiliğiyle alakalı dedim.Ama kontratı aldım daha niye oynıyımki diye düşündüğü bi gerçek bu da onun hakkı sonuçta bence.Her ne kadar şerefsizlik olsada dediğin gibi.
|
|
|
|
|
|
' 
|
|
|
|