+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Blazers, Miles'ı Serbest Bıraktı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Blazers, Miles'ı Serbest Bıraktı  (Okunma Sayısı 382 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Nisan 2008, 14:47:49 »
--
Ziyaretçi

Portland Blazers Genel Menajeri Kevin Pritchard yaptığı açıklama ile sakatlığı nedeniyle uzun bir süre takımda yer alamayan Darius Miles'ın kontratını satın alarak serbest bıraktıklarını açıkladı.

Doktorların verdiği raporlara göre Miles'in dizindeki sakatlığın kariyerini etkileyeceği ve basketbol oynamasının zor olduğu belirtildi.

Blazers bunun üzerine oyuncunun kontratını fesh etti.

---------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:02:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Blazers, Miles'ı Serbest Bıraktı

Yazık oldu yane darius mles ncaa zamanlarında jordan kadar etki bırakması beklenen bir oyuncuyken kronik
sakatlığın absketbol kariyerini bitirmesi çok acı yane le bron yada t mackadar ses getirirdi eğer böle ağır sakatlık
yaşamayasa Sad

« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 17:53:18 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Severdim D.Miles ı bir yıldız değil ama müyhiş bir tamamlayıcı parça olabilirdi

Ama o ne yazık ki kendini hep olduğundan daha üstün gördü öyle olmadığını yavaş yavaş anlayınca da saha dışında asi biri oldu çıktı sakatlıkta tuz biber oldu buyrun size bir basketbolcunun çöküşü
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2008, 02:28:27 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ama o ne yazık ki kendini hep olduğundan daha üstün gördü öyle olmadığını yavaş yavaş anlayınca da saha dışında asi biri oldu çıktı sakatlıkta tuz biber oldu buyrun size bir basketbolcunun çöküşü

Yıldız olarak nba ye geldi gözüm asla tamamlayıcı olmadı yanlış biliyorsun git araştır bir zahmet.

« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2008, 04:12:34 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

22.1 sayı 12.4 rib 3.4 ast 2.4 toç 7.2 blk %66.7 FG %26.1 3FG ahanda bu ortalamalarla gelen biri,zaten parça niyetine draft edilmiş olsa 3. sırada işi ne...Şahsen bu ortalamalarla gelmiş biri olsam ben de kendimi büyük görürdüm...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2008, 11:03:19 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

D-Mile'ın asla tamamlayıcı bir parça olduğuna katılmam. ancak kendini bitirdiği açık ve net diye düşünüyorum. yaşadığı sakatlıklardan sonra takımda bazı huzursuzluklar çıkarması ona asla yakışmamıştı. eğer tam anlamıyla şansı yaver gidip oynayabilseydi kendini vererek şu işi açıkçası büyük bir yıldız olacaktı ama yazık oldu. ben D-Mile adına üzüldüm. ama sakatlanmadan önceki bazı davranışlarından dolayı Blazers'ın onu bırakmasına sevindim diyebilirim. keza Portland önümüzdeki sezon bazı doğru hamlelerle NBA'de daha iyi yerlere gelebilir diyorum...
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2008, 16:12:31 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Üyelik Bilgileri

22.1 sayı 12.4 rib 3.4 ast 2.4 toç 7.2 blk %66.7 FG %26.1 3FG ahanda bu ortalamalarla gelen biri,zaten parça niyetine draft edilmiş olsa 3. sırada işi ne...Şahsen bu ortalamalarla gelmiş biri olsam ben de kendimi büyük görürdüm...

Ne oldu çok şey bekliyorlardı 2 senede ne mal olduğu ortaya çıkmadı mı

Zaten dediğim de bu herkes onun ne olduğunu anladıktan sonra o hala kendini yıldız sanmaya devam etti.

Ben size ne dedim ?

Yıldız olamazdı ama iyi bir tamamlayıcı olurdu demedim mi ?
Darius Miles yıldız mıydı ??

Yapmayın allah aşkına şu adam tamamlayıcı bir 3 numaradan öteye gidebilecek bir adam mı.
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2008, 21:18:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bak çok sivrisin sakin ol relax la yoksa forumda ömrün fazla olmaz,draftta ilk 3 giren oyuncu her zaman yıldız adayıdır ki darius miles ncaa zamanlarında o kadar etkili performanslar sergilemiştiki bir anda durant ın geçen seneki etkisini yapmıştı ama sakatlandı bir türlü düzelemedi ve portland umudu kesti açık ve net tamam mı  ncaa zamanı yıldızdı ve darius miles için hep şu sölencek sakatlanmasa belkide portland ın franchise player ı olucaktı.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 21:44:33 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 21:23:18 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Yapmayın allah aşkına şu adam tamamlayıcı bir 3 numaradan öteye gidebilecek bir adam mı.

Dönemin (00-01 sezonu) Rookie-Sophomore maçını bu forumda yalnız ben mi seyrettim? Yoksa seyrettim de Darius Miles zannettiğim kişi başkası mıydı? Sorular,sorular...

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 21:29:59 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Bir başka medya kurbanı oyuncu.B.k vardı filmlerde oynayacak, caka satacak.3 4 sene boynunu eğip adam gibi basketbolu üzerinde çalışsa, Mcgrady ayarında bir oyuncu olabilirdi.Ah ulan bu adamların eline ne şanslar geçiyo değerlendirmiyolar,Jamario Millsapp Hayes gibileri de yoktan varolacaz diye kıçlarını yırtıyolar.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2008, 21:45:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bir başka medya kurbanı oyuncu.B.k vardı filmlerde oynayacak, caka satacak.3 4 sene boynunu eğip adam gibi basketbolu üzerinde çalışsa, Mcgrady ayarında bir oyuncu olabilirdi.Ah ulan bu adamların eline ne şanslar geçiyo değerlendirmiyolar,Jamario Millsapp Hayes gibileri de yoktan varolacaz diye kıçlarını yırtıyolar.
Özellikle moon adam ilk beşte oynamak adına her türlü pis işi yapıyor.

« Yanıtla #11 : 16 Nisan 2008, 22:10:16 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Zaten Blazers'e bir yararı yoktu isabet olmuş blazers için hiç bir şey yapmadı yani şu saatten sonra bu adamdan bir şey olacağını sanmıyorum.
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2008, 22:46:48 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Üyelik Bilgileri

Bak bi konuda anlaşalım D.Miles NBA de hiç bir zaman yıldız olmadı, olabilrmiydi, evet...ama olamadı. Oldu mu?

Benim başından beri demek istediğim başkalarının pohpohlamasıyla kendini yıldız zannedip hiç oyununa bir şey katmayı denememesiydi.
Şutunu geliştirse çok daha farklı olabilirdi herşey.

"Sen süpersin koçum sen süperstar olacaksın koçum boşver yazın çalışmayı gel bi film çekiverelim "eminim böyle bir şey denmiştir bu garibe.

« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2008, 22:49:04 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Şu son mesajındaki herşeye noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
Katılmadığım tek noktan, çok iyi bir tamamlayıcı olurdu diyişin.
Miles'ın önünde iki seçenek vardı.Ya bir takımın süperyıldızı olacak, yada kaybolup gidecekti.Malesef ikincisini seçti.
Tamamlayıcı olarak hiç düşünülmedi ki meziyetleri de tamamlayıcılık rolüne uygun değildi.Miles tipi oyuncular takım onun üzerinden oynarsa başarılı olacak tipte isimler.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #14 : 16 Nisan 2008, 22:53:44 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bak bi konuda anlaşalım D.Miles NBA de hiç bir zaman yıldız olmadı, olabilrmiydi, evet...ama olamadı. Oldu mu?

Benim başından beri demek istediğim başkalarının pohpohlamasıyla kendini yıldız zannedip hiç oyununa bir şey katmayı denememesiydi.

"Sen süpersin koçum sen süperstar olacaksın koçum boşver yazın çalışmayı gel bi film çekiverelim "eminim böyle bir şey denmiştir bu garibe.

Herşey kader kısmet ama dediğin gibi pohpohlanmak adamı yıktı,ncaa zamanlarında fırtınalar estiren ama nba de kaybolup giden çok adam var mesela jj redick ki duke de oynadığı zamanlarda ncaa in en iyi şutörlerinden biriyken şimdi nba de yüzüne bakan yok yane darius miles dan insanlar çok şey bekledi ama sakatlık onu bitirdi mesela grant hill yıllarca boğuştu ama hala oynuyor ki hill yıldızdı süperstar olamadı o yüzden illa dediğim dedik olma yazdıklarında esneme payı olsun.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 23:18:45 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #15 : 16 Nisan 2008, 22:59:41 »
FernandoTorres
One Tree Hill Fan
Moderatör
Starter

Nadal..

Üyelik Bilgileri

Herşey kader kısmet ama dediğin gibi pohpohlanmak adamı yıktı,ncaa zamanlarında fırtınalar estiren ama nba de kaybolup giden çok adam var mesela jj redick ki duke de oynadığı zamanlarda ncaa in en iyi şutörlerinden biriyken şimdi nba de yüzüne bakan yok yane darius miles dan insanlar çok şey bekledi ama sakatlık onu bitirdi
mesela grant hill yıllarca boğuştu ama hala oynuyor ki hill yıldızdı süperstar olamadı o yüzden illa dediğim dedik
olma yazdıklarında esneme payı olsun.
Herşeyi de sakatlık mevzusuna bağlamak yanlış olur. Her ciddi sakat olanın basketbol hayatı bitmedi, bitmezde. Yeter ki azmedip çalışmaya devam etsin. Yakın geleceğimizde Amare örneği var, çok ciddi diz sakatlığına rağmen geri dönüşü mükemmel oldu. Yani burada anlatmak istediğim ana düşünce herşeyi sakatlıklara bağlamak çok yanlış olur, biraz da özel hayata vs. bakmak lazım.
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2008, 11:23:09 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Zamanının en iyi highflayer'larından biriydi..izlemesi zevklice bi insandı..fakat tembeldi..cok iş görmeyi sevmezdi..Portland a cok yararı dokunmadı ztn..ii olmus..bu saatten sonra basketbola dönemez diye düşünüyorum.dönsede ztn doug christie gibi olacaktır..
« Yanıtla #17 : 17 Nisan 2008, 20:21:51 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Daha geçen seneye kadar Randolp ile beraber ego sorunları nedeniyle takımı batırmışlardı. NBA'e gelirken yeni Jordan tartışmaları yapılan bir oyuncuydu, yetenekli ama sorumsuz diyim. Bu sene iyiki Blazers'da yoktu toksa sistemi berbat edebilirdi, ona göre bir takım bulunursa yeni bir çıkışa geçebilir yani umutları kesmemek lazım.
« Yanıtla #18 : 17 Nisan 2008, 20:26:16 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Daha geçen seneye kadar Randolp ile beraber ego sorunları nedeniyle takımı batırmışlardı. NBA'e gelirken yeni Jordan tartışmaları yapılan bir oyuncuydu, yetenekli ama sorumsuz diyim. Bu sene iyiki Blazers'da yoktu toksa sistemi berbat edebilirdi, ona göre bir takım bulunursa yeni bir çıkışa geçebilir yani umutları kesmemek lazım.

Valla bellide olmaz bakarsın dirilir avrupada iş yapar bu manyak sonuçta ncaa kariyeri deli ötesi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv