Açıkçası ben Bosh un bir franchise player olabilmek için yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Yani tamam yetenekli hızlı bir uzun şutu inanılmaz hatta ilk adımı en hızlı uzun diyebiliriz .
Ama yani bu adamın etrafına bir takım inşa edecekseniz bu adamın karakterininde kritik anlardaki soğukkanlılığınında özel hayatınında göz önüne almalısınız .
Bosh iyidir ama benim gözümde üzerine gelecek planları kurulacak bir oyuncu değil.
Nerden bu kanıya vardın ,o olmadan toronto nun ne kadar sıradan bir takım oldunu anlamadın
galiba ki senin bu dediğinden amere,howard ve al jefferson un da franchise player olamıyacanı
çıkardım.Şunu unutma 2010 da sözleşmesi bitiyor bak nası aç kurt gibi saldırcaklar onunla anlaşmak için.
Hemen açıklayayım
Sakatlanmaya müsait fiziği + maç içinde sakin kalamaması + bu son sözlerinden sonra iyice anladığım karakteri (daha yeni taraftara da laf attı bu adam)
Hemen ekleyeyim Howard tamam ama Amare de bana göre etrafına takım kurulacak oyuncu değil
Al jefferson ın daha tam olarak kendini kanıtlayabildiğine inanmıyorum öyle bir platforma da giremedi zaten
Ne ararsın bu adamlarda İstikrar + Soğukkanlılık + Yetenek+Olgunluk en azından ben bunları ararım
Yetenek Amarede de Bosh dada var bu zaten aşikar ve ikiside olağanüstü oyuncular ama bir hanedan kurulacaksa bu iki adam temel taş olamazlar.