+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Bosh Günah Çıkarttı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Bosh Günah Çıkarttı  (Okunma Sayısı 193 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Nisan 2008, 05:06:32 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Bosh Günah Çıkarttı

Toronto Raptors'ın All-Star forveti Chris Bosh yaptığı açıklama ile günah çıkartırken geçmişte söylediği sözlerden dolayı itirafta bulundu.

Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarla takım arkadaşlarını topa tutan ve sorumluluk almaktan kaçındıklarını ima eden Bosh, yaptığı hatanın farkına vardığını söyledi.

Takım arkadaşlarına karşı güven eksikliği duyduğunu itiraf eden Bosh, ''Hatalarım olduğunu söyleyebilirim. Benim takım arkdaşlarıma daha fazla güvenmem gerekiyor. Bu konuyu coachlarlada konuştum. Onlarda bu yönde sözler söyledi'' dedi.

-------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2008, 20:59:53 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Bosh Günah Çıkarttı

Toysun oğlum daha sen öle her ağzına geleni basına sölersen rezil rüsvan olursun,bence bosh
çenesi yerine bedenini çalıştırsın takımın durumu ortada toronto nun franchise player ı olması
takımın sorumluluğunu üstlenmesi görevini ona yüklüyor ,açıkcası konuşmalarına dikkat edicek ama
akıl veren yok ki koskoca takımda .Uyan colengelo adam neler diyo angry
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2008, 21:02:27 Gönderen: lordapo » Logged

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2008, 00:45:57 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

Açıkçası ben Bosh un bir franchise player olabilmek için yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Yani tamam yetenekli hızlı bir uzun şutu inanılmaz hatta ilk adımı en hızlı uzun diyebiliriz .

Ama yani bu adamın etrafına bir takım inşa edecekseniz bu adamın karakterininde kritik anlardaki soğukkanlılığınında özel hayatınında göz önüne almalısınız .

Bosh iyidir ama benim gözümde üzerine gelecek planları kurulacak bir oyuncu değil.

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2008, 20:52:03 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Açıkçası ben Bosh un bir franchise player olabilmek için yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Yani tamam yetenekli hızlı bir uzun şutu inanılmaz hatta ilk adımı en hızlı uzun diyebiliriz .

Ama yani bu adamın etrafına bir takım inşa edecekseniz bu adamın karakterininde kritik anlardaki soğukkanlılığınında özel hayatınında göz önüne almalısınız .

Bosh iyidir ama benim gözümde üzerine gelecek planları kurulacak bir oyuncu değil.

Nerden bu kanıya vardın ,o olmadan toronto nun ne kadar sıradan bir takım oldunu anlamadın
galiba ki senin bu dediğinden amere,howard ve al jefferson un da franchise player olamıyacanı
çıkardım.Şunu unutma 2010 da sözleşmesi bitiyor bak nası aç kurt gibi saldırcaklar onunla anlaşmak için.

« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2008, 03:05:46 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Nerden bu kanıya vardın ,o olmadan toronto nun ne kadar sıradan bir takım oldunu anlamadın
galiba ki senin bu dediğinden amere,howard ve al jefferson un da franchise player olamıyacanı
çıkardım.Şunu unutma 2010 da sözleşmesi bitiyor bak nası aç kurt gibi saldırcaklar onunla anlaşmak için.

Hemen açıklayayım

Sakatlanmaya müsait fiziği + maç içinde sakin kalamaması + bu son sözlerinden sonra iyice anladığım karakteri (daha yeni taraftara da laf attı bu adam)

Hemen ekleyeyim Howard tamam ama Amare de bana göre etrafına takım kurulacak oyuncu değil

Al jefferson ın daha tam olarak kendini kanıtlayabildiğine inanmıyorum öyle bir platforma da giremedi zaten

Ne ararsın bu adamlarda İstikrar + Soğukkanlılık + Yetenek+Olgunluk en azından ben bunları ararım

Yetenek Amarede de Bosh dada var bu zaten aşikar ve ikiside olağanüstü oyuncular ama bir hanedan kurulacaksa bu iki adam temel taş olamazlar.

« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2008, 05:39:17 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Ben Toronto'nun sıradan olduğu görüşüne katılmıyorum..Avrupa kökenli oyunculardan kurulu olması ya da o tarz lanse dilmesi bir takımı kötü yapmaz..Bosh elbette şuan bu takımı sırtlayacak sistem onun üzerine..Mitchell'in başka bir seti mi varda diğerleri tam anlamıyla devreye girsin..

Calderon Avrupa'nın bana göre en iyi, tüm otoritelere görede en iyi guardlarından biri..Parker ''ayakçı'' bir guard değil..Takımın uzun rotasyonu çok kötü değil..Benchide felaket değil..Toronto'nun sıradan bir takım olduğu görüşü abartı olur..Gayet sistematik oynayabilecek oyunculardan kurulu bir takım..

Bosh'a gelince duncan21spurs'le paralel düşünüyorum bu konuda..İyi bir uzun ama ne bir Duncan ne bir Garnett ne de bir Nowitzki..Liderlik ve duruş anlamında..
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2008, 09:14:11 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

duncan21spurs isimli arkadaşımızla aynı fikirdeyim... Bosh'u Mitchell, Slam ve çeşitli dergiler, NBA Action gibi programlar Toronto'nun Carter sonrası lideri ilan etti ve kendi açıkca bu tarz biri değilimidir... İdare etmem ve edilmem zordur ama deneyip öğreneceğim gibi cevaplar vermişti 1-2 yıl önce; doğru çıktı....

Gerçekten İmzamın altında yazan MJ in sözüne bakın ve Bosh'a bakın.... NBA de uzunlara hasret kalınmış olabilir, sende all-star harika bir uzun olabilirsiz...Ama açıkcası büyük bir kişisel olgunluk süreci geçirmedikçe ya da bir Play-Off kahramanlığı sergilemeyip güveni yerine gelmedikçe Bosh; ne bir KH ne bir TD, ne bir Webber ne bir Barkley, Malone falan olamaz şu görünümü bu adamlarından yanında geçemeyeceği yönünde...

Ben bu tarz fikrimi Amare ve Yao Ming içinde hep söylemişimdir...Gene Amare bunların içinde en verimli en hırslı arkadaş yani....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2008, 14:23:36 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bir oyuncu süperstar olacaksa en önemli iki şey olgunluk ve soğukkanlılıktır diye düşünüyorum. Hafif bir düşüşte millete saldıran adamdan birşey olmaz. Daha dün seyircilere laf attı. İnsanlar ilk önce kendini değerlendirmeli...
//Bunların hepsi BOSH//

Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2008, 16:54:48 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Bir lider yada süperstar olması için oyuncunun ya kobe ,le bron yada wade gibi takımını sırtlaması
yada howard,amere yada yao gibi dominant olması lazım,micheal jordan ın sözü mükemmel insanda
yetenekten öte karakter olmalı ki her ne kadar sevmesemde mj in saha dışında ne kadar beyfendi
ve basketbol ile yaşayan biri oldunu biliyorum.Chris bosh aslında carter sorası super kahramanı olarak atandı toronto şehrine tamam yetenekli ve yeri geldiğinde dominant ama takımın sorumluluğunu alcak olgunluğa şu an sahip değil.Zaten takımda avrupalı ve genelde görev adamları  olmasından dolayı bosh böle isyan ediyor ki asla calderon,nesterovic,garbajosa,moon
ve parker ı küçümsememek lazım.
    Bence bosh un geleceği vince carter gibi kontratı bitince kalmak yerine başka takıma gitmek
olucak toronto yeni bir franchise player bulucak böle devam edicek bence toronto nun sonu bu.

« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2008, 16:38:37 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Liderlik açısından kendini geliştirebilir,ağzını biraz tutabilir,sorumluluklarının farkına varabilirse takımını daya iyi yerlere getirebilecektir.. All stara kadar takım gayet iyiydi normal gözüküyordu sonra birden saçma maçlar kaybetmeye başladılar..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2008, 00:28:49 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Liderlik açısından kendini geliştirebilir,ağzını biraz tutabilir,sorumluluklarının farkına varabilirse takımını daya iyi yerlere getirebilecektir.. All stara kadar takım gayet iyiydi normal gözüküyordu sonra birden saçma maçlar kaybetmeye başladılar..

,İşte zaten tek sorunda o bu saydıkların sonradan kazanılan özellikler değil aileden aldığı eğitimde önemli burda tabi Yinede insanın karakterinde olmalı bazı şeyler. Belki Bosh sandığımız kadar vasıfsız değildir, şimdilik bu özellikleri ruhunu derinliklerinde olabilir yani o kadar da bosh olmayabilir  laugh(kötü espri ama bu isimle ancak bu kadar oluyo shaqa gibiden iyi ama kabul edin laugh)

« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2008, 00:35:40 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Boch tecrübeli bir isim geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarda takım arkadaşlarını eleştirdi oda bunun farkına vararak bir nevi hatasını telafi etti ama neden böyle bir açıklama yapma gereği duydu anlamış değilim önce sen güven vermen lazım daha sonra karşı taraf zaten güvenildiğini hissedince direkmen oda güven sağlıyacaktır smiley yapma bosh böyle şeylere gerek yok adamım  grin
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Bosh Günah Çıkarttı

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv