|
Kq5
|
 |
« : 27 Haziran 2008, 00:13:41 » |
|
Boston Celtics'in 2008 draft'ın da seçtiği, oyuncu veya oyuncuları bu konu altında tartışıp, değerlendireceğiz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 11:34:12 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hot_sizzle3
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 11:14:50 » |
|
semih son sıradan boston tarafından seçildi gerçekten çok aşağı düştü (zaten daha aşağısı yok) bence semih için büyük hayal kırıklığı
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2008, 11:32:16 » |
|
Gelceğini sanmam zaten boston un rotasyonunda ona yer yok.Bence kal dicektir boston yönetimi buna ama bu sene euroleague de iyi bir performans sergilerse boston ilersi için düşünür onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeaCulpa
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2008, 12:00:09 » |
|
Ben Semih'in gelse bile basarili olacagini düsünmüyorum.NBA'e gelip yeni bir Mirsad vakasi olmak istemiyorsa o ayri konu.Zaten su anki mevcut Boston kadrosu icerisinde süre almasi cok zor gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|
Kq5
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2008, 12:35:55 » |
|
Bende başarılı olacağını sanmıyorum çünkü mevcut celtics kadrosunda kendisine yer bulması çok zor bence bir iki tane antremana katılır sonra geri gelir ömer aşık'ta belli olmaz daha öğrenecekleri şeyler var ama yinede iki oyuncu için imkansız şeyler değil bunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2008, 18:46:20 » |
|
Semih, NBA'de %50 Oynayabilir
Boston Celtics'in 60. sıradan draft ettiği Fenerbahçe-Ülker'in yıldız oyuncusu Semih Erden'in, NBA'de oynama şansının %50 olduğu ifade edildi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de, 7.1 sayı - 4.7 ribaunt ortalama ile oynayan Semih için scout'ların raporlarıda olumlu.
Scout'ların verdikleri bilgilerde Semih'in eksikleri olduğu ancak bunu giderecek potansiyelde olduğu ifade edildi.
------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2008, 19:30:21 » |
|
Semih in oynamasından öte fb-ülker den ayrılmasında sorun olmaz umarım.Yoksa nba de değil nbdl de oynamasıda muhtemel ama illa oynucam derdindeyse fb-ülker da kalıp eksiklerini gidermesi lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeaCulpa
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2008, 19:44:33 » |
|
Yaw o fizikle biraz isi zor gibi.NBA'de kalipli pota alti oyuncusu zibil gibi.Ezilir gider.Bir an önce kilo almasi sart.Yine de ben pek sansi oldugunu düsünmüyorum,Semih'in NBA'e öyle ekstra verebilecegi ne sutu ne savunmasi var.Ömer Asik'dan umutluyum ama Semih'in isi cok zor
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2008, 20:17:31 » |
|
Yaw o fizikle biraz isi zor gibi.NBA'de kalipli pota alti oyuncusu zibil gibi.Ezilir gider.Bir an önce kilo almasi sart.Yine de ben pek sansi oldugunu düsünmüyorum,Semih'in NBA'e öyle ekstra verebilecegi ne sutu ne savunmasi var.Ömer Asik'dan umutluyum ama Semih'in isi cok zor
Yok sanmam langırt keza bu ayı eskiden dal gibiyidi şimdi iyice ayılaştı ama dediğin gibi nba de kalıp önemli pota altı için ama şöle sölemem lazım scarabillrine den daha çok katkı sağlar kilo alıp kalıp yaparsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_BL4cKS_
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2008, 00:02:38 » |
|
semihi boston alsa bie şu anki kadrosu çok süpr olduğu için pek rol alamıck bnce..s.g.r
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlacK_SmokE
|
 |
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2008, 00:13:49 » |
|
bence beklesin 1-2 sene daha, memo gibi kendisini iyice hazır hissedince gitsin nba'e, fizik olarak da daha güçlenmesi gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_BL4cKS_
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2008, 11:54:34 » |
|
abi hedo memo gibi kendinği hazırlasada pek başarılı bir oyuncu olcağını sanmıyom.bnce ooo tbl de parlasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TP
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2008, 19:22:39 » |
|
Boston Giddens'la İmzaladı
Son şampiyon Boston Celtics imzalar atmaya devam ediyor.2008 Nba Draft'ında seçilen J.R. Giddens ile sözleşme imzalandı.
Boston Celtics'in ilk tur seçimi seçimi olan Giddens ile yapılan kontratın ayrıntıları takım politikası gereği açıklanmadı.30. sıradan seçilen Giddens,geçtiğimiz seneyi New Mexico'da tamamlarken 16,3 Sayı-8,8 ribaund ortalamalarını tutturdu.
Boston Celtics,draftta ilk tur seçimini Giddens'ten,ikinci tur seçimini Milli oyuncumuz Semih Erden'den yana kullandı. ____________
TP//NbaTR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BostonPierce
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Eylül 2008, 00:52:05 » |
|
Bana kalırsa bostonda şuanki kadroya bakılırsa çok zor süre alır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doğukan_BOSTON
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Ekim 2008, 21:44:54 » |
|
semih'in işi çok zor,resmen formalite icabı gelmiş gibi bişey.Ancak ömer onan 1-2 sezonda işi götürecek gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oğuzz
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2008, 21:30:22 » |
|
semih erden beko basketbol ligine göre çok iyi ama nba de forma giyebilmesi için performansını yükseltmesi gerekir smih gibi yetenekli biride anca şampiyon takım bostona yakışır ama semih daha iyi şeyler yapmalı diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMİN3M
Yeni Üye
To Be Or Not To Be