« Yanıtla #40 : 27 Nisan 2008, 06:11:51 » |
--
Ziyaretçi
|
Hawks, Celtics'i Devirdi (2-1)Play-off ilk turunda süpürülmesi beklenen Atlanta Hawks bu gece Philips Arena'da cevabını verdi ve Boston Celtics'i 102-93 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi. Özellikle 3. çeyrekte maçı kopartan Hawks takım halinde iyi bir üç sayı yüzdesiyle de oynayınca maçı koparttı. Hawks 3. çeyrekten itibaren iplerini tamamen elinde tutarken Celtics'in yaklaşmasına izin vermedi. Joe Johnson 23 sayı-7 ribaunt-6 asist yaparken, Josh Smith 27 sayı-9 ribaunt-6 asist ve Mike Bibby 12 sayı-8 asist yaptı. Çaylak oyuncu Al Horford 17 sayı-14 ribaunt-6 asistle her alana katkı yaparken, Marvin Williams 13 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Josh Childress 6 sayı yaptı. Celtics'te Kevin Garnett'in 32 sayı-10 ribauntluk performansı yeterli olmazken, Paul Pierce 17 sayı-8 asist ve Ray Allen 13 sayı-5 ribaunt yaptı. Kendrick Perkins 10 sayı ile oynarken, Rajon Rondo 10 sayı-4 asist ve benchten gelen James Posey 7 sayı-3 ribaunt yaptı. Serinin 4. maçı yine Philips Arena'da oynanacak. BOS (2-1) 26 30 18 19 93 ATL (1-2) 32 24 28 18 102 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın------------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 27 Nisan 2008, 08:42:22 » |
|
NYK
|
Horford 3 maçtır gerçekten muazzam.Boş-beleş takımın en skorer oyuncusu Durant alacağına,Horford alsın.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #42 : 27 Nisan 2008, 09:25:25 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
bir maç alacağı belliydi çok çırpıniyorlardı ama Boston bi kere şans verir Josh Smith'in yapdığı Smaç iyidi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 27 Nisan 2008, 12:07:52 » |
|
sawash
|
Helal olsun Atlanta'ya valla. Müthiş bi iş çıkardılar, hele Josh Smith muazzamdı. Boston beklemediği bi mağlubiyet aldı ama 4.maçta böyle oynamazlar. Yine 90 sayı civarında atsalar bile bence savunmada kesinlikle bu kadar başı boş olmayacaklardır. İyi savunma yapan bi Celtics takımı en fazla 80 sayı yer Atlanta'dan. İlk 2 maçta da gördük zaten. Bu maç benim fikrimi değiştirmedi açıkçası. Boston bi maç daha vermez.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #44 : 27 Nisan 2008, 12:18:58 » |
|
MeaCulpa
|
Valla kendi adima atlanta kesin süpürülür diyordum ama beni yanilti helal olsun.3.ceyrekteki mücadeleleri onlara galibiyeti getirdi. Ray Allen yoklari oynadi bence bu mac NYK arkadasima aynen katiliyorum Harford bu seride inanilmaz yararli oynuyor ARtik Boston un baska mac verecegini düsünmüyorum
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #45 : 27 Nisan 2008, 12:34:51 » |
|
Dağlar
|
Atlanta şehri uzun bir süre sonra Playoff maçı izleyebildİ ve bu ilk maçta da galip çıkan taraf Hawks oldu. Helal olsun, büyük başarı. Özellkile Joe Johnson'ı tebrik ediyorum. Bu galibiyetin mimarlarından birisi de Josh Smith'dir.
Ancak onca şey söyledik ama bence bu maçla birlikte hesap tamamdır. Hawk 1 galibiyet aldı. Bundan sonrası artık Allah ne verdiyse. Boston Celtics bu tür mağlubiyetlerden büyük ders çıkaran bir ekip. Daha diri, daha ezici bir Celtics görecez artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 27 Nisan 2008, 13:02:06 » |
|
lordapo
|
Horford 3 maçtır gerçekten muazzam.Boş-beleş takımın en skorer oyuncusu Durant alacağına,Horford alsın.
Vermezler sponsoru yok çocuğun sora nike nası ayakabı satıcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 27 Nisan 2008, 15:07:37 » |
|
Kaan Mert
|
Atlanta 2-0'ın vermiş olduğu rahatlıkla oynadı sanki.Kaybedecek olurlarsa onlara kızacak olan bir grup yok beklenen bir şeydi ama bu rahat oyunla galibiyete ulaştılar. Yüksek tempoda oynayan ve Josh Smith Horford ikilisi üzerinden sayılar bulan Atlanta ikinci yarıda Pierece'ın savunmasından kurtulan Joe Johnson'un katılımıyla daha da iyi basketbol sergiledi. Maçın kazanılmasının nedenlerinden biride yüksek yüzdeyle üçlük atmış olmaları ancak bir kez daha bunu yapabileceklerini sanmıyorum. RaY Allen'da bu kadar etkisiz bir maç çıkarmayacaktır bir daha.İki kez airball üçlük attı yahu. Neyse Atlanta için önemliydi bu galibiyet.Bundan sonra seri 4-1 bitse dahi iki takımda mutlu ayrılacak seriden.
Yalnız şu skorboard şut saati vs gibi elektronik cihazların nedense hep Atlanta'da bozuluyor gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #48 : 27 Nisan 2008, 16:19:18 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bu serinin maçlarını hiç izleyemedim. Boston 2-0 dan sonra rahatlamış anlaşılan 3. maçı kasmadan oynamış ve bi maç vermiş. Bundan sonra başka maç vereceklerini sanmıyorum ama Detroit serisi gibi süprizde olabilir Nba burası
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #49 : 28 Nisan 2008, 00:13:07 » |
--
Ziyaretçi
|
Al Horford'ın bu seride Hawks'ın en iyi isimlerinden biri olacağını düşünmem..Bana göre Perkins'e karşı üstünlük kuracaktır..Agresif savunma-hücum anlayışıyla sorun çıkartacaktır..Horford'ın entrsan bir oyuncu olduğunu unutmamak lazım..Zaman zaman oyun içersinde öyle bir hareket yapıyor ki takımını ayağa kaldırıyor..Kazanmayı düşünen bir yapısı var..Kolay kolay pes etmiyor ve oyun içinde yaşadığı olumsuzlukları anlık yaşıyor bunu bütün maç boyunca yansıtmıyor oyununa..Bence hücumda setlerde Marvin yerine ilk opsiyon uzun bazında Horford olmalıdır..
İlk 3 maçta görüldü ki Hawks'ın en ismi Horford.. Adam savaşıyor direniyor her şeyi yapıyor..Müthiş bir hırsı ve yüreği var..Hawks gelecek adına gerçekten inanılmaz yürekli bir oyuncu kazandı..Ki daha bir çaylak..Bazen nerde ne yapması gerektiğini bilmesede öğrenecek zamanla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 28 Nisan 2008, 19:42:09 » |
|
Kq5
|
Bende bir kaç maç alacağını biliyordum hawks'ın çünkü onlar play off için ellerinden geleni yaptılar tamam celtic'e göre kolay bir rakip olabilir ama hiç maç almadan bu seriyi vermelerini beklemiyordum bu maçta güzel oynayıp kazandılar haklarını vermek lazım garnett ile elimizden geleni yaptık ama galip gelemedik önümüzdeki maçları kazanıp bu seriyi geçmek istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 28 Nisan 2008, 22:06:00 » |
|
MeaCulpa
|
Bence de Boston un diger seriye diri gidebilmesi adina 2 maca da asilip seriyi 4-1 alacagina inaniyorum.Bir lafim da Atlanta li Horford hakkinda bu sene ROY ödülünü büyük ihtimal durant alicak ama kimin daha cok hakkettigi görülmüs oldu.Horford da Durant kadar cok top kullansa belki onun kadar skor üretebilir.Tabiki Durant da yetenekli oyuncu o ayri konu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 28 Nisan 2008, 22:51:31 » |
|
sawash
|
Al Horford takımı bir hedef peşindeyken bunları yaptı hem de. Durant boş boş gezdi gelen topları attı bütün sene. Seattle'ı playoff potasına sokacak kadar iyi oynarsa, o zaman belki bişeyler başarmış olur. Seriye gelirsek diğerlerine nazaran forumda en az ilgi gören konu bu olmuş. Heralde herkes Boston'ın süpüreceğini düşünüyodu yorum yapma gereği bile duymadı. Atlanta bu geceki maçta yine istekli olucaktır ama Boston'ın vereceğini pek sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 29 Nisan 2008, 05:56:36 » |
|
solserit
|
Seri 2-2 oldu.Helal olsun Atlanta'ya.Müthiş mücadele ettiler.Joe Johnson olağanüstü oynadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 29 Nisan 2008, 08:03:11 » |
|
sawash
|
Yok artık Lebron diyorum başka da bişey demiyorum. Phila'ya şaşarken Atlanta'nın 2-0 dan gelmesi benim için çok daha büyük sürpriz oldu. Helal olsun valla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 29 Nisan 2008, 08:52:18 » |
|
Flash
|
Herkes süpürgeden bahsederken biz Atlanta nın fastbreak ve yüksek şut yüzdesi dahilinde 1-2 maç çalabileceğine değinmiştik...Yani ben Atlanta nın 1 maç almasını bekliyordum...Hatta, belki 2 maç...Ancak Boston'ı böyle sindireceklerini tahmin etmemiştim....Doğunun büyük abileri kendi serilerinde 2 mağlubiyet aldılar....Kimsenin sallamadığı Orlando çoktan işi bitirdi...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #56 : 29 Nisan 2008, 09:00:35 » |
|
TP
|
Atlanta Direniyor (2-2)Philips Arena'da 20,016 kişinin izlediği maçta Atlanta Hawks evinde konuk ettiği Boston Celtics'i 97-92 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi. Maçta Joe Johnson rüzgarı eserken 35 sayı-6 asist ile Celtics'i teslim alan oyuncu oldu.Boston'da en skorer isim 21 sayı ile Ray Allen olurken maçı kazanmaya yetmedi. Hawks'ta Smith 28 sayı-6 ribaunt-7 blok ile Jonhson'un şovunu devam ettirirken onlara eşlik eden isim 18 sayı ile Bibby oldu.Serinin kahramanı Horford'un skor açısından suskun kaldığı maçı 4 sayı-13 ribaunt ile tamamladı.İlk beş başlayan Williams 8 sayı,benchten gelen Childress 4 sayı ile oynadı. Celtics'te Garnett 20 sayı-6 ribaunt-6 top çalma ile maçı tamamlarken,Pierce 18 sayı-7 ribaunt-5 asist yaptı.Rondo double-double yaparken 14 sayı-12 ribaunt ile oynadı.Benchten gelen Posey 10 sayı ile katkı yapmasına karşın serinin 2-2'ye gelmesini önleyemedi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın____________________________________________________________________________ TP//NbaTR
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #57 : 29 Nisan 2008, 09:59:29 » |
|
Cpzai3
|
Boşu boşuna yoruluyor Celtics. Atlantayı da süpüremeyeceklerse kimi süpürecekler allasen.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #58 : 29 Nisan 2008, 10:12:34 » |
|
fadeaway86
|
İsmail Şenol'dan sıkıldım yav.. kac mac yorumladı günlerdir..Sakız etti ağzına.. "Ters eşleşme..transition hücum/savunma" öfff baska laf yok mu ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 29 Nisan 2008, 10:45:31 » |
|
MeaCulpa
|
Valla Atlanta aslanlar gibi mücadele ediyor.Helal olsun! Bu macta Boston hic bench katkisi alamamis ayrica 4.periyot da felaket bir fark mağlubiyeti getirdi. Atlanta da ise Josh Smith ve Joe Johnson iki mactir harika isler cikartiyor. Boston acil olarak toparlanmassa benim icin NBA tarihinin en büyük süprizlerinden biri yasanacak gibi geliyor ve yaptigim bütün tahminler alt-üst olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|