+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Atlanta Hawks (3)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri nasıl sonlanır ?
Boston 4-0 - 41 (61.2%)
Boston 4-1 - 15 (22.4%)
Boston 4-2 - 4 (6%)
Boston 4-3 - 2 (3%)
Atlanta 4-3 - 2 (3%)
Atlanta 4-2 - 0 (0%)
Atlanta 4-1 - 0 (0%)
Atlanta 4-0 - 3 (4.5%)
Toplam oy: 66

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
Konu: Boston Celtics (4) - Atlanta Hawks (3)  (Okunma Sayısı 2644 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 29 Nisan 2008, 12:12:10 »
TOHA
NBA Draft'ında

AK47

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (2) - Atlanta Hawks (2)

Atlanta!!!eğer turu geçerlerse, ki bu mümkün, inanılmaz bir iş başarmış olurlar.Smith,Bibby ve Johnson. harika işleyen bir makine gibi oynuyorlar.Genç pivotları da başarılı ve etkili bir oyun sergiliyor.2-2 bu Boston gibi bir takıma karşı alınacak buyuk bir başarı.en azından güçlü olduklarını ve takım oyunun ne olduğunu bize anlatıyorlar.Atlantanın bu turu geçmesini isterim.Ama bence Boston buna izin veremez.Çünkü bu derece fazla yatırım yaptılar.Boston elenirse yazık olur.Bakalım her şey maçta belli olacak.Kim daha çok kazanmak isterse o kazanacak.Play-off larda kazanmaği istemek çok önemlidir.Antanta mı?Boston mu?Artık bu sorunun cevabı ancak takımlar verebilir.  huh  YOKSA  Huh
« Yanıtla #61 : 29 Nisan 2008, 13:07:12 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Atlantada 76 ers gibi süpriz yapıyor 2-2 ye getirdi seriyi.. Boston'un playofflarda zorlanacağını herşeyin sezondaki gibi kolay olmayacağını biliyorduk ama daha ilk turdan atlantaya 2 maç kaybedeceklerini düşünmezdim.. Bakalım bakarsınız Boston elenir Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #62 : 29 Nisan 2008, 14:46:43 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Valla ben hala inanmiyorum Boston un elenecegine ya da inanmak istemiyorum.Benim icin en güclü sampiyonluk adayiydi ve konferans finaline kadar cok rahat gelecegine inaniyordum.Ama burasi play-off ve süprizlerle dolu ve bir süprizi de ben yasayabilirm

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #63 : 29 Nisan 2008, 15:03:29 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Boston ve Detroit hem bizim tahminleri hem de taraftarlarını perişan ettiler.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #64 : 29 Nisan 2008, 15:59:16 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

bibby gelince bazıları çok boş transfer demişti , ben karşı çıkmıştım ve atlanta playoff a kaldıysa bibby nin takıma dahil olması yüzündendir demiştim...
ama 4*0 süpürülür diye düşündüğüm atlanta 2-2 yi yakaladı , harbi helal olsun,, j.johnson ve smith çok iyiler bibby de katkısını yapıyor elinden geldiğince...
bu seri 7. maça kalırsa atlanta alır diyorum Smiley
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #65 : 29 Nisan 2008, 16:13:10 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

dünki maçın 2. yarısını hidodan vazgeçtim ve izledim(o aralar bu maçta 51-48 atlanta önde olunca dedim 2.maçımı alıcak bostondan) iyikide bu maçı izlemişim 3.çeyrek bir boston dalgasıyla atlanta çift hanelerde farklar yiyecek gibi duruyodu bende orlando maçınıın son 5 dk döndüm kazandılar ve atlanta ne yapmış die bi bakıyım dedim fark 3'e mi ne inmiş atlantada öle bi ivme gelmiş seyirci coşmuştu maçın son 7dk felan girerken atlanta hücumda bişe üretememeye başlıyo en sonunda yıldızları joe johnson'ın birebirlerine bakıyolar

J.Johnson hücumda savunmada l.powe varken jj crossover larla powe yerlerde süründürürken şak üçlük jj den sonra karşısına adam akıllı dursun die j.posey'i veriyolar şak el üstünden fade away'i bırakıyo jj sonraki hücum posey rövanş peşinde r.allen'da yardıma geliyo jj gözyaşı damlasını bırakıyo ben böle bişe görmedim dedim ne oluyoruz artık jj seni severim de sen neaptın boston'a onlarada yazık.

molalar geliyo artık posey bırakıyo pp geliyo jj'ın karşısına allen tekrar yardıma geliyo ikisine fundamental dersi veriyo ardından gelen rondo'ya reverse koyuyo perkins bloğa yükseliyo onuda havada çalımlıyo adeta ve basket faul koç m.woodson havalara uçuyo artık görüceksiniz doc rivers ise mola üstüne mola garibim (bu yazdıklarımda cidden hiç bir abartma yoktur tamamıyla 4. çeyrekte yaşandı) son dk'kaya giriyoruz  pp teke tekte jj aksiyona başlar başlamaz GARNETT geliyo artık yardımlamaya jj faulu alıyo ve 2 de 2 atıyo ve maçı tek başına atlantaya getiriyo desek doğru olur o imrenilen boston savunmasını darmaduman etti be heyt amma duygulanmıştım o son periyotta ya cidden hafızama silinmeyecek bi şekilde kaydoldu be

JOE JOHNSON nba'deki en underrated oyuncu olma sıralamasında açık ara liderdir ya
« Yanıtla #66 : 29 Nisan 2008, 16:21:55 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Joe Johnson dün geceki oyunu ile serinin kaderini dğeiştirdi adeta.Savunmayı okudu üzerine gitti skor üretti yapması gereken bi çok şeyi yerine getirdi.Boston savunması son çeyrekte Joe'a çare bulamadı. Eğer Boston son çeyrekleri böyle aciz geçirecekse star'laras karşı durum vahim.Daha bunun LeBronu olacak Detroit'in MrBigShot'u olacak . Olacakta olacak.  Boston'da superstarların ekstra bir şeyler üretmesi lazım. KG-PP-RA'nın 15'er sayıyla oynayıp işi sermesi ile olacak iş değil bu.Atlanta'yı takdir etmek lazım belki seride kaybeden taraf olacaklar ama performansları alkışa değer.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #67 : 29 Nisan 2008, 20:04:24 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

çoğu kişinin daha hiçbirşey olmadan anında kesin şampiyon yaptığı celtics tecrübesiz ve genç atlanta karşısında son iki maçta ters düz oldu ve pistons 2 maç verdi yorgun oldukları için boston kesin çakar yorumlarına ise iyi bir kapak oldu ve boston için işler çok kötü ve joe johnson ın son çeyrekteki resitali görülmeye değerdi

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #68 : 29 Nisan 2008, 22:22:42 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Boston taraftarları için gerçekten hayal kırıklığı ile dolu bir maçtı.Fakat avantaj Boston'da, çünkü bir sonraki maç Boston'da oynanacak.
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #69 : 30 Nisan 2008, 00:19:41 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

İlk önce şunu söylemek istiyorum ben bu maçın açıkçası böyle olacağını biliyordum çünkü Hawks play off için çok uğraş verdi ve kazandı Celtics çok güçlü bir ekip olabilir ama hiç bir şey imkansız değildir daha seri başlamadan önce anketlerde ve analizlerde çoğu arkadaş 4 0 boston bu seri 100 seri olsa 100'de celtics alır ne gereksiz sözler bunlar karşımızdaki takımın eli armut toplamıyorki onlarında iyi oyuncuları var harford gibi yetenekli genç oyuncuları var joe johnson bibby josh smith vs gibi tecrübeli oyuncuları var ama celtics'in bu seriyi geçeceğindem eminim önündeki 2 maçıda alacaktır yani bu seriyi geçeceğine inanıyorum doğuda pistons ve celtics için ikiside seriyi rahat geçer dendi ama olmadı önümüzdeki maçları alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
« Yanıtla #70 : 30 Nisan 2008, 02:55:07 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Skora göre yorum yapmak kolay.Ben açık konuşuyum 4-0 Boston diyordum.Johnson,bibby,Smith gibi oyunculara rağmen 4-0 diyordum.Bana göre bu serinin 2-2 ye gelmesinin sebebi Boston'un seriye ve play offlara giremediği henüz.Tamam Atlanta kolay gelmedi mücadele verecek ve zorlayacaklarına bende inanıyordum ama  serinin 2-2 ye geleceğine inanmıyordum.Açıkcası bu serinin 2-2 ye geleceğini biliyordum diyenlere de pek inanmıyorum.

« Yanıtla #71 : 30 Nisan 2008, 12:59:42 »
Elbereth
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Josh smith for the win

Dehşet bir oyuncu özellikle bloklarda.

Serinin 4-2 bostun lehine sonuçlanacağını düşünüyorum ama Atlanta turu atlarsa çok da sevinirim Smiley
« Yanıtla #72 : 30 Nisan 2008, 14:08:00 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Play-Offlar ın ilk turlarını kesin 4-0 hadi en fazla 4-1 ile geçer dediğimiz iki takım olan lig 1. ve 2. cisi Boston ile Detroit daha 2-2 de iken rakipleri batıda ve doğuda yol alıyor haha..Hale bak ya!

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #73 : 30 Nisan 2008, 19:47:01 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ben bu seri hakkında konuşmuyorum, konuştukça döt oluyorum. Sadece geçip izliyorum ve Playoff heyecanı yaşıyorum. Artık birşey söylemicem. Tek söyliyeceğim Josh Smith'e hayran kaldım.
« Yanıtla #74 : 30 Nisan 2008, 20:13:43 »
demircibaris
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

kısa sürer denilen seriler uzun, uzun sürer denilen seriler kısa sürdü. atlanta da 4-0 dediler, dayanamaz dediler, potayı bulamaz dediler. 2-2 oldu gene boston 4-2 alır diyordur çoğu kişi. seriyi atlanta alırsada seneye 4-0 alır falan denicek heralde. atlantada tamam boston kalitesinde değil ama bu çocuklar da sokak takımı değil ya. atlantaya helal olsun valla.
« Yanıtla #75 : 30 Nisan 2008, 21:40:27 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

bostondan daha iyi bi performans beklerdim yaaa...2-0 dan 2-2 yaptı atlanta helal olsun..2-1 iken diyodum olsun bir maç kaybetmişler boşluğuna gelmiştir önemli değil diye ama anlaşılan öyle görünmüo atlanta iyi direniyor.....ama herşeye rağmen bu seri bostonın olur.....
« Yanıtla #76 : 01 Mayıs 2008, 02:30:15 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

Atlanta,üstünde durulacak bir takım.Adamlar genç ama NBA'in en flash takımını son 2 maçtır dağıttılar.madem Boston'u herkes finalde görüyordu,demekki Atlanta finale kadar yükselebilecek bir takımmış diye düşünüyorum ben.

4-3 boston...

Denver Nuggets
« Yanıtla #77 : 01 Mayıs 2008, 10:46:18 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Bu Sefer Boston (3-2)

Bu Sefer Boston (3-2)

TD Banknorth Garden'da oynanan serinin 5. maçında Boston Celtics üst üste 2 maç yenildiği Atlanta Hawks'ı 110-85 yenerek seride 3-2 öne geçti.

Maçın en skorer ismi Boston'lu Paul Pierce olurken 22 sayı-7 ribaunt-6 asist ile oynadı.Atlanta'nın en skorer ismi 21 sayı atan Joe Johnson oldu.

Boston'da Garnett 20 sayı-5 ribaunt-7 asist ile her yöne katkı verirken,Ray Allen 19 sayı-4 asist ile maçı tamamladı.Rondo 12 sayı-7 asist,benchten gelen Powe 10 sayı-7 ribaunt,Cassel 13 sayı,
Posey 6 sayı ile maçı tamamladı.

Hawks'ta önceki maçın yıldızı Smith 18 sayı-5 ribaunt ile oynasada 4/13'le oynadı.Çaylak Horford 14 sayı-10 ribaunt,Mike Bibby sadece 6 sayı ile oynadı.Benchten de katkı alamayan Hawks mağlubiyeti çağırmış oldu.

Hawks 85, Celtics 110
  1 2 3 4 T
ATL (2-3)  19 24 21 21 85
BOS (3-2) 27 31 23 29 110

Final

Come Back Boozer!

« Yanıtla #78 : 01 Mayıs 2008, 14:20:43 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (3) - Atlanta Hawks (2)

Boston sonunda kendine geldi 2 maç kaybettikten sonra. Hawks 3. ve 4. maçlardaki iyi performansını bu kez yansıtamadı Bibby'nin 6 sayıda kalması, Smith'in kötü şut yüzdesi, benchin katkı verememesi sonucu yenilgi gelmiş oldu, Boston'un sıradaki maçı da alıp işi artık bitirmesi gerekiyor. Atlanta'ya karşı bu kadar zorlanıyorlarsa Detroit'e finale kalmaları durumunda Spurs'e ya da Lakers'a karşı ne yapacaklar bilemiyorum. 

« Yanıtla #79 : 01 Mayıs 2008, 17:24:53 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (3) - Atlanta Hawks (2)

Big three kendine gelmis 3 de oyunun her alanina katki yapinca galibiyet kacinilmaz olmus.Bu seneki draftan gelen adamim al horford yine iyi oynamis yüzdeli 14 sayi 10 ribo 5 assist

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Atlanta Hawks (3)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv