+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Boston 4-0 - 2 (4.3%)
Boston 4-1 - 6 (12.8%)
Boston 4-2 - 15 (31.9%)
Boston 4-3 - 15 (31.9%)
Cavs 4-3 - 5 (10.6%)
Cavs 4-2 - 3 (6.4%)
Cavs 4-1 - 0 (0%)
Cavs 4-0 - 1 (2.1%)
Toplam oy: 46

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
Konu: Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)  (Okunma Sayısı 3089 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 07 Mayıs 2008, 22:48:02 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Boston Celtics (1) - Cleveland Cavaliers (0)

KG,paul pierce,wally sczerbiak derken celtics krala bana mısın demedi...zaten kollektif olarak celtics çok daha iyi bana göre...bu seri onların ama LBJ yine kral...
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2008, 23:30:13 Gönderen: the_apo_1 » Logged
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #41 : 07 Mayıs 2008, 23:28:21 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Harbi LeBron ne yapmış öyle yahu! Tamam ribaunt ve asistlere katkı yapmış ama 2/18 şut yüzdesi yine düşük kalıyor.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 07:53:39 Gönderen: the_apo_1 » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

« Yanıtla #42 : 07 Mayıs 2008, 23:39:04 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Lebron James Kötü bi maç çıkarmış çok şut şakçırmış zaten maçdan sonra slemiş Çok şut kaçırdığını kend diliyle KG iyi bir performans çıkarmış Cavs da iyi maç çıkaran Ilgauskas var bi 2.maçda Kralı izlemek isterim iyi oyniyacakdır..

« Yanıtla #43 : 08 Mayıs 2008, 21:22:58 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

LeBron kötü bir maç çıkardı falan ama yine 10 saniye kala skoru eşitleyebilecek fısatı buldu.Fakat turnikeyi kaçırdı.LeBron'un bu kadar kötü oynadığı bir maçta bu kadar ufak bir farkla yenilmek Cavs adına olumlu bence,Garnett çok iyidi bu arada hiç cevap bulamadı ona Cavs.2. maçta Cavs'ten sürpriz bekliyorum.

« Yanıtla #44 : 08 Mayıs 2008, 22:00:20 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

LeBron'un bu kadar kötü oynadığı bir maçta bu kadar ufak bir farkla yenilmek Cavs adına olumlu bence,
Ray Allen'ın sıfır sayı ve Pierce'ın minimum hücum katkısı yaptıgını hatırlamak ister misin Smiley 
« Yanıtla #45 : 08 Mayıs 2008, 22:12:38 »
--
Ziyaretçi

Bu seri böyle sıkıcı gider..Yalnız Tugay'la konuşuyorduk ilk maç sonrası;
Bu seri bana geçen seneki Detroit-Cleveland serisini hatırlattı..James o seriyede dökülerek başladı sonra patladı..

Cavaliers tehlikeli bir takım..James her zaman böyle oynamaz..
Ray Allen ise play-off başladığından beri böyle..
« Yanıtla #46 : 09 Mayıs 2008, 05:01:49 »
--
Ziyaretçi

Big Three, Kralı Esir Aldı

Big Three, Kralı Esir Aldı

Doğu Yarı Final serisinde 1-0 önde olan Boston Celtics, TD Banknorth Garden'da 18,624 kişi önünde konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 89-73 mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı.

Celtics evsahibi avantajını iyi kullanırken, Cleveland'ta oynanacak 3. ve 4. maçlara avantajlı gitmiş olacak.

Zydrunas Ilgauskas'ın etkili oyunuyla maça iyi başlayan Cavaliers, Celtics'i ilk çeyrekte sürklase ederken bu çeyreği 24-17 önde kapattı.

LeBron James'in yine kötü bir performans sergilemesi ve Ilgauskas'ın istediği topları bir türlü alamamasıyla birlikte Celtics oyuna ağırlığını kloyarken taraftarınında desteği ile bu çeyrekte 27-12'lik bir dönüş yaparak devreye 44-36 önde girdi.

3. çeyrekte Celtics üstünlüğü olurken bu çeyrekte 26-15 ile evsahibi takım lehine bitti. Son çeyrekte ise 22-19'luk Cavaliers üstünlüğü olsada maç Celtics'in galibiyeti ile noktalandı.

LeBron James 6-24 şut isabetin kalırken 21 sayı-6 asist-5 ribaunt ve 7 top kaybı yaptı. Zydrunas Ilgauskas 19 sayı-5 ribaunt yaparken Wally Szczerbiak 13 sayı ile çift hanelere ulaşan 3. ve son Cavaliers'lı oldu.

Celtics'te Kevin Garnett 13 sayı-12 ribaunt-4 asist, Paul Pierce 19 sayı-6 ribaunt ve Ray Allen 16 sayı ile maçı tamamladı.

Benchten gelen Leon Powe 11 sayı-7 ribauntla extra bir katkı yaparken, Rajon Rondo 0-6 ile saha içi isabeti bulamasada 7 sayı-6 asist-5 ribaunt yaptı.

CLE (4-4)     24     12     15     22     73
BOS (6-3)    17     27     26     19     89

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #47 : 09 Mayıs 2008, 11:27:18 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (2) - Cleveland Cavaliers (0)

Lebron 2 maçta ;

8/42 şut - 0/10 3 sayı - 17/23 serbest atış - 14 ribaund - 15 asist - 3 top çalma - 2 blok - 17 top kaybı - 33 sayı
16.5 sayı - 7 ribaund - 7.5 asist - 1.5 top çalma - 1 blok - 8.5 top kaybı ile oynuyor.. Anahtar da bu galiba.. serinin buraya gelmesi.. tabii ki Boston bir Washington değil ama.. oyun şekline yenilikler eklemedikce sürünmeye devam eder diye düşünüyorum.
« Yanıtla #48 : 09 Mayıs 2008, 11:36:12 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Bazılarının övdüğü hatta MJ'in bile üstünde gördüğü King(!) James Boston savunması karşısında patır patır dökülüyor.Hadi James burdada pudraları havaya saçıp aham şaham havalı smaçlar bassana?

Celtics Lebalon'u böyle savunmaya devam ederse 4 maçta seriyi bitirir.Celtics için rahat bir seri olur diye düşünüyorum,Cavs eğer maç alırsa taraftar desteğiyle anca bir maç alabilir ama oda zor kanımca..
« Yanıtla #49 : 09 Mayıs 2008, 12:05:07 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız iki maç kötü oynadı diye ayakçı takımı yaptınız Lebron'u sanki.Kötü oynadığı doğrudur da,herkes kötü maç çıkarabilir.
Duncan'da Hornets serisinde kötü başladı,felaket maçlar çıkardı ama Duncan yine Duncan,tıpkı Lebron nasıl hala Lebron ise.
« Yanıtla #50 : 09 Mayıs 2008, 12:12:21 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Dediğimi hala savunuyorum.Oyununa yenilikler eklemedikçe boyle sürünmeye mahkum.Haywood bile orta mesafe atmaya başladı ya.Düşünün durumu.Bunda 3lük yok şut yok.A daha genç gelişir cart curt masalları artık bayatladı.5.yılını oynuyor.Detroite karsı yaptıkları denmis ama.Larry Brown sonrası toparlanma sürecinde olan bir Detroit vardı.Gecen yılki finali zaten formsuz doğu yüzündendi.Yani kendini değiştirmedikçe daha cok 2/18 ler 6/24 ler izleriz.Bu kadar basit
« Yanıtla #51 : 09 Mayıs 2008, 12:18:02 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Hüso ben Lebron'a kötü oyuncu demiyorum çok iyi oyuncu ama itici yönleri var benim ve benim gibi birçok kişinin nefretini üzerine çekti.Sadece Jordan'dan üstün görenlere ve onu basketbol ilahı zannedenlere tepkimi göstermek istedim.Sonuçta iyi oyuncu her takım karşısında birşeyler sergiler takımını galibiyete taşıyacak.Sayı atamıyorsa ribaund çeker,asist yapar savunmasını agresifleştirir.Duncan bunları yapıyor ama King(!) ne yapıyor,8 TO..
« Yanıtla #52 : 09 Mayıs 2008, 13:04:34 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Arkadaslar yapmayin Allah Askina.Bu adami sisirenler demisler bu adamin sisirelecek yeri mi kalmis.Adam zaten regular sezon da döktürdü.Sence bu istatistiklere laf edilir mi.bu adam NBA ye ilk geldiginde 20 5 5 ile oynadigini ikinci senesinde 27 7 7 ile oynayip bi daha bunun altina düsmedigini biliyomuydunuz?Bu seneyle birlikte 3 senelik play-off kariyerinde 27 8 8 ile oynadigini?
Simdi bu adam iki mac kötü oynadi diye kötü sisirtilmis bir oyuncu mu?Bir tane adam söyleyin bana M.J den sonra 30 sayi 8 ribaund 7 assist ile oynamis.Benimbildigim Bir LBJ var
Ben bu adami 03-04 tarihinden beri seyrediyorum ve her sene oyununu gelistiriyor.Ve bence ileri ki yillarda daha da iyi olacak.İki mac kötü oynadi diye böyle mesajlar atmaya gerek yok diyorum arkadaslar.Unutmayin bu adam müthis Detroit takimini serinin basinda kötü balayip tek basina yikmisti.Ha bana göre bu seriyi Boston alacak ama ne olacagi belli olmaz

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2008, 13:13:49 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

LeBron'u tartışmaya gerek yok ama şu 2 maçta rezalet olduğu da su götürmez bi gerçek. Yaptığı top kayıpları, kaçırdığı şutlar, tamam Boston savunması gerçekten üst düzey ama LeBron gibi bi oyuncunun en kötü performansı bile bu kadar olmamalı. Tamam şut yüzden kötü olur ama iki maçta 17 top kaybı krala yakışmadı. İç sahada acilen kendisini toparlamalı eğer takımı seride tutmak istiyosa.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #54 : 09 Mayıs 2008, 13:57:55 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Lebron ne yapsın sıkı savunmada adam elinden geleni yapıyor yinede 2 maç'ta fazla etkili olamadı diye adam topa tutuluyor unutmayın bu adam nba'nın en değerli en pahalı en iyi oynayan oyuncularının en başında yer alıyor celtics'in savunmasını tartışmaya gerek yok zaten kendi evinde kendine geleceğine inanıyorum lebron kral grin
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2008, 15:37:55 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Lebron ilk maçta 10 top kaybı yapmıştı. Bu maç da 7 top kaybı. Gerçekten de azımsanacak gibi değil. Celtics savunması Kral'ı boğdu. 2-0'ı da çaktılar. Oyunu 2. periyottan sonra hakimiyeti altına aldılar. Ray Allen üzerinden pek oynanmıyordu. Bu maçta Ray Allen'a çalıştılar Boston için de Allen içinde çok iyi oldu.

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #56 : 09 Mayıs 2008, 18:13:16 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Hey James adamım uyan artık seri elden gidiyor. Nerelerdesin ? Yine kapasitene göre felaket bir maç çıkarttın. Bu mu gerçek James bu mu senin oyunun. Boston savunması karşısında bu kadar mı eziliyorsun. Şutların çembere bile gitmemeye başladı. Ne değişti böyle. Geçen sene bu savunmanın birkaç katı sertliğinde Pistons önünde neler yaptığını sen ben ve buradaki herkes hatırlıyordur elbet. Şu oynadığın iki karşılaşmayı unut, Cleveland'da seriyi çevirebilmek için en az iki maç daha olacak. Kendini bir kez daha göstermenin bir kez daha kanıtlamanın vakti geldi. Kalk ve bize o nefis oyunundan örnekler göster. Çok geç olmadan basketbolunu oyna. Haydi ..
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 18:58:27 Gönderen: Kaan Mert » Logged
« Yanıtla #57 : 09 Mayıs 2008, 19:18:39 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Lebron James...Herkes bu adamdan özellikle bu seride çok sey bekliyorlardı ..2/18 ve 6/24 bunlar ne yaa??bunlar senin istatisikinmi kendinegel artık ve biraz silkelen...Bostonun clevadı 2 maçta ta ortlama 16 top kaybına zorlaması bostonun maçlardaki üstün oynamasın temel sebebi..Ama boston iyi savunma yapmış tebrik etmek lazım...Zydrunas Ilgauskas bu seride clevand adına şu anlık en iyi oyuncu..james inşallah kendine gelir ve bize iyi bir basket izletir..Yanlız clevand böyle oynamaaya devam ederse işi kesinlikle çok zor..!!!
« Yanıtla #58 : 09 Mayıs 2008, 19:24:07 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

2 macta 17 top kaybi, 34 kacan sut...

Gecen sene finale cikmalarinin tek sebebi olan Lebron, bu sene bu turda ezilmelerinin de tek sebebi oluyor. Celtics'e ters gelen bir takim olacaklarini dusunuyordum, hele de Lebron'da alisagelmis performansini sunarsa, Celtics'in surpriz yasayacagini ongoruyordum. Lebron hancer sapladi adeta...

« Yanıtla #59 : 09 Mayıs 2008, 19:53:48 »
--
Ziyaretçi

Geçen sene Detroit'e karşıda çok kötü başlamıştı seriye ama özellikle Cleveland'taki maçlarda kendine geldi..Ben 3. maçta patlama yapacağını düşünüyorum..Hoş bu sene çok çok kötü başladı ama böyle gitmez gitmemelide..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv