+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Boston 4-0 - 2 (4.3%)
Boston 4-1 - 6 (12.8%)
Boston 4-2 - 15 (31.9%)
Boston 4-3 - 15 (31.9%)
Cavs 4-3 - 5 (10.6%)
Cavs 4-2 - 3 (6.4%)
Cavs 4-1 - 0 (0%)
Cavs 4-0 - 1 (2.1%)
Toplam oy: 46

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
Konu: Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)  (Okunma Sayısı 3111 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 10 Mayıs 2008, 09:00:21 »
2pac_thuglife
Rookie
**

ALLSTAR4ever BARON DAVİS

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Boston Celtics (2) - Cleveland Cavaliers (0)

ben yorum yazıyorum neden yazdıklarım sonradan sılınıyor anlamadım adımın sana  diyom hatta ben wallace ne oldu yazdım sonra baktım yorum yok cıkmamıs bırı acıklayabılırmı yaptıgım yorumu ana sayfada da alt kısımda gordum sorun ne onu anlamadım'''
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #61 : 10 Mayıs 2008, 10:11:13 »
--
Ziyaretçi

ben yorum yazıyorum neden yazdıklarım sonradan sılınıyor anlamadım adımın sana  diyom hatta ben wallace ne oldu yazdım sonra baktım yorum yok cıkmamıs bırı acıklayabılırmı yaptıgım yorumu ana sayfada da alt kısımda gordum sorun ne onu anlamadım'''

İçeriksiz mesaj atarsan silinir..

Bu topic ''Maç ne zaman..''  ''Hangi kanal verecek..''
''Boston yener..'' ''James berbat..'' gibi tek kelimelik mesajların atılacağı yer değil..
« Yanıtla #62 : 10 Mayıs 2008, 12:33:52 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

boston bu serideki performansıyla ne kadar büyük bir takım olduğunu gösterdi...ben lebronu asla durduramazlar diyodum ama çok iyi savunma yapıyolar ve gerçekten gözüüm korkuyo finale kalırlar diye şuan en büyük adayı bence...big three birbirini tamamlıyo büyük bi yürekleri var böyle giderse boston çok iyi yerlere gelecek bundan kuşkum yok.....
« Yanıtla #63 : 10 Mayıs 2008, 14:43:26 »
Mrs.Slipknot
İmMoRTaL
Starter

Üyelik Bilgileri

valla ben 4-1 dedim ama 4- 2 de olabilir açıkçası boston sadece play off dönemini ele alırsak savunma çok iyi ve takımdaki her oyuncu şampi,yonluk için savaştığını belli edercesine oynuyorlar.. diğer taraftan cavs lebron var ama boston u eliyceklerini düşünmüyorum zaten 1 maçı da şansa verdim kazanırlar belki.. ama dediğim gibi bu seriden açık favorim boston.
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!
« Yanıtla #64 : 10 Mayıs 2008, 23:21:55 »
batuhan james
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

arkdaslar ben gecen sende bu sıteye uyeydım yıne herkes cavs- detroıtte mac alamaz felan dıodunuz lebron 2-0 gerıdeyken aynı boston da oynadıgı gıbı 2 mac cıkardı yanı o kadar kotu olmasada cavs yıne det de farklı kaybetmıstı sonra cavs'a geldı serı lebron ve cavs cok farklı 2 mactata perısan ettı tabı cavs havayta gırdı 5 . macta lebron show yaptı herkes bılır... bu show'u ben 4-3 cavaliers dıorum bostonu ne kadar sewsemde bu sewgi ile olmuo bu gece 3 dea q arenada war mac herkes ıslesın ınternetten my2p2 'den weyha nba twden
bu arada ınternetten ızleyemeyen arkdadaslara yardım yapılır...    vs 
« Yanıtla #65 : 10 Mayıs 2008, 23:31:41 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Artık LeBron, bu maçta da kötü oynarsa (oynatılırsa) fanlarının gözünde değeri çok azalır herhalde. Cleveland kazanmak zorunda, kazanmak için ise LeBron iyi oynamalı. LeBron durdurulduğu zaman Cleveland çok vasat bir takım oluyor. Boston deplasmandan 1 maç çıkaracaktır...

« Yanıtla #66 : 11 Mayıs 2008, 11:25:37 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

En garip serilerden biri bu olacak herhalde.. Bu sefer Boston rezil oynamış gene isabet oranları düşük ayakta kalan isim Garnett,cavs ise takım olarak iyi hücum etmişler.. 2-1' e getirdiler bakalım 4.maç ne olacak. Tahmin etmesi güç her iki takımında ne zaman ne yapacağı belli olmuyor Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #67 : 11 Mayıs 2008, 11:59:27 »
--
Ziyaretçi

Cavaliers Evinde Patladı

Cavaliers Evinde Patladı

Quicken Loans Arena'da 20,562 taraftarının önündeBoston Celtics'i konuk eden Cleveland Cavaliers ilk 2 maçın acısını çıkartarak maçı 108-84 kazandı ve seride durumu 2-1'e getirdi.

İlk iki maçın hayal kırıklığı yaratan ismi  LeBron James, 5/16 saha içi isabetiyle Celtics'in potasına 21 sayı bıraktı. Hanesine 8 asist – 5 ribaunt – 4 top çalma ve 3 blok yazdıran yıldız oyuncu, üç sayı çizgisinin gerisinden 3/5 isabet kaydetti. Serbest atış çizgisinden 8/12 ile oynayan genç oyuncu, 40 dakika görev yaptı.

Yüksek şut yüzdesiyle Cavaliers'ın sahadan galibiyetle ayrılmasında önemli rol oynayan Delonte West, 7/11 saha içi isabetiyle 21 sayı üretti. Oyunda kaldığı 38 dakika içinde 7 asist – 5 ribaunt – 1 top çalma yapan başarılı oyun kurucu, üç sayılık atışlarda 4/6 isabet kaydetti.

Kenardan gelen Joe Smith 17 sayı – 6 ribaunt – 1 asist – 1 blokla sahne alırken, tecrübeli şutör Wally Szczerbiak 16 sayı – 1 asistle, Ben Wallace 9 sayı – 9 ribaunt – 2 asist – 2 blok – 1 top çalmayla, Zydrunas Ilgauskas 12 sayı – 8 ribaunt – 6 asistle, Anderson Varejao 5 sayı – 1 ribauntla katkı yaptı.

İlk çeyrekte farkın açılmasıyla maçtan kopan Celtics'in en etkili ismi, 17 sayı – 9 ribaunt – 2 asistle karşılaşmayı tamamlayan Kevin Garnett oldu. 8/13 saha içi isabet oranı tutturan All-Star forvet, 36 dakika sahada kaldı ve serbest atış çizgisinden 1/2 isabet kaydetti. Maçı 2 top kaybıyla noktalayan tecrübeli oyuncunun çabaları, yenilgiyi önleyemedi.

Beklenen performansı sahaya yansıtamayan isimlerden Paul Pierce, 14 sayı – 5 asist – 3 ribaunt - 2 top çalmayla salondan ayrıldı. Kullandığı 8 şutun 3'ünü sayıya çeviren yıldız oyuncu, 37 dakika görev yaptı ve serbest atışlarda 6/6 ile oynadı.

Celtics'in büyük üçlüsünden Ray Allen 10 sayı – 4 asist – 3 ribaunt – 3 top çalma maçı tamamlarken, Kendrick Perkins 12 sayı – 7 ribaunt – 2 blok – 1 asistle, James Posey 11 sayı – 2 ribaunt – 1 asist – 1 blokla, Rajon Rondo 7 sayı – 1 ribauntla katkı yaptı.

-----------------------------------------
« Yanıtla #68 : 11 Mayıs 2008, 12:45:17 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Boston Celtics (2) - Cleveland Cavaliers (1)

boston bu turu geçerse büyük bir ihtimalle detroit ile eşleşcek ve daha dış sahada galibiyeti yok. iç saha galibiyetleri ile şampiyon olurlarsa yuh yani.
« Yanıtla #69 : 11 Mayıs 2008, 12:57:01 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Macin ilk 3 ceyregini izleyebildim uyumus kalmisim.
-Boston kötü dis atis kullandi.Bu yüzden yine boyali alandan zorlamaya calistilar.
-Dogrusu Garnett haric Allen ve Pierce'in bu seride ki tutukluklari düsündürücü ve endise verici olmaya basladi.
-Garnett yine standart oyununu devam ettirdi ama galibiyete yetmedi
-Boston mac almak istiyorsa Big Three'sin deki en azinda bir kisi skor yönünden 25-30 bulmali.Big Three'nin bu serideki ortalamasi 40 sayi bunun 20 side Garnett'e ait.bu nasil big three anlasilmiyor.Artik play-off da oyuna agirligini koymaya calismalilar
-Cleveland da LBJ bana göre yine cok iyi bir performans cikaramadi vasatti.Ama takima arkadaslarina bilhassa ilk ceyrekte yaptigi servisler farkin acilmasina sebeb oldu.
Cleveland cok ihtiyaci oldugu dis atislarda yine muazzam bir ortalama yakaladilar.Bundan en büyük pay Delonte West'e ait en iyi play-off macini cikardi ve gayet yüzdeli atis kullandi
-Varejao benim cok begendigim bir oyuncu dogrusu KG Wallace dan daha iyi yavaslatacagina inaniyorum ama cok az süreler almaya devam ediyor
   Serinin 4.maci cok önemli Cleveland alisa seriye ortak olur hatta Boston'in Big Three'si bu oyunlarini sürdürürse Cleveland seriyi alir gibime geliyor

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #70 : 11 Mayıs 2008, 16:09:21 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bu maçta tamamen berbat oynamışız ray allen ve pierce bana kötü çok kötü performans gösterdiler yine takımı garnett sırtlamış ama malübiyete engel olamamış bu allen ve pierce hala neyi bekliyor anlamış değilim şut yüzdeleri berbattı böyle oynlarlarsa turu geçmek imkansız.
« Yanıtla #71 : 11 Mayıs 2008, 17:14:13 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Hack a Ben Wallace,sözün bittiği yer.

Not:Hack a bilmem neyin yapılmaması gerektiğini söylediğim anlaşılmasın,oyunun akıcılığını zedelesede yapılsın, hatta bizde yaptık bu sene bol bol.Kurallar dahilinde olduğu için ve de rakibin zaafından faydalanmaya çalışıldığı için,akıllı bir taktiktirde hatta ama biz direk ilk faulü yapar yapmaz tepkiler başlamıştı.
« Yanıtla #72 : 11 Mayıs 2008, 17:30:15 »
--
Ziyaretçi

Maçı seyrederken uyuya kalmışım  grin
Arada gözleri açtım ama ne zaman açsam gözlerimi savunmada müthiş gayretli bir Cavs vardı..Celtics'e nefes aldırmadılar..Burda kritik nokta Celtics deplasmandaki 4. maçınıda kaybetti play-off'larda..Bu seriyi sıkıntıya sokar zira deplasmanda kazanamayıp evlerinde bir maç kaybetmeleri onların avantajlarını ters döndürür..

Bu kadar sönük ya da korkak oynamalarına anlam veremiyorum deplasmanda..Ray Allen istatistik falan yapıyor bazen ama cidden veteran bir guard gibi oynuyor..Bazen patlıyor o kadar..Beklediğim gibi değil play-off'larda..Cavs seriyi 2-2 yaparsa 5. maç daha da ilginç bir hal alır..Hem Celtics'in deplasman fobisi hemde Cavs'in bunu düşünerek maça asılması açısından işi Cleveland'da bitirme şansı bile olabilir..
« Yanıtla #73 : 11 Mayıs 2008, 18:07:18 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Boton adına işler pek de iyi gözükmüyor. Normal sezonda deplasmanda oldukça maç kazanan ve bu konuda da bir hayli başarılı olan Boston 2008 play-off'larında deplasmanda maç kazanamadı. Tamam evindeki tüm maçları kazansan şampiyon olursun ancak bu böyle gitmez.

Garnett harici play-off atmosferinde oynayan yok Boston'un o meşhur Big Three'si içinde. Ne Paul Pierece ne de Ray Allen daha play-off'ta olduklarını kavrayabilmiş değil. Doc'ta Ray Allen üzerine hiç bi set çizmezmi yahu. Adam hücumda bomboş dolanmakta.Eline top gelirse fırlatmakta savunmada da Wally karşısıdna bi çare Ray. Pierece desek serinin Boston adına kilit ismi olacağını düşünmüştüm bu yönüyle olmasa da kilit rolü hala onun elinde. Bu kadar kötü olmaması lazım Pierece'in.

Boston'un bir an önce toparlanması gerek.Artık bu 4. maçta mı olur yoksa bu gidiş devam eder m ibilemem ama işleri zor.
« Yanıtla #74 : 11 Mayıs 2008, 19:53:24 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

gerçekden boston hiç sezondaki gibi değil Deplasmanda hiç galibiyetleri Yok Ray allen da hayal kırıklığı yaşatior her maçda Hücumda hiç gözükmüor birşey yapamior daha doğrusu Cle iyi takım Boston da iyi ama bu böyle gitmez eğer giderse Cavs bu seriyi alır çünkü gayret gösteren yok Garnett ve Rondo dışında bence..

« Yanıtla #75 : 11 Mayıs 2008, 22:19:31 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Celtics'in Playoff'larda deplasman fobisi devam ediyor. Hiç gerçek Boston gibi oynayamıyorlar. Psikoloji bir etken oldu bu artık. Böyle olurlarsa Pistons'a karşı hiç ama hiç şansları yok.

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #76 : 11 Mayıs 2008, 22:22:33 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

pistons-celtics finali.......
iğrenç olacak. İki savunma takımı... İzlediimize değmez hiç güzel hareket olmaz

« Yanıtla #77 : 11 Mayıs 2008, 22:24:16 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

pistons-celtics finali.......
iğrenç olacak. İki savunma takımı... İzlediimize değmez hiç güzel hareket olmaz

Mücadele, hırs, istek... Bunlar daha ağır basacak. Sezon boyunca yeteri kadar güzel hareket gördük.
Artık kemik sesleri duyulacak. Bu da basketbolun ayrı bir zevki.

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
« Yanıtla #78 : 11 Mayıs 2008, 22:27:51 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Pek sanmam daha boston deplasmanda maç kazanamadı. Bu mu Boston un mücadelesi? Böyle gidese pistons süpürür......

« Yanıtla #79 : 11 Mayıs 2008, 22:30:04 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Pek sanmam daha boston deplasmanda maç kazanamadı. Bu mu Boston un mücadelesi? Böyle gidese pistons süpürür......

O anlamda değil. Bu tür maçları sıkıcı bulman konusunda söyledim bunu wink

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv