+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Boston 4-0 - 2 (4.3%)
Boston 4-1 - 6 (12.8%)
Boston 4-2 - 15 (31.9%)
Boston 4-3 - 15 (31.9%)
Cavs 4-3 - 5 (10.6%)
Cavs 4-2 - 3 (6.4%)
Cavs 4-1 - 0 (0%)
Cavs 4-0 - 1 (2.1%)
Toplam oy: 46

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
Konu: Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)  (Okunma Sayısı 3092 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2008, 22:14:21 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics - Cleveland Cavaliers

..James en az 20 sayı ort.masıyla oynar bence bu seride..

Doğru mantık yanlış sayı...
James 25 sayı ortalamayla oynasın, helal olsun Celtics savunmasına derim...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #21 : 05 Mayıs 2008, 23:29:57 »
aiguodala
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu eşleşme Türkiye'deki Fb-Gs maçları gibi;
biri yıldızlar topluluğu, biri bir liderin etrafında kenetlenmiş tam bir takım.Bu eşleşmenin sonucunu esen rüzgarın yönü belirler bence..
Where Amazing Happens..
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2008, 01:58:29 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Avantajlar - Dezavantajlar

- Cleveland'ın Garnett'e cevabı var.Hayatından bezdirecek bir Varejao,gazı yerse Big Ben ve hatta sert oyunu ile Joe Smith,Garnett'i inanılmaz zorlayacaktır.

- Perkins Ilgauskas'ın tecrübesi ve yeteneği karşısında aciz durumlara düşebilir.

- Cavs benchi daha geniş.

- Pierce / LeBron eşleşmesi tadından yenmeyecek.

- Allen'ın savunmasında hem Gibson hem de Wally aciz kalabilir.Birinin fiziği diğerinin yavaş ayakları müsade etmeyecektir Allen'ı durdurmaya.

- Saha avantajı Boston'da olmasaydı,turu geçecek taraf Cavs olurdu.Bence herkes kendi sahasındaki maçları kazanacak,deplasmanda maç kazanan olmayacak.

Sonuç : Celtics 4 - 3 Cavs

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2008, 16:12:58 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Celtics'in ilk serideki kadar zorlanacağını düşünümyorum bu seride öyle ki eksiklerini fazlasıyla görme fırsatı buldular Atlanta serisinde. Normal sezonun son ayını kenarda geçiren Boston'un Big Three'si bu seri ile birlikte hem form seviyelerine hemde play-off atmosferine uygun kıvama geldiler.
  Celtics'in ilk tur serisi kadar zorlanmayacağını belirttim ama oylamada 4-3 Celtics'i işaretledim.7 maça uzayabilirde uzamayabilirde ancak ben James'ten geçtiğimiz yılki Detroit serisindeki gibi müthiş performanslar beklemekteyim.
  Pierece'ın James'le eşleşmesi serinin seyir keyfini doruk noktasına ulaştıracak.Bunun dışında Atlanta maçlarında Zaza ile sürekli sürtüşme halinde olan Garnett'in karşısında bu kez Varejao-Wallece gibi sert bir pota altı karşılayacak. Boston'da Rondo'nun daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum ilk tura göre. Bu kez karşısında Bibby gibi ne yaptığını bilen bir oyun kurucu olmayacak. Ki West'te ondan iyi bir Pg değil. Salih abinin dediğine katılıyorum iki takımda evindeki maçları kazanacaktır.Deplasmanda kazanan bir takım çıkarsa seriyide kazanan taraf olma ihtimali yüksek.

4-3 Boston.
« Yanıtla #24 : 07 Mayıs 2008, 10:46:09 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
LBJ Sustu/KG Konuştu

Banknorth Garden'da oynanan yarı final ilk maçında Boston Celtics evinde konuk ettiği Cleveland Cavaliers'i 76-72 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Maçta Kevin Garnett  şov yaparken 28 sayı-8 ribaunt ile maçı tamamladı.Cavs'te Lebron James'in suskunluğunda İlgauskas 22 sayı-12 ribaunt ile oynasada mağlubiyete engel olamadı.

Cavs toplam 17 top kaybederken Boston'da bu rakam 21'e çıktı.İki takımda kötü yüzdeyle üçlük kullanırken %28 ile Boston,%22 ile Cavs üçlük attı.

Cavs'ta Lebron kabus gibi bir maç geçirken 2/18  şut yüzdesi ile 12 sayıda kaldı.12 sayı atmasına rağmen diğer alanlara katkı yapan LeBron 9 ribaunt-9 asist ile oynadı.Bu kabus geceye 10 top kaybı ekleyen James mağlubiyetin birinci sorumlusu oldu.Wally Szczerbiak 13 sayı,Wallace ve West 4'er sayı ile maçı tamamladı.Benchten gelen Gibson 7 sayı,Pavlovic sayı sayı ile katkı vermesine rağmen mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Celtics'te Pierce kötü bir maç geçiriken 2/14 şut yüzdesi ile 4 sayı-5 ribaunt-6 top kaybı ile oynadı.Ray Allen sadece 4 top kullanırken sayı atamadı.Rondo 15 sayı-6 asist ile oynarken,Perkins 7 sayı-12 ribaunt ile maçı tamamladı.Benchten gelen Posey 8 sayı,Cassell 13 sayı ile katkıda bulundu.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #25 : 07 Mayıs 2008, 11:36:08 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (1) - Cleveland Cavaliers (0)

- Pierce / LeBron eşleşmesi tadından yenmeyecek.

Cavs'ta Lebron kabus gibi bir maç geçirken 2/18  şut yüzdesi ile 12 sayıda kaldı.12 sayı atmasına rağmen diğer alanlara katkı yapan LeBron 9 ribaunt-9 asist ile oynadı.Bu kabus geceye 10 top kaybı ekleyen James mağlubiyetin birinci sorumlusu oldu.

Celtics'te Pierce kötü bir maç geçiriken 2/14 şut yüzdesi ile 4 sayı-5 ribaunt-6 top kaybı ile oynadı.

Hakikaten yenecek gibi değil.Iyyyyhhh...  grin

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2008, 11:38:13 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

tek maç olupta bu maçı vermeyen nba tv'ye selam olsun.
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2008, 12:09:59 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ne yazikki maci yine zor sartlar altinda nettem izlemeye calistik.Maca gelirsek;
-LBJ beni büyük bir hayal kirikligina ugratti.Tamam Duncan gibi bir büyük oyuncu kötü oynamisti ama bence bu daha köyüydü.2/18(!) ile 12 sayi 10(!) top kaybi 9 assist 9 ribaund.Bu kadar kötü oynamasina ragmen Boston'a ecel terleri döktürdüler en azindan bu ümit verici bir gelisme Cleveland icin
-Boston'ın da da Paul Pierce kötü bir gün gecirirken Ray Allen 0(!) sayida kaldi.
-Dogrusu bu macta tek bildigim nokta mactan önce galiba Wallace'in Kevin Garnett2i savunamayacagi ve Cleveland uzunlarinin savunmada Boston uzunlarina göre yumusak kalmasiydi.Nitekim Kevin Garnett ve takim arkadaslari Cleveland boyali alanindan 32 sayi buldular.Cleveland ise boyali alandan 20 sayi üretebildiler

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2008, 13:54:46 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

James açık ara kariyerinin en kötü maçını çıkardı.Hoş 1 ass 1 reb daha yapsa quardoyu yapacaktı ama olmadı. Yalnız James'in bu kötü performansına rağmen Cavs maçı kazanacak seviyeye gelmişse Boston'un bunu biraz düşünmesi lazım. 5 saniye kala maçı uzatmaya taşıyacak hayati bir turnikeyi kaçırdı James ancak jaçacak gibi de değildi.Şans Boston'dan yanaydı ilk maç. Hoş her ne kadar Pierece'da zorlansa da Ray Allen'In üzerinde hiç bir baskı yoktu buna rağmen sayı üretemedi.
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2008, 13:57:44 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Lebron rezil bir maç çıkarmış buna rağmen 4 sayı farkla yenilmişler çünkü karşı taraftafa ray allen ve pp rezil maçlar çıkarmış. Yarı final eşleşmesinde böylesine rezil bir maç olacağını düşünmezdim.İki takımda en kötü ben oynayacağım diye yarışmışlar adeta.. Maçın tek galibi Herşeyini ortaya koyan Garnett'tir.. Boston'da maçı onun savunması ve gayretiyle almıştır zaten.. Boston'un tek istikrarlı oyuncusu..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2008, 14:22:50 »
mrtaksu13
Yeni Üye

LbJames#23 " Chosen1 "

Üyelik Bilgileri

clevland deplasmanda mac kazanabilirse seriyi kazanır ama boston ın o muhtesem taraftarının onunde kazanmak pek kolay gozukmuyo.. lebron buyuk ihtmalle yine 27-28 sayı 8ribaund 8 asistle oynar onemli olan yanındakiler onlarda lebron topu onlara cıkardıında sutları sokarlarsa clevlan seriyi kazanabilir ama ben 4-3 boston dedim..
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2008, 15:07:37 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Cleveland en azından bişeyler yapabileceğini gösterdi bence bu maçta. LeBron'un performansı top kayıpları olmasa çok da kötü değilmiş, zira triple double yapıyomuş ama top kayıpları ve yüzdesi Cleveland'ın bu maçı alamamasında en büyük etken. Ilgauskas'ın performansı da ümit verici. Cavs Garden'da 2. maçı alabilir gibi bi imaj verdi bana ama Boston'ın da ne yapacağı belli olmuyo. NBA TV veriyo bu sefer maçı izleyip görücez.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #32 : 07 Mayıs 2008, 15:34:12 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Garnett olmasaydı ne yapıcaklardı acaba pierce 4 sayı ray'in sayısı yok aksine top kaybı yapmış allahtan lebron içinde iyi bir maç olmadı iki takım iyi oynayamadı bana göre skorda zaten fazla değil belli oluyor ama bir dahaki maçta kral affetmez pierce bey ve ray allen bey böyle oynarlarsa inş 2.maçta böyle bir performans göstermezler benim bildiğim lebron bir kere iyi oynamadığı maçı ertesi maçta telafi eder.
« Yanıtla #33 : 07 Mayıs 2008, 16:13:17 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Lebron büyük hayal kırıklığı yarattı bende de. Ancak Ray allen'ın yaklaşık 40 dakikada sayı atamayışı çok daha ilginç.Garnett'in bu kadar etkili olmasını beklemiyorddum cleveland uzunları arasında ki ribaundlarda da boston'un önde olması bana ilginç geldi.Tabi washington'un pota altıyla Boston'un kinin arasında da fark var.
« Yanıtla #34 : 07 Mayıs 2008, 18:10:24 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

İlk maç oynandı..KG benim beklediğim bir perfonmars sergiledi..ILgauskas ise şahsen iyi bir maç çıkardı ben böyle oynayacağını tahmin etmiyordum..Ama beni yanılttı..James kötü maç çıkarmıs onun istatiskleri değil..Herkesi yanılttı..Rondo cassel iyi maç çıkarmışlar..Allen dökülmüş..Sonuçta boston kazanmış..Tebrikler...Jamesin toparlanması lazım bir an önce...
« Yanıtla #35 : 07 Mayıs 2008, 18:26:22 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Boston bu kadar kötüydü ama Cavs'ta kötüydü... iyi bir Boston ve iyi bir Cavs olursa burdan galip tarafı belirlemek zor olur diye düşünüyorum.. Boston'un ne kadar zorlandığını istikrarsız olmaya başladıklarını,yorulmaya başladıklarını gördük.İlk seri onları çok yordu.. Cavs ise daha genç bir kadroya sahip.. Baskıdan playoff heyecanında dolayı istikrarsız olabiliyorlar.. Lebron gibi bir yıldızlarıda sahada gözükmeyince,vasat olunca yenilmeleri gayet doğal.. Boston sayı üretemesede savunmasıyla Lebron'u zorlamıştır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #36 : 07 Mayıs 2008, 19:59:29 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

TD Banknorth Garden'Da Cavaliers maç kazanamaz. Kazanacaksa da Lebron'un aşırı azması şart. Artık Q Arena'Da ne koparırlarsa şart.
Lebron kötü oynamış diyoruz ama 1 asist ve 1 ribaunt alsa quartable-double(nasıl yazılıyorsa) yapacaktı.

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #37 : 07 Mayıs 2008, 20:01:15 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

TD Banknorth Garden'Da Cavaliers maç kazanamaz. Kazanacaksa da Lebron'un aşırı azması şart. Artık Q Arena'Da ne koparırlarsa şart.
Lebron kötü oynamış diyoruz ama 1 asist ve 1 ribaunt alsa quartable-double(nasıl yazılıyorsa) yapacaktı.

Evet kötü oynadı diyoruz çünkü kötü oynadı.
10 top kaybı yapmtı,triple-double yapsa ne ayzar?
Şutları paso kaçırdı,zorlamaya devam etti,takımına zarar verdi,son hücumalrıikötü oynamasına rağmen o kullandı...Evet kötü oynadı...

« Yanıtla #38 : 07 Mayıs 2008, 20:05:22 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

boston ve cavs ikiside bu maçta çok kötüydü bence bir play off maçına yakışmadı yani..ama neticede insanız hepimiz lebron da öyle mesela her zaman mükemmel oynayamıyoruz ki 2. maçta lebron fırtına gibi esecektir saha da bunu çok iyi biliyorum..paul pierce ve ray allen da batırmış bakalım 2.maçı çok merak ediyorum iki takımda herşeyini orataya koyacaktır.....
« Yanıtla #39 : 07 Mayıs 2008, 22:35:06 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Quadruple double olumlu istatistiklerle oluyo Smiley 10 top kaybıyla olmaz o iş Cheesy
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv