« Yanıtla #60 : 24 Mayıs 2008, 10:48:09 » |
|
hasan1299
|
ben bu seri başlamadan önce detroit avantajlı boston dışarda maç kazanamıyor demiştim.dediğim çıktı gibi.detroit kendi evinde 2 maçıda kazaqnır finale çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : 24 Mayıs 2008, 11:10:50 » |
|
MeL0
|
Boşuna demiyorlar Detroit Pistons " All-Star's Team " diye.Bu arada bi yerde gördüm bu seri için biri şöyle yazmış : Bastonlar Kırılacak,Pistonlar Basacak
|
|
|
|
|
|
( Parmak )
|
|
|
« Yanıtla #62 : 24 Mayıs 2008, 11:34:55 » |
|
Murat
|
Detroitin en büyük avantajı bostonuna karşı 1-bench 2-tecrübe...Pistons maç sıkıştığında ne yapcağını nasıl savunma yapcağını bostondan daha iyi biliyorlar..Tecrübe budur..Celtics daha bu konuda yolun başında..Ekstra bişeyler yapması lazım celticsin daha yolun başı seri için ama 2.maçtada gördük ki pistons işi sıkıya almaya başlamış celticten daha iyi top çevirmiş boş adamları bulmuş bire bir savunmaları iyi yapmış ve maçı almış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 24 Mayıs 2008, 12:09:28 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
bu oyunu sewiyorum...(NBA)
|
zonepress arkadaşıma katılıyorum sonuna kadar detroit tecrübe takımı olduğunu all-star takımı olduğunu gösterdi bu maçta ve boston deplasmanda maç kazanamamaya devam ederse gösterecektir de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 24 Mayıs 2008, 14:17:55 » |
|
MeaCulpa
|
Valla maclari hic kacirmazdim ama 3 gündür maclari izleyemiyorum.Seri tahmin ettigim gibi gidiyor su ana kadar Boston Detroit deplasmanindan mac alamaz ise bu seri biter.Her ne kadar Big Three geri dönmüs gibi gözüksede arkadaslarin dedigin gibi benchten pek bir katki alamiyor
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #65 : 24 Mayıs 2008, 14:23:01 » |
|
Kq5
|
Bu seferde Ray allen beyfendi katkı yaptı ama sonuçta kazanamadık adamın katkı yapmadığı maçı alıyoruz katkı sağladığı maçı alamıyoruz hemde big there iyi oynadığı gece benct'ten fazla verim alamadığımızı görüyorum umarım önümüzdeki maçlar bizim için böyle geçmez HAK EDEN KAZANSIN diyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 24 Mayıs 2008, 15:08:09 » |
--
Ziyaretçi
|
Kritik bir maç bu gece; Kazanmak zorundayız..Boston aç kurt gibi saldıracak, tüm enerjisini yanıstacak ve sınırları zorlayacak zaten böyle olmak zorunda..Bizimkilerin sakin olması ve panik yapmaması lazım..Zaten Boston deplasmanda zorlanan bir takım.. Eğer bu maçı alıp seriyi 2-1'e getirirsek bundan sonrası Pistons için NBA Finaline merhaba demek olur..
Bu gece en çok merak ettiğim ilk 2 maçta Garnett'e yapılmayan sert savunmanın bu gece yapılıp yapılmayacağı..Garnett'i bir şekilde istediği oyunun dışına itirsek çok daha fazla rahatlarız..Hakemler bu sene evsahibi takımlara daha hoşgörülü..Pistons'ın ilk 2 maça nazaran çok daha sert olmasını bekliyorum savunmada..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 24 Mayıs 2008, 17:28:31 » |
the answer_denver
NBA Draft'ında
denver elendi ama olsun detroit şampiyon!!
|
bence boston kendi sahasındaki maçı kaybetmeseydi şansı olabilirdi.ancak şunu unutmamalı detroit 2008 playoff larında alınan iki deplasman maçını da detroit pistons kazandı yani detroit seriyi daha erken bitebilir.zaten paul pierce iptal karşısında tayshuan prince war garnett çok yıpranıcak o da iptal çünkü rasheed wallece war.ray allen uyumamamsı gerekio çünkü rip hamilton un öyle anım şanım bir savunması yok.gelellim guarda bence rondo yerine sam cassel oynamalı.çünkü rondo nun billups un önünde duramaz ama cassel tecrüsbesi ile bişeler yapabilir.boston mcdeyess ı umnutmamalılar bnce seri  4-2
|
|
|
|
|
|
deeee-troit pistons basketball IT'S TİME BAD BOYS
|
|
|
« Yanıtla #68 : 24 Mayıs 2008, 19:07:06 » |
Sheed-
NBA Draft'ında
|
Bu gece en çok merak ettiğim ilk 2 maçta Garnett'e yapılmayan sert savunmanın bu gece yapılıp yapılmayacağı..Garnett'i bir şekilde istediği oyunun dışına itirsek çok daha fazla rahatlarız..
Garnett'e Rondo'nun adamı üzerinden ikili sıkıştırma yapmalıyız bence. 2. maçta Hamilton 2-3 kez gtti yardıma ve Garnett çok zorlanıp ya top kaybı, yada kötü tercihler yptı. The Palace'daki maçlarda bence bu denenmeli. Daha agresif, sert, Howard'a yapıldığı gibi döven br savunma yapılmalı Garnett'e.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 24 Mayıs 2008, 20:53:18 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
|
bu geceki maç gerçekten çok önemli boston çok hırslanacak benim tahminim bu maçta big three kendilerine yakışır bi biçimde oynayıp maçı alır gibime gelio ama şunu da biliorum deplasmanda maç kazanmakta çok zorlanıyolar ki detroit te korkulur bi takım...bakalım izleyip göreceğiz...(detroit alırsa eğer bostonun işi ozr derim hemde çok zor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 24 Mayıs 2008, 21:17:20 » |
|
hot_sizzle3
|
bu akşamki ve ondan sonraki maç çok önemli eğer bunları kayıpsız atlatırsak pistons final kapısını aralamış olur ve boston daha fazla direnemez ve bu maçta pistons ın daha sert ve agresif oynamasını bekliyorum ki karşımızdaki boston olsada daha deplasmanda maç kazanamayan bir takım
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #71 : 25 Mayıs 2008, 11:21:34 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
|
maçın tamamını izledim dün gece...başından sonuna kadar boston hakimdi ve kazanmaya gelmişlerdi sanki özellikle garnett bu maçı ne kadar istediğini gösterdi tam tahmin ettiğim gibiydi...detroit bi ara farkı 9 sayıya kadar indirse de yine çok düşük bir yüzdeyle oynadı ama biliyoruz ki detroit bu değil çok daha iyi şeyler yapıcakdır diğer maçlarda... seri de yine boston daha avantajlı durumda şuan umarım bunu kullanabilirler...bostonu ve bostonlu arkadaşları tebrik ederim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 25 Mayıs 2008, 11:33:20 » |
|
MeaCulpa
|
Boston dün benim icin süpriz sayilan bir sonucla maglup etti Detroit'i.Maca gelirsek -Billups'in sakatligi onu rahatsiz ettigi cok belli.Sakatligi devam ederse Detroit icin tehlike canlari calabilir. -1/13 3lük atisi herseyi özetliyor aslinda Detroit icin.Günü düsük bir yüzdeyle kapatirlarken tek ayakta kalan oyuncularin basinda Hamilton geliyor.Gercekten bu cocuk bana bu sene epey bir utandird -Macta 4. ceyregin 10.dakkasinda Taysaun'in 4 Billups'in 6 sayisi vardi.Bundan sonra Saunders degisiklige giderek 1-2-2 ile Boston'i korkuttu ama olmadi. -Boston'da Big Three'yi en iyi katkiyi Perkins verdi ve benden tam not aldi. -Skor Boston'da gayet iyi dagildi.Kevin Garnett hirsi ve azmi görülmeye deger gercekten bu sampiyonlugu cok istiyor.Ray Allen gecen maca göre kötü olsada yine de diger serilere nazaran daha hareketli. _Boston'da herkesin bahsettigi bench katkisi Posey'den geldi 12 sayi 4 ribaund gercekten aldigi dakikalara göre iyi mücadele etti. -Serinin 4.maci cok kritik bu sefer Detroit zor durumda kalabilir.Boston bir süpriz daha yaparsa final kapisini aralar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 25 Mayıs 2008, 12:32:00 » |
|
the_apo_1
|
Detroit Evinde YıkıldıThe Palace of Auburn Hills'de 22.000 taraftarının önünde Boston Celtics'i konuk eden Detroit Pistons maçı 94-80 kaybederek seride 2-1 geriye düştü. Boston deplasmanlardaki ilk play-off galibiyetinide dün gece aldı. Altı oyuncunun çift haneli skor ürettiği Celtics'de Kevin Garnett 22 sayı- 13 ribaunt- 6 asistle galibiyetin mimarı oldu. 5/16 genel şut isabetiyle oynayan Ray Allen 14 sayı- 6 ribaunt- 6 asist, Kendrick Perkins 12 sayı- 10 ribaunt ve Rajon Rondo da 12 sayı- 4 asistle maçı tamamladı. Detroit Pistons da Richard Hamilton 26 sayı- 2 ribaund ve 2 asistle oynamasına karşın takımını galibiyete taşıyamadı. Kenardan gelen Rodney Stuckey 17 sayı- 4 asist, Rasheed Wallace 12 sayı- 8 ribaunt ve Antonio McDyess da 8 sayı- 8 ribauntla maçı tamamladı. Celtics'in bir diğer önemli yıldızı Paul Pierce 11 sayı- 4 ribaund- 2 asist ve kenardan gelen James Posey de 12 sayı- 4 ribaundla mücadeleyi noktaladı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın---------------------------------------------------------------------------- NbaTR/K.E.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2008, 19:08:54 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 25 Mayıs 2008, 13:17:20 » |
|
Kaan Mert
|
İlk iki maç Detroit'in pota altındaki azmiyle dikkat çeken oyuncusu McDyess bu maç biraz sönük kalsa da Maxiell elinden geldiğince mücadele etti.Detroit çok iyi değildi. Ne Sheed ne Billz ne Prince ne de Rip istenilen düzeyde değildi. Buna rağmen raskibi to'lara zorlayarak maçtan kopmadılar ama galibiyet getirecek bir darbeyi de asla vuramadılar. Seri kritik bir noktaya geldi. Detroit'in bundan sonra evinde maç kaybetme lüksü yok.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #75 : 25 Mayıs 2008, 13:29:06 » |
|
DaviD#Villa
|
Boston dün benim icin süpriz sayilan bir sonucla maglup etti Detroit'i.Maca gelirsek -Billups'in sakatligi onu rahatsiz ettigi cok belli.Sakatligi devam ederse Detroit icin tehlike canlari calabilir. -1/13 3lük atisi herseyi özetliyor aslinda Detroit icin.Günü düsük bir yüzdeyle kapatirlarken tek ayakta kalan oyuncularin basinda Hamilton geliyor.Gercekten bu cocuk bana bu sene epey bir utandird -Macta 4. ceyregin 10.dakkasinda Taysaun'in 4 Billups'in 6 sayisi vardi.Bundan sonra Saunders degisiklige giderek 1-2-2 ile Boston'i korkuttu ama olmadi. -Boston'da Big Three'yi en iyi katkiyi Perkins verdi ve benden tam not aldi. -Skor Boston'da gayet iyi dagildi.Kevin Garnett hirsi ve azmi görülmeye deger gercekten bu sampiyonlugu cok istiyor.Ray Allen gecen maca göre kötü olsada yine de diger serilere nazaran daha hareketli. _Boston'da herkesin bahsettigi bench katkisi Posey'den geldi 12 sayi 4 ribaund gercekten aldigi dakikalara göre iyi mücadele etti. -Serinin 4.maci cok kritik bu sefer Detroit zor durumda kalabilir.Boston bir süpriz daha yaparsa final kapisini aralar.
stuckey'nin hakkını yememek lazım bence oda hamilton kadar uğraştı azim gösterdi onun sayesinde fark indi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 25 Mayıs 2008, 14:15:55 » |
the answer_denver
NBA Draft'ında
denver elendi ama olsun detroit şampiyon!!
|
öncelikle bu gece detroit kötü oynamadı aslında iyide oynadı ama boston daha iyiydi.bugün herkes hamilton un eline baktı ve sonucu gördüler.çok büyük fırsatı teptiler.artık avantaj bostonda.ama ben detroit in artık vidaları sıkacağını düşünüyorum ve düşünmeleride gerek.gelelim bostona boston müthişti.kg,pp ve posey. bunlar oynadı. ray allen biraz kıpırdandı. ancak cassel daha çok yer vermesi gerek. doc rivers rotasyonu bence iyi değildi.son olarak detroitin tek artısı RODNEY STUCKEY di.böyle bir maçta bir çaylağa göre müthişti.3 pozisyonda garnett le omuz omuza sayı buldu.ama detroit önümüzdeki 3 maçı alır.  4-2 
|
|
|
|
|
|
deeee-troit pistons basketball IT'S TİME BAD BOYS
|
|
|
« Yanıtla #77 : 25 Mayıs 2008, 14:21:41 » |
|
sawash
|
Boston deplasmanda siftahı yaptı. Seri daha da zevkli bi hale geldi. Ancak Ray Allen tam anlamıyla ne zaman devreye girecek çok merak ediyorum. Heralde finalleri bekliyor, o da gidebilirlerse.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #78 : 25 Mayıs 2008, 14:32:37 » |
|
MeaCulpa
|
stuckey'nin hakkını yememek lazım bence oda hamilton kadar uğraştı azim gösterdi onun sayesinde fark indi Kesinlikle haklisin bir anlik unutkanlik.Bir caylaga göre gercekten iyi bir mac cikardi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 25 Mayıs 2008, 14:39:18 » |
|
hot_sizzle3
|
öncelikle bu gece detroit kötü oynamadı aslında iyide oynadı ama boston daha iyiydiı
arkadaşım şakamısın nesin ya maçı seyretmedin heralde dün akşam pistons kötü oynamasdıysa artık birde kötü oynasa sayı atamıcak heralde sana göre ve boston bizi nasıl istediyse öyle hücum ettirdi ve dış şuta zorladı onlarıda sokamadık zaten üçlüklerden bahsetmeye gerek bile yok içerden iyi oynayamadık hücum ribaundlarında ezildik billiups ve prince maça gelmemişti adeta rip bile kötü bir oyunla 26 sayı katkı yaptı stuckey pekte fazla pası düşünmeyerek agresif bir oyun sergiledi ve 17 sayı kaydetti beni yanlış anlamayın hakkını vermek lazım ama bencil oynadı dün akşam belkide kimsenin sokamadığı için kendi oynamayı tercih etti ve maçın başında yakaladığımız seride 15-4 ten 17-15 öne geçtik ama daha sonrası gelmedi maçın sonlarında biraz kıpırdandık ama olmadı herşey adına çok kötü bir maçtı pistons açısından 4. maçı verirsek işler acayip zora girer çok dikkatli olmalıyız
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
|