Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Eylül 2008, 08:57:17
194328 Mesaj 6818 Konu Gönderen: 23225 Üye
Son üye: togi02
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları  (Okunma Sayısı 1383 defa)
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« : 01 Temmuz 2007, 13:22:38 »

Lottery Şansı ! ve sonrası

Evet sevgili NbaTr okurları,2-3 aylık bir aranın ardından tekrar beraberiz,öncelikle sizden bu kadar uzak kaldığım için özür dilerim,ancak yeni yazım için fırsat buldum ve kaleme aldım yazıyı,umarım keyifli bir yazı olur sizler için.

Öncelikle değinmek istediğim konuların başında ligin sonunda yaşanan kargaşadan-lottery şansımızdan bahsetmek lazım,şansımız diyorum çünkü o kadar topa sahipken 5.sıraya düşmemiz,hadi bu olabilir ama üstüne ligde sorun yaşayan iki takım,birisi satılacak dedikoduları taşıyan Portland,diğeri şehir değiştirecek denen Sonics'in ilk iki sırayı alması,bilindiği gibi Stern bu şehir taşıma isteğine şiddetle karşıydı, bunlar yetmezmiş gibi bir de Hawks'ın 3.sıradan seçme olayı var,neyse neyse fazla burayı kurcalamayalım,mazallah çıkamayız buranın altından sonra ama söylenecek kısa ve öz söz,bu kadar şansda olmaz be Stern ?
   Bu senenin bizim için çok kötü geçtiğini ve kos kocaman bir sene takımı izlerken hiç bir şey anlamadığımızı biliyoruz,özellikle üst üste aldığımız mağlubiyetler esnasında içim hep çok kötü oldu,hep o eski başarılarımız,şampiyonluklarımız aklıma gelip durdu,ileriki senelerde böyle olur muyuz tekrar sorusuna cevaplar aradım kendimce,bu soruyu sorarken aklıma yine bir şey takıldı,evet o kişi takımın başında bulunan ve hiç bir katkısını daha göremediğim Doc Rivers,bu adamla başarıyı bile düşünemedim kafamda,o kadar artık kendini rezil etti bu herif,insanlar kafasında bile artık düşünmüyor,düşünemiyor bizim oyunumuzu,başarımızı.Ne hallere soktun şu takımı,bir bakta utan bir an önce Rivers ve git,artık bu takıma senin bir şey katamayacağını biliyoruz ve artık seni istemiyoruz,şu elinde olan gençleri bile kullanamadın bu sene,çok iyi bir kadro demiyorum ama yine de daha iyi sonuçlara imza atabilecek bir kadroydu,bu kadar kötü olmamalıydı Rivers,takıma hiç bir şey katamadın,yazık sana diyorum sadece.

Lig bittiğinde,lottery daha olmadan sorsaydınız bu drafttan Oden-Durant ikilisinden birisinin Celtics forması altında uzun yıllar oynayacağını söylerdim ama hiç de öyle beklediğimiz gibi olmadı,5.sıra çıktı şansımıza ! Derin bir draft olacağı konuşulan bu sene bu mevkiide iyi sayılırdı aslında ama ilk iki sıra için bu kadar umutlanmışken bütün umutlarımızı,şevkimizi kırdı.Beklenen günde geçtiğimiz gece yaşandı,draft gecesi 5.sıradan Çinli elemanı alarak gelişmesini bekleyeceğimiz bir eleman daha kadroya katarız diye düşünüyordum,bu düşüncemin altında,ayak çabukluğunun çok iyi olması,Çinli olması ve ileriki yıllarda önemli bir uzun olma potansiyeli olması yatıyordu,en önemli özelliğide işte ayak çabukluğuydu benim için çünkü biz uzun rotasyonunda onun kadar hızlı bir isme sahip değiliz ve o konuda sorun yaşıyoruz.Tabi onu almanın da başlı başına dertleri vardı ve biz bu işe kalkışmadık,denemedik.En önemli sorunu ise vücutu olarak karşımıza çıkıyordu.Sonuçta onu almadık kadroya,onu almak çok riskli bir hamle idi,buna kalkışmadık,iyi de yaptık.Stern ilk önce Celtics selected Green diyince şaşırdım ama gecenin ilerleyen saatlerinde işin aslı ortaya çıktı ve kadromuza Ray Allen gibi ego sorunu olmayan, yüzüğe aç bir isim aynı Paul Pierce gibi,iki yüzüksüz starın birleşmesinden çok büyük güç doğacaktır.Bunu sadece yüzükleri yok diye söylemiyorum,birbirlerini tamamlayan yıldızlar vardır,işte bu ikili öyle geliyor bana ki birbirlerini çok iyi tamamlayacaklar seneye takımda oynarlarsa birlikte-bunu özellikle belirtmemin sebebi PP'nin takasta kullanılma ihtimalinin olması-Allen,Pierce'ın sırtına binen hücumda yükü hafifletecektir,bileğinin ne kadar düzgün olduğunu biliyoruz.Savunmada da takıma mutlaka istediğimiz katkıyı verecektir ama onun tek sorunu yaş,yaşı gittikçe ilerliyor ve bir an önce başarı lazım o yüzden,biz de planlarımızı şuan için hem kısa vade hem uzun vadeye göre yapmalıyız.Kısa vade Allen gibi bir adamın üstüne oynamalıyız,uzun vade Green-Al Jefferson gibi gençlerin üstünden oynamalıyız,işte bu gençler olduğu sürece takımın geleceği sağlam gibi gözüküyor ama doğru politika ile.Özellikle şuan bir büyük takasa daha gideceğimiz medyada yazılıp,çiziliyor,bu takas hangi doğrultuda olur,Pierce'mı elden çıkar yoksa Jefferson gibi bir gencimi feda ederiz onu ilerleyen günlerde göreceğiz ama Jefferson'ı bana göre mutlaka takımda tutmak lazım,inanılmaz potansiyele sahip ve takım için herşeyi yapan bir genç.

Biraz da draft gecesi takıma katılan oyuncuların özelliklerine bakalım,faydalı olabilecekler mi,yoksa benchin derinliklerinde çürüyüp gidecekler mi ?
   Öncelikle kendi seçim hakkımızdan aldığımız Pruitt'ten başlıyayım ben,guard mevkiinde oynayan Gabe Pruitt'in en önemli özelliği içeri penetreleri ve hızı,savunmaları çok rahat delebilen bir isim,hücumdaki bu özelliğinin dışında savunması da oldukça iyidir,hızı ile iyi olan savunması birleşince takıma çok yararlı olacak bir guard çıkıyor ortaya.Çaylak senesinde çok şey beklemesemde,ilerleyen senelerde çok iyi bir aşama kaydedebilir bu ligde,kısacası bu isimden çok umutluyum takım adına.
   Allen takası sonucunda gelen Davis ise 3-4 oynayabilen bir isim,özellikle cüssesinin ağırlığı ilk göze çarpan özelliği,Shaq gibi adam diyebileceğimiz birisi bu onun başına sorun olacaktır bu ligde,hem de mevkiisinin 4 olması onu çok zorlayacaktır.O cüsse ile atlet olmasını beklemiyorum zaten o yüzden çok atlet olmadığını belirtiyim,savunması da öyle ahım şahım bir isim değil,iyi olan yönlerinden biri şutu,iyi şut atabilen bir isim,katkı sağlar mı derseniz bu şuan için tam soru işareti kafamda,umarım sağlar ama lige alışmasını beklemek lazım, buradaki sertlik-mücadele ona ağır gelebilir.Bu isimden fazla umutlu değilim açıkcası.

Takıma şu haliyle bir bakalım isterseniz,guard konusunda Rondo gibi önemli bir potansiyelli genç bir oyuncuya sahibiz,bu senenin sonundaki oyununa bakınca umutlanmamak elde değil,hücum anlamında inanılmaz bir sene sonu geçirmişti,gerek kendi oynadığı oyunlar,gerekse arkadaşları ile girdiği ikili oyunlar takıma çok sayı kazandırdı,ayrıca savunmada hızı sayesinde inanılmaz işler yapıyor,her topa el uzatıyor ve rakibin dengesini oldukça bozuyor.Yanlız en büyük eksiği şu son aylarda şutunda çıkış yakalayan oyuncunun şut konusunda süreklilik yakalayamaması,bazen bileğinin ayarı çok bozuluyor,bu eksiğini giderirse hem savunma-hem hücumda inanılmaz bir isim olacaktır bizim için.Rondo dışında Telfair var,bu sene takımda görürmüyüz onu şimdiden kestirmek zor ama geçen seneki gibi oynarsa rotasyonda fazla süre alması zor gibi hele arkadan gelen Pruitt gibi bir çaylak guard varken.
   2 numaralı bölümde elimizde üç alternatif var,birisi takıma yeni katılan Ray Allen,diğeri All-Star'da smaç şampiyonu olan G.Green ve son olarak 1-2 oynayabilen Tony Allen.Rotasyonda daha çok süre bulacak olan Allen'dan başlayalım biz,dediğim gibi ego sorunu olmayan,tam aranılan bir potansiyel star bizim için,müthiş bir ikili olacaktır Pierce ile,hücumda birbirlerinin alternatifleri olacaklar,savunmada da iyi bir isim Allen,kısacası bu takımda son senelerini iyi geçirecektir,hele Doğu'nun halini de göz önünde bulundurursak bu kadro ile playoff çok rahat yapılabilir,hatta konferans finali,nba finali neden olmasın.Green'de gelecekte önemli bir isim olacak,buna bütün kalbimle inanıyorum,onun gelişimine izin vermeli ve beklemeliyiz,Allen'ın arkasında çok şey öğrenecektir ondan 2-3 sene,diğer iki numaradaki ismimiz olan Tony Allen'da bu sene muazzam çıkış içerisindeydi ama o yaşadığı sakatlık uzun bir süre onu görememizi sağladı,umarım seneye sahalara geri döndüğünde aynı performansını devam ettirir.Kısacası Allen'dan sonra 2 numaralı bölgede gelecek sağlam gözüküyor.
   3 numarada 34 numaralı starımız Pierce var,onun arkasında genç bir isim olan Gomes ile 3 numarada takımın ihtiyaçlarını karşılayacaklar şimdilik,Pierce'ın yeteneklerini tartışmaya gerek yok,şu ligde 30 takımın 30'u da onun gibi bir isme sahip olmak ister,takım skor istediğinde skor yapan,yanındakilere liderlik yapabilecek bir isim.Arkasından gelen Gomes'in her sene istatislikleri gitgide artmakta,özellikle hücum anlamında silahlarını çoğalttı ve daha da bir vurucu tim oldu.Şimdi ondan beklenen Pierce'ın arkasında rotasyonda aldığı süreleri faydalı geçirmesi.
   4 numarada Jefferson gibi geçen sene en çok parlayan oyuncularımızdan olan bir ismimiz var,ayak çabukluğu bakımından iyi olmasada diğer konulardaki başarısı bu eksikliğini fazlasıyla kapıyor.Özellikle sayı potansiyeli yüksek olması,ribauntlarda sezgisinin kuvvetli ve blok konusunda rakipler adına caydırıcı olması oyununu çok yukarılara yükseltiyor,4 numara emin ellerde diyebiliriz onu takımda gördüğümüz sürece,onun arkasında ise Powe'ı izledik geçen sene,kısa süre almasına rağmen yine de olumlu sinyaller veren bu isim bu sene içinde ona bu konuda güvenebileceğimizi gösteriyor,ayrıca yeni gelen çaylak oyuncu da olacak bu rotasyonda,gerçi ondan umutlu olmasamda yine de kadroda durması iyidir.
   5 numaramız takımın en problemli yeri olarak göze çarpıyor şuan,orada olan isimlerin takıma tam anlamıyla katkı verememesi ve şuan içinde oraya alacak adamların azlığı ve birini almamamız bizi pivot konusunda endişelendiriyor,buraya lazım olan oyuncu hızlı,ayak çabukluğu ile rakiplere avantaj sağlayacak bir isim olması gerekir,çünkü takımda uzun rotasyonunda ayak çabukluğu ile rakibe avantaj sağlayacak oyuncu yok.Pivot olarak kadromuzda bulunan,ne Perkins ne de Ratliff bu beklentileri karşılayamıyorlar.Kısacası takım bir takviye yapacaksa buradan başlamalı.
   Şimdilik hoşçakalın,bir dahaki yazıda görüşmek dileğiyle esen kalın,kendinize iyi bakın.

Hüseyin İlkin Yaman
   tony_parker@nbatr.com

Yazı en yakın zamanda ana-sayfada da olacak,anasayfaya Erdi ekleyince,linkini de buraya koyarım.Yorumlarınızı,eleştirilerinizi esirgemeyiniz,daha iyi olabilmek için sizin görüşleriniz çok önemli...

Önceki yazılarımın linkleri ise bunlar;

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın   >> Bu da son yazının linki..
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2007, 01:14:44 Gönderen: TonY_ParkeR » Logged

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.

Ynt: Boston Celtics Köşe Yazıları

Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2007, 13:33:23 »

Eveb belki Ray Allen hamlesi takım için önemli bir kademedir ancak daha bir sistem kuramadılarsa ( kurmadılarsa ) bu iş olmaz . Geçen sezon Rivers ne demişti ' Bir sistem yok ' . Böyle serbest bir ortamda sık sık oyuncuların aldığı süreler değişirken ne bi eksik tespit edersin ne de kazanabilirsin . Öncelikle takım için başlıca bir hedef konulması gerekir . O hedef dahilinde alınacak sonuçlar ile eksikler +'lar tespit edilebilir . Geçen sene takım adına koskoca bir 0'dı, ancak bunu değiştirebileceklermi bakalaım .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2007, 13:39:13 »

Hüseyin güzel yazmış.Bir de Spurs taraftarı olarak böyle hoş bir dille Celtics yazısı yazıp,olayları anlatabilmesi ayrı bir güzellik katmış.Başlık biraz kısır geldi bana yazı için ancak onun dışında çok eksiği yok daha önce pek tecrübesi olmayan bir yazar için gayet güzel... Smiley

-Bu arada Ray Ray ve Pierce'ın yan yana oluşu Doğu'da tecavüz demektir.Şimdi karamsar konuşmayın.Anlatılmaz yaşanır hesabı bekleyin görün... wink
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2007, 13:56:57 »

@ Kaan >> Rivers'ın dediklerine sen fazla bakma,o adam normal değil şuan takımın başında bulunan en büyük sorun o dur açıkcası,ne 5 numara sıkıntısı ne de başka bir şey,bu takımın en büyük sıkıntısı koçtur.Takım kendine hedefini koydu zaten,doğudan sıyrılarak en üstte geçmek,bunun doğrultusunda ilk önce Garnett'le ilgilendik, sonra Allen'ı takıma kattık,Allen-Pierce ikilisini oluşturmak bile başlı başına bir hedeftir.

Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2007, 14:01:15 »

Hedefiniz varsa ona görede bir koçun olması şart bence . Rivers bu senede Allen-PP34'ü geçde diğer oyuncuların sürelerinde sık sık oynama  yaparsa bir cacık olmaz bunu söylemek istiyorum . Onlarda genç kendini göstermek istiyor ancak zor öylede . Umarım eski günlerine dönerler . Riivers engel olmazsa tabi .

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2007, 14:04:07 »

Ya hüsocan ben söylüyorum parish baba gitti gideli boston adam akıllı bir pivot bulamadı tamam pierce
ile allen süper ikili olur ama 30 yaşlarında 2 adam daha kaç sene boston u taşır hatta ray allen geçen
sezon sakatlıklarla boğuştu kezera aynısını pp de gördük ama patlama olursa şaşırmam

Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2007, 14:06:03 »

kaan@Jefferson'ın süresi ile falan oynamaz.Diğerlerini bilemiyorum ama Jefferson bu takımın çok büyük potansiyele sahip bir oyuncusu.Birkaç yıl sonra falan -yani bu yıl bir trade içinde kurban gitmezse- tamamen onun üzerine kurulur Boston'ın hücumları.Çok genç daha iyi bir blokçu.Savunmada üstlendiği işler büyük.Hücumu zaten çok geliştirdi.Low-post falan rahat oynuyor herif.4 -5 takılıyor bu da Boston Celtics için ayrı bir güzellik oluyor.Bir de geçen yıl son anlarda sorumluluklar aldığı çok maç oldu.Bu takımın birkaç sene sonraki lideri diyebilirim kendisi için...
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2007, 14:08:22 »

Tabi canım ona diyecek sözüm yok gerçekten bu sene Boston'un 3-5 maçını anca izlemişimdir ki o maçlarda üst düzey performanslarıyla takımda önemli bir yere sahip olduğunu kanıtladı . Aslında oyuncularda potansiyel var ancak kullanılamaması dert açıyor başlarına .

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2007, 14:12:16 »

Ya 3-4 seneye ray allen ve pp de basar gider dediniz gibi al jeff danny ainge veya doc rivers yüzünden
takasa kurban gitmezse takımın yıldızı olur hatta bill russell kevin mc hale düzeyine de gelebilir ama
rahmetli red devre dışı bırakıldıktan sora(rick pitino gavatı saolsun) boston çöküşte yane ya takıma eskiler
sahip çıkmadı yada boston da işler kötüye gitmesi isteniyor valla bu hamle umarım boston u ayağa
kaldırır.

redd22
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2007, 20:23:39 »

Takımda 5 numara ciddi bir eksik fakat bu eksikliği Ryan Gomes'i 4 Al Jefferson'u ise 5 numara oynatarak birz kısalıp hızlı tempoya çıkarlarsa daha iyi olabilir
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2007, 21:23:47 »

Ryan Gomes hızlı tempoya çıkabilecek adam değil bi de zaten o 4'te kısa kalır diye 3 oynamaya başladı undersized yani.Jefferson ise hızlı adam değil onla da olmaz.

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2007, 21:27:24 »

Takımda 5 numara ciddi bir eksik fakat bu eksikliği Ryan Gomes'i 4 Al Jefferson'u ise 5 numara oynatarak birz kısalıp hızlı tempoya çıkarlarsa daha iyi olabilir
Ya akıl var mantık var doc rivers gibi adamda o beşi oynatcak zeka ne gezer artı kısa beşlerin etkili
olması için kısa ve etkili skorerlere ihtiyaç var ray ray ve pp bu tarz adamlar değil hatta telfair de

Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2007, 21:36:00 »

Ya Celtics'te bir eleman var.Gizli saklıydı ama bilmiyorum free-agent falan oldu mu kendisi.Lean Powe diye biri.Çok genç bir yetenek.4 numara oynuyor.Onu bu yaz biraz deneyip,kullabilirlerse Jefferson 5 , Powe 4 oynayabilir.Gerçekten çok büyük potansiyeli olabilir.Gençlerde her zaman saklı olan ve bir türlü ortaya çıkamayan yetenekler olur,şimdi Rivers'a ait olan görev McGrady Orlando'ya geldiğinde onun yeteneklerini ortaya çıkarttığı gibi,bu takımdaki gençlerin yeteneklerini ortaya çıkaracak sağlam strateji ve sistemler kurmak ve de bu doğrultuda işler yapmak.
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2007, 21:50:44 »

Ya Celtics'te bir eleman var.Gizli saklıydı ama bilmiyorum free-agent falan oldu mu kendisi.Lean Powe diye biri.Çok genç bir yetenek.4 numara oynuyor.Onu bu yaz biraz deneyip,kullabilirlerse Jefferson 5 , Powe 4 oynayabilir.Gerçekten çok büyük potansiyeli olabilir.Gençlerde her zaman saklı olan ve bir türlü ortaya çıkamayan yetenekler olur,şimdi Rivers'a ait olan görev McGrady Orlando'ya geldiğinde onun yeteneklerini ortaya çıkarttığı gibi,bu takımdaki gençlerin yeteneklerini ortaya çıkaracak sağlam strateji ve sistemler kurmak ve de bu doğrultuda işler yapmak.
Mc grady özel bir yetenek o dediğin vatandışın üstünde durması için al jeffersonu 5 noya dikmesi lazım
amere ve duncan gibi zoraki pivot olması lazım yane

Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2007, 21:57:42 »

Leon Powe'yi ben de beğeniyorum ve zaten aldığı süre içerisinde çok etkili oynuyor fakat onun faul problemi var ve bi keresinde bir maçta 6dk.da 6 faulle oyun dışı kalmıştı.Skor ve ribaunt yönü çok iyi.Ama oyununu seyretme şansım olmadı henüz.

Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2007, 20:11:36 »

Şubattan beri yazarlığını yaptığım Boston Celtics yazarlığını bırakıyorum.Üç yazı yazmıştım,umarım beğenerek okumuşsunuzdur,sizlere iyi şeyler yazabilmek için çalıştım.İkinci takımım Celtics için okudum,okudum ve kendimi geliştirmek için yine okudum.Yazarlık kariyerimi bitirmedim,yeni bir takımda yazacağım yazılarımı..

Bu işi Utku Abinin benden iyi yapacağını düşünüyorum ve yeni yazarlık hayatında başarılar diliyorum.Hayırlı olsun Utku Abi..

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 28 Temmuz 2007, 20:16:28 »

Utku'yu anlatmaya gerek yok zaten sadece okumak bile yetiyor.Zaten o yazdığı an çıta otomatik olarak yükseliyor.
Bu işi layıkıyla yapacağına inanıyorum değil zaten biliyorum..Bu kadar net..
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2007, 20:27:21 »

Şubattan beri yazarlığını yaptığım Boston Celtics yazarlığını bırakıyorum.Üç yazı yazmıştım,umarım beğenerek okumuşsunuzdur,sizlere iyi şeyler yazabilmek için çalıştım.İkinci takımım Celtics için okudum,okudum ve kendimi geliştirmek için yine okudum.Yazarlık kariyerimi bitirmedim,yeni bir takımda yazacağım yazılarımı..

Bu işi Utku Abinin benden iyi yapacağını düşünüyorum ve yeni yazarlık hayatında başarılar diliyorum.Hayırlı olsun Utku Abi..
Hüseyin bu yazdıklarını sinirle yazmadıysan eğer gözlerinden öpüyorum ulan seni

I'll be a Laker for life
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2007, 20:46:04 »

Bu arada yazılar için ortak çalışma tekliflerine açığım,eğrisiyle doğrusuyla tartışmak isterim bu sayede yazı en doğruya,en tarafsıza daha yakın olur.Ayrıca bu zamana kadar Celtics adına zamanını ve emeğini harcayan,bu sayede birbirinden değerli 3 köşe yazısı yazan Huseyin'e de teşekkuru borç bilirim.

NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2007, 17:23:24 »

Elde var 1  wink

Yippi Ka Yey motherfucker...
Sayfa: [1] 2
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: