Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
07 Ekim 2008, 12:30:11
196223 Mesaj 6988 Konu Gönderen: 23752 Üye
Son üye: Hard_Thunder
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları  (Okunma Sayısı 1422 defa)
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2007, 17:24:06 »

Elde var 1  wink
Garip bi  adamsın salih abi Smiley

I'll be a Laker for life

Ynt: Boston Celtics Köşe Yazıları

Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2007, 17:28:48 »

Elde var 1  wink

İşte bu çok iyi bir haber,yazı için sabırsızlanıyorum...

Aslında off-season hamleleri bitmedi ve pre-season'a bile çok var ama şu an için birliktei season-preview(dahası durum değerlendirmesi,takım ve oyunculardan beklentilere dair) yazısı yazmak isterim
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2007, 17:34:17 Gönderen: conrad-iv-1251 » Logged

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2007, 18:06:06 »

Valla boston ile husumet olsada knickerbocker ile nba in iki yarım asırlık çınarıdır boston ve knicks
zaten new york lu olmasam tutcam tek takım boston yada hornets olurdu ama doğu adamı olduğum
içn celtics derdim zaten celtic takımında sempatim sonsuz

NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 29 Temmuz 2007, 18:53:19 »

Elde var 1  wink

Yani şunu demek istedim : Zevkle okunacak,kaliteli yazıları,sık ve istikrarlı şekilde yazacak 1 adam bulduk,darısı diğer takımların da başına...

Yippi Ka Yey motherfucker...
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 29 Temmuz 2007, 20:14:08 »

Elde var 1  wink

Yani şunu demek istedim : Zevkle okunacak,kaliteli yazıları,sık ve istikrarlı şekilde yazacak 1 adam bulduk,darısı diğer takımların da başına...
Salih abi bunu anladığım için garipsin dedim açıklama yapman üzdü beni Smiley

I'll be a Laker for life
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 30 Temmuz 2007, 17:47:05 »

Açıklamak bahane Eren'cim,maksat övgü olsun.   laugh

Sana da selam olsun.   grin

Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 30 Temmuz 2007, 19:37:29 »

Açıklamak bahane Eren'cim,maksat övgü olsun.   laugh

Sana da selam olsun.   grin
Eyvallah abi grin

Utku nun yazılarını bekliyoruz bakalım merakla

I'll be a Laker for life
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2007, 19:57:46 »

Ya bir türlü tanışamadık Utku ile.İnşallah bir denk getirbilsek birbirimizi....  grin  (Yanlış anlamayın len..  laugh)

Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2007, 09:29:28 »

Ya bir türlü tanışamadık Utku ile.İnşallah bir denk getirbilsek birbirimizi....  grin  (Yanlış anlamayın len..  laugh)
Msn'i açsan çok kşiiyle tanışırsın bence grin

Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2007, 10:50:32 »

Msn'i açsan çok kşiiyle tanışırsın bence grin
Forumda daha çok vakit geçirmek için açmıyor... Neyse konu dağılmasın

I'll be a Laker for life
The_Dunker
Rookie
**

OxFoRD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 14 Şubat 2008, 15:02:31 »

Forumda Baktım Yanılmıyorsam Köşe Yazıları Buraya Ekleniyor..Eğer Yanlış Açtıysam özür..

Efsaneyi Uyandırma Projesi

Geçmiş yıllarda efsane takım Boston Celtics geçtiğimiz sezonlarda kendine yakışmayan durumlara düşmüştü..Pierce tek başına çabalıyordu ama bu çaba Boston’u yukarıya çekmeye yetmiyordu..Sonucunda bir aralar Pierce takas olmak istediğini belirtmişti ama onun yanına harika oyuncular getirildi ve şimdi harika bir kadro mevcut..Başarıya aç Kevin Garnett ve R.Allen takas edildi..Nba’de büyük bomba patlamıştı.3 süper star aynı kadroda buluşmuştu..Bu takasların sonucunda Boston’u tutan taraftar sayısı arttı.Nba’i takip eden herkesin dilinde ve birçok sitelerde bu takaslar konuşuluyordu..Batı’ya göre daha zayıf olan Doğu’da Boston’un Doğu finaline kadar gidebileceği söyleniyordu..Bu oyunculara rağmen takım sadece Pierce-Allen-Garnett üçlüsünden kurulu değil..Oyun kurucuları Rondo görevini gayet iyi yerine getiriyor..3 süper starın bulunduğu takımda ona sayı atma sorumluluğu fazla verilmiyor zaten..Ama gereken yerde sayısını da atıyor..Asistleriyle bu 3 oyuncuyu oynatıyor..Takımın uzunlarına bakarsak..Perkins,Glen Davis gibi oyuncular görevlerini yerine getiriyorlar.. Rakip takımların uzunlarını yavaşlatabiliyorlar..
   Takımın bu sene başarıyla ilerlemesinin sebebi herkesin bildiği gibi Pierce-Garnett-Allen üçlüsü..Ancak bu oyunculardan herhangi birinin sakatlanması da takımı etkilemiyor..Garnett sakatlandı hatta All Star’dan da çıktı..Takım Garnett’in  yokluğunda da gayet iyi ilerliyorlar..Spurs gibi engelleri geçmeyi bildiler..
   Kadro bu kadar iyi oturmuşken hedef bence Nba playoff şampiyonluğu olmalıdır..Zaten Doğu’da rakip olabilecek tek takım Detroit’dir..Batı’da istikrarsız bir Dallas var..Muhtemel Batı finali Suns-Spurs olduğunu düşünürsek ve Boston’un Garnett’siz , Spurs’u yenebildiğini de düşünürsek bana göre şampiyonluktaki en büyük favori Boston..Ama şunu da düşünmeden edemiyorum..Rondo genç bir oyuncu ve Playoff’taki kritik maçlarda olan baskıyı kaldırabilcek mi? Güçlü rakiplerin birbiri ile yaptıkları maçlarda oyun kurucuların performansı önemlidir..Bu baskıyı kaldırabilir mi bilemem ama emin olduğum tek şey var Boston şuan doğru yolda..Şampiyonluğa aç bir kulüp ve şampiyonluğa aç süper starları var..Bu yolda devam ederlerse çok da zorlanmadan şampiyonluğu alırlar ve Garnett yıllardır sergilediği üstün performansını yüzükle süsler..

The DunKeR         NbaTR.Com

Psikopat Yazar

!
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2008, 15:45:09 »

Genelde takım yazarı olan arkadşalarımız ekliyor yazıları.Boston Celtics yazarı şu anda yok Kemal akşam gelince bakar ama bu yazı biraz daha geliştirilebilir koca bir sezon geçti nihayetinde bu kadar kısa olmamalı. Neyse sağolasın yazı için.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
The_Dunker
Rookie
**

OxFoRD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2008, 15:46:46 »

Genelde takım yazarı olan arkadşalarımız ekliyor yazıları.Boston Celtics yazarı şu anda yok Kemal akşam gelince bakar ama bu yazı biraz daha geliştirilebilir koca bir sezon geçti nihayetinde bu kadar kısa olmamalı. Neyse sağolasın yazı için.

Ben genelde hep oyuncu incelemeleri üzerinde yazılar yazıyordum..Bu ilk takım yazısı deneyimim denebilir..Kısa olmuş olabilir..Geliştirmeye çalışacağım sağol..

Psikopat Yazar

!
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 02 Mart 2008, 21:53:36 »

Bir Bostonlu gibi yazamasamda değerlendirdim.

Big Defanse!

Come Back Boozer!

Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : 02 Mart 2008, 22:10:43 »

İşte, beklediğim de buydu.NbaTr de kendine has okuyucu kitlesi kazanan (Kemal Abi, Kaan Abi, Hüseyin Abi, Tugay Abi ve de ben -gerçi kazanıp kazanmadığımı bilmiyorum,kendimi yükseltmişim gibi olacak ama-)boşta kalan önemli takımları yazmalıyız diye düşünüyorum.Nitekim de oldu...Yazı da gayet güzel eskiden alınmış ve irdelenmiş...Yazının başında da denildiği gibi bir istatistik banyosu olmamış.Tebrikler...

Sayfa: 1 [2]
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Celtics Köşe Yazıları « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

22 Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi