Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Eylül 2008, 19:01:45
194370 Mesaj 6821 Konu Gönderen: 23232 Üye
Son üye: dejavu46
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
Gönderen Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor?  (Okunma Sayısı 3551 defa)
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Temmuz 2007, 20:34:37 »

Garnett'de takıma dahil oldu. Ray Allen ve Pierce da var. Eee daha ne? Acaba Boston efsanesi geri mi dönüyor?. Pazarlama gücü inanılmaz olan bir takım ortaya çıktığı kesin.
Böyle bir takım kurma şansı herkeste yok.(mesela Lakers'ta :@ :@) Sizce Boston bu sezon iyi bir çıkış yapar mı?  Geçen sezon yatmak yaradı gibi ne dersiniz??

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nbatr.com/oguzcan

Ynt: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor?

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2007, 20:39:41 »

Yalnız bir de Coach lazım Boston'a grin
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2007, 20:44:06 »

Dönüyoru mu kaldı,daha ne olsun?

Yippi Ka Yey motherfucker...
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2007, 20:50:45 »

Oyuncuların hepsi şampiyonluk için oynayaca aralarında problem olacağını hiç sanmıyorum.
Ayrıca doğu aldığı bu süperstar takviyelerle çok güçlendi.

www.nbatr.com/oguzcan
wEsT
NBA Oyuncusu
*

T(erminator)-MaC

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2007, 21:20:17 »

doğru bu oyuncuların hepsi şampiyonluk isteyen oyuncular bu amaç etrafında kenetleneceklerdir

Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2007, 22:16:58 »

Yarrabbim bu hamleleri bazı gerizekalılara da nasip et.

I'll be a Laker for life
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2007, 08:56:55 »

Ama bu iş Doc Rivers ile nah yürürü.Coach değişkiğinin zamanı geldi

Larry Bird Tongue

Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2007, 08:58:54 »

Geri dönüyor bencede.Ray Allen,Paul Pierce,Kevin Garnett daha ne olsun birde iyi koç geldi mi tamamdır.

edit:Keşke Kaan Kural röportajını bu takastan sonra yapsaydık.Bu konuyla ilgili yorumlarını alabilirdik
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 09:28:23 Gönderen: PoweR » Logged
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2007, 09:19:45 »

----------------her işte bir hayır vardır----------
  Yahu ne güzel bur sözmüş.Bu takım Oden veya Durant'den birini kapmak için sezon sonuna doğru bütün maçları bilerek kaybettiğini söylüyorlardı.Tamam genç yetenekli bir kadro vardı belki ama bu şampiyonluk için yeterli değildi hatta şampiyonluğu bırakalım oden gelse bile play-off yapacağı konusunda bir fikir sahibi de olamazdık gelişmesi için kaçacak olana 3-4 sezonda PP 33-34 yaşına gelecekti ve tahminen eskisi gibi olamayacaktı Oden'dan ise -şahsen kendim- bir shaq etkisi ol(A)mayacağınıdan ötürü bir şampiyonluk hayal olacaktı.Hadi Oden gelişti diyelim ama hemen şampiyonluk "hayal" olacaktı şampiyonluk için de 1-2 sezon play-offlarda "pişmesi" gerekecekti ee bu saatten sonra da PP 35-36 yaşına gelmiş olacaktı ve kısa vadede bir şampiyonluk gelmeyecekti

Peki ne oldu celtics ilk 2 sırayı kötü derecesine rağmen kapamadı artık sabrının taşmasına ramak kala Aigne den ataklar geldi 2 önemli süperyıldız alarak gidenlerin gelişmesinin bekleme süresini,beklemek zorunda kalmayacaktı ayrıca -yine bana göre- giden isimler zor gelişecek tipte oyunculardı.Al konusuna ise şöyle katılmıyorum garnett olabilecek bir potansiyel yok bana kalırsa ve gelişmesi ve iyice olgunlaşması için hala 3-4 sezon vardı ki PP ın yaşı bunu bekleyemeyecek kadar ilerliyordu

3 tane süper yıldız olduğuna göre bence şöyle bir top paylaşımı olacak.Topu bence en son kullanacak olan oyuncu ilginç gelebilir ama Pierce,en fazla kullanacak olana Ray Allen.Çünkü pierce ve garnett in pasları ile çok boş ve bol şut imkanı bulacaktır.En aktif olacak olan da Garnett şöyle ki Garnett ten bol bol triple double bekleyebiliriz keza öne çıkmadan -bana göre- oynayacak olan pierce dan da bir triple double performansı bekleyebiliriz geçen sezon ve bu sezon ilerlettiği ribaund alma konusu ile ve yanında oynatacak arkdaşlarının olması sebebi,aynı zamanda "kendimi çok fazla ön plna çıkarmasamda olur" zihniyti kafasına koyarsa her maç triple double a oynar.

Sonuç olarak kısa vadede bir şampiyonluk adayı çıkıyor karşımıza söylenildiği gibi bir coach veya sakatlığa kurban gitmezlerse...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 09:54:19 Gönderen: Can Çetin » Logged
beratgarnett
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2007, 10:51:54 »

inş iyi olur ama bu sezon şampiyonluk gelmezse garnettın opsıyonu var bırakıp gıderse 3 tane genc yetenegını gonderıyo boston cok zor durumda kalabılırler
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2007, 16:29:57 »

Can çetin mükemmel yorumlamış Alkış al jeff konusunda bende hem fikirim bence pierce in
sakatlığıda bu performansı sergilemesinde büyük rol oynadı bakalım wolwes da brewer ile
nası bir performans sergilicek ,ray-pierce-garnett üçlüsü mükemmel oturdu ama bunların
başarılı olmaları kaçınılmaz değil,çok fazla yıldız çok fazla sorun da getirir mesela bu üç adam
takımlarında ana skorerken aynı takım için ter dökücekler bence bol bol td yada dd görmemiz
olası ve ainge bu takasla boston garden ı full çektircek bu sene

OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2007, 18:31:31 »

Bu arada forumda Boston'lı arkadaşlarda epey çoğalacak galiba sezon başında...

www.nbatr.com/oguzcan
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2007, 18:40:30 »

Onu bırak millet garnett celticse geldi diye site açacak yahu.celtics sitesi.. Grin
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2007, 18:43:03 »

NBA Live 08 yakın zaten. Site işi çok mantıklı. Böyle bir ortamda kesin tutar.

www.nbatr.com/oguzcan
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2007, 18:43:41 »

Beyler Boston Efsanesi geri dönüyor ama Garnett İstanbul'a gelemiyor.Hepinizin bildiği gibi Ekimdeki Minnesota İstanbul Hazırlık Kampı ve Efes'le yapılacak maça malesef Garnett'ı izleme ve tanışma fısatımız olmayacak.Artık Brewer ve Jefferson'la idare edecez. Smiley
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 31 Temmuz 2007, 18:45:13 »

Ben her halukarda giderim valla ... Binlerce kilometre uzaktan takımım geliyor,var mı ötesi ?
Darısı bizim başımıza Smiley
k_garnett
NBA Oyuncusu
*

We Walk Alone ( Boston Celtics )

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 31 Temmuz 2007, 18:46:45 »

bn bostonlu oldum bile Cheesy çünkü bn minnesota hayranı değil garnett hayranıyım:D

Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2007, 18:49:22 »

Onu bırak millet garnett celticse geldi diye site açacak yahu.celtics sitesi.. Grin
Bak ya adam bok atıp atıp gidiyo yav..seslenmedim de içimde sakladım...

Gencay'ın kafasında bi Boston sitesi vardı zaten...Oğulcan Miami'yi açarken(vazgeçti oğulcan ama)

KG de gelince açma kararı almış...Benle de konuştun..Tamam yaparız dedik...

Bence güzel olacak..Sen geç dalganı Eralp efendi sollarız sizi Tongue

Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2007, 18:51:26 »

bn bostonlu oldum bile Cheesy çünkü bn minnesota hayranı değil garnett hayranıyım:D
Şimdi Apo abi fırlamadan ben yazıyım.Forma için takım tutun.Oyuncu için değil.Malesef sizin gibiler yüzünden Nba aşağı doğru gidiyor.Böyle örnekler çok fazla kıl oluyorum.Tamam bende başta Iverson için Denver'a gitmiştim açıkça söylüyorum fakat sonradan aradığım takımı buldum.Artık Iverson Dallas'a bile gitse Denver Nba'in en kötü takımıda olsa bu takımdan vazgeçmek yok.
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2007, 18:54:45 »

Şimdi Apo abi fırlamadan ben yazıyım.Forma için takım tutun.Oyuncu için değil.Malesef sizin gibiler yüzünden Nba aşağı doğru gidiyor.Böyle örnekler çok fazla kıl oluyorum.Tamam bende başta Iverson için Denver'a gitmiştim açıkça söylüyorum fakat sonradan aradığım takımı buldum.Artık Iverson Dallas'a bile gitse Denver Nba'in en kötü takımıda olsa bu takımdan vazgeçmek yok.

Tamam, o konuya hiç değinme. Kaldığımız yer Boston efsanesi geri mi dönüyor?

www.nbatr.com/oguzcan
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

22 Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi