Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos 2008, 08:12:51
190808 Mesaj 6690 Konu Gönderen: 20606 Üye
Son üye: oktaykolik
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor? « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
Gönderen Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor?  (Okunma Sayısı 3441 defa)
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderatör
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #80 : 11 Ekim 2007, 13:26:30 »

bn zaten bostonluydum şampiyon biziz

Hemen öyle havalara girmemek lazım.Ne olacağı hiç belli olmaz.Tarihten en yakın örnek 2004 yılı Lakers'ı. Payton-Kobe-Malone-Shaq dörtlüsü vardı ama Playoff'da Spurs'e takıldılar.
Yani anlayacağın yıldızları toplamakla hemen şampiyon olunmuyo.

Ynt: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor?

RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : 11 Ekim 2007, 16:48:38 »

Lakers 2004te bize takılmadı ki finalde Pistons'a takıldı Dağlar'cım... Wink

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
erdinç*garnett*
NBA Oyuncusu
*

KEVİN GARNETT_MVP----FB

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : 05 Kasım 2007, 16:38:35 »

o eski boston efsanesi gibi hiç bir takım olamaz ama bu boston iyi gözükmesine rağmen batıyla maç yapmadı o yüzden konuşmak erken ama yakalayacağını düşünmüyorum.
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : 11 Kasım 2007, 14:01:12 »

Eski efsane olması zor ama ligin en iddialı takımlarından biri olduğu kesin.Ben bu rotasyondan en az bir şampiyonluk beklerim.
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #84 : 11 Kasım 2007, 20:13:34 »

Eski efsane olması zor ama ligin en iddialı takımlarından biri olduğu kesin.Ben bu rotasyondan en az bir şampiyonluk beklerim.

O şampiyonluk yakın zamanda zor bence finalden ötesi gelmez 82 maçta aynı performansı
beklemek hayal olur bu takımdan bench olayı var kocaman soru işareti

nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : 11 Kasım 2007, 20:22:28 »

boston en antipati duydugum takımdı, garnet geldi belki bi iki maçını izleyebilirim ama hiç zewk wermiyordu bu takım,, bu takım şampiyon olursa bu sene mucize olur bence...

İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
answer_brkr
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : 11 Kasım 2007, 20:52:54 »

O Efsane biraz zor döner..Çok iyi bir kadroları var..Doğunun en iyi kadrosu bence..Ama o efsanenin geri dönmesi için en az bir 2 yıl içerisinde bir şampiyonluk gelmesi lazim ki bu çok zor.3 yıldızın birbirine alışması vs vs.Ayrıca Boston takımının efsaneleştiği dönemedeki rakipleri ile şimdiki rakipleri arasında dağlar kadar fark var.Boston 2-3 senede bir SAS'la bir PHX'le kapışması zor olur..O efsane geri dönmez bence...

Allen Iverson
Steal Man
Rookie
**

King Of Crossover

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : 11 Kasım 2007, 21:48:33 »

O Efsane biraz zor döner..Çok iyi bir kadroları var..Doğunun en iyi kadrosu bence..Ama o efsanenin geri dönmesi için en az bir 2 yıl içerisinde bir şampiyonluk gelmesi lazim ki bu çok zor.3 yıldızın birbirine alışması vs vs.Ayrıca Boston takımının efsaneleştiği dönemedeki rakipleri ile şimdiki rakipleri arasında dağlar kadar fark var.Boston 2-3 senede bir SAS'la bir PHX'le kapışması zor olur..O efsane geri dönmez bence...

Doğru tabiki Larry Bird li Boston geri dönmez dönemez de "Boston 2-3 senede bir SAS'la bir PHX'le kapışması zor olur.." lafını tam anlayamadım.kastettiğin yenemez ise bence doğru bir cümle olmamış

KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #88 : 11 Kasım 2007, 22:11:35 »

Daha sezon başladığı 5 maç oldu..Hep söylüyorum daha dişli takımlarla maçı bırakmayan geri dönüş yapan takımlarla Celtics oynamadı.. 5 maçlık iyi giriş ilerde 10 maçta olabilir pek önem taşımıyor..Bir de Boston'ı Efsane yapan takımla bu takım arasında dağlar kadar fark var..

lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #89 : 11 Kasım 2007, 22:18:25 »

All star arasına kadar herşey belli olur ,kemal doğru sölemiş daha boston dişi takımlarla
oynamadı pre season da nası performans sergiledi görüldü zaten bench sorunları var
yane ray allen,paul pierce yada kevin garnett sezon sonuna kadar hep böle formda mı
kalıcak yada sakatlık yaşamıcak mı?

OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #90 : 12 Kasım 2007, 16:22:13 »

Daha sezon başladığı 5 maç oldu..Hep söylüyorum daha dişli takımlarla maçı bırakmayan geri dönüş yapan takımlarla Celtics oynamadı.. 5 maçlık iyi giriş ilerde 10 maçta olabilir pek önem taşımıyor..Bir de Boston'ı Efsane yapan takımla bu takım arasında dağlar kadar fark var..

Yani takımda bu süper 3 lü dışında adam kalmadı sadece bu adamlarda takımı sezonda bir yere kadar çeker. Play-Off lara kalsalar bile çokta başarılı olamayacaklar.

www.nbatr.com/oguzcan
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : 15 Kasım 2007, 21:52:17 »

En azından bu takımın kasmadan Nuggets'ı evire çevire yendiğini gördük bu takımdan ben 60 galibiyet beklerim.Tabi playoffta ne olur bilemem orada herşey değişebilir.Ama en az bir doğu finali oynar bu takım.
sixers
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : 19 Kasım 2007, 11:42:05 »

Boston efsanesi bu sezon tam olarak geri döemese bile önümüzdeki sezon yapılan birkaç ufak takviyeyle müthiş bir takım olabilir.Ha tabi sezon ortasında bir takas girişiminde bulunup takımın eksik olduğu yerlerdeki sorunlar giderilirse çok daha iyi olur Boston için.Bence bu takım bu haliyle bile doğuyu şampiyon tamamlayıp nba finali oynayabilir.Her yerde doğu konferansının güçlendiği yazılıyo tamam ama
final oynayabilecek takımların hiçbiri geçen sezondan güçlü değil.Cleveland zaten ölü sezonu hiçbir şey yapamadan geçirdi.Tek umut LeBron'ın final serisinde daha iyi oynaması fakat o da tek başına ancak bu kadar yapabilir.Detroit zaten her sene biraz daha kadro olarak biraz daha güçsüzleşiyor.Miami ile Chicago zaten sezona çok kötü başladılar.Şu an formda olan takımlardan Orlando'yu da Boston Tecrübeli oyuncularıyla pekala yenebilecek güçte.
 Bu takımı daha ileriye taşıyacak adam olan Ainge olduğuna göre nasıl Garnett ve Allen'ı bu takıma kazandırması büyük bir şok etkisi yarattı ise bu üçlüyü de her an bozabilir.Ben ona ve Rivers'a hiç güvenmiyorum.Boston başarısız olursa tahminimce bu ikili yüzünden olur.
alfonso13
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : 24 Aralık 2007, 13:58:51 »

Bana göre Boston efsanesi geri dönmeli. Çünkü baktığımızda yapılan o kadar yıldız transferlerle takımın yüzü çok ama çok değişerek daha kaliteli,daha mücadeleci ve daha güçlü bir hal almış durumda ve bu söylediklerimi de zaten ligde ki performansından görmek mümkün açıkçası efsanenin dönmesi hem Boston hayranları açısından hemde doğu konferansının kalitesi ve gücü açısından çok ama çok iyi olur
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : 05 Ocak 2008, 22:16:59 »

Eskilerin o mükemmel üçlüsü gibi hiçbir zaman olamazlar.. onlar gibi üstüste şampiyonluklar kazanamazlar.. bir kere yaşları buna izin vermez.. Şimdilik çok çok iyi gidiyorlar.. finale kadar çıkarlar diye düşünüyorum.. ama asıl olay playoff'ta bellki olacak.. Asıl boston playofflarda belli olacak.. Eski efsane geri dönemez ama bu üçlüde kendi aralarında efsane sayılırlar..  daha efsane demek için çok erken zaten..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston Efsanesi Geri Mi Dönüyor? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

22 Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi