marbury3
NBA Oyuncusu
aLia aCTa eST
|
 |
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2007, 06:31:44 » |
|
Bence efsane falan dönmeyecek.Tabiki Boston bu takaslarla güçlendi ve bu tkasların amacı kısa sürede başarı yaklayıp PP yi mutlu etmekti.Ama bence zor gözüküyor.Boston çok rahat doğu finali yapar ama öteye gidemez diye düşünüyorum.çünkü ne Ray allen ne KG artık genç değiller.Ve takıma ne kadar katkı verebilecekleride muamma.Dediğim gibi kısa süreli başarı gelecektir mutlaka ama bu üçlü yaşlandıkça takımda istikrar sorunu başlayacaktır.Üstüne üstlük bu üçlü dışında takıma katkı verecek çok az oyuncu var.Bu 3 adamın her maç toplam 80-90 sayı atmasını bekleyemezsiniz.Bence bu takastan kısa vadede Boston karlı çıktı ama.Minnesotanın geleceği parlak.31 yaşındaki bir süper yıldızı verip karşılğında.Yıldız olmaya aday bir genç.3 potansiyelli oyuncu.Birde çok katkı alamayacaklarını düşündüğüm veteran aldılar.Drafttan da iyi yerlerden seçim yapabilirlerse.1-2 sene içinde takım çok güçlenmiş olur.Tabi Minnesota bu oyuncuları bir yıldız takasında kullanabilir.KG ye yeni takımında başarılar diyelim noolsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2007, 06:57:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Çetin
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2007, 08:47:09 » |
|
@djocny:şimdi bu çok saçma.Hem kendin "Bu arada forumda Boston'lı arkadaşlarda epey çoğalacak galiba sezon başında..." diyerek bütün milleti zan altında bırakıyorsun hemde sonra Power da kendisinin "senin dediğin gibi" yaptığını söyleyince o konuya hiç değinme diyorsun buna en güzel örneği atalarımız vermiş "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" ("kardeş sen ne demiştin ne yapıyosun şimdi?" manasına gelen söz) o yüzden Power a laf söylemeni açıkçası ben yadırgıyorum gerçi benim sizin konuşmanız ile alakam yok ama genede başkalarına bir "sataşma" söz konusu neyse @marbury3:Çoğu "basketbol mühendisi"ne sorsan desen ki;basketbol en olgun ve en verimli hangi yıllar içinde oynanır?onlar emin ol ki 28-35 yaşları arası diyecektir.O yüzden 3 yıldıza da "yaşlı" demek bence biraz ağır kaçabilir unutma ki;eskisi kadar atlet olmayabilirler ve koşamayadabilirler ancak gene unutma ki artık "basketbol" oynadılar ve artık temel amaç tek hedef ve o yüzden bu engeller biraz basit kaçar.özellikle şunu da bilelim bu 3üde ultra yıldız yani 3ünü de çok sıkı savunmaları lazım 3üne double team yapamayacaklarına göre hadi oldu da 3ünden 2sine double yaptılar biri boş kalacak e diğer oyuncular turnikede mi atamayacak smaç da mı vuramayacak biraz abartılı gibi geldi neyse sözün özü bence gayet başarılı ataklar.Boston camiasının "şimdilik" başarısın kutlamaktan başka seçeneğimiz yok ilerleyen zamanlar da bu 3ünün nasıl uyum sağlayacağını daha rahat söyleyebiliriz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2007, 09:09:25 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2007, 10:56:23 » |
|
@Can Çetin :evet öyle bir ititrazım yok. Başta öyle dedim. Sonra konunun sapacağını düşünerek hiç değinmeyelim dedim. Lafımla bir tezatlığıda yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2007, 15:49:47 » |
|
Bence efsane falan dönmeyecek.Tabiki Boston bu takaslarla güçlendi ve bu tkasların amacı kısa sürede başarı yaklayıp PP yi mutlu etmekti.Ama bence zor gözüküyor.Boston çok rahat doğu finali yapar ama öteye gidemez diye düşünüyorum.çünkü ne Ray allen ne KG artık genç değiller.Ve takıma ne kadar katkı verebilecekleride muamma.Dediğim gibi kısa süreli başarı gelecektir mutlaka ama bu üçlü yaşlandıkça takımda istikrar sorunu başlayacaktır.Üstüne üstlük bu üçlü dışında takıma katkı verecek çok az oyuncu var.Bu 3 adamın her maç toplam 80-90 sayı atmasını bekleyemezsiniz.Bence bu takastan kısa vadede Boston karlı çıktı ama.Minnesotanın geleceği parlak.31 yaşındaki bir süper yıldızı verip karşılğında.Yıldız olmaya aday bir genç.3 potansiyelli oyuncu.Birde çok katkı alamayacaklarını düşündüğüm veteran aldılar.Drafttan da iyi yerlerden seçim yapabilirlerse.1-2 sene içinde takım çok güçlenmiş olur.Tabi Minnesota bu oyuncuları bir yıldız takasında kullanabilir.KG ye yeni takımında başarılar diyelim noolsun.
Yavru knicks bazı konularda haklı ama unutmaması lazım herkez nets ,knicks ve pistons u es geçiyor hatta atlanta ve cleveland da bunlara eklenebilir üç yıldız almaları onları üst düzey basketbol taşıyabilir ama arkalarında bir bench olursa takıma bu üçlü yarar yerine zarar verir,sakatlık formsuzluk vb şeyleri düşünmeleri lazım ona göre düşünüp tartmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpzai3
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2007, 16:01:28 » |
|
doğu finalinde knicksin yeri cepte diyorum..pistons cavs rakip için önemli adaylar..bence celtics onlardan sonra gelir...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
AniX
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos 2007, 17:45:59 » |
|
kağıt üstünde evet ama gerçek cevabı ancak bir boston maçını izlediğimizde alıcaz boston ya önüne geçeni ezen bi canavar olacak ya da sorunlu yıldızların pahalı ama kötü takımı bence ortası olmayacak bi yandan sakatlıklar çıkabilir yani bu sorunun cevabını varsayımlarla vermek zor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2007, 21:48:59 » |
|
Sorunlu yıldızların pahalı ve kötü takımı düşüncesine pek ihtimal vermiyorum Bu adamları üçüde sorunlu olacak cinsten insanlar değiller. İyi anlaşırlar. Hepside özelliklede KG bir şampiyonluk istiyor. Takım kaptanı zaten Pierce. KG desen zaten lider olmak isteyen bir oyuncu değil. O Wolves'dayken takım lideri Mike James'ti. Ray Allen'da öyle bir kişiliğe sahip değil zaten. Problem olacağını sanmam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eren
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2007, 21:50:08 » |
|
Sorunlu yıldızların pahalı ve kötü takımı düşüncesine pek ihtimal vermiyorum Bu adamları üçüde sorunlu olacak cinsten insanlar değiller. İyi anlaşırlar. Hepside özelliklede KG bir şampiyonluk istiyor. Takım kaptanı zaten Pierce. KG desen zaten lider olmak isteyen bir oyuncu değil. O Wolves'dayken takım lideri Mike James'ti. Ray Allen'da öyle bir kişiliğe sahip değil zaten. Problem olacağını sanmam.
Yapma Oğulcan ! KG mi lider olmak istemiyor,ben mi yanlış tanıdım bu adamı ... Kg deki hırs,kazanma azmi hepsi bir lider özellikleri ve Wolves te de kusura bakma ama 11 senedir lider Garnett'dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2007, 21:54:32 » |
|
Oğuz Can  Eren Kg'nin hırsına vs. lafım yok. Ama oyunda atağı yöneten James'ti. Hatta bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorumda Garnett Mike James'in sahada işleri yönetmesi daha iyi gibi birşeyler söylemişti. Zaten böyle oluyor demişti. Tabiiki hücumun savunmanın yani oyunun en baskın oyuncusu, Garnett'di. Liderliği ben senin dediğin anlamda demedim. Ne demek istediğimi nasıl açıklarım düşüneyim biraz zor  Mesela Lakers'a gelseydi Kobe ve Garnett'in durumunu düşün aynı şey olacaktı. Onu demek istedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : 01 Ağustos 2007, 21:58:04 » |
|
Ben daha önce yazdım itiraz edildi.Ama zaten zamanla bir tarafın ön görüsü öne çıkacaktır. Garnett ciddi anlamda egolu bir adam ve Wolves'dan çok kişi bu yüzden kaçıp gitti. Celtics'te sorun yaşamayacğının garantisi yok..Hele birde işler sarpa sararsa seyredin cümbüşü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eren
|
 |
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2007, 21:58:47 » |
|
Oğuz Can  Eren Kg'nin hırsına vs. lafım yok. Ama oyunda atağı yöneten James'ti. Hatta bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorumda Garnett Mike James'in sahada işleri yönetmesi daha iyi gibi birşeyler söylemişti. Zaten böyle oluyor demişti. Tabiiki hücumun savunmanın yani oyunun en baskın oyuncusu, Garnett'di. Liderliği ben senin dediğin anlamda demedim. Ne demek istediğimi nasıl açıklarım düşüneyim biraz zor  Mesela Lakers'a gelseydi Kobe ve Garnett'in durumunu düşün aynı şey olacaktı. Onu demek istedim. Pardon ... Neyse Bizim demek istediğimiz takımı yönetmesi değil zaten takımı yöneten pg dir onu geç,takımda sorunun nedenini düşün en basitinden son saniye topu gelmiş Pierce attı ve girmedi Allen da istemişti önceden topu ? Gibi basit şeyler türetilebilir.Kemal Erdem Garnett e egolu diyince burda fırtınalar kopmuştu ben biraz daha sertini söyliycem burdaki 3 adam da her superstar gibi egolu lütfen Lakers ta ki Payton-Malone-Shaq-Kobe sezonuna bakın ve herşey toz pembeyken birden nasıl simsiyah oldu bi araştırın,bu işler böyle kolay değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2007, 22:01:09 » |
|
Ben daha önce yazdım itiraz edildi.Ama zaten zamanla bir tarafın ön görüsü öne çıkacaktır. Garnett ciddi anlamda egolu bir adam ve Wolves'dan çok kişi bu yüzden kaçıp gitti. Celtics'te sorun yaşamayacğının garantisi yok..Hele birde işler sarpa sararsa seyredin cümbüşü..
Aslında böyle olsa o cümbüşü izlemek bana ve birçok kişiye çok iyi gelir. Harika olur. Payton-Malone-Shaq-Kobe araştırmaya gerek yok bizzat içindeydik. Sende haklısın aslında bir taraftan. Ama söylemek istediğimi tam ifade edemedim. Neyse sezon başlasında görelim bakalım ''cümbüşü'' (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2007, 22:01:41 » |
|
Neyse Bizim demek istediğimiz takımı yönetmesi değil zaten takımı yöneten pg dir onu geç,takımda sorunun nedenini düşün en basitinden son saniye topu gelmiş Pierce attı ve girmedi Allen da istemişti önceden topu ? Gibi basit şeyler türetilebilir.Kemal Erdem Garnett e egolu diyince burda fırtınalar kopmuştu ben biraz daha sertini söyliycem burdaki 3 adam da her superstar gibi egolu lütfen Lakers ta ki Payton-Malone-Shaq-Kobe sezonuna bakın ve herşey toz pembeyken birden nasıl simsiyah oldu bi araştırın,bu işler böyle kolay değil
Ki o Shaq, Garnett'in yanında melake kalıyordu. Artı o Lakers'da yıllardır yan yana oynayan bir düzende sorunlar patlak verdi neyse bunu geçelim.Burda daha ilk defa yanyana oynayacak bir üçlüden bahsediyoruz..Bir anda efsane patenti takmak biraz yanlış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpzai3
|
 |
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2007, 22:02:31 » |
|
başlarında adam gibi bi koç olsa ego falan kalmaz aslında..ray allendan 30 sayı kapasiteli bir görev adamı garnetten 15 rib kapasiteli bir savaşçı PP den de all-around bir oyuncu olarak yararlanır takıma doyum olmaz..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2007, 22:02:45 » |
|
a o cümbüşü izlemek bana ve birçok kişiye çok iyi gelir. Harika olur. Payton-Malone-Shaq-Kobe araştırmaya gerek yok bizzat içindeydik. Sende haklısın aslında bir taraftan. Ama söylemek istediğimi tam ifade edemedim. Neyse sezon başlasında görelim bakalım ''cümbüşü'' (: Gönüllerimiz bir  Cümbüşü bekle sen sadece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eren
|
 |
« Yanıtla #36 : 01 Ağustos 2007, 22:04:06 » |
|
a o cümbüşü izlemek bana ve birçok kişiye çok iyi gelir. Harika olur. Payton-Malone-Shaq-Kobe araştırmaya gerek yok bizzat içindeydik. Sende haklısın aslında bir taraftan. Ama söylemek istediğimi tam ifade edemedim. Neyse sezon başlasında görelim bakalım ''cümbüşü'' (: Gönüllerimiz bir  Cümbüşü bekle sen sadece  Ya burdan Celtics düşmanı felan olduğumuz çıkarılmasın biz sadece bardağın diğer tarafına da bakabilen kişiler olarak anılalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #37 : 01 Ağustos 2007, 22:06:08 » |
|
a o cümbüşü izlemek bana ve birçok kişiye çok iyi gelir. Harika olur. Payton-Malone-Shaq-Kobe araştırmaya gerek yok bizzat içindeydik. Sende haklısın aslında bir taraftan. Ama söylemek istediğimi tam ifade edemedim. Neyse sezon başlasında görelim bakalım ''cümbüşü'' (: Gönüllerimiz bir  Cümbüşü bekle sen sadece  Beklliyorum heyecanla  Bu arada Kemal abi efsane patenti koymadım ben zaten işte koyalımmı koymayalımmı bunu tartışmak için açtım. Olur diyen var olmaz diyen var. @Eren Bencede.Boston'la alıp veremediğimiz yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magic mania
|
 |
« Yanıtla #38 : 01 Ağustos 2007, 22:08:47 » |
|
Yanlız Detroit'e elenen Lakers'la bu seneki Boston çok çok farklı.. Şöyle bir düşünürsek bizim o seriyi vermemizdeki temel neden Shaq ve Malone'un sakatlığı,Kobe'nin tek başına Pistons savunması altında zorlanması ve sürekli zorlama atışlar denemesi. (buna rağmen savunmada Nba'in iyi post upçılarından biri olan Corliss Williamson'u süper savunmuştu)
"Garnett'in egosu var" olayına ise asla katılmıyorum,Garnett hatırlarsanız Sprewell ve Casell gibi oyuncuların yanında 20-10 artı 5 assist gibi ortalamlarla oynamış hatta yüksek posttan kurduğu oyunlar ve şutörlere hazırladığı pozisyonlar hala akıllardadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : 01 Ağustos 2007, 22:09:56 » |
|
Beklliyorum heyecanla  Bu arada Kemal abi efsane patenti koymadım ben zaten işte koyalımmı koymayalımmı bunu tartışmak için açtım. Olur diyen var olmaz diyen var. @Eren Bencede.Boston'la alıp veremediğimiz yok. Yok bende sana bişey demedim  Sana bişey der miyim yaw  Genel zaten herkes bir anda efsane olayını ortaya attı ona dedim yani..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|