|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #40 : 01 Ağustos 2007, 22:13:24 » |
|
Tamam abi. Demezsin biliyorum sağol  Düşünce ve kalpler aynı zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eren
|
 |
« Yanıtla #41 : 01 Ağustos 2007, 22:14:01 » |
|
Yanlız Detroit'e elenen Lakers'la bu seneki Boston çok çok farklı.. Şöyle bir düşünürsek bizim o seriyi vermemizdeki temel neden Shaq ve Malone'un sakatlığı,Kobe'nin tek başına Pistons savunması altında zorlanması ve sürekli zorlama atışlar denemesi. (buna rağmen savunmada Nba'in iyi post upçılarından biri olan Corliss Williamson'u süper savunmuştu)
"Garnett'in egosu var" olayına ise asla katılmıyorum,Garnett hatırlarsanız Sprewell ve Casell gibi oyuncuların yanında 20-10 artı 5 assist gibi ortalamlarla oynamış hatta yüksek posttan kurduğu oyunlar ve şutörlere hazırladığı pozisyonlar hala akıllardadır.
Doğuş Kobe de bi ara sapııtı 20 sayılar 7-8 asistlerle oynadı yakşalık 15-20 maç ve bu böyle devam edeibilirdi eğer takım uygun olsaydı...Kobe'nin egosu yokmu,sende diyeceksin Wolves uygun mu ki Garnett yapıyodu,elbet bi bildiği vardır tabi söylediğim 2 cümlede tezat ama saklamayı bilmiştir çoğu zaman kobe nin yapamadığı gibi wade in yaptığı gibi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beratgarnett
|
 |
« Yanıtla #42 : 02 Ağustos 2007, 17:48:02 » |
|
ilk sezon bisey olmaz gibi hele playoffta cunku bu adamlarin ucude yuzuge ac ve yuzuk icin fedakarlik yapmalari gerek ama eger ilk sezon sampiyonluk gelirse yada gelmezse farketmez bence o zaman takim dagilir sorunlar cikar en yakin ornek miami sampiyon oldular takim dagildi hepsi salmaya basladi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #43 : 02 Ağustos 2007, 17:55:59 » |
|
Beyler boşverin ne adamlar birarada oynadı herşey yüzük için egolar da sorunlarda çöpe gider
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merber
|
 |
« Yanıtla #44 : 04 Ağustos 2007, 00:15:08 » |
|
doğunun tozunu attırırlar bence bunlar yav müthiş!koç adam gibi olursa doğu şampiyonu olurlar kesin ama nba şampiyonluğunu bilemicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dwyanewade3erdi
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #46 : 07 Ağustos 2007, 22:36:53 » |
|
her şey ii güsel tmm garnett allen pirce filan tamamda kodro derinliği hiç yok bench ten katkı salıyamazsa boston efsanesi bu sene dönemes gibi boston un yapcağı tek iş bench i genişletmek eğer bench genişler dier oyuncularda yüreklerini koyarsa neden olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bird-33™
NBA Draft'ında
I am what I am...
|
 |
« Yanıtla #47 : 09 Ağustos 2007, 13:56:15 » |
|
Ya ben gercekten bir spurlu olarak bu yıl boston dan korkuyorum takım iyi ve tecrübeli ama bence gerald green i vermemeleri lazımdı çünkü bence o genç bi yetenek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #48 : 09 Ağustos 2007, 20:55:45 » |
|
Adam spurs lu nick bird - 33 birde vc yi koymuş avatara ilginçler ötesi şahıs,galiba arakadaş greald green deki düşüşten bir haber yoksa böle bir yorum yapma niyetine girmezdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Çetin
|
 |
« Yanıtla #49 : 09 Ağustos 2007, 21:24:38 » |
|
avatarın altındaki de ivy belki hepsini seviyordur öyle deme ama apo abi  boston efsanesi geri mi dönüyor asıl soru bu,green konusu ise ayrı bir topic konusu ki sanırım Utku öyle bir konu açmıştı sanırım "efsane" ile de -gerçi söyleyeceğimi söylemiş olsam da- şöyle bir soru daha sorsak ya hepsi ego sorunu yaparsa? (benim öyle düşünmediğimi yazmıştım ama böyle bir ihtimal de var bunu da bir konuşalım bence)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jefferson24
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #50 : 10 Ağustos 2007, 00:16:44 » |
|
boston ii bi bench yakalayabilirse bu sene beklentileri aşabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpzai3
|
 |
« Yanıtla #51 : 10 Ağustos 2007, 00:18:39 » |
|
beklentiler diye genel bir durum yok..nedir bahsettiğin beklentiler...playoff?doğu finali?nba finali?şampiyonluk?
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
jefferson24
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2007, 00:22:19 » |
|
beklentiler diye genel bir durum yok..nedir bahsettiğin beklentiler...playoff?doğu finali?nba finali?şampiyonluk? ole aslında ama benim tahminim enazından dogu finali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panzergenerall
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #53 : 10 Ağustos 2007, 19:08:10 » |
|
Boston'lu kardeşlerim sizlere yeni müjdelerim var:Larry Bird,John Havlicek ve Robert Parih de dönüyorlarmış.Bill Russel ve Magic Johnson ile görüşmeler devam ediyormuş.Magic,anca Bird dönerse oynarım demiş.Malum Lakers efsanesi olduğu içim şart koşması da normal.Asıl bomba geliyooorr:DJ ÖLMEMİŞ!Bu sezon için saklamış klüp herkesden.Bob Cousy de bu takıma guardlık yapmak büyük zevk olur demiş.İdmanlara başlamış bile.Mc Hale'i merak edenlere hemen söyleyeyim:Dönmüyor!Söylentilere göre 'Boston'a attığım bu kazıktan sonra utancımdan şehre giremem.Taraftarlar beni affetsin.Neyapiim yeni takımımı düşünmek zorundayım' demiş:)Onca hizmetinin hatırına affedilir artık değilmi C's kardeşlerim?Buarada üzerinde armamız bulunan yeşil-beyaz bastonlar çok yakında Nba Storelarda,bilginize.Şaka bir yana 2si çok özel 5 adama bir adet 31 yaşında adam.Klübü devretmediğimize şükür ne diyeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FernandoTorres
|
 |
« Yanıtla #54 : 10 Ağustos 2007, 19:22:46 » |
|
Kardeşim takmışsın 31 yaşında adama o kadar oyuncu verilirmi diye,bozuk plak gibi söylenip duruyosun.Genç oyuncular verildi fakat hangisinin ilerde garnett kadar iyi olabileceğini garanti edebilirsin.Al Jefferson diyosan en az 5 sezon beklemen gerekirdi o bile belli değil,her sezon maçların önemli kısmını sakatlık yüzünden kaçıran sakatlık tehlikesi her an bulunan üstelik çok yavaş gelişen bir oyuncuydu.Bu sezonki istatistiklerin çoğunu son maçlarda yaptı yani rahattı play off için savaşan takımlar hariç kimse sıkmadı son maçlarda.Gomes ve Green ancak görev adamı olabilirler,telfair desen başa bela zaten yapmadığı olay kalmadı şu ligde.Söylermisin verdiğiniz oyunculardan hangisi özel ya da hangisi garnett gibi bir oyuncudan daha özel.peki 1 soru daha Pierce ve Ray Allen bu oyuncuların gelişip senin değiminle özel oyuncu olacakları zamana kadar oynayabilcekmi ya da o zamana kadar takaslarını istemeden durabileceklermiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #55 : 10 Ağustos 2007, 20:57:47 » |
|
Kg transferi için bu kadar verilirmiydi onu bilemem ama şunu açık sölemem lazım bende 32 yaşındayım nba de oynasam kesin benim içinde sölenirdi bunlar ama unutmamak lazım boston bu kadar genç adamı aldı ama başarı yoktu kimin üstüne takım kuralcağı belli değildi ama boston seyircisi şampiyonluk istiyor ve danny aingie bişeyler yapmak zorunda kaldı nerdeyse takımın geleceğini sattı ama unutmamak lazım bu takım eğer başarısız olursa nba seyircisinin maskarası olur yada bu sezon çoşarlar herkez alkışlar ama dediğim gibi kg transferine bu kadar adam fazladır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can Çetin
|
 |
« Yanıtla #56 : 10 Ağustos 2007, 22:32:14 » |
|
yahu bazı kişilerin ısrarla anlamak istedği bir şey var basketbol en verimli 28-35 yaşlarında oynanır bu böyle gelmiş ve böyle gidecektir.bosto'a gelenlerin hepsi nba de belli bir kariyeri olan,belli bir yere gelmiş oyuncular.bu üçünün de ortak paydası şampiyonluk ise artık belli şeylerden fedarkarlık edecekler ya da etmek zorundalar.durup duruken adamların yaşı ile dalga geçmek garip.örneğin jordan ilk şampiyonluğunu 28 yaşındayken tattı 32sine geldiğinde beyzbol dan dönmüşken tekrar 3 şampiyonluk yaşayabileceğini kim bilebilirdi(ki onunla da bazı bilmişler dalga geçmişti) yani illa genç şampiyon olmak ya da olamamak bir oyuncuyu kötü,olamaz veya hiç bir zaman kazanamaz anlamına getirtmiyor ki 30lu yaşlar yineliyorum en olgun yaş dönemidir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panzergenerall
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #57 : 11 Ağustos 2007, 17:51:33 » |
|
Ben bu tepkileri alacağımı gayet iyi biiliyordum.Kimse KG Big Al'dan kötü oyuncu demedi.Gelecek kötü bu anlayışla dendi.Ama izan bu kadar.Çünkü bizim spor anlayışımız yıldız isimlerle sınırlı.Bir de yaşlı olursa tadından yenmez.Sonuçta ülkemizde tuttuğumuz takımlar da -özellikle fubolda- bu taraftar profili yüzünden gençlere yatırım yapmamaktalar.O 5 sene bekleyemeyen arkadaşa şunu söyleyeyim:Merak etme 5 sene beklemeyeceksin neler kaybettiğimizi görmek için.Hepimiz buradayız:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FernandoTorres
|
 |
« Yanıtla #58 : 11 Ağustos 2007, 23:52:58 » |
|
Ben anlatamadım ya da sen anlamakta güçlük çekiyorsun,Boston'ın hemen bir başarıya ihtiyacı var.Söylermisin peki Pierce bu sezonda lotaryaya kalınsa takımda kalırmıydı,Jefferson takımın o haline bakıp kontrat yenileyecekmiydi.Hadi Jefferson kontrat yaptı diyelim büyük oyuncu olacağı bile belli değil(yetenekli o ayrı) kaldıki diğer verilen adamlarında ne kadar çok büyük yıldız olup olmayacakalrı tartışılır.Şimdi garanti edebilirmisin 5 sene sonra gerald-jefferson-gomes üçlüsünün ray allen-pierce-garnett'in şimdiki halinden iyi olacağını.Gene bu forumda Can yazmış 30 yaşın çok büyütülecek şey olmadığını,sporcuların en yüksek forma 28-33 yaş arası ulaştığını.Ha illa somut kanıt istersen Jordan derim gerçi çok bişey ifade etmeyebilir ancak o kazandığı şampiyonlukları aha bu 30 lu yaşlarınla yani senin tabirinle "Yaşlı,işe yaramaz"zamanında aldı.Boston'ın yaptığı 2 senedir oynayan fakat elle tutulur gelişme göstermeyen,süper star olmasına imkan olmayan gençleri yollayıp yerine garnett gibi bir adamı getirdiler.Ne yani garnett yerine perkins'i verip takas etmelerini bekliyodun heralde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpzai3
|
 |
« Yanıtla #59 : 12 Ağustos 2007, 00:50:40 » |
|
kg ray pp üçlüsü en az 4 sene full performans sergileyebilitesi var..o 4 senede 2 şampiyonluk kazanılabilir...gönderilen oyuncuların 10 sene boyunca 2 şampiyonluk getirme ihtimali nedir ki...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
|