+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Boston-Garnett Olayı Sıkıca ve Tekrar Gündemde

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Boston-Garnett Olayı Sıkıca ve Tekrar Gündemde  (Okunma Sayısı 1288 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Temmuz 2007, 08:16:12 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Off-season içerisinde defalarca konuşulan ancak gerçekleşmeyeceği söylenen Boston-Kevin Garnett olayı , sıkıca olmak üzere tekrar gündeme geldi.

Ligin sağlam kaynaklarının verdiği bilgilerde,Boston Celtics'in Kevin Garnett için; Al Jefferson,yüklü kontratı bulunan Theo Ratliff ve hatta çaylak Rajon Rondo'yu da gözden çıkardığı söylendi.Ainge'in Rondo için olan planları düşünüldüğünde daha farklı bir oyuncu eklemesinin de yapılabileceği belirtildi.

Defalarca gerçekleşemeyen ancak kafa karıştırmaya devam eden bu takas olayının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin 48 saat içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Birçok kaynak  ise takasın gerçekleşmesi halinde Celtics'in eski günlerinin geri gelebileceğini iddia ediyor.

NbaTr
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2007, 08:22:18 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston-Garnett Olayı Sıkıca ve Tekrar Gündemde

hem kontrat önercekler al jefferson a hem de takasta adı geçio...ayrıca rondoya liderlik vermeyi düşünüolar...gerçi kg gelince takımda lider problemi kalmaz ama gene de al jeff olayı kafamı karıştırdı...sizin yorumlarınızı da merak ediyorum...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2007, 08:39:47 »
magic mania
Magic Johnson #32
Editör
All-Star

Üyelik Bilgileri

Evet,evet.Olabilitesi yüksek bir takas.Sonuçta Minnesota Garnett'i vererek gençlerin üstüne yeni bir takım kurmak istiyor,Brewer doğru parça.Bu takastan gelebilecek Rondo,çok yönlü bir isim ve doğru parça.Al Jefferson zaten sürekli gelişen genç bir isim o da doğru parça.Geriye kalıyor,bir seneyi boş geçtikten sonra draftta alınacak iyi bir genç ardından Ratliff'in kontratını yenilemeden,serbest bırakmak.Sonra free agent piyasasından düzgün bir isim ve tekrar Batı'da iddialı bir T-Wolwes.Bence bu takas gerçekleşebilir...

Yanarım,yanarım da Garnett için 2 sene bekleyip babayı almamıza yanarım.Kaldık yine Bynum'a...

« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2007, 09:15:50 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Resmi bir kaynaktan gelen açıklama takasın olma imkanın bulunduğunu ancak kağıt üzerinde Boston'ın verebileceği oyuncuların az olduğu söylendi.Daha mantıklı bir ekleme gerekiyor anlayacağınız Garnett için.Eğer bu takas olursa,cidden çok değişik bir sezon bekliyor bizleri.
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2007, 09:16:43 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

artık bi takas şart yaaa...jo ile kg yer değiştircek birer takasla bekliyoruz heycanla...

« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2007, 09:21:45 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Bu takımın yıllardır lideri Pierce'tır ve hala takımda o varken liderliği yeniyetme bir çocuğa vermek düşünülemez,Al Jefferson'un kontratının bitmesine daha var,ha Jefferson'un 2.48 M $'lık kontratı buy-out edilip,yeni ve kabarık bi kontrat imzalanırsa eğer o ayrı mesele tabii.Garnett'in 22 M $'lık kontratı var,Ratliff'in ise 11.66 M $'lık kontratı var,dengeleyebilmek içinse Al Jefferson'la en az 10 M $'lık yeni bir kontrat imzalamamız lazım.Rondo'nun kontratıyla da beraber kontratların ederi toplamda 23 M $ eder.Ama Rondo gönderilmese bile takas işlemi gerçekleşebilir hale geliyor.Rondo'suz da takas gerçekleşebileceği için Rondo yerine 1 ya da 2 adet 1.tur draft hakkı yollanması daha adil olur.

Yalnız gene de bu takasa önemli bir nedenden dolayı sıcak bakamıyorum,Rondo da giderse eğer PG mevkiinde bir tek Gabe Pruitt'le Sebastian Telfair kalmış olacak ve ikisinden birinin sakatlanması durumunda takım çok zayıf düşmüş olacak.Bunu geçtim Pruitt'in yaz ligindeki performansı beklentilerimi karşılamadı ve bu nedenle de fazla güvenemiyorum hatta şimdilik ilk5 onun için fazla uçuk bir tabir,Telfair'e ise hiç güvenmiyorum çünkü kendisi son derece disiplinsiz,hayırsız,sorumsuz,şut özürlü,(................)*,hatta Rondo yerine Telfair yollanırsa Minnesota adına ben bile üzülürüm,yazık olur yani.

*:Fill in the blanks with appropriate adjectives (e.g:Allahsız tospaa)

« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2007, 09:27:31 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Boston iyi hamleler yapmaya çalışıyor doğrusu.Önce Ray Allen şimdi Kevin Garnett.Garnett Boston'a giderse kağıt üzerinde Boston vasat bir takım olmaktan çıkabilir ama dediğim gibi kağıt üzerinde.Bu oyuncuların uyumluluğuda lazım.Aslında Garnett ve Boston tarafından pek soru çıkmaz gibi geliyor bana.Bu takas gerçekleşirse zayıf doğuda Boston bi nebze daha iyi olup playoff yarışına katılabilir.
Bide işin kötü yanı var.Minnesota İstanbul'a geliyordu ya Ekimde mi Eylül'de mi artık.Ben Garnett'ı izlemek isterdim doğrusu ama Garnett giderse onunla tanışma imkanıda onu izleme imkanıda gidecek gibi gözüküyor...
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2007, 09:43:41 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

@conrad:hocam sen belki daha çok araştırmışsındır kesin böle bişi var  mı...olcak mı takas...çünkü allen-pp-kg üçlüsü bir de takımda rondo kalırsa süper etki yaparlar şampiyonluğa oynarlar...

« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2007, 10:04:55 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

en çok hoşuma gidende Rattliffin capfiller olacak kullanılması.adam tam bir " capfiller"
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2007, 11:55:21 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

@conrad:hocam sen belki daha çok araştırmışsındır kesin böle bişi var  mı...olcak mı takas...çünkü allen-pp-kg üçlüsü bir de takımda rondo kalırsa süper etki yaparlar şampiyonluğa oynarlar...

Ben de baktım biraz bu iddiayı bir kaç site daha yazmış kimi yerlerde,Al Jefferson'la Theo Ratliff'in yanına Gerald Green ve Sebastian Telfair (artı birkaç gelecek dönem draft hakları) de eklenebilir deniyor.2 gün içerisinde Garnett takası sonuçlanabilir deniyor.Bir de şu var salary Garnett'in kontratı yüzünden dengelenemiyor,buna karşın hem Boston hem de Minnesota ödeme yapacak deniliyor kontratın fazlalık kısmı için.

« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2007, 12:52:40 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Garnett'de Boston'a gelirse inanılmaz olur. Garnett, Ray Allen,Paul Pierce üçlüsü mükemmel bir kadro olur. üçüde şampiyonluk istiyorlar anlaşırlar ve çok güçlü bir ekip izleriz.
 Doğu konferansında iyice güçlenmiş olur.

Minnesota'da Garnett'i göndererek yeniden yapılanmaya girebilir.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2007, 13:13:37 »
jay-z
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Boston'un eski ünlere dönmesi ligi daha zevkli kılar. Garnett'in doğuya geçmesi de doğu-batı dengesini de aza indirir diye düşünüyorum. Ancak allen-pierce-garnett yaş ortalaması bu aşı tutsa bile uzun gitmeyecek gibi
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2007, 13:20:20 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Jeferson'un yanına mutlaka daha değerli elemanlar koyup süslemeleri lazım.Hem kontrat denkleştirebilmek hem de takası gerçekleştirebilmek için.Yani bildiğim kadarıyla Bynum + Odom'u kabul etmedi Wolves.Bu teklifi hiç kabul etmez.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #13 : 30 Temmuz 2007, 13:45:14 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Bi yerde(sanırım realgm'di) KG karşılığında Ratliff-Al Jefferson-Rondo-Gerald Green-Telfair + birkaç ileri dönem draft hakkı + nakit diye yazıyordu,baştan "bari takımın tamamını yollasalardı" diyesim geldi ama sonradan baktım ki giden bi adam gibi Al Jefferson ile Rondo var,Telfair ve Ratliff'ten hayır gelmez gibime geliyor,Gerald için kesin bir şey söyleyemem ama hiç değilse bize bir faydası dokunmayacaktı onun da gitmesini onayladım.Yalnız Rondo'yu yollamasak çok iyi olurdu o ayrı konu ama öbür türlü de aklı başında bi Minnesota GM'i kabul etmez gibime geliyor ama bi bakmışsınız McHale PG ihtiyacı olduğu halde bize torpil geçmiş işte o zaman uçarım ben.

Fakat dikkatimi çeken bir şey var kimse bizim için Boston şampiyon (ya da adayı) olur demiyor(niye lan?),hatta Doğu lideri olur bile diyen yok.Bana göre kesin bizim takım finali görür hatta bize Rivers bile(?!) engel olamaz ama forumdaki herkes Boston için sadece "takım çok güçlü olur" demekle yetiniyorsa eğer bu iş bize benim sandığım kadar fayda getirmeyecek anlaşılan.

« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2007, 14:02:38 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

kg gelirse kesinlikle adaysınız yüzük için...bunun aksini sölemek saçmalamak olur...en azından ben demezsem vicdanım rahat etmez...gene de rivers beni düşündürmüo değil...

« Yanıtla #15 : 30 Temmuz 2007, 15:23:40 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Bu takas olmaz..Yatar gibi duruyor.Ama olursa da Boston bundan pek de kar etmez..
Çok ahım şahım geliyor..Allen-Pierce-Garnett üçlüsü..
Kevin Garnett'in ne kadar huysuz olduğunu biliyoruz.Wolwes'da kimseyle geçinemeyen bir adam Boston'da egolarını dizginleyecekte Pierce'ı,Ray Allen'ı kabullenecekte..Bu 3'lüden hangisi 3.planda kalmayı kabul eder?Hadi 2.adam olmayı kabul ederler de 3.adam olmayı kimse kabul etmez..Garnett'in gelişi Boston'ın tüm düzenini alt üst eder..Pierce-Allen gibi iki adamın yanına daha mantıklı seçimler yapılmalı..

edit;Bir topu 2 kişi paylaşır ama 3 kişi asla..
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2007, 15:27:20 Gönderen: Kemal Erdem » Logged
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2007, 15:41:03 »
k_garnett
NBA Oyuncusu
*

We Walk Alone ( Boston Celtics )

Üyelik Bilgileri

garnett in mi egoları var. güldürme bni ya Cheesy adam birkere nba de en cana yakın, sempatik birisi.  herkezle arkadaş olacak biri. bn böle bişeyin olma ihitimalini bile düşünmüyorum. ayrıca garnett bostona gidersede eski garnett olmaz. niye? çünkü minneostada ona rakip kimse yok ve tüm iş garnett e kalıyo. istatistiklerinin böyle olmasıda birazda buna bağlı. bnce kalsın minneostada...
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2007, 15:46:07 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence bu takastaki ana sorun top paylaşımı değil, Sonuçta KG nin siniri takımndaki başarısızlığın verdiği sıkıntıdan kaynaklanıyor.Yoksa gayet tamamlayıcı bir adam olabilir.Batı finali oynadıkları sezon Cassell'in saha iyi liderliği bile sorun olmamıştı.Ki bu takımda melek yüzlü denebilecek starlarla olacak Allen ve PP gayet mülayim insanlar.

Ama bence bu takastaki asıl sorun terazi.Bana sorsanız ben Al Jefferson (1985) ile KG (1976) yı kafa kafaya takas etmem.Bence Al çok iyi bir genç ve gelişim sürecini çok iyi geçiriyor.Dakikalarını eşitlersenizde istatistik olarak çok da bir fark görmeyeceksiniz.Al-Jeff in ileride KG kadar parlak olacağına eminim.

Üstüne üstük Rondo'yu vererek takımı Telfaire emanet ediyorsunuz ki size "her takım oyun kurucusu kadar konuşur" lafını hatırlatmama gerek yok.Rondo saha görüşü iyi, hızlı, atletik yetenekler vasatı aşan bir PG.

Ben sadece göz boyasın diye  KG yi takıma alacağıma iki gecimle devam ederim daha iyi...
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2007, 15:47:40 Gönderen: NaturalBornKilleR » Logged
« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2007, 15:47:12 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

garnett in mi egoları var. güldürme bni ya Cheesy adam birkere nba de en cana yakın, sempatik birisi.  herkezle arkadaş olacak biri. bn böle bişeyin olma ihitimalini bile düşünmüyorum. ayrıca garnett bostona gidersede eski garnett olmaz. niye? çünkü minneostada ona rakip kimse yok ve tüm iş garnett e kalıyo. istatistiklerinin böyle olmasıda birazda buna bağlı. bnce kalsın minneostada...

Garnett'in mi egosu yok adamı siz güldürmeyin..Tamam sevebilirsiniz edersiniz saygı duyarım da Garnett'i de melake gibi göstermenin anlamı yok..Garnett yüzünden Wolves'dan çekip gidenler,mutsuz olanlara bir bakın..
Mesela;Mr Big Shot..
« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2007, 15:56:15 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Başarısızlıkların oyuncular arasında sorun yaratır.Sonuçta KG bu ligin en büyük yıldızlarından, en büyük pazarlarından, en parlak oyuncularındann, en saygı gören adamlarından biri.Her gece yaptıklarının sonuç getirmemesi her insanı sinirlendirir.Normaldir.Ve bu sinir KG gibi hırslı biriyle birleşince normal olarak oyuncular arsı tartışmalar olur.

Fakat aslında KG oyun içinde bir tutucu görevi görebilir.Batı Finali oynadıkları sezon maç içinde hucümda kaç set top eline değmez iken hiç bir zaman çıkıp bunu dile getirmedi.Çünkü maç sonundaki tabela KG için yeterli.

Ben KG fanı değilim, ama KG ye egoist femek haksızlık olur.Başarısızlığa hiç tahammülü yok demek daha doğru.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv