Ratliff ve All Jefferson'ı Wolves'e yollayan Boston'da,Pivot için kim oynayacak onu merak ediyorum aslında.Olowakandi?Evlere şenlik
Perkins pivot mevkiinde hem savunma ağırlıklı oyunu hem de hücumda top kullanmayan mantalitesi ile 5 numarayı gani gani doldurur.
Fakat dikkatimi çeken bir şey var kimse bizim için Boston şampiyon (ya da adayı) olur demiyor(niye lan?),hatta Doğu lideri olur bile diyen yok.Bana göre kesin bizim takım finali görür hatta bize Rivers bile(?!) engel olamaz ama forumdaki herkes Boston için sadece "takım çok güçlü olur" demekle yetiniyorsa eğer bu iş bize benim sandığım kadar fayda getirmeyecek anlaşılan.
Garnett takası gerçekleşir ise elbet yüzüğün en önemli 3 adayından birisi olursunuz ama şu anki halinize bakarak,güçlenen doğuda final yapmanız mümkün değil bence.
Kemal Hocam şöyle bir yanlışın var,94-95 yıllarındaki efsanevi Rockets takımında da Barkley,Olajuwan,Drexler birarada idi ve gayet güzel geçindiler de.Sorun yıldız fazlalığı ya da ego değil artık.Bu üç isim de (Allen,Pierce,Garnett) yaşları kemale ermiş,belli şeyleri aşmış adamlar ve yek bir ortak arzuları var : kazanmak.Kimin daha ön plana çıktığı değil,kimin kazandırdığı ya da kazanmak için neler yapabileceği önemli artık.Çünkü çok iyi biliyorlar ki trenin son vagonlarındalar.
Garnett-Billups uyuşmazlığı biraz da Billups'un karakterinden kaynaklanıyor.Sadece Minnesota'da değil 6 farklı takımda da beklentileri karşılayamadı ama tıpkı Big Ben gibi ya da McDyess gibi yeniden doğdu Pistons sistemi içersinde.
Garnett-Duncan karşılaştırması da yanlış çünkü Duncan etrafına doğru parçaları monte edebildi Spurs,oysa Wolves yapamadı.
Marbury-Garnett çatışması da tamamen toyluk.Burada sadece Garnett'i suçlamak ise saflık.