Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
11 Ekim 2008, 12:41:01
196500 Mesaj 7013 Konu Gönderen: 23848 Üye
Son üye: king23
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston'ın unutulmaz oyuncuları ve efsane formalar « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: Boston'ın unutulmaz oyuncuları ve efsane formalar  (Okunma Sayısı 2099 defa)
-Curtis-
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 25 Mart 2008, 21:20:14 »

Boston tarihinde en sevdiğim oyuncular Larry Bird ve Bob Cousy. Larry Bird'e zaten diyecek bişey yok. Ama Bob Cousy'nin oyun tarzı o zamanlara göre harika. NBA Efsaneleri Belgeselinde de dediği gibi ; " Benim yaptığım her hareketi şimdi 12 yaşındaki her çocuk yapabiliyor, ama o zamanlar sadece ben yapabiliyordum. "

Ynt: Boston'ın unutulmaz oyuncuları ve efsane formalar

Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 25 Mart 2008, 21:33:10 »

16 Şampiyonluğu 6'sı oyuncu olmak üzere 7 kişiye yıkmayı (hadi buna indirgeme diyelim) takımın oyun felsefesini benimsemiş bir taraftarı asla yapmaz.

Cevabım buydu,emekliye ayrılmış toplamda 22 forma vardı,ilk mesajında bunların (neredeyse) 15'inin gereksiz olduğunu belirtince kalan isimlerin sayısı haliyle 7 oluyor.Alıntıda da belirtili olmak üzere "Teamwork" bu takımın ilkesi olduğunu benimseyen biri bunu kabul etmez,zaten Heinsohn ile Sanders'ın Baylor'a yaptığı savunmayı bilir,Russell'ın kısıtlı sayılabilecek hücumunu önce Sharman'ın,sonra da Jones'un kapattığını bilir,Cousy'den oluşan boşluğu KC'nin büyük bir başarıyla (5 şampiyonluk yeterli olsa gerek) doldurduğunu bilir,bu tarz örnekler elbette çoğaltılabilir,demek istediğim herkesin birbirinin açığını kapatarak ve bir bütün oluşturarak kusursuz bir takım oluşturduğunu bilir.Russell'ı veya Cousy'i küçümseme amacım yok,ama onlar da diğerleri gibi hatasız işleyen ve tarihi belirleyen saatin bir çarklarıydı o kadar,sadece o çarklar diğerlerinden daha fazla çapa ve dişliye sahipti.

Bakış açını anlayabiliyorum ancak şunu belirteyim,Russell'ın diğer takım arkadaşlarıyla "aynı kefeye konmaktan" zerre alındığını sanmıyorum.Bilakis kendi gibi onların da bu onura kavuşmalarını sağladığından dolayı bundan gurur duyuyordur.Kişilik olarak da Wilt'den kat be kat tevazu sahibidir.

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 26 Mart 2008, 12:31:55 »

Russell kişilik olarak da çok özel bir oyuncudur ama ben kıyamam onu diğerleri ile aynı kefeye koymaya.Aynı durum bir Bird,bir McHale içn de geçerli.  wink

Yippi Ka Yey motherfucker...
3rd3m d!y3 b!r!
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 07 Temmuz 2008, 03:09:42 »

Nate Archibal ınki niye emekli edilmemiş acaba

Bir sezonda hem sayı hemde asisst kralı olan ilk ve tek oyuncu üstelik asisst ortalamasıda 11di Nash kadar yapıyordu sayıyı tam hatırlamıyorum ama sanırım 30 falandı
bunu boston'da yapmadı ama.
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 11 Temmuz 2008, 02:18:43 »

Bill Russel çok ayrı bir superstardı.2.08 boyuna rağmen tarihin en iyi blokçularından biri olarak kendini kabul ettirdi.Dehşet bir oyuncu.

_BL4cKS_
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 24 Temmuz 2008, 23:58:33 »

hepsi süper oyuncular ama aralarında lary bird yıldız...birde bu nu bizle paylaştığını için saolun,
cihan559
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 15 Eylül 2008, 08:47:03 »

arkadaşlar çok savunma yapan takımları sevmem ama boston'ın yeri ayrı
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 15 Eylül 2008, 15:11:10 »

Larry bird ve bill  russel'ın yeri her zaman ayrıdır benim için ikiside inanılmaz oyunculardı smiley

Sayfa: 1 2 [3]
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Boston'ın unutulmaz oyuncuları ve efsane formalar « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

22 Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi