+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Camby: Kalmak İstiyorum

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Camby: Kalmak İstiyorum  (Okunma Sayısı 164 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Haziran 2008, 13:01:00 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Denver Nuggets'ın yollarını ayırmak için takas etmeyi düşündüğü Marcus Camby, yaptığı açıklama ile takımda kalmak istediğini tekrarladı.

Camby, basına yaptığı açıklamada;

''Ben burada kalmak istiyorum. Ama bende kalacağım yerde beni istediklerini hissetmek isterim. Her gün bir takas söylentisi çıkıyor. Ama ben neyin ne olduğunu bilmiyorum.'' dedi.

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2008, 13:05:28 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri
Ynt: Camby: Kalmak İstiyorum

Duygusal açıklamada bulunmuş..Ama ben bu saattten sonra denverın yapılanma ıcıne gırecegını ve cambyın bu saatten sonra takımdan gıtcegı kanısındayım..Pota altı sıkıntısı ceken takımlara daha yararlı olucagını dusunuyorum,takas edılmelı bence...
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2008, 13:52:54 »
imbadigo
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

valla önümüzdeki sene kalıcaktır ama seneye(2009-2010) sezonuna kesin gidecek çünkü önümüzdeki yıl nene sakatlanmadan önceki gibi oynarsa camby'ye gerek kalmaz eğer nene kötü çıkarsa bu seferde yaşlanan camby ile takas sepeti oluşturur
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2008, 19:29:25 »
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
*

Seneye Şampiyonuz

Üyelik Bilgileri

Eğer onun yerine iyi bir pota altı alınmıyacaksa bence Denver'da  kalması Denver için daha iyi olur.Çünkü o yine de çok iyi ve başarılı bir center.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2008, 19:31:04 Gönderen: the_apo_1 » Logged
Mvp Kobe

Mvp'nin o inanılmaz maçı

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2008, 16:21:31 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence ederi varken takas da kullanmalari daha mantikli.Camby artik yaslandi eskisi gibi savunma yaptigina inanmiyorum.Sadece her topu bloklamaya calismakla olmuyor savunm yapmak.Eger göndermek icin bir iki sene daha beklerlerse degeri düsme olasiligi yüksek.Elinde Nene ve Kenyon Martin varken bence Camby'e gerek yok.En azindan simdi ki durum böyle eskiden iyiydi güzeldi ama Camby'de gecen sene baslayan düsüs bu sene cok daha belirgin olacaktir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2008, 17:00:23 »
imbadigo
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence ederi varken takas da kullanmalari daha mantikli.Camby artik yaslandi eskisi gibi savunma yaptigina inanmiyorum.Sadece her topu bloklamaya calismakla olmuyor savunm yapmak.Eger göndermek icin bir iki sene daha beklerlerse degeri düsme olasiligi yüksek.Elinde Nene ve Kenyon Martin varken bence Camby'e gerek yok.En azindan simdi ki durum böyle eskiden iyiydi güzeldi ama Camby'de gecen sene baslayan düsüs bu sene cok daha belirgin olacaktir

abi biraz hakkını yiyosun ya camby'nin bak şimdi olay şu rakibin pota altını karşılayan göğüs göğüse savunan camby olmuyor incecik o yüzd3en martin veya najera sertlikleri sayesinde karşılıyolar ama boyları 2.02 - 2.04 olduğundan sadece bi yere kadar tutuyolar ordan rakibin potaaltı oyuncusu sutu çekerse arkadan camby'nin uzun kolları geliyo(bkz 3.7 blok ort.)
eğer rakip sıkışıcağını anlayıp pas vermeye kalkarsa camby onada uzanıyo(1.3 top çalma ort.)
ha olmadı şutu atabildi o atılan el üstü şut girmezse ribaund yine camby'de (13.5 rib. ort.)
yani anlatabiliyosam senin dediklerini martin,najera,nene yapıyo ha camby'nin yaptığı bu bekçiliği yapıcak adam bulursa denver tabi yollasınlar ama ben bu seviyede t.chandlerdan başka göremiyorum onuda vermez   
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2008, 17:01:56 Gönderen: imbadigo » Logged
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2008, 17:21:04 »
imbadigo
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

abi bu takım zaten 2 yıllık bi takım sonrası ıverson'da gidicek atkins öyle martin 30'larda bırak camby'de gitsin yani
hem nene sırf sakatlık yaşasa neyse adam hastalıklarlada uğraştı eğer garantisi olsa 15 sayı 10 rib oynıcak diye durmam yollarım camby'yi ama öle olursa şöle olursalarla olmuyo bu işler
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2008, 17:23:05 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

abi biraz hakkını yiyosun ya camby'nin bak şimdi olay şu rakibin pota altını karşılayan göğüs göğüse savunan camby olmuyor incecik o yüzd3en martin veya najera sertlikleri sayesinde karşılıyolar ama boyları 2.02 - 2.04 olduğundan sadece bi yere kadar tutuyolar ordan rakibin potaaltı oyuncusu sutu çekerse arkadan camby'nin uzun kolları geliyo(bkz 3.7 blok ort.)
eğer rakip sıkışıcağını anlayıp pas vermeye kalkarsa camby onada uzanıyo(1.3 top çalma ort.)
ha olmadı şutu atabildi o atılan el üstü şut girmezse ribaund yine camby'de (13.5 rib. ort.)
yani anlatabiliyosam senin dediklerini martin,najera,nene yapıyo ha camby'nin yaptığı bu bekçiliği yapıcak adam bulursa denver tabi yollasınlar ama ben bu seviyede t.chandlerdan başka göremiyorum onuda vermez  
Camby hala dedigin gibi ligin en iyi savunma yapan uzunlarindan biri olabilir.Herkesin görüsüne saygim var.Ama benim mesajimin ana ekseni Camby'in yasi degeri düsme olayiydi.Camby oldu 34 yasinda hala iyi bir takas malzemesi iken kullanilmasi daha mantikli bir iki sene icinde degeri iyice düsecek.
Nene olayina gelirsek bu adam sakatlanmadan oynadigi 06/07 sezonunda 26 dakikada 7 ribaund 1 steal 1 blok 12 sayi.Ben Nene'de su an ki Camby kadar potansiyelli oldugunu düsnüyorum.4 numarad ise Kenyın Martin gayet basarili oynayabilir.Najera kismina ise katiliyorum her ne kadar sert bir oyuncu olsa da yetersiz.Ama Camby gitse bile bence Denver pota altinda Nene sakatlanmama kaydi ile cok bir kan kaybi yasayacagini düsünmüyorum.Hala tekrar ediyorum degeri varkentakasta kullanilmali yoksa 2 seneye kadar bir degeri kalmiyacak

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2008, 17:31:30 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

[
abi bu takım zaten 2 yıllık bi takım sonrası ıverson'da gidicek atkins öyle martin 30'larda bırak camby'de gitsin yani
hem nene sırf sakatlık yaşasa neyse adam hastalıklarlada uğraştı eğer garantisi olsa 15 sayı 10 rib oynıcak diye durmam yollarım camby'yi ama öle olursa şöle olursalarla olmuyo bu işler
Ben anlatamiyorum galiba derdimi.Diyorum ki su an Camby'i takas etmek isteseler iyi bir oyun kurcu koparabilirler ki Denver'da büyük bir oyun kurucu eksikligi var.Ellerinde bekletirlerse degeri düsecek.Simdi Camby postalayip eli ayagi düzgün bir oyun kurucu alsan oyun kurucu eksikligini gidermis olacaksin ayrica pota altinda hala ortalamanin üstünde oyuncular olacak.Camby kalsa elinde 3 tane ortalama üzeri pota alti oyuncusu kalirken oyun kurucusuz kalacaksin.Daha elde bir de Kleiza var 4 numara olarak.
Ayrica Denver pota alti gelecegini Nene-Kenyon--Kleiza ya birakmis durumda bu 3 oyuncuya bir de Camby'nin kalmasi oyun kurucu eksikligi hat seviyeye ulasmisken bana cok lüks geliyor ve degeri varken bir oyun kurucu ile takas edilmesi cok daha mantikli

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2008, 17:39:53 »
imbadigo
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

allahım ya adam hala aynı şeyi söylüyo bende tekrarlıyım o zaman camby giderse takımda pivot bi nene kalıcak oda sakatlanmadan öceki gibi oynayacaksa amennah ama oynarsa bak soru işareti var orda camby'yi yollayıp risk alacağına pivotsuz oynayacağına bırak a.carter'la pg oyna
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2008, 17:58:04 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bir kere üslüba dikkat edelim adam madam gerek yok bu tip söylemlere düzgünce tartisalim.Ayrica dikkat et be nayni seyleri mi tekrarlamisim.Oyun kurucu eksikliginden dem vurmusum.
Ayrica Nene tek pivot kalmayacak Steven Hunter var ki bu adam Denver'a gelmeden önce 05/06 06/07 sezonlarinda Sixers'da gayet iyi bir yedek pivot oyuncusuydu.6 sayi 5 ribaund ortalamalari verebiliyordu.Ayrica savunmasi da cok cok kötü olan bir oyuncu degil.Nene'yi öyle böyle yedekleyebilir.
Denver cok zor durumda kalsa bile Kenyon Martin bu bölgeye kaydirilabilir.pivot mevki icin hicte yetersiz degil.Nets'deyken her ne kadar 4 numara oynasa da pota altinda savasan uzunlarla bogusan tek oyuncu oydu.Yani bu takim pivotsuz oynamaz
Ama A.Carter ile oynamaya devam edersen oyun kurucusuz gibi oynayacaksin.Denver'in elinde daha 20.siradan draft hakki var.Yani pivot mevkine JaVale,Robin Lopez gibi yetenekli uzunlari katma sansin var ama bu draft da biraz incelersen yetenekli cok az oyun kuruc oldugunu görürsün ki bunlarda 20.siraya kadar düsmesi mucize.Bunlar benim görüslerim ister katilirsin ister katilmassin.

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #11 : 21 Haziran 2008, 19:26:00 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Beyler kapışmayın büyük ihtimal memphis ile takasa gircek denver,yane camby savunmanın tek kişiye kaldığı sistemde direk savunma üstadı olur yane ben onu new york zamanlarından biliyorum pat ewing sayesinde bu  seviyeye geldi ama sakatlandımı zor toparlanıyor ve 33 yaşına geldi bence takas değeri var ama riskide yüksek neyin ne olacağı belli değil yane.

« Yanıtla #12 : 21 Haziran 2008, 19:59:03 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Denver'ın böyle bekleyerek bir yere ulaşamayacağını düşünürsek,kim değer yapıyorsa,takımın dengesini bozmamak kaydıyla,bir yerlere postalanabilir.Bu Camby'de olabilir,Nene'de,Kleiza'da.

Aynı şekilde kalacaklarsa,hamle yapmayacaklarsa,söylesinler Denver playoff maçı izlemeyelim.

Realgm'de gördüm,hoş bir takas paketi gibi.

Alıntı
Darko
Miller
Lowry
28th

For:
Camby
Hunter
LK
20th

Denver,Camby'nin alıcısını bulduğunda,iyide birşey bulursa bir an bile düşünmemeli bence.Bir daha bu şans,belki Camby'nin kontrat senesinde gelir ama o zamanda işler sarpa sarabilir başka konularda.
Onun için,isteyen bulurlarsa,göndersinler iyi birşey de alabilirlerse karşılığında.

Üstte yazan takas bence iki taraf içinde ideal olabilir.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2008, 21:37:12 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bence onun yerini kolay kolay dolduracak biri pat diye gelmez çünkü camby gibi adamlar NBA'da çok değer verilen isimler güzel açıklamalarda bulunmuş gerçekten kalmak istiyorum ama isteniyorsam demiş  smiley
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2008, 19:58:57 »
imbadigo
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

camby zaten kalmalısın adamım, denver guardları saolsun rakip guardların bi dediğini ikiletmiyo boyuna penetre ediyolar zaten camby gibi bi bekçi olmasa rakip takımlar turnikeyle maç kazanır adam en azından el bel gösteriyo adamların turnike yüzdesini düşürüyo ama şunu söylerim eğer camby'den daha iyisini bulacaklarsa yollasınlar ama piyasada alabileceğin adam yok.
nene ile felanda olmaz o işler nene anca göğüs göğüse savunma yapar bekçilik değil
son sözüm sanaydı langirt22 nene pota altını savunur diyosun ya nene bekçilik dışında herşeyi yapabilir ama denver'da onu yapan k.martin var zati
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2008, 20:09:18 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

camby zaten kalmalısın adamım, denver guardları saolsun rakip guardların bi dediğini ikiletmiyo boyuna penetre ediyolar zaten camby gibi bi bekçi olmasa rakip takımlar turnikeyle maç kazanır adam en azından el bel gösteriyo adamların turnike yüzdesini düşürüyo ama şunu söylerim eğer camby'den daha iyisini bulacaklarsa yollasınlar ama piyasada alabileceğin adam yok.
nene ile felanda olmaz o işler nene anca göğüs göğüse savunma yapar bekçilik değil
son sözüm sanaydı langirt22 nene pota altını savunur diyosun ya nene bekçilik dışında herşeyi yapabilir ama denver'da onu yapan k.martin var zati
Tartismanin üzerinden 3 gün gecmis hala ayni konu.Tamam sen haklisin benim yanlisim vardi.Camby bu takimda kesin olarak kalmali.Herkesin bir dogrusu vardir senin ki ile benim ki arasinda fark olabilir.Ben Camby konusunda artik bir cümle daha yazmak istemiyorum.Sen kazandin.

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2008, 21:08:28 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan camby denen denyoyu adam eden pat ewing ve charles oakley den öğrendikleridir,keza kenyon martin ona ne katkı yaptı geçen sene paso yattı bu sene oynadı sadece yane o olmadan tek başına savunma yaptı ve başka  işi olmadığından dolayı savunma abidesi oldu,iverson da geldi takıma iyice savunma buna yıkıldı bu arada camby  pivot değil C/PF yane zoraki pivot memo gibi.Kalması konusuna gelirsek bu sistemde savunması idare eder olan  kimi koysan savunma yıldızı olur.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv