+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Carter yuvaya mı dönüyor?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Carter yuvaya mı dönüyor?  (Okunma Sayısı 314 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Kasım 2006, 22:52:31 »
The Franchise
İddaa Kralı
All-Star

Üyelik Bilgileri

New Jersey Nets'in yıldız oyuncusu Vince Carter'ın gelecek sezon eski takımı Toronto Raptors'a geri dönebilmek için menajeri ile konuştuğu ve bu niyetini yakın arkadaşlarıyla paylaştığı NBA kulislerinde konuşuluyor.

Toronto'daki son birkaç yılında özellikle yönetimle yaşadığı sürtüşmelerle gündeme gelen Carter'ın, Raptors'un yeni Genel Menajeri Bryan Colangelo'ya saygı duyduğunu belirtmesi de bu iddiaları güçlendiriyor.

Carter ayrıca, Orlando'da satın aldığı konak sonrası Orlando Magic'le de anılmaya devam ediyor.
alıntı

sizce böle bişey olurmu?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2006, 23:04:32 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Carter yuvaya mı dönüyor?

torontoya bi daha gitmez bence bu söylentiden ibaret olmaz öyle şey ama seneye orlandoya gidebilir o yakın bi ihtimal

« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2006, 08:43:24 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valal grant hill varken orlando ya gitmesi saçmalık olur ama orlando sağlam kadro kurdu takım gençlerle destekli bence njn yi bırakmaz ama belli olmaz parayı veren düdüğü çalar

« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2006, 21:37:52 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu sene nets le kalır şampiyonluk düşünceleri vardır diye düşünüüyorum ee olsun artık...torontoya neden gidiyor anlamış değilim netsle daha iyi şeyler yapabilir diye düşünüyorum ama bit yandanda gitmesinin sebebi eski yıllarındaki performanslarını sergileme amacı olabilir yani toronto yıllarına torontoda devam edebilir anlamında bakalım orlando işi de olmaz konak almış olabilir ama çok ufak bir ihtimal vardır ancak...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2006, 21:46:27 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

bu sene hem kendi açısından hemde takım açısından önemli bence kararını sene sonundaki performansına göre vericek
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2006, 10:32:54 »
Fearless
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

bence olmaz,en azından bu sene olmaz ayrıca new jersey nets'te carter'ı bu sene bırakmaz
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2006, 10:38:33 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
Moderatör
All-Star

Deeeeeetroit Basketballl

Üyelik Bilgileri

Ben bu off-season'da kendisiyle kontrant imzalanıp imzalanmayacağını sormuş Nets takımına onlarda Carter'a beklemesini söylemişler fakat Carter daha fazla beklemeye tahammülü kalmadığı şeklinde bir haber duymuştum.Bu yüzden Orlando Magid'te Carter'ı renklerine bağlamak için düğmeye basmış şeklinde bir haber çıkmıştı
"Biz Her Ne Kadar Kırmızı Papuçlu Şirin Kızlarla Dans Etmesini Bilmesekte,Kartalın Uçmadığı,Şahinin Bile Yuva Yapmadığı Yerde Şeytanla Dans Etmesini Biliriz."

-TÜRK ASKERİ-
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2006, 10:44:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla salary si müsait onu almaya ama g hill varken carter ı almaları saçmalık olur bence

« Yanıtla #8 : 18 Kasım 2006, 10:55:47 »
Wagnerlove
Forumun Futbolcusu
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Valla salary si müsait onu almaya ama g hill varken carter ı almaları saçmalık olur bence
katılıyorum

hem bence nets carter i bırakmaz bu sene ...
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2006, 12:33:03 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

ya orlando ya bi ihtimal ama nets bırakmaz bide beyler grant hill artık müzmim sakat  carterın yedeği olur ancak
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2006, 17:57:20 »
AyTeK
Short Forward
Superstar

Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !

Üyelik Bilgileri

zannetmiyorum döneceğini kidd gibi bi oyun kurucuyla oynamak büyük bi şans aslındaa

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv