« : 25 Ocak 2008, 22:47:14 » |
|
Dağlar
|
Bildiğiniz gibi All Star haftasonunda Cuma gecesi Rookie ve NBA'de 2. sezonunu geçiren oyuncular arasında gerçekleşiyor bu maç. Bu maç hakkındaki haberleri, görüşlerinizi, yorumlarınızı bu konu altında paylaşalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 06:51:53 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2008, 22:56:26 » |
|
Kaan Mert
|
Sürekli Durant'ın elinde olacaksa top James'in olayı gibi birşey olacaktır .. Neyse en azından Roy olacak galiba
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:34:48 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 15:10:16 » |
|
TP
|
Bu sefer Çaylaklar alacak içime doğdu.  Geçen sene Sop'lar ezmişti bu sene Durant liderliğinde Rookie'ler alacak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:35:00 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008, 23:34:34 » |
|
lordapo
|
Valla roy ve gay varken o zor dicem ,çaylaklarda durant mvp olması muhtemel oyuncu ama horford ve noah da maça asılabilir neyse çinliyi merak ediyorum en çok bakalım nası oynucak dalaylama 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:35:07 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2008, 22:07:15 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Durant Ödül için oynarsa şaşmam çünkü seatle'de çoktan lider konumunda oynamaya başladı.. bu maçtada kendini kaptırıp rezil etmesinde.. Durant Roy kapışması olacak diye düşünüyorum Ahhh Ahhh Oden'da olsaydı keşke ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2008, 12:41:52 » |
|
Mustafa
|
Rookies
GUARDS: Juan Carlos Navarro, Nick Young, Mike Conley FORWARDS: Kevin Durant, Al Horford, Jamario Moon, Yi Jianlian, Luis Scola CENTER: Sean Williams
Sophomores
GUARDS: Brandon Roy, Rudy Gay, Rajon Rondo, Daniel Gibson, Jordan Farmar FORWARDS: Ronnie Brewer, Craig Smith, Kelenna Azubuike CENTER: LaMarcus Aldridge
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2008, 12:46:17 » |
|
dwyane_wade#3
|
sophomores gene ezecek gibi valla. her alanda daha üstünler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2008, 12:49:30 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
bence çaylaklar yener durant aklı selim oynarsa:) sean williams tan guzel smaçlar bekliyorum...
2. senede rudy gay ve brandon roy çok tehlikeli ama ...
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2008, 20:02:20 » |
|
lordapo
|
Kağıt üstünde çaylaklar üstün gözüksede gay ve roy un olması üstüne sean willams a karşı açık üstünlüğü olan le marcus aldridge in olması en büyük handikap ama durant mvp olcam derdine rezil ederse kendini o zaman sophoromes show yapar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2008, 20:55:39 » |
|
Nihat Emre
|
Valla ben Durant'ın maçı katletmesinden korkuyorum..Öyle bir şov maçı olsun öyle zorlama bire bir şutlar olmasın,All-Star'ın ilk günü şöyle keyifli bir maç olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2008, 14:40:04 » |
Haciz
Yeni Üye
|
2.yıllıklar yener çaylakları her sene böyle oluyor.Meşhur james`li,Carmelolu`Wade`li kadro bile yenilmişti...B.Roy ve R.Gay MVP için kapışırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2008, 23:21:38 » |
|
berkay19
|
sophomore daha iyi gözüküyo heralde onlar alır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2008, 13:39:46 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2008, 13:42:24 » |
|
TP
|
raja rondo yokmu caylaklarda ??
Rondo çaylak değilki :S Zaten Sop'larda mevcut kendisi.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2008, 13:51:17 » |
|
2pac_thuglife
|
raja rondo yokmu caylaklarda ??
Rondo çaylak değilki :S Zaten Sop'larda mevcut kendisi. kardesım gormemısım ya pardon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2008, 15:58:16 » |
|
Flash
|
Açıkçası çaylaklar alırsa MVP ya Moon derim ya da Williams tabi Stern gene yeni yüzümüz Duranta pas geçin derse bilemem.. Soplarda ise B.Roy,R.Gay ve L.Aldrige
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2008, 16:42:45 » |
|
Kaan Mert
|
Raptors maçlarının sonlarına doğru eğer fark vrsa savunmalar haliyle gevşiyor . Moon'da bu dakikalardaki smaçlarıyla zaten bir kaç jeneriğe girdi . Bu maçta da savunma adına pek bir şey sergilenmeyeceğini düşünürsek Moon gerçekten iyi bir gece geçirebilir ve bir gece sonraki smaç yarışması için antrenman bile yapabilir ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2008, 22:00:14 » |
|
Torres#9
|
Çaylaklar-2.Yıl Oyuncuları Takımları Açıklandı New Orleans'da düzenlenecek All-Star hafta sonunun ilk günü oynanan ve ligin çaylakları ile ikinci yıl oyuncularını karşı karşıya getiren maçın takım kadroları açıklandı. Nba asistant koçları tarafından seçilen ve Rookie 9,Sophomore 9 olmak üzere açıklanan 18.oyuncunun isimleri şu şekilde;
-Sophomore Team-
Brandon Roy ve LaMarcus Aldridge;Portland Trail Blazers
Rajon Rondo;Boston Celtics
Daniel Gibson;Cleveland Caveliers
Jordan Farmar;Los Angeles Lakers
Rudy Gay;Memphis Grizzlies
Andrea Bargnani;Toronto Raptors
Ronnie Brewer ve Paul Millsap;Utah Jazz
-Rookie Team-
Kevin Durant ve Jeff Green;Seatle Supersonics
Al Horford;Atlanta Hawks
Luis Scola;Houston Rockets
Mike Conley Jr. ve Juan Carlas Navarro;Memphis Grizzlies
Yi Jianlian;Milwaukee Bucks
Sean Williams;New Jersey Nets
Jamario Moon;Toronto Raptors
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2008, 22:10:22 » |
KingStone
NBA Draft'ında
benim
|
abicim bu all starın tarihini bilmiiyorum sölermisiniz 
|
|
|
|
|
|
ノ レo√乇 イんi丂 gムᄊ乇 ⓘ ⓛⓞⓥⓔ ⓣⓗⓘⓢ ⓖⓐⓜⓔ
|
|
|
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2008, 22:12:25 » |
|
magic mania
|
17-18 Şubat ..Nba.com'dan oynaylatmak lazım tabi ama aklımda böle kalmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|