« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2008, 22:13:08 » |
|
Arda
|
Bana göre Rookie Team çok iyi bir takım olmuş.Sophomorelarda da Rudy Gay,Brandon Roy gibi isimler var ama bana göre çaylaklar bu maçı alıcaktır.Açıkçası Yi Jianlian'ın seçilmesini beklemiyordum ama seçilmiş.Onun yanında Durant,Horford falan kesinlikle olmalıydı ama süpriz isimler çıkışlarıyla bu şerefi hakeden Sean Williams ve Jamario Moon oldu bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2008, 22:14:03 » |
|
Kaan Mert
|
Çaylaklar maçı 15 Şubat Cuma'yı 16 Ocak Cumartesi'ye bağlayan gece 03.30 yada 04.00 gibi olur .
Kağıt üzeride 2. yıl oyuncuları yine üstün . Zevkli bir maç olacaktır buda . Millsap ve Roy MVP adına favorilerim . Bakalım ne olacak .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2008, 22:37:37 » |
|
TP
|
Vayy bizden iki oyuncu var yine  İkiside hak etti.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2008, 22:39:22 » |
|
Nihat Emre
|
Valla ben sevindim açıkçası Durant ve Green'in seçilmesine..Durant hak etti de (o kadar atarsa ninem de hak eder ama)Green konusunda şüpheliyim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2008, 22:41:21 » |
|
magic mania
|
Valla ben sevindim açıkçası Durant ve Green'in seçilmesine..Durant hak etti de (o kadar atarsa ninem de hak eder ama)Green konusunda şüpheliyim..
beyler rica ediyorum şu şut atma olayını abartmayın .. sanki adamın takımında Wade falan varda adam pas vermiyor. Adam ne yapsa buna bağlanıyo yahu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2008, 22:45:01 » |
|
Nihat Emre
|
beyler rica ediyorum şu şut atma olayını abartmayın .. sanki adamın takımında Wade falan varda adam pas vermiyor. Adam ne yapsa buna bağlanıyo yahu .. Ama Wade kendini kanıtladı hocam yaptıklarıyla..Ben şahsen pek tasvip etmiyorum Durant'ın bu şut konusundaki tercihlerini..5-20/6-26 felan gibi..Ama yine de tabi hepsinin şutla alakası yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2008, 22:48:19 » |
|
magic mania
|
Adam %40'la şut atıo ..
%28 üçlük felaket olsa da ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 31 Ocak 2008, 23:22:43 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Sophomore maçı kazanır çünkü her alanda daha iyiler ve çok iyi basket oynayan Rudy , Roy, Millsap ve Aldridge onlarda Rookie takımında bence Kevin Durant başka çok manyak bir oynayan başka oyuncu yok! Kesinlikle Sophomore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2008, 23:45:59 » |
Can Durmuşoğlu 13
NBA Oyuncusu
İki takım tutuyorum napıcaz?LALakers,BostonCeltics
|
Ya maçı Sophomore kazanacak büyük olasılıkla.Ama benim gönlüm Çaylaklardan yana.Ezici bir mağlubiyet alıpta şevkleri kırılmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2008, 23:53:09 » |
|
Kaan Mert
|
Sophomore maçı kazanır çünkü her alanda daha iyiler ve çok iyi basket oynayan Rudy , Roy, Millsap ve Aldridge onlarda Rookie takımında bence Kevin Durant başka çok manyak bir oynayan başka oyuncu yok! Kesinlikle Sophomore
Gibson MVP demeyi unutmuş olabilir misin ? Sadece merak ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2008, 02:05:21 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Şık smaçlar izleyeceğiz.. oyuncular çok iyi.. keyifli olacak.. Geçen sene Allstar'dan keyifli olmuştu valla
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2008, 02:07:45 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
Adı üstünde caylak. Sansları bile yok.. Sophmore parcalar gibime gelio.Roy-Gay cekisirler mvp icin.. Durant'in performansını merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2008, 14:49:13 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2008, 15:16:55 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Gibson MVP demeyi unutmuş olabilir misin ? Sadece merak .. Evet unutmuş pardon 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2008, 15:18:40 Gönderen: wadeutkan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2008, 20:19:46 » |
|
berk91
|
çaylaklar-2. yıl oyuncuları genelde zevkli geçmiştir.bana kalırsa 2.yıl maçı götürür.mvp yi de gay ile roy arasından birisi alır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2008, 01:15:43 » |
|
Kq5
|
Ahh birde greg oden olsa tam süper olacaktı  ama Herkesin ortak bir fikri var burda KEVİN DURANT o daha 18 yaşına yeni bastı top onda olduğu sürece çaylakların Lehine dönecektir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 03 Şubat 2008, 01:15:56 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Ahh birde greg oden olsa tam süper olacaktı  ama Herkesin ortak bir fikri var burda KEVİN DURANT o daha 18 yaşına yeni bastı top onda olduğu sürece çaylakların Lehine dönecektir  Ben sana katılmıyorum LeBron'lu,Wade'li,Carmelo'lu,Bosh'lu takım bile yenildi sen bana daha kendimi adam akıllı kanıtlamamış bir oyuncunun takıma maça kzandıracağını söylüyosun çok şaçma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 03 Şubat 2008, 01:56:38 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
ezerim ben  zaten cogundan cok umutluyum inanılamz hayal kırıklıgına ugrattılar beni basta corey olmak üzere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2008, 11:11:24 » |
|
kango
|
2 yıllıklarr rahat kazanır takım bayağı güçlü ama çekişmeli geçe bilir
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2008, 13:03:18 » |
|
Flayer
|
Go rookie go diyorum çünkü genç şahin Al Horford orada + Durant var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|