+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Çaylaklar:109 - 2.Yıl Oyuncuları:136

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
Konu: Çaylaklar:109 - 2.Yıl Oyuncuları:136  (Okunma Sayısı 3021 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #120 : 16 Şubat 2008, 17:10:03 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Çaylaklar:109 - 2.Yıl Oyuncuları:136

önce düzgün konuşmasını öğren giren çıkanı gösteririm ben sana...senin fikrin oysa benimde bu hayret bişe..
« Yanıtla #121 : 16 Şubat 2008, 17:16:01 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Akşam kalktım ama dedim biraz sora deyip dalmışım zaten işe gitmke için uyandığımda maçın
bittini gördüm neyse şimdi nbatv broadband dan maçın geniş özetini izledim açıkcası daniel
gibson le bron james ın gazına gelip maçı katletmiş yane geçen sene david lee bunun gibi maçın
adamı olcam diye bir tarafını yırtmadı neyse sean willams ın panyaya çarptırıp vurduğu tomahawk
smaçı muhteşemdi üstüne horford ve gay de muhteşem smaçları ile maçı izlenir hale getirmeye
çalışmışlar ama daniel gibson denen dalaylama 12 tane 3 lük kullanma manyaklını gösterip gösteri
maçını b*k etmiş yane bana kimse gibson hak etti falan demesin hele le bron un koçmuş gibi yandan gazlamaları irençti.
   Valla iyiki kalkmamışım zaten nyk dan oyuncu yoktu yane all star gün geçtikçe heyecanını
kaybediyor helede böle zevzekler çıkınca daha insanı çileden çıkarıyor umarım denyo lbj bu velet
gibi all star maçını katletmez ve doc rivers buna izin vermez işallah.

« Yanıtla #122 : 16 Şubat 2008, 17:18:41 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

abi lebron bi kere aldı mvpyi ondan bi iki sene yeter, sı.maz bu sefer all-starın içine...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #123 : 16 Şubat 2008, 17:28:25 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Birincisi sakin olun yoksa silicem mesajlarınızı ,ikincisi bende dahil olmak üzere gösteri maçında
alleyoop,smaç,croosover sorasında yapılan inanılmaz lay up ları izlemek isterim ama gibson denyosu
20 tane 3 lük kullanmış 11 ini sokmuş yane kimse kusura bakmasın ama gecenin köründe uykumu
getircek böle her eline gelen topu sallayan insanları seyretmek benide bayar ki yane uydudaki
adult kanallara kayardım otomatikman.
   Can@ Bak fikirlerine her zaman saygı duyarım şu forumda en sevdiğim üyelerden birisin ama kusura bakma böle her eline gelen topu fırlatan yane le bron un gazlaması ile (valla sanki koçuymuş gibi dışarda dokuz doğruyordu) maçı katleden birini övgü düzmem yane geçen sene lee mvp oldu ama bunun gibi abarmadı yane merak ediyorum daniel gibson cavs maçında 20 üçlük denicek cesareti bulabilirmi yane aslında koçunda hatası var gay,durant,aldrigde gibi oyuncuların hakkı yendi yane mvp olcam deliliğine 20 tane hücumu kendi lehine kullandı pes angry

« Yanıtla #124 : 16 Şubat 2008, 17:39:12 »
The_Dunker
Rookie
**

OxFoRD

Üyelik Bilgileri

Maçta herkes estetik hareketler yapmak için uğraştı..Örneğin bugün smaç yarışmasına katılacaklar stetik smaçlar vurdu..Gibson'da 3lüğe katılacak ama bu,onun maçta 20 tane 3lük kullanmasını haklı duruma getirmez..LeBron saha kenarında,Gibson saha içinde oldukça iticiydi bence..LeBron hayranları bile Lebron'un yaptıklarını "sempatik" bulmamıştır..Gibson da iş yapıyormuş gibi onun gazına geliyor..2 ye 2 gelinen ataklarda bile 3lüğün orda bekleyip pastan sonra şut atıyor..Koca maçı 2 asistle tamamlamış..11 3lük 33 sayı..İnsan en azından bir tane turnike bırakır..Tabiki şut kullancak ama abartmadan..Gİbson MVP oLdu boyu uzadı..Aferim böle devam etsin..

Birde bişey söylemeden edemeyeceğim..Konuyu tartışırken konuyla alakası olmayan saçma sapan kelimeler kullananlar var..Adam gibi yorum yapmıyorlar girenden çıkandan bahsediyorlar..gittikçe bu konudaki seviye düşüyor..
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 17:40:56 Gönderen: The_Dunker » Logged

Psikopat Yazar

!
« Yanıtla #125 : 16 Şubat 2008, 17:44:55 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Birde bişey söylemeden edemeyeceğim..Konuyu tartışırken konuyla alakası olmayan saçma sapan kelimeler kullananlar var..Adam gibi yorum yapmıyorlar girenden çıkandan bahsediyorlar..gittikçe bu konudaki seviye düşüyor..

bende birşeyleri söylemeden edemiycem ..Az kaldı azcık sabredin..
Koca organizasyon bun da bir kusur bulmuyor da siz gelmişsiniz burada elemana sallıyorsunuz..

Çaylaklar maçıan bu akdar sert bakış açısı getireceğinizi bilseydim ben bizzat bi e-mail atardım komisyonere..
Töbe yarabbim ya..

önce düzgün konuşmasını öğren giren çıkanı gösteririm ben sana...senin fikrin oysa benimde bu hayret bişe..

Eh be eleman be.. ne dik kafalaı çıktınız..
Edit : ben sana söylemedim onu üstüne yapıştırmışsın lafı..
memnunsan kommensalist gibi yaşamaya ben bişey diyemem..
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 17:48:17 Gönderen: Ch3m!c4L BucK » Logged
« Yanıtla #126 : 16 Şubat 2008, 17:50:14 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla ben bişeyler yapacam ama hayırlısı olsun angry Ya beyler elin jonileri için birbirinize neden
laf ediyorsunuz yane bir tane lbj ci burda bişey yazmadı yane hararetli tartışın diye dokunmuyoruz
ama eşşeğin ....... su kaçırmaya bayılıyorsunuz şu forumda insanları kırmak istemiyoruz ama illa
zorla gel kır diyorsunuz neyse bir daha kişisel sataşmaya varan polimik olursa konuyu kitlicem!

« Yanıtla #127 : 16 Şubat 2008, 18:09:59 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Güzelim size giren çıkan ne bilmiyorum ama ortad ters giden veya yanlış gittiği düşünülen bir durum olsaydı/ varsa , koç ya uyarırdı,yada kenara alırdı Gibson'ı.Ya ad arkadaşları hal hareketlerinden bunu belli ederdi
Onlar da memnun du bu durumdan gayette..

Hem bu maç,all-star gibi revaçta olsaydı bu tepkilerinizi anlardım..

Adam gibi konuş..Sana giren çıkan bir şey veririm 40 yıl ayağa kalkamazsın..

Maçı nerenizden seyrettiniz (veya seyrettiniz mi onu da bilmiyorum ama) Gibson'dan siz ne bekliyordunuz?Gelip çatur-çutur smaç vurmasını mı?Çok iyi asist yapmasını mı?Oyunu kurmasını mı?Yani siz normalde yapamadığı şeyleri All-Star'da mı yapmasını bekliyordunuz?
Sanane neremle seyrettiysem seyrettim..

Nesiniz lan Gibson'ın avuktaı mı? Adam gibi msj atan atsın atmayacak olanında mesajları silinir..
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 18:13:06 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #128 : 16 Şubat 2008, 18:13:31 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ver..
Bilirim verirsin..
Bi tane aptal-saptal maçı ''Gibson sallama time'' olarak ele alanlara diyorum..
« Yanıtla #129 : 16 Şubat 2008, 18:14:40 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Tabii ya amaç belli..Uzat bakalım uzat tartışmayı..Can'ıda tekrar yanınıza alırsınız  wink
« Yanıtla #130 : 16 Şubat 2008, 19:36:19 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Tabii ya amaç belli..Uzat bakalım uzat tartışmayı..Can'ıda tekrar yanınıza alırsınız  wink

Can gitmez onunla sözleşme imzaladık baksana herkez dönüyor foruma nbatr bırakılmaz grin

« Yanıtla #131 : 16 Şubat 2008, 20:02:55 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

...
Eh be eleman be.. ne dik kafalaı çıktınız..
Edit : ben sana söylemedim onu üstüne yapıştırmışsın lafı..
memnunsan kommensalist gibi yaşamaya ben bişey diyemem..

benim yazdıklarımdan sonra direk onu yazmışsın ve söylediklerin benim söylediklerimin aleyhinde ama sonra ben üstüme alınmışım di mi? vay be ilginç. neyse senle tartışacak halim yok burda..

son olarak haklısınız valla, he yav kral gibson, adamım ya, salla 50 tane koçum benim..
« Yanıtla #132 : 16 Şubat 2008, 20:09:09 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

İnsanlar eleştirecek tabi..Ki ortak görüş Gibson'ın içine ettiği şeklinde..Bunu dile getirenlere gider yapmaya gerek yok..Ben beğendim dersin geçersin..Yok giren çıkan mı var yok nerenle seyrettin dersen olay boyut değiştirir..
« Yanıtla #133 : 16 Şubat 2008, 20:10:47 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Sokacam gibson a da fender e de adam maçın anasını belledi itirazı olan varsa ona sölücem
şudur ,ulan gecenin köründe kalkıp manyağın tekinin mvp olcam derdine 20 3 lük atmasını mı
izlicem yoksa sean willams ,rudy gay,jamiare moon diğer higher jumper lardan dunk show mu
izleyip uykumuz açılcak takdir sizin arkadaşlar.....

« Yanıtla #134 : 16 Şubat 2008, 20:14:20 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız herşey bir yana şu S.Williams'ın smaçta smaçtı yani  grin
Ben açıkçası Rudy Gay'i çok beğendim..Aslında maçın başlarında falan Horford falanda iyiydi..Çaylaklar bir şeyler yapmaya çalıştı ama sonlara doğru işin suyu çıktı tabi..
« Yanıtla #135 : 16 Şubat 2008, 23:00:30 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Danel Gibson'ın 20 tane atması biraz abes fakat adamın eli sıcakmış ki 20 üçlük deneyip %50'nin üstünde atmış.Yinede başta dediğim gibi bu kadar fazla denememesi lazımdı.Gibson'un yanında Horford,Gay,Shaun Williams gibi isimlerde maça tat getiren isimler olmuşlar.Neyse benim içime çaylaklar alıcakmış gibi geliyordu ama gelenek bozulmadı Soph'lar yine eze eze maçı aldı.Açıkçası ben Rando'dan daha fazla şeyler bekliyordum ama olmamış.
« Yanıtla #136 : 16 Şubat 2008, 23:07:04 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Gibson,kral ya..İsterse 100 tane atsın maçı katletmez sonuçta..Yarın üçlük yarışması var demişsiniz atmasının bir numaralı sebebi olarak..O zaman sorarlar size;
Bu All-Star Şöleninin açılış maçında olmalı mıydı?
Gibson,Cavs antrenamanlarından sonra çalışsaydı üçlük..Neden maçı katlediyor..

« Yanıtla #137 : 17 Şubat 2008, 00:10:04 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Danel Gibson'ın 20 tane atması biraz abes fakat adamın eli sıcakmış ki 20 üçlük deneyip %50'nin üstünde atmış.

Bende şunu sorarım sana? Antreman havasında geçen maçta el sıcaklığından nasıl bahsederiz?Kimse savunma yapmıyorduki.Gibson'un daha çok kullandı ve MVP oldu.Gay'de eline geleni atıp MVP olabilirdi...

Neyse Sean Williams'ın smacı hala hatrımda o yeter benim için bunlar olayın detay kısmı...

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #138 : 17 Şubat 2008, 00:43:51 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Eli sıcak olmayan adam 20 üçlükten 11'ini kolay kolay atamaz.Hiç savunma yapılmıyorda deyemezsin.En azından bir el gösterme oluyor.O cümleden sonra zaten yinede 20 tane denememesi lazımdı falan dedim Gibson'u savunmuyorum yani.Üçlük yarışmasındaki iddiasını ortaya koymak istemişte olabilir 20 tane denemekle..
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Çaylaklar:109 - 2.Yıl Oyuncuları:136

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv