« Yanıtla #60 : 16 Şubat 2008, 04:23:35 » |
|
Kaan Mert
|
Geçen senede böyleydi ya kulaklara eziyet. Pff..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #61 : 16 Şubat 2008, 04:28:38 » |
|
|
|
« Yanıtla #62 : 16 Şubat 2008, 04:39:24 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
O ne smaçtı beee  S.Williams ağacı dikti valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 16 Şubat 2008, 04:40:51 » |
|
magic mania
|
Bu Gibson napıo ya ..
LeBron'dan bişey aldığı kesin de sov maçının içine etme konusunda da olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 16 Şubat 2008, 04:42:19 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Bu Gibson napıo ya ..
LeBron'dan bişey aldığı kesin de sov maçının içine etme konusunda da olabilir.
Aynısını ben diyecektim şimdi ne demişler Dodicim kılavuzu karga olanın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 16 Şubat 2008, 04:45:21 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Gibson kafayı yedi  kafasındaki traşıda çok güzelmiş bu arada
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #66 : 16 Şubat 2008, 04:52:48 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Cavaliers genlerinden gelen birşey herhalde All Star şöleninin içine etmek.. Defolll Gibson ya üçlük yarışmasında ne bok yersen ye..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 16 Şubat 2008, 04:53:19 » |
|
the_apo_1
|
Kapono'ya oynadık yanlış ettik heralde  Gibson deli gibi atıyor valla  Cavaliers genlerinden gelen birşey herhalde All Star şöleninin içine etmek.. Defolll Gibson ya üçlük yarışmasında ne bok yersen ye..
Abartma be abi içine etcek kadar bişey yapmadı...Yani ona verdiler at diye oda attı,Lebron gibi eline alıp pas vermeden sallamadı ki.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 04:55:08 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 16 Şubat 2008, 04:54:25 » |
|
DwyaneWadeCns
|
3 Taneden sonrasını saçmaladı.. Oyuncularda ona bırakıyor atsın diye her köşeden salladı valla All-Star maçındada lebron gazlanıp gene rezil etmez umarım maçı..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #69 : 16 Şubat 2008, 04:55:20 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Abartma be abi içine etcek kadar bişey yapmadı...
12 tane üçlük denemiş ben mi abartıyorum Gibson mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 16 Şubat 2008, 04:56:49 » |
|
the_apo_1
|
Mesajıma sonradan da eklediğim gibi,ona verdiler oda attı ne var ki bunda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 16 Şubat 2008, 04:58:23 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Lebron ot gibi heryerden fırlıyo herif kendini göstercem diye takla atmadığı kaldı 
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #72 : 16 Şubat 2008, 04:58:45 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Nasıl ne var? Ben rahatsız oluyorum bir izleyeci olarak kişisel düşüncemdir..Nasıl ki akıl hocası James zamanında sıçtıysa maçın içine bu da sıçıyor..12 üçlük denemesi ne ya? Her verilen topu şut olarak kullanacaksa eyvah.. Gibson beyefendiyi seyretmek için beklemedik..Herkesi syretmek istiyor insanlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 16 Şubat 2008, 04:59:52 » |
|
the_apo_1
|
Seninde dediğin gibi abi,kişisel düşünce. Edit:Çoğu kişiyi seyrettik bana kalırsa ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 16 Şubat 2008, 05:00:22 » |
|
Kaan Mert
|
Yuh be hacı.Ne yaptın sen 12 üçlük.Gibson rerzil etti maçı ya.Pff
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #75 : 16 Şubat 2008, 05:01:08 » |
|
AoGVinsanity
|
Ben de tam onu yazacaktım. Sophomore'lar paso dışarıdan ya.. ne bu.. Sinir oldum  Ama güzel maç alıyor, ölümüne Rookies...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #76 : 16 Şubat 2008, 05:01:18 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
10 dakika oyunda kalıpta 12 üçlük denemesi yapan biri bencilin önde gidenidir kusura bakmayın..
edit; Gibson üçlük yarışmasıyla karıştırdıysa bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 16 Şubat 2008, 05:04:02 » |
|
AoGVinsanity
|
Smaçlar iyiydi ama harkulade smaç yoktu pek maçta.. 2. yarı smaç show bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #78 : 16 Şubat 2008, 05:05:18 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Smaçlar iyiydi ama harkulade smaç yoktu pek maçta.. 2. yarı smaç show bekliyoruz...
Ben basarım senin için bir smaç yawrum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 16 Şubat 2008, 05:10:35 » |
|
AoGVinsanity
|
 Neyse ben TV'ye dönüyorum. Maç sonrası sızakalmazsam görüşlerimi paylaşırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|