« : 15 Nisan 2008, 15:45:38 » |
|
Kaan Mert
|
Doğu Konferansı Play-Off İlk Turu Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards1. Cts, 19 Nis – at Cle, 19.30 2. Sal, 22 Nis – at Cle, 02.00 3. Cum, 25 Nis – at Was, 03.00 4. Paz, 28 Nis – at Was, 20.00 *5. Per, 1 May – at Cle *6. Cts, 3 May – at Was *7. Pzt, 5 May – at Cle ..::İstatistikler::..  45-37  43-39  L.James = 30.0 pts 7.9 reb 7.2 ass Z.Ilgauskas = 14.1 pts 9.3 reb 1.4 ass D.Gibson = 10.4 pts 2.3 reb 2.5 ass  A.Jamison = 21.4 pts 10.2 reb 1.5 ass C.Butler = 20.3 pts 6.7 reb 4.9 ass G.Arenas = 19.4 pts 3.9 reb 5.1 ass  99.4 pts 44.6 reb 20.0 ass 13.2 to 7.1 stl  98.8 pts 41.6 reb 19.6 ass 12.6 to 7.7 stl
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 04:33:39 Gönderen: KE-Billz »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:32:01 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
wizards zorlayabilir ama arenas ile oynamaya alışamadılar.geçen seneki ilk tur faciasından sonra lebron'lu cavs'ın önü açıktır, 4-2 ile geçerler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 16:56:08 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
4-2 veya 4-3 wizards geçer bence, özellikle cavs ın son dönemdeki performansını göz önünde bulundurdum...
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 17:10:46 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
4-2 veya 4-3 wizards geçer bence, özellikle cavs ın son dönemdeki performansını göz önünde bulundurdum...
cavs'ın performansının lebron'un neyi ne kadar çok istediği ile ilgili olacaktır.geçen seneygöre daha iyi kadroalrı var ama bir türlü uyum sağlayamadılar birbirleri ile.cavs için delonte west ve ben wallace takviyeleri ile çoğu takıma ters gelmeye başladılar.tecrübede edindilerbana göede ortada maç ama cavs geçer tabi iki takımda her sene play-offta karşılaşa karşılaşa bir birlerini tanır oldular  ayrıca artık ben wallace'ın bu takıma bir şeyler verme zamanı geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2008, 18:54:50 » |
|
Kq5
|
Play off'ta böyle oynamayacaklarını düşünüyorum özellikle lebron geçen sezonda takımını finale kadar taşımıştı toparlanıp çekişmeli geçecektir maç 4 3 cavs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2008, 19:25:17 » |
|
TP
|
Öncelikle 4-2 Wizards alır diyerek başlamak istiyorum.
Çünkü;
Cavs şuanda çok felaket durumda.Zira Lebron olmadı mı bir hiç bunu herkes biliyor.Oyuncuları çok formsuz.İlgauskas skorda isktikrarsız.
West çok istikrarsız bir maç çok iyi bir maç çok kötü.Henüz 2 numara bulamadılar.Şuanda Brown oynuyor.Geçtim Lebron'dan başka bir skor opsiyonu kalmadı.İlgauskas formsuz olunca pota altından katkı gelmemeye başladı.Wallace inanılmaz kötü.Gooden en azından şutu olan yeri geldimi içeri devrilen bir oyuncuydu şimdi bu yönlerini kaybetti Cavs.Lebron 50 sayıda atsa skorda alternatif bulmazsalar işleri zor.
Bu seride Wizards adına Jamison'un öne çıkacağını düşünüyorum.Ne İlgauskas nede Wallace Jamison'un bitirme bölgelerine çıkacak oyuncular değiller.Ancak belki Varejao biraz olsun yapabilir.Arenas'ın benchten gelmesi banma göre artı olucak.Sonuçta sezon boyunca oturmuş bir sisteme Arenas'ı monte etmek zor ve zaman yok.Butler'dan Lebron'u durdumasını bekliyemeyiz ama karşısında geri adım atmaması çok önemli olucaktır.
4-2 dedim çünkü ev sahibi avantajının Cavs'te olacağını göze aldım.Çünkü ilk iki maçta bir galibiyet sonraki maçlarda bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.Bu seride kilit isimler bana göre ; İlgauskas ve Jamison ikilisi olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2008, 21:42:50 » |
|
Flash
|
4-2 Wizards alır neden mi ? Cleveland neye sahip= LeBron Washington= (özellikle arenas yokken) arkadaşlık ve ruh....Play-Offlarda da bu yeterli..yeterki hakemler 3 stepsli son sayılara gecit vermesin..Gerçi Stern LebRon nun ilk tur da elenmesini göz yummayıp Wizards derin yönetimine ve hakemler bir buyruk verecektir ama...genede bu sefer Wizards kolay lokma olmayacak.... En azından Stevenson ve Butler James e bir fren olacaktır..Öte yandan jamison sezon içinde Cleveland şov yaptı..Bu şova devam ederse.. Bu iş biter.. Ayrıca Eddie Jordan Mike Brownu donunda sallar koçluk ve basketbol insanlığı adına  4-2 Wizards....temennim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2008, 22:07:04 » |
|
sawash
|
LeBron playoffta yine insanüstü performanslarını sergileyecektir buna eminim. Gilbert Arenas da yavaştan ısınıyor ondan da iyi maçlar çıkarmasını bekleyebiliriz. Burda bence kilit nokta Wizards adına Antawn ve Butler'ın performansları (ki şu ana kadar müthiş getirdiler takımı Arenas'sız), Cavs adına ise Szczerbiak, Gibson, İlgauskas gibi oyuncuların yapacağı katkılar. Şu ana kadar Cavs cephesinde yan elemanlardan hiçbir kayda değer katkı gelmedi, Ben Wallace da beklenenin altında hala. Bana kalırsa Wizards süper 3lüsünün ağırlığını koymasıyla LeBron'u ilk turdan evine yollayacaktır. 4-2 diyorum.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 12:08:35 » |
emturk61
NBA Oyuncusu
DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI
|
Her şey Big Ben ın performansına bağlı o muthiş savunmasını tekrarlarsa cleveland serıyı 4-2 veya 4-3 alır ama bunu yapacağini hiç sanmıyorum ona ne oldu anlamıyorum eskısı gıbı olsa Cleveland coşar gider resmen...Bu seride Lebron sayesınde ayakta kalacakalr ama Bıg Ben form tutmassa 4-3 yada 4-2 Wizards diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 13:45:16 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Arenas'ı ilk maç bench'Ten deniyeceklerdir diye ufak bi tahminim var.. Cavs geçen senelerdeki gibi kolay geçemeyecek diye düşünüyorum Doğunun en kritik eşleşmelerinden biri.. Arenas ilk 5 başlar sorumluluk alır,gerektiğinde paylaşımcı olursa bench'tende iyi katkı gelirse Was bu seriyi 4-2 yada 4-3 alır.. şıklardan 4-3 ü işaretledim.. Bu sene kesin olmamakla beraber cavs'ın iş yapabileceğini düşünmüyorum..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2008, 00:24:16 » |
|
Kurt_Angle
|
İnş. bu sene geçen seneki gibi olur.ama was kazanır durum 3-3 son maç was geride.Son saniyler Arenas geliyor basket.was seriyi alıyor.Ama durun hakemler bir şeyi atlamış.Gilbert 2 adım atıcağına Lebrona inat 3 atmış..
|
|
|
|
|
|
Şampiyon Hornets
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 14:14:27 » |
|
emintd21
|
çok zorlu ve kıran kırana geçen bir seri olacak bence. Cavs takastan sonra bir türlü ritme giremedi ama kralın yine insan üstü performansları ile takımını taşıyacağını düşünüyorum. Gibson ve Ilgauskas'ın katkıları kritik önem taşıyor. Wizards'ta ise Arenas döndü ve iddalı açıklamalarda bulundu takım Arenassız buraya kadar geldi şimdi daha ileriye gidebilirler. Ben bu seride kararsızım doğrusu 4-3 Cavs diyorum ama 4-3 veya 4-2 Wizards alırsa şaşırmam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2008, 15:17:14 » |
|
delyvaldes
|
Cavs : Özellikle James in performansı her zaman takım için belirleyici oluyor.Geçen sene palyoff ta yaşanan başarı bu kez tekrarlanılmak istenilecek.Takas sonrası takımda sistemde ufak tefek aksaklıklar olsada Cavs bunun altından kalkabilicek bir takım.Savunmada istedikleri sertliği playofflarda yakalayabilirler.Hücüm anlamında fazla zorlanıcaklarını zannetmiyorum fakat yinede söylemeden geçemeyeceğim James takımını oynatmaya çalışmalı kendi oynamaya değil bu eşleşmede yinede favorim Cavs.
Wizards : Takım olarak oynayamamalarına rağmen büyük bir özveri ile buralara kadar geldiler.Yıldızların uzun süreli sakatlıkları onların canlarını normal sezonda oldukça sıktı.Playofflar öncesi bu sakatlıkların geçmesi takıma pozitif katkı yapabilecekmi bunu bekleyip görücez.Arenas nasıl bir katkı yapabilecek Wizards için belirliyici bir etken olucak fakat bu serinin süpriz ismi Butler olucak bakalım Allstar bir oyuncu olmanın gerekliliklerini playofflara taşıyabilecek mi ?
Tahminim : Cavs 4 Wizards 2
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2008, 11:18:51 » |
Endles_Rain
NBA Draft'ında
Endles_Rain
|
3 senedir değişmeyen eşleşme.Ve bence en iyi eşleşme bu eşleşmedir.Kıran kırana geçiçek.İlk eşleşmede Cavs 4-2 aldı. 2. eşleşmede wizards ta ne Arenas ne Butler vardı ve haliyle cavs 4-0 aldı.Ama bu sene arenas iddialı açıklamalar yaptı;Cavs la eşleşmemiz daha iyi oldu lebron u yenmek bizim için ayrı bir keyif olcak.Bence Wsh 4-2 alcak bu seriyi
|
|
|
|
|
|
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
|
|
|
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2008, 23:04:48 » |
|
Dağlar
|
Artık efsane haline gelen bir eşleşme. Her geçen sene daha da çekişmeli oluyor.
Cavaliers Lebron James'siz bir hiç. Onsuz maç kazanamıyorlar bunu hepimiz biliyorum. Wizards'da böyle bir durum yok. Tüm hayati problemler bir adama bağlı değil. En büyük süperstarları olmadan tüm sezonu geçirdiler ve gayet başarılılardı.
Bu seriyi Wizards alır diye düşünüyorum ama bu çok kolay olmayacak. Çünkü karşı takımda 1984 doğumlu bir zat var.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2008, 00:57:29 » |
|
NYK
|
Avantajlar - Dezavantajlar
- LeBron'u durdurmak için tüm enerjisini harcayacak (ama tabi ki durduramayacak) Butler'ın hücuma ne kadar kaykı gösterebileceğini merak ediyorum.Sakatlık dönüşü hücumda büyük sıkıntılar yaşadığını hem oyun içindeki hareketlerinden hem de istatistiklerinden görmek mümkün.
- Ilgauskas'a cevabı yok Wizards'ın.Big Ben,Anderson ve yaşlı kurt Smith ile Wizards'a büyük üstünlük kuruyor Cavs pota altında.Wizards kısalarının pota altına yüklenmeleri ile bulacakları sayıları da bu sert ve savunmacı uzunlar (Ilgauskas'ı saymayın tabi) sayesinde keseceklerdir.
- Jamison en büyük silahı Wizards'ın,Cavs'e eşleşme sorunu yaratacak ve takımı ileri taşıyacak kilit oyuncusu.
- Arenas - West eşleşmesini ben de çok merak ediyorum ama sakatlıktan yeni yeni kurtulan ve henüz form tutmayan Arenas'ı hızlı ayakları ve akıllı oyunuyla yavaşlatacağına hatta durduracağına inanıyorum.
Sonuç
Cavs 4 - 2 Wizards
|
|
|
|
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2008, 02:21:43 » |
|
Kaan Mert
|
Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards
Son üç yıldır play-off’ların ilk turunda karşılaşan bu iki ekip bir kez daha aynı arenada karşılaşıyor. Fenomen halini alan Cavs-Wizards serisinde bu kez ibre James’li Cavs’tan çok Wizards’a fönmüş durumda.İki takımın da benchinin zayıf olması bir handikap ancak sahadaki yıldızlar bile seriyi yüceltmeye yetecektir.
Wizards her sezon olduğu gibi bu sezon da sakatlıklarla boğuştu. Öyle ki üç yıldızı da bir ara takımdan uzak kaldı ancak ayakta kalmayı bildiler. Bu sakatlıklar genç oyunculara bir hayli yaradı ki maç tecrübeleri arttı. Arenas’ın Nisan başında takıma dönüşü kimilerine göre sorun teşkil edebilir var olan düzeni bozmak açısından , ancak benchten gelmeye devam ederse durdurulamayacak bir silaha dönüşebilir.
Cavaliers sezon ortasında yaptığı takastan sonra bir türlü play-off havasına girebilmiş değil. Takasla ihtiyaçlarını karşılamaktan çok eskisine göre daha da yumuşak bir kimlikteler. James gibi birinin varlığı takımı sıradanlıktan uzaklaştırıyor ancak diğer parçaların adapte olamaması büyük bir sorun onlar adına. Pavlovic sezonu kapattı , Gibson’un geçen yılki formundan eser yok Szczerbiak desek felaket bir şut ortalaması var geldiğinden bu yana. Elde kalan tek şutör Damon Jones bu noktada. Cavs’ın işi bir hayli zor olacak bu seride. İlk turdan elenme riski dahi söz konusu onlar için.
Tahmin = 4-3 Wizards
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #17 : 19 Nisan 2008, 19:06:15 » |
|
Torres#9
|
Cleveland'ın bu seride avantajlı olduğunu düşünüyorum,hala takasdan sonra ritm bulamasada,o takasın onlara artı getireceğini düşünsemde bunu sahaya yansıtamasada benim gözümde daha potansiyelli ve hayvanımsı performansların altından çıkan bir süperstar'a sahip olan takım Cavs'in yan faktörlerinde katkısıyla turu geçeceğini düşünüyorum ama bir iki önemli kıstas var onlar adına.Ne mi bunlar,öncelikle;
-West'in tecrübesiz olduğunu ve buralarda oyun anlamında nasıl karşılık vereceğini merak ediyorum.Bu sene normal sezonda iyi bir performans çizdi,şut bazında iyiydi.Bu seride tecrübesizliğinin kurbanı olup,psikolojik olarak ezilmezse benim Cavs için X-Factor'lerimin başında geliyor.Wizards'ın canını yakabilir.
-Gibson'dan alacakları maksimum katkıda onlar adına önemli,ne kadar katkı o kadar Cavs'in lehine ibrenin dönmesi demek bence.Tabii uyuyan güzel,Wally'den de katkı alabilirlerse ne ala.
-Ilgauskas,Big Ben,Joe,Varejao ile güçlü bir pota altına sahip kağıt üstünde Cavs.Özellikle savaşçı Varejao,biraz olsun uyanmasını beklediğim Ben Wallace'ın savunma direncinin yanına Ilgauskas'dan alabilecekleri hücum verimini ve Joe'nın iki dış atışlarını sokabiliyor olması pota altında çeşitli,değişik değişik rotasyonları kullanmasını sağlayacaktır.Böylelikle rakibide o alanda etkisiz hale getirebilirler böyle değişik değişik rotasyonlar kullanarak.
Ve tabii ki Lebron James.Her türlü savunmalarını aşabilen bir eleman,yıpranmamış,sağlıklı olduğu dönemlerini çok iyi biliyoruz.Şuan yıpranmamış durumda,sağlıklı ve eminim ki Gilbert'ın,Stevenson'ın iddaalı açıklamarından sonra biraz daha şevke gelmiş durumda.Lebron'un savunmacısını çok yıpratacağını ki bu da Butler olacaktır,ve Butler'ın Wizards'ın Jamison ile birlikte en önemli isimlerinden biri olduğunu düşünürsek yıpranması Wizards'ın bir adamının yorgun başlaması anlamına geliyor,hee Butler bu yorgunluğu yaşamaz,hücumda kendi adına maksimum katkı verebilirse Wizards adına şahane olur ama ben düşünmüyorum.James'i savunacak adamın çok yıpranacağını düşünüyorum.
Wizards adına en önemli artı,Jamison'ın offense potansiyeli olacak kuşkusuz.Buradan oynamaya çalışacaktır Wizards çoğu zaman,diğer zamanlarda da Arenas'ı-Butler'ı ve diğerlerini kullanacaklardır ama ilk ve asıl oyun planı bence Jamison üzerinden olacak ve böyle de olmalı.Çünkü en büyük artıları buradan alacakları offense etkisi olarak gözüküyor.
Wizards'ın gençlerden alacağı katkı seri adınada önemli bir konu bu arada ama ben Lebron'un takımının bir üst tura adını yazdıracağını düşünüyorum. 4-2 Cavs alır.Benim umut bağladığım,formlarını artıracağını düşündüğüm Cavs oyuncuları olurda hala ölü toprağı üzerlerindeymiş gibi oynarsa ise Wizards seriyi ortaya getirir,hatta bir adım öne geçer ama ben Cavs'in bu yan elemanlarından iyi katkı alacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAilecek takip edebileceğiniz bir blog =)
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2008, 21:18:16 » |
|
Torres#9
|
Cleveland ikinci yarıyla birlikte ivmeyi arkasına alan taraf oldu,seyirci,Lebron herşey normal gözüküyor şuan için,biraz daha yan parçalardan alabilecekleri katkı ile maç tamamiyle Cavs'e geçecektir bence. Wizards cephesinde ise Arenas bu kadar azıtmışken,daha çok şans bulmalıydı.Çünkü üçlük çizgisinin dışından yanıyor adeta.Benim tahminim,Cavs'in seyirci,Lebron faktörleriyle maçı alacağı yönünde.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAilecek takip edebileceğiniz bir blog =)
|
|
|
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2008, 21:24:31 » |
|
Kaan Mert
|
Arenas tekrar oyuna girmesiyle ivmeyi tersine çevirdi gibi. Jamison ve Arenas'tan gelen üst üste basketler Wizards'ın bir adım ileri geçmesini sağladı. LBJ ilk periyot bertbat bir görünümde iken şu an normale döndü gibi.Bakalım anormale doğru ne zaman geçiş yapacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|