« Yanıtla #80 : 27 Nisan 2008, 23:04:04 » |
|
Langirt22
|
Arkadaslar seri 3-1 oldu wizardsa da güle güle diyoruz bence cleveland öteki maci da alir ve 4-1 biter seri. Cleveland da Lebron costu cleveland 2.periyot daki müthis atagi ve oyunu maci da getirdi
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #81 : 27 Nisan 2008, 23:13:19 » |
|
KE-Billz
|
Kral, Başkent'i Salladı (3-1)
Verizon Center'da oynanan serinin 4. maçında Cleveland Cavaliers, LeBron James'in muhteşem performansı ile Washington Wizards'ı 100-97 mağlup etti ve seride durumu 3-1'e getirdi. LeBron James 34 sayı-12 ribaunt-7 asistle yıldızlaşırken, Delonte West 21 sayı-5 asistlik katkı yaptı. Zydrunas Ilgauskas 9 sayı-7 ribaunt, benchten gelen Daniel Gibson 12 sayı-5 asist ve Devin Brown 9 sayı yaptı. Wizards'ta Gilbert Arenas ilk 5 başlarken 10 sayıda kaldı. Antawn Jamison'ın 23 sayı-11 ribauntluk performansı yeterli olmazken Caron Butler 19 sayı-4 asistle oynadı. DeShawn Stevenson 13 sayı-5 asist, Brendan Haywood 16 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Antonio Daniels 7 sayı-3 asist yaptı. CLE (3-1) 24 30 26 20 100 WAS (1-3) 28 16 29 24 97 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 27 Nisan 2008, 23:19:42 » |
|
Cpzai3
|
West 5 saniye kala üçlüğü yapıştıraraktan wizardsı da yere yapıştırdı.Evindeki ilk maçta işi bitirecek gibime geliyor Cavs.Üstelik sihirbazlar bu maçta bir hayli yoruldu.İlk 5 kasım kasım kasıldı Jordan tarafından.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #83 : 27 Nisan 2008, 23:31:25 » |
|
lordapo
|
Bu kadar kolay pes etmelerini beklemiyordum neyse le bron gene terör estircek bu belli oldu diğer turda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 28 Nisan 2008, 10:56:23 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Cavs bu turu geçer.LeBron ve arkadaşları bu turu gecebilecek güçte.Fakat daha sonra ne olur?!?!? Bunu bilemeyiz.Zor bir play-off yolculuğu olacak.Güçlü olan kazansın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #85 : 28 Nisan 2008, 13:14:46 » |
|
Kq5
|
Maçı izledim iki takımda iyi başladı 2.periyota kadar iyi gitti fakat wizards'ın top kayıpları canlarını çok sıktı Jamison elinden geleni yaptı fakat malübiyete engel olamadı gelelim Arenas'a Dün herkesin dediği gibi yararından çok zararı vardı belkide yani kolay sayı yaptığı pozisyonlarda şutları çemberi bile zor buluyordu son saniyelerde maçı kazandırma şansı bulsada son sözü cavs söyledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 28 Nisan 2008, 14:05:39 » |
|
Can Çetin
|
Son 3 basketininin 3'ünü 3'lükten yiyorsa bir takım burada coach ne der oyuncularına acaba?Son topta Arenas niye Lebron'un yanına gider ki?Zaten sıkışmış oraya,görende tuttuğu adamı Eric Snow sanar.İlginç valla.
Gibson keza,hep oyun sıkıştığında son anlarda bir 3'lük attı ve maçı kurtardı.Belki Lebron getirdi ama bitirişler bu iki guarddan geldi.Ki bunu yazıda da söylemiştik,elli kere dikkat edin demiştik.Tabi bizim yazmamız bir şey ifade etmez ama,biz bunu görüyorsak bu Eddie Jordan kör mü?Hadi o anlamadı yanındaki adamlar ne işe yarar?Hadi hiç biri söylemedi biraz basketbol zekası olan adam oraya gitmez hadi gittin diyelim 3 kere gitmez...Yazık oldu...Butler son anlada büyük işler yaptı.Arenas çok zor bir basket attı ama emekler boşa gitti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #87 : 28 Nisan 2008, 14:53:41 » |
|
Kaan Mert
|
Wizards bir ara 15 sayı farkla geriye düştüğü maçta kazancak noktaya geldi ki dün geceki maçta felaket bi ribaunt istatistikleri olmasına rağmen. Wizards'ın son anlardaki savunma anlayışı ise garipti zaten.Bu maçla beraber oyuncular bir hayli yorgun düştü. Jordan aşırı yüklendi ilk beşe. Sanmıyorum bir sonraki maç Cleveland'dan çıkabileceklerini.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #88 : 28 Nisan 2008, 15:02:21 » |
|
Flash
|
İlk maçın son 3 dakikasında Wizards seriyi kaybetti..O Jamison ın kaçan üç tane üçlüğü ve ardına James ile West in serbest atışları..bu seriyi çok farklı bir hale getirdi..İlk maç başkent ekibinin olsa her şey farklı olurdu...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #89 : 28 Nisan 2008, 17:03:50 » |
|
RaRe
|
Bu kadar basit top kayıpları yaparsan,Arenas maça bu kadar etkisiz başlarsa,Stevenson denen adamın çenesini açmasına engel olamazsan kendi evinde böle bi maçı kaybedersin...Hem de karşındaki takım tek bi adama bu kadar bağlıyken... Lebrondan çok iyi bi performans...Zaten çok istekli başladı maça...Wizards top çevirerek iyi sayılar buldu...Fkat ilerleyen dakikalarda top kayıpları onların ritmini oldukça bozdu... Bu dakikadan sonra serinin dönmesi çok zor...Keşke Wizardslı oyuncular çenelerini biraz tutabilselerdi...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #90 : 29 Nisan 2008, 01:56:38 » |
|
KE-Billz
|
Maçı seyrettim..Bu akşamda tekrarı vardı onuda seyrettim.. Uzun uzun yorum yapmaya ne gerek var ki? Üçlükler falan bitirmedi maçı aslında..
Cavaliers her hücumda 1 değil 2 değil 3 değil yeri geldi 4. şans topları eline düştü..Bu kadar ribaunt verirsen rakibine kaybedersin elbette..Cavs'ın hücum ribauntları işi bitirdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 30 Nisan 2008, 19:29:18 » |
|
Dağlar
|
Kemal abinin de dediği gibi Cavs galibiyetinin özünde hücum ribauntları yatıyor. Lebron takımını çok organize etmiş, hiç olmadığı kadar. Diğer tarafta Arenas seri boyunca felaket oynadı. O bildiğimiz azgın Agent Zero yoktu. Bu gece 5. maç var. Wizards her anlamada kendini kasacaktır aksi takdirde seri bitecek. Maç kaybetmeden 3 maç kazanmaları lazım. Bunun olması biraz zor geliyor bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 01 Mayıs 2008, 04:08:37 » |
|
KE-Billz
|
Butler, Kralı Evinde Vurdu (3-2)Seride 3-1 geride olarak Quicken Loans Arena'da Cleveland Cavaliers karşısına çıkan Washington Wizards, Gilbert Arenas'ın oynamadığı maçı 88-87 kazanırken seride durumu 3-2'ye getirdi. Maçın son 1 dakika 47 saniyesine 5 sayı geride giren Wizards maçı çevirmesini bildi. Bitime saniyeler kala Caron Butler attığı 2 sayı ile takımını öne geçirdi ve Wizards maçı aldı. Maçın kahramanı Caron Butler 32 sayı-9 ribaunt-5 asist yaparken, Antawn Jamison 8 sayıda kaldı ve 11 ribauntla maçı tamamladı. DeShawn Stevenson 17 sayı-5 ribaunt, Antonio Daniels 12 sayı-5 ribaunt ve benchten gelen Roger Mason 8 sayı yaptı. Cavaliers'ta LeBron James 34 sayı-10 ribaunt-7 asistlik bir performans ortaya koyarken, Zydrunas Ilgauskas 19 sayı-6 ribaunt yaptı. Delonte West 12 sayı-8 asist, Wally Szczerbiak 4 sayı-2 ribaunt ve benchten gelen Daniel Gibson 9 sayı-4 ribaunt yaptı. WAS (2-3) 23 22 24 19 88 CLE (3-2) 16 27 22 22 87 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın----------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 01 Mayıs 2008, 10:19:53 » |
Endles_Rain
NBA Draft'ında
Endles_Rain
|
Wizards arenas ın oynamadığı maçta caron butler ın muhteşem preformansıyla maçı almasını bildi(32+9+5).Stevenson 17 sayı 5 ribauntla önemli katkı yaptı ve wizards durumu 3-2 ye getirdi. Yaşasınnnnnnn!!!
|
|
|
|
|
|
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
|
|
|
« Yanıtla #94 : 01 Mayıs 2008, 11:33:13 » |
|
streetglow
|
arenas da devreye giribilirse bu seri Wiz'indir!
tek başına LJ yetmez şayet agent-zero da işe girerse,basketbol takım oyunudur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #95 : 01 Mayıs 2008, 11:38:40 » |
lebron790
Yeni Üye
ThugLife
|
öncelikle arenas sezonu kapattı ancak kapatmasa bile kralla başedebilmeleri çok zor tmm basketbol takım oyunu all about 5ive ama detroit maçını hatırlatırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 01 Mayıs 2008, 12:36:19 » |
|
NYK
|
Serinin en başında belirttiğim ve ara ara tekrarladığım durum nihayet gerçekleşti : Butler'ın hücum performansı Wizards galibiyeti için elzem.Sadece son basketi kastetmiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 21:06:17 Gönderen: NYK »
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #97 : 01 Mayıs 2008, 12:52:28 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Cavs büyük ihtimalle turu geçer ama Was'ın 2 maç almasına sevindim.. Son saniye şutu kaçmış Lebrondan herhalde.. Was 3-3 yaparmı bilmiyorum ama Lebron önümüzdeki maçta 50yi bulur takımdan katkı gelmesse ama Eğer Was 3-3 yaparsa ortalık karışır
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #98 : 01 Mayıs 2008, 13:10:20 » |
|
Can Çetin
|
3'lükler demek istiyorum yine,Kemal admin katılmıyor ama olsun  Dış şutlarda çok fazla açık veriyoruz.Lebron'a yardım geldiği zaman çok çok fazla riske ediliyor,bu günde baya bir kaçırınca sonuç çıkmış ortaya...Bu arada Butler'ın böyle oynamasına çok sevindim,Jamison hücumda etkisiz olmasına rağmen kazandık,6. maçı da kazanırsak işleri hiç kolay olmayacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #99 : 01 Mayıs 2008, 17:22:24 » |
|
Langirt22
|
Yaw insallah 6.maci da wizards alirda süper bir 7 mac izleriz.Bi arkadas lebron 50 sayi atabilir demis katki gelmesse takim elemanlarindan aynen katiliyorum.Kral seriyi buradan kolay kolay vermez ve eger kralsada vermemeli
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|