+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Cavs 4-0 - 3 (5.1%)
Cavs 4-1 - 9 (15.3%)
Cavs 4-2 - 10 (16.9%)
Cavs 4-3 - 11 (18.6%)
Wizards 4-3 - 16 (27.1%)
Wizards 4-2 - 10 (16.9%)
Wizards 4-1 - 0 (0%)
Wizards 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 59

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Yukarı git
Konu: Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)  (Okunma Sayısı 1856 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #100 : 01 Mayıs 2008, 17:27:23 »
Dağlar
Winner
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Cleveland Cavaliers (3) - Washington Wizards (2)

Evet dediğim gibi Arenas olmayınca bu takım kazanıyor. Özellikle Arenas'ın oynadığı dönemde takıma yarardan çok zararı oldu bana göre. + Arenas olmadığında Butler gibi diğer oyuncular ön plana çıkıyor, takım oyunu gelişiyor. Oysa 24 saniyenin 20 saniyesi Arenas'ın elinde geçerse olmaz.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #101 : 01 Mayıs 2008, 20:01:48 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5

Üyelik Bilgileri

Bu sefer wizards smiley Geçtiğimiz maçta cavs son saniye basketi ile kazanmıştı bu sefer'de wizards kazandı beklediğimden daha iyi bir seri oldu cavs wizards maçı butler çok iyi bir performans gösterdi jamison fazla katkı veremesede butler'ın son saniye sayısı ile kazandılar Lebron'un 34 sayılık katkısı yeterli olamadı ama muhtemelen yine son sözü kral söyleyecek smiley
« Yanıtla #102 : 01 Mayıs 2008, 21:37:56 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

neden bilmiyorum wizardsı tutuyorum gilbert leBron dan daha sıcak geldi herhalde-neden bilmiyorum- wizards alır bu seriyi cavs da king sıkı marke edilirse wizards güle oynaya geçer görüşündeyim
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #103 : 01 Mayıs 2008, 21:41:58 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

neden bilmiyorum wizardsı tutuyorum gilbert leBron dan daha sıcak geldi herhalde-neden bilmiyorum- wizards alır bu seriyi cavs da king sıkı marke edilirse wizards güle oynaya geçer görüşündeyim
Yahu güle oynayası mı kaldı.2 maç üstüste kazanmaları gerekiyor, seriyi geçmek için.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #104 : 01 Mayıs 2008, 21:44:26 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

Yahu güle oynayası mı kaldı.2 maç üstüste kazanmaları gerekiyor, seriyi geçmek için.
işte kingi iyi marke edemediler de ondan...diye düşünüyorum ki 2 maç üst üste zor değil rockets t-mac sayesinde aldı 2 maçı gerçi 4-2 bitecek ama....
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #105 : 01 Mayıs 2008, 22:02:41 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

işte kingi iyi marke edemediler de ondan...diye düşünüyorum ki 2 maç üst üste zor değil rockets t-mac sayesinde aldı 2 maçı gerçi 4-2 bitecek ama....
Rockets da scola ve rafer alston ın katkisni da unutmamalisin ve de mutombo nun son macta yaptigi katkiyi yani rafer 16 sayi 5 assist scola 13 sayi 10 ribo yaklasik olarak

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #106 : 03 Mayıs 2008, 04:34:29 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Kral Seriyi Bitirdi (4-2)

Kral Seriyi Bitirdi (4-2)

Verizon Center'da 20,173 kişi önünde oynanan maçta Cleveland Cavaliers son 2 yıldır play-off'larda elediği Washington Wizards'ı 105-88'le geçerek seride durumu 4-2 yaptı ve rakibini bir kez daha eledi.

Konferans Yarı Finaline çıkan Cavaliers, Boston Celtics - Atlanta Hawks serisinden gelen takımla eşleşecek.

LeBron James 27 sayı-13 ribaunt-13 asistle geceyi triple-double ile noktalarken, Wally Szczerbiak 6-13 üç sayı isabeti ile 26 sayıyla galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Cavaliers takım halinde 11 üç sayı isabeti bulurken Wizards'ta bu sayı 5 de kaldı.

Cavaliers'ta benchten gelen Daniel Gibson'da 4 üç sayı isabeti ile oynadığı maçı 22 sayıyla tamamlarken, Zydrunas Ilgauskas 12 sayı-7 ribaunt yaptı.

Wizards'ta Antawn Jamison 23 sayı-15 ribauntluk performans ortaya koysada yeterli olmadı.

Caron Butler 18 sayı-9 ribaunt, Haywood 13 sayı-10 ribaunt ve Stevenson 10 sayı-3 asist yaptı.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #107 : 03 Mayıs 2008, 04:52:52 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)

İlk olarak seri cok zevkli ve son mac haric cekismeli gecti.Mactaki yorumuma gelirsek;
İlk önce Wizards
1-11 assist yapan Wizards buna ragmen 9 top kaybetti
2-Bu assist azliginin baslica sebebi cogu hücumda jameson ın eline bakmak sebeb oldu
3-Wizards benchten sadece 16 sayi üretebildiler ve maci sadece Blatche da sayarsak 7 kisiyle dar bir rotasyonla oynadilar
4-Wizards mac boyu Cavs e cok bos dis sut olanagi verdi bunun baslica sebebi LBJ ye yapilan sıkıstırmalardi
5-Wizards icin tek olumlu nokta Jameson ve Haywood un iyi oynamasi.Bilhassa Haywood inanilmaz savasti pota altinda
6-Wizards ilk periyod haric macin kirilma periyodu olan 4.periyoda kadar yani 2. ve 3. periyodda 33 sayi üretebildiler ki ilk periyod 31 sayi atimslardi.Bunun sebebi ise Cavs iyi savunmasi oldugu kadar ön alanda yaptigi etkili savunma da oldu.Bu sayede süreden epey bir calabildi Cavs
Clevand a gelirsek
1-LBJ Gibson ve Wally in müthis oyunu.Bu üclü toplam 75 sayi ürettiler
2-29 assist yaparken takim sadece 6 top kaybedip muazzam a yakin bir oran yakaladilar
3-Üstte de belirtigim cok iyi 2. ve 3. periyod savunmasi maci getirdi
4-Basta gibson olmak üzere takim halinde mükemmel dis atis yüzdesi.Tabi bundaki suc biraz da wizards da inanilmaz dis sut atislari verdi Cavs e
5-gibson müthis bir oyun sergiledi onu ayrica yazmak istedim.Yanlisim varsa düzeltin galiba kendi play-off sayi rekorunu kirdi ve bunu gayet yüzdeli atarak yapti
6-LBJ bu maci adeta domine etti.Takiminin ribaund assist sayi da lideri oldu ve triple double yapti
7-Bench katki Wizards a göre cok daha fazlaydi.Wizards 16 sayi bulurken Cavs 32 sayi buldu benchten
8-Cavs Wizards a göre daha derin bir rotasyonla oynadi
Bakalim Cavs in rakibi kim olacak.dogrusu Boston u görmek isterim Cavs karsisinda cünkü LBJ in Boston savunmasinda ne kadar basari olacagini görmek istiyorum
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 04:54:46 Gönderen: Langirt22 » Logged

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #108 : 03 Mayıs 2008, 08:51:28 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Maçın sonunda sayı yeme hastalığı nedir kardeşim ya,ne dikkatsizliktir ne boşvermişliktir bu,anlamadım gitti...

İşler aslında ilk periyotta belliydi,son anda sayı yemeler vs vs

Salak diyecem bizimkilerede de ayıp olacak.Ama insana bu kadar olmaz dedirtiyorlar bazen.En iyi üçlük atan adamı boş bırakmakta adet oldu,yeni modası bu Wizardsın sanırım...
Hep en iyi şut adamı boş bıraktılar

Seti ben ezberledim artık o derece....Joe Smith 10 sene önce bile böyle oynamıyordu.Ben Wallace Kiddvari pas atıyor daha ne olsun...Helal Wizards...
Zaten ezbelenecek bir şey yok.Postta Lebrona ver sonra takım açılsın biri ikili sıkıştırmaya geldi mi diğeri ona düşsün mutlaka dışarıda üçlük atan bir adam boş kalsın sonra "çuf"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
He neye üzülüyorum,2 tane şey söyledim serinin başında Cavs'ı durdurmak için...İkiside çıktı...Lebron'a takım savunması yapılmalı dedim,uzunların getireceği yardımdan bahsetmiştim,Lebron içeriye girerken...Bizimkiler adamlarını bırakıp Lebron'a koştu.Küçük takım seviyesinde cidden öğretiliyor hatta minik takımda da öğretiyorlardır belkide bilmiyorum.Bir kol mesafe bırakırsın adamınla,göz ucuyla kendi adamını bakarsın,gövdenlede giren adamın önünü kaparsın.İşte bu fundamental yoktu bizim hiç bir uzunlarımızda....Wizards'ın daha ilgi çeken metodu ise guardla ikili karşılıyorlardı(!)Uzun olarak değil guardlar olarak.Ne gerek vardı ki?Çok kullanıyorum ama Snow olsa bir nebze anlarım,tuttuğun guard şut atamıyor dersin de gidersin Lebron'a ama Gibson ve West.Hemde maçta da gördük Stevenson teke tek alınca Lebron'u daha da başarılı olmuştu...

3lükler çok can yakar demiştim.Ummadık taş(lar) yine baş çok yardı bu seride...İyi başlamamıza rağmen kaybettik.Hücum ribaundları vs vs...Hatta bir keresinde Gibson'a,Haywood (du sanırım) ribaund sırasında pas attı...

Bas bas bağırdık bir tarafımızı yırttık Big Ben'e faul yap,en az 10 kere serbest atış çizgisine gitsin diye yok yok.Maç Cavs'a doğru giderken yap en azından,ritimleri bozuysun oda yok.Kafa yok diyecem bugün çok kullandım bu kelimeyi demek de istemiyorum...Kısacası elense bile,başım dik olabilirdi,Atlanta'nın yaptığını Wizards yapmadı,üzüntüm bundandır.Savaşmadı.Bu kadar basit.Yapmadı değil yapAmadı...

Dikkatsiz oynadı,hücum ribaundu verdi,saçma sapan top kaybı yaptı.Evinde 2 maç verdi.Rakipten 1 maç hriç bir düzine üçlük yedi.Ee elenmeyi de haketti...
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 08:56:56 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #109 : 03 Mayıs 2008, 12:24:00 »
Dağlar
Winner
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards serinin en kötü maçını çıkarttı. Doğal olarak da Lebron son noktayı koydu. Wally'de aşırı azdı. Özellikle üçlükleriyle coştu. Söylenecek fazla şey yok. Kral ve ekibi 2. tura gaz alarak çıktı.

Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #110 : 03 Mayıs 2008, 15:17:38 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

Küçük takım seviyesinde cidden öğretiliyor hatta minik takımda da öğretiyorlardır belkide bilmiyorum.Bir kol mesafe bırakırsın adamınla,göz ucuyla kendi adamını bakarsın,gövdenlede giren adamın önünü kaparsın.İşte bu fundamental yoktu bizim hiç bir uzunlarımızda....

Sadece bu konuda değil,başka konularda da eksikleri var uzunlarınızın Can.sene başında pota altınız yetersiz derken de bunları kastediyorduk.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #111 : 03 Mayıs 2008, 20:09:49 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Hayır boy pos yerinde,elleri yumuşak,kolları uzun,bilekler iyi,ayı da gibiler grin Ne işe yarar bunlar?ki Haywood iyi de oynadı bu sezon,bu maçta da iyiydi ama...Blatche desen ayrı ber şey neyse uzar gider...

Ama maçları uzunlarımızdan değil de;hala guard savunmasını yapmayı bilmeyen,uzunun ayağına pas veren Daniels ve takım olarak yaptığımız top kayıpları yüzünden kaybettik.Boston(tabi Atlanta'da olabilir) James'i tutucam diye diğer oyuncuları ihmal etmez dengeli hücum ederse Cavs'ı çok rahat geçer...
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv