+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Cavs 4-0 - 3 (5.1%)
Cavs 4-1 - 9 (15.3%)
Cavs 4-2 - 10 (16.9%)
Cavs 4-3 - 11 (18.6%)
Wizards 4-3 - 16 (27.1%)
Wizards 4-2 - 10 (16.9%)
Wizards 4-1 - 0 (0%)
Wizards 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 59

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
Konu: Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)  (Okunma Sayısı 2299 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 20 Nisan 2008, 13:24:23 »
TMAC-26
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Cleveland Cavaliers 1 - 0 Washington Wizards

KING JAMES.. bitmek bilmeyen enerjisiyle ve olağan üstü yetenekleriyle bu seride cavs ı uçurabilir, fakat james in yorulduğu bölümler de west ve vally e çok iş düşüyor..
« Yanıtla #41 : 20 Nisan 2008, 13:26:54 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

West iyiydi takıma oturmuş gibi artık.. Wally ise ondan artık geçmiş sorumluluk almak gibime geliyor..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #42 : 20 Nisan 2008, 13:52:51 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Serinin Wizards adına temelinde;James’e uygulanacak takım savunması ve dışarıdan çok fazla şut yememek yatıyor ki Wizards ikisini de yapacak potansiyele ve her şeyden önce inanca,fazlasıyla sahip.Son maçlarda yaptığımız fazlaca top kayıpları beni ürkütse de
Her şey bir tarafa şunlar olmadığı ve top kayıpları fazlaca olduğu için için maç gitti.En iyi özet bu olsa gerek.
« Yanıtla #43 : 20 Nisan 2008, 19:24:27 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Öncelikle bizim maçın öncesinden tatlı niyetine giden bir maç oldu,güzeldi yani.Wizards öne geçti,James önderliğinde Cavs öne geçti,yani maç bir o tarafa bir bu tarafa gitti geldi ama sonunda müthiş bir seyirci desteğine sahip olan takım galip gelmesini bildi.
Geçen sene Warriors seyircisini müthiş bir şekilde izliyordum,bu sene de bunlar.Muhteşem bir atmosfer yaratmışlardı,o atmosferde olmak sanırım,7'den 77'ye herkes ister.

Lebron kendini veremedi maça morali bozuldu faul bile kaçırdı adam Cheesy
Lebron'un bu tür serbest atış başarısızlıklarına ben çok kanıt oldum,yani bence Lebron öyle aman aman bir serbest atıcı değil.Böyle süper bir serbest atıcı olmayan adam adına da normal serbest atış kaçırmak.

Lebron'u zaman zaman kitlemesine kitlediler ama Lebron sahneye çıktığında hep takımını bir adım yukarı çıkaracak işleri yaptı,yani Wizards'ın Lebron'u yavaşlatması maçın bazı bölümlerinde avantaj getirdi ama bu avantajlar hep kısa süreli oldu çünkü bu adamın adı Lebron James.Ne yapacağı belli olmaz,zaten toparlanmasınıda bildi.Smaç basmalar,turnikeler vs.Stevenson'ın üzerinden bastığı bir smaç sonrası yaptığı sevinç ile Stevenson'a ben işime bakarım demek isteyerekte sahada kendine ne kadar güvenen biri olduğunu gösterdi Lebron.

Cavs'de James'e en iyi yardım eden isim ise,orta mesafe şutlarını takır takır atan Ilgauskas'dı.Maçın kazanılmasındaki bir diğer önemli etken Ilgauskas,zaten Cavs'in kilitlerinden biri onun istikrarı.Böyle oynamaya devam ederse serinin geri kalanınca Cavs adına müthiş olur ama hücumda verimi düşerse Cavs için diğer elemanlardan fazla uyanan olmamışken kötü olur.
Ilgauskas dışında,West'in playoff tecrübesizliğinden bahsetmiştim.Bunu şutlarında yaşadı bence,airball'larıda bunu gösteriyor.Bir tedirginlik,kafasında soru işaretleri var gibiydi ama oyunun diğer alanına yardımlarını çok iyi yaptı West,şut konusu dışında iyiydi.Onunda üstesinden ilerleyen maçlarda gelebilir.
Gibson ise bir ara fark Wizards adına açılmaya başlamışken,bulduğu üçlükle takımına hayat verdi bence,hem o üçlükten sonra müthiş olan seyircide daha da coştu.Ama Gibson'ın çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim,daha iyi olmalı Cavs'in geleceği için.

Wally-Ben-Joe-Dewin Cavs'de dökülen isimlerdi.

Wizards'da Arenas'ın ben döndüm mesajını vermesi onlar adına önemli ama hücumda oyunu yaymaları şart bence.Oyunun sıkıştığı anlarda bu onlar adına sıkıntı açıyor,direk zorlamaya başlıyorlar.
Jamison başta ve sonda kötü oynayınca,Butler genelde tutuk olunca,Arenas'ın x-faktörlüğü takıma galibiyeti getirmedi.Ben ikinci maçta da ev sahibinin galibiyet alacağını düşünüyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #44 : 20 Nisan 2008, 21:21:19 »
aiguodala
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Maçı Clevland kazanmadı,Washington kaybetti..
9 bom boş 11 3lükten faydalanamazisen play off'ta kimse sana yardımcı olamaz..
bu arada Lebron James bir anda gözüme kadın gibi gözükmeye başladı,bütün maç boyunca korkak bi tavuk gibi sahada sus pus dolaşıp itiş kakışta arkadaşlarının arkasına saklanan beyefendi maçın kazanılmasının kesinleşmesi ile birden aslan kesildi bağırıp çağırmaya başladı.,
seride washington adına kaybedilmiş birşey yok,cavs'ın washington da maç kazanabileceğini sanmıyorum,eğer wiza cleavland'da 1 maç kazanırsa seriyi 4-3 e bağlar..

Dip Not: Lebron'un attığı dirseğe rağmen nasıl ceza almayacağını hep beraber göreceğiz...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 21:23:23 Gönderen: aiguodala » Logged
Where Amazing Happens..
« Yanıtla #45 : 20 Nisan 2008, 21:40:08 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

bu arada Lebron James bir anda gözüme kadın gibi gözükmeye başladı,bütün maç boyunca korkak bi tavuk gibi sahada sus pus dolaşıp itiş kakışta arkadaşlarının arkasına saklanan beyefendi maçın kazanılmasının kesinleşmesi ile birden aslan kesildi bağırıp çağırmaya başladı.,

Dip Not: Lebron'un attığı dirseğe rağmen nasıl ceza almayacağını hep beraber göreceğiz...

öncelikle eğer maçı seyrettiysen ilk yarıda lebrona 4 tane çok sert faul yapıldığını görmüşsündür ve lebron bunların üstünden büyük soğukkanlılıkla geldi haywood ile girdiği itiş kakışta ise bir an sinirlerine hakim olmadı ve rakibini itti ancak ardında onu tuttular geçen yılki spurs-suns serisi gibi olmasın diye eğer kendine hakim olamayıp kavga çıksaydı sence daha mı iyi olurdu huh bir lebron hayranı değilim ancak burda yazılanlar haksız

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #46 : 20 Nisan 2008, 23:59:56 »
aiguodala
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Maç sırasında hal ve hareketlerini görmüşsündür,ayrıca ben sana katılmıyorum olay soğukkanlılık ile alakalı değil.eğer öyle olsaydı jamison'a dirsek atmaya kalkmazdı.benim lebron'da gördüğüm reste rest tavrı değildi.oyunun son anına kadar korkak bi çocuk gibi sus pus kırmızı gözler ile maçı izlerken,galibiyet garantilendikten sonra bağırıp çağırıp naralar atan bir erkeğe dönüşmesi.dün gece galibiyetten çok daha önemli şeyler vardı sahada,dün gilbert lebron'a gerçek bir yıldız gibi tüm maç nasıl sahada durulması gerektiğini öğretti.dikkat ettiysen her pozisyonda lebron ile dalga geçiyorlardı.hatta bir ara cavs sahada psikolojik olarak o kadar acınacak hale düştü ki,gilbert mesafe tanımaksızın 4 3lüğü arka arkaya gönderdikten sonra szczerbiak'ın boş 2 sayılık şutuna maçı kazanmış kadar sevindiler.
bende sana katılıyorum hiç birimiz sahada kavga görmek istemiyoruz ama dün gece sahada wizards cavs'ı psikolojik olarak ezdi.eğer lebron anlatıldığı kadar büyük bir yıldız olsaydı maçta karizmasını da kurtarabilirdi.

öncelikle eğer maçı seyrettiysen ilk yarıda lebrona 4 tane çok sert faul yapıldığını görmüşsündür ve lebron bunların üstünden büyük soğukkanlılıkla geldi haywood ile girdiği itiş kakışta ise bir an sinirlerine hakim olmadı ve rakibini itti ancak ardında onu tuttular geçen yılki spurs-suns serisi gibi olmasın diye eğer kendine hakim olamayıp kavga çıksaydı sence daha mı iyi olurdu huh bir lebron hayranı değilim ancak burda yazılanlar haksız
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 00:01:32 Gönderen: aiguodala » Logged
Where Amazing Happens..
« Yanıtla #47 : 21 Nisan 2008, 00:07:38 »
nbasopcast
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bence maç sırasında burada belirtilenler gibi yoğun bir psikolojik analizi mümkün kılacak pek de olay yoktu. Biraz abartı bence bunlar, Lebron nasıl ezildi anlayamadım, adam en kritik yerlerde sayılarını attı, hem de içeri yüklenerek. savunmada Stevenson'ı bitirdi, yetmedii sürekli double team e gitti. Sürekli Lebronun üzerine oynuyorlar, ama o bu numaralara bir kaç pozisyon harici gelmedi, ayrıca bu adam 23 yaşında.
« Yanıtla #48 : 21 Nisan 2008, 01:19:49 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Maç biraz durgun başladı ama lebron yine gününde olduğunu gösterdi Cavs dışardan lebron ile içerden ise ılgauskas ile çok etkili oluyor aynı şekilde lebrona gerekli yardımı sağlayan west'te öyle diğer yandan Arenas ve Jamison'un 24 ve 23 sayılık performansları malübiyete engel olamadı.
« Yanıtla #49 : 21 Nisan 2008, 20:58:33 »
muhogill
Yeni Üye

....^#biz arenas çıyız sevgimiz ölümüne olur#^....

Üyelik Bilgileri

bence 4-3 wizard alır tek yapmaları gereken teknik direktörün arenas ı oynatması adam bench ten gelip 25 ten fazla sayı atıosa lebron u filan ezip geçer gilbert arenas,caron butler,antawn jamison.............................
« Yanıtla #50 : 21 Nisan 2008, 23:27:33 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Bu geceki maçtan bir galibiyet çıkarırsa Washington çok iyi olur.Saha avantajını ele geçiremesse çekişmeli geçecek diye beklediğimiz bu seride pek çekişmeli geçmez.

« Yanıtla #51 : 21 Nisan 2008, 23:31:37 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Arenas'ın bileğinde hafif problem varmış. Alacağı sürenin azalması bekleniyor. Cleveland alırsa büyük avantaj olur...

« Yanıtla #52 : 21 Nisan 2008, 23:51:10 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

bence 4-3 wizard alır tek yapmaları gereken teknik direktörün arenas ı oynatması adam bench ten gelip 25 ten fazla sayı atıosa lebron u filan ezip geçer gilbert arenas,caron butler,antawn jamison.............................

dost çok doğru söylemiş. buradan teknik direktöre sesleniyorum; akıllı ol!

bugün cleveland maçı alır fakat eskilerin dediği gibi; hiçbir seri diğer takım iç saha maçlarını oynayıncaya kadar başlamaz. wizards'ın buradan bir galibiyet çıkartması zor fakat maçı kazanabilirlerse çok büyük avantaja sahip olurlar. lebron'un yine durdurulması imkan dahilinde değil. diğer parçalar kötü bir gece geçirirlerse ancak wizards kazanır.

ilk maça benzer; çok çekişmeli, içinde her türlü şeyin olduğu tam bir playoff maçı olacaktır.
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #53 : 22 Nisan 2008, 04:57:11 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Kral Coştu/Cavs Ezdi 2-0 Yaptı

Kral Coştu/Cavs Ezdi 2-0 Yaptı

Doğu Konferansı'nda play-off ilk tur 2. maçında Cleveland Cavaliers, Quicken Loans Arena'da konuk ettiği Washington Wizards'ı 116-86 ile ezdi geçti ve seride durumu 2-0 yaparak evsahibi avantajını iyi değerlendirdi.

Cavaliers'ın %51.9'luk şut isabeti karşısında Wizards %37.5'te kalırken Arenas-Butler ve Jamison üçlüsü 10-36 şut isabetinde kaldı.

Cavaliers'ta geceye damgasını LeBron James vururken Kral maçı 30 sayı-12 asist-9 ribauntla tamamladı.

Zydrunas Ilgauskas 16 sayı-9 ribauntla oynarken, ilk 5 başlayan Wally Szczerbiak 15 sayıyla oynadı. Ben Wallace 8 sayı-7 ribaunt ve benchten gelen Joe Smith 9 sayı-4 ribaunt yaptı.

Wizards'ta Gilbert Arenas 7 sayı-3 asistle oynarken 2-10 şut isabetinde kaldı.

Caron Butler 12 sayı-7 ribaunt-5 asist, Antawn Jamison 9 sayı-9 ribaunt, benchten gelen Darius Songaila 12 sayı ve Roger Mason 10 sayı yaptı.

WAS (0-2)    22     18     23     23     86
CLE (2-0)    27     26     33     30     116

---------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #54 : 22 Nisan 2008, 12:26:54 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri
Ynt: Cleveland Cavaliers (2) - Washington Wizards (0)

arenas batırmış resmen. Demek ki maçlar konuşarak bu sefer cavs'i eleyeceğiz demekle kazanılmıyormuş. Sadece Arenes da değil wizards takım olarak çok kötü oynamış hemen toparlanmaları lazım bu gidiş süpürülmeye doğru çünkü.

« Yanıtla #55 : 22 Nisan 2008, 12:58:59 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Yenilirken yorum yapmak çok zor olsa da,bir kaç şey var ki cidden kafa karıştırıcı.Bir kere LeBron'u yıpratmak bu kadar mı zor?Elinde Stevenson,Butler ve kullanabilceğin McGuire varken?
Onu geçtim Eddie Jordan alsın oyunca atıyorum McGuire'ı,yapsın bir kasti faul sert iki üç tane yıpratsın hiç bir şey yapamıyorsa takım.

Veya alsın Pecherov'u Ben Wallace'a kasti faul yaptırsın,he ne yapacak ki Ben?Taş çatlasın 1 tanesi atar faülün.Bir başka mantıkla 10 kere yaptın en fazla 4 tane atsın.Ama oda yok.Yapsan,yaptırsan,biraz zeki olsan sen,Cavs'ın 5 atağını kesmiş oluyorsun düz mantıkla.Bugün bakıyorum sadece 4 tane faul atmış Wallace.Ben takımı yönetsem 18 dk'da en az 10 tane atardı.He böylece Cavs'ın ritmi bozuur,taraftar susar vs vs.Hatırlayacaksınız müthiş egosu olmasına rağmen Belinelli'ye bu görevi vermişti,Don Nelson.Normal sezonda NJN maçında Boone'a fauller yapmıştı ve iyi de olmuştu.Nets'in dengesi bozulmuştu.Ki burası Play-Off artık dananın kuyruğunun koptuğu yer.Yine Shaq'a aynısı yapılmıştı 2006'da.Bu kadar boş mu bu Eddie,hiç mi kafası çalışmıyor?

Bu oyunla özellikle devam edilirse,evinde de bir maç kaybeder Wizards ve seri 4-1 biter.Hücum bir daha bu kadar kötü olmasa bile,bu savunma ile işler çok zor olacaktır.Direk zihniyet değişmeli.Takım savunması yapılmalı.Daha çok çalışılmalı.Rakip iyi analiz edilmeli.Maalesef bunlar yoksa veya olmazsa diyelim,bana yine hüsran onlara da hasret...

(Not:Bu arada öyle Haywood'unki gibi atılacak derecede Lebron'a yapılacak kasti faulden bahsetmiyorum.Bildiğimiz,sert yıprtacı yanlış anlaşılmasın da.)
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 13:12:49 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #56 : 22 Nisan 2008, 15:23:45 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards sona doğru yaklaşmakta.Evlerinde elbet farklı bir atmosfer olacak ve Cavs'ın bu serideki müthiş seyircisi olmayacak ancak yine de ellerini açbuk tutmaları gerek. Serinin 3. maçı da onlar için kötü biterse yazık olur.

Aslında ilk maç ezilmeden dişe diş oynamışlar son andaki kritik topların girmemesi sonucu kaybetmişlerdi.Dün gece de fena sayılmazdılar ancak ribauntlarda etkisizdiler.Hücum silahları bir türlü devreye giremedi. Cavs cephesinde LeBron'un ilk maçın ilk yarısındaki tutuk oyunundan bu maçta eser yoktu.Rakibin en önemli silahını yavaşlatamadılar.Cavs'ta ilk maçta Joe Smith - Wally - Ben'de devreye giremeyen isimlerdendi.Bu maçla birlikte kendilerini bulacaklar mı bakalım . Wizards'ın başkentten Cavs'ı eli boş göndermesi lazım.Bu konuda gerek oyunculara gerek koça gerekse taraftara büyük iş düşmekte.Serinin akbietini dediğim gibi önümüzdeki ma çbelirleyecek.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #57 : 22 Nisan 2008, 15:43:00 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Avantajlar - Dezavantajlar

- LeBron'u durdurmak için tüm enerjisini harcayacak (ama tabi ki durduramayacak) Butler'ın hücuma ne kadar kaykı gösterebileceğini merak ediyorum.Sakatlık dönüşü hücumda büyük sıkıntılar yaşadığını hem oyun içindeki hareketlerinden hem de istatistiklerinden görmek mümkün.

Hala aynı yerdeyiz.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #58 : 22 Nisan 2008, 16:57:25 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

ben wallace canlanır falan diyordum play-offta adamda tık yok, ölü gibi mübarek.

cavs'ın tur atlayacağını kendi görüşlerim ve sabeplerim ile açıklamıştım. 2-0'lık bir avantajları var, tur atlayacaklarından eminim.
« Yanıtla #59 : 22 Nisan 2008, 16:59:38 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Butler-Arenas-Jamison toplam 10 isabet buldukları zaman bu takımın fark yemesi gayet doğal.. Rezil oynamışlar.. Farkıda kabullenecekler.. Lebron ilk maçın açısını coşarak çıkarmış. İlgauskas'a bişiler oluyor Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Cleveland Cavaliers (4) - Washington Wizards (2)

Gitmek istediğiniz yer: