+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Coach Of The Year (Byron Scott)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: Coach Of The Year (Byron Scott)  (Okunma Sayısı 1490 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 06 Nisan 2008, 02:56:32 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri
Ynt: Coach Of The Year

Favori B.Scott Plase D.Rivers  smiley

Hornets bu saatten sonra bırakmaz batı birinciliğini diye düşünüyorum Bu yüzden Scott favori . Zayıf doğuyu göz önünde bulundurarak Boston un başarısının sürpriz olmadığı düşünülecektir Avery'e verilen ödülün saçmalığı ortada bu ödül diğerlerinden ayrı bir şekilde playoff sonrası verilmeli .

Eğer bu adamlar verdiğiniz ödülü hakediyorsa eyvallah ama gidip Avery e bu ödül veriyorsunuz ve bu adamın takımı aynı yılın playoffunda sırf coach hatalarından dolayı eleniyorsa bu işte bir yanlışlık olduğu aşikardır.

Eğer oyunculara yüksek dakikalar verip Regular season u domine eden takımın koçu NBA deki en iyi koç oluyorsa ve bu takım playoff da başarısız oluyorsa kimse kusura bakmasın ama bu işte bir yanlışlık var derim ben. No no No no

« Yanıtla #21 : 14 Nisan 2008, 09:15:15 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Sırf bu 22 maçlık seri için ben Rick Adelman'ı düşünürdüm...o kadro ile 22 maç yanilgisiz gitmek kolay deil.ve sezonuda kötü yerde bitirmiyolar..(sanırım batıda 5. olması lazım ama malum batının ne oldugu belli deil bu aralar..)..

Ödülü Byronn Scott alacak diye düşünüyomm..ama gönlümden Rick Adelman geçiyo..Doc Rivers ın almasıda muhtemel...Bu yılın koçu ödülünü önceden kestirmek zor oluyo yaa..cıkıp sahaya iki top cevirseler daha rahat secerdik belki Wink
« Yanıtla #22 : 14 Nisan 2008, 09:34:21 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

9 Şampiyonlugu bulunan ve şu takımı 2.gelişinden beri toparlamaya çalışan,şu anki görüntüyle de Batı 1.ligine cok yakınlaşan efsane Phil Jackson diyorum ama..Adını pek okumadım yabancı basında. Byron Scott Rick Adelman olabilir..
« Yanıtla #23 : 14 Nisan 2008, 20:11:05 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

D.Rivers-Scott arasında gidecektir ödül diye tahmin ediyorum,ikiside önemli işler yaptılar.İkiside hak ettiler kısacası.
Rivers için geçen sene neler dediğimi bizzat ben kendim hatırlıyorum,takımı yönetemiyordu,kötü sonuçlar alan takımın daha da kötü olmasını sağlıyordu bir anlamda ve sene başlarken,üçlüyü idare edebilecek mi konusunda tereddütlerim vardı ki bunun nedeni geçen seneki durumlardı.Ama o bu tüm bu olumsuz düşüncelerimi bir kenara bırakmamı sağladı,üçlüyü müthiş idare etti,yan adamları doğru seçtiler ve müthiş bir takım yarattı.Liginde en iyi takımı konumundalar,Rivers'ın bu durumdaki payını es geçmek olmaz.
Scott'da onun gibi büyük iş başardı,sene başında ilk turdan öteye gidemez denen Hornets'i aldı,Batı'nın zirvesine taşıttı ve şimdi korkulan bir takım görüntüsündeler.Bunda da onun payını es geçmek olmaz.İki adayım var,Rivers ve Scott.

Diğer plaselere gelince,Phil Jackson-Adelman ve Van Gundy.Ama tahminen favorilerden birine gidecektir ödül.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #24 : 14 Nisan 2008, 21:17:06 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Ben olsam Adelman'a veririm oyumu ama ödülü sanırım Rivers alacak.Bu kadar çok galibiyet alan bir takımın koçuna ödülü vereceklerdir.Zira bu ödülün pek bir esprisi kalmadı bence.Mitchell bile aldıktan sonra...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #25 : 14 Nisan 2008, 21:24:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla 22 maçlık serinin hörmetine adelman derdim ama yao nun sakat olması handikap büyük
ihtimal rivers alıcak ama gönül isterdi bryoon scoot alsa...

« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2008, 23:39:53 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Byron Scott diyordum ve onun almasını canı gönülden istiyordum ama son günlerdeki Hornets'in inişli çıkışlı tablosu beni endişelendirdi. Geçen yıl Sam Mitchell aldıysa bu ödülü bu sene Bryon Scott almazsa ayıp olur. Tabii eski Nets'linin büyük rakipleri var, bunu hep belirtiyorum...
« Yanıtla #27 : 17 Nisan 2008, 16:27:06 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

MVP tartışmasındaki yanlış mantığın aynısı yine."Geçen yıl Mitchell aldıysa,bu yıl Scott mutlaka almalı" diyemezsin.

Scott'un takımı nasıl birarada tuttuğunu,nasıl disiplinli bir coach olduğunu,oyuncuların gelişimine nasıl katkı sağladığını ve ya taktikleriyle nasıl rakip takımların ağzına s.çtığından bahsederek "Bu sebeplerden ötürü almalı" diyebilirsin ve ben de saygı duyarım hatta katılırım sana.Ama böyle olmaz.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2008, 19:35:29 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Koç ödülü Doc Rivers'a gidecek gibi bana kalırsa. Her ne kadar müthiş takaslarla takım güçlendirilmiş olsa da bi takım bi sezonda 20 galibiyetten 60 küsür galibiyete ulaşıyorsa koçun payı yadsınamaz. Elbette Byron Scott'ın da önemli katkısı var takımına, ki ben de onun almasını isterim, ancak ödül Doc'a daha yakın bence.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2008, 13:15:40 »
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
*

NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri

Üyelik Bilgileri

Stan Van Gundy ilk aylarda bu ödüle en yakın adamdı.Ama şu son aylarda Orlando'nun düşüşü onu bu ödülden uzaklaştırdı.Şu anda 4 aday ön planda Phil Jackson, Byron Scott, Rick Adelman ve Doc Rivers.Hepsi alabilir.Bana kalsa Adelman'a veririm.Böyle bir takımı nerelere getirdi.Çok önemli işler yaptı.O olmazsa Scott.
« Yanıtla #30 : 29 Nisan 2008, 02:28:46 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Yılın Coachu Byron Scott

Yılın Coachu Byron Scott

NBA'de normal sezon ödülleri bir bir açıklanırken ''Coach of Year'' (Yılın Koçu) ödülü ise New Orleans Hornets coachu Byron Scott'a gitti.

Henüz resmi açıklama yapılmasada ESPN tarafından doğrulanan habere göre 2007/08 sezonunda Yılın Coachu Byron Scott olurken, resmi açıklamanın Dallas'la oynanacak olan 5. maçta yapılacağı açıklandı.

Hornets normal sezonu Batı 2. si olarak bitirirken 56-26'lık derece yaptı.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #31 : 29 Nisan 2008, 08:54:13 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri
Ynt: Coach Of The Year (Byron Scott)

Scott geçen sene yaptıkları bile takdir edilmişti ki bu sene yaptıkları muazzam...Haketti....Tebrikler....

Zenmaster'ı daha ne kadar yok sayacaklar bakalım. . .

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #32 : 29 Nisan 2008, 10:01:09 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Sevindim diyemeyeceğim.Scott müthiş bir koçluk yaptı bu sene doğrudur, ama benim oyum, özellikle playoff ilk turunu izledikten sonra ZenMastera giderdi.
Bu üçgen nasıl bir üçgendir ya?
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #33 : 29 Nisan 2008, 10:17:00 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Scott'in almasi gerektigini soylemistim, hala ayni fikirdeyim, hakederek almistir kendisi...

Sunu belirtmek isterim, bu sene Phil daha buyuk bir is basarmistir Scott'a kiyasla. Ama odulun kistaslarinda boyle bir sey yok. Oyle olsa, Popovich - Jackson vb. yuksek kalite koclar her sene alirlar. Yeni seyler yapmalari lazim, en azindan buyuk bir basarim degisimi olmasi gerek odulu alabilmesi icin. Hee bence haketti; sakatliklari adeta hissettirmemesi, Gasol'u sisteme aninda uydurmasi, savunmayi gecen seneye gere 2-3 gomlek gelistirmesi. Lakers'i duzenli seyredenler bilir, ciddi gelismeler var takimda.

Yine de Scott, hakkiyla almistir bu odulu. Derler ya hani: ' Agiziyla kus mu tutmasi gerek? ' diye... Evet, bu odul icin kriter bunun gibi bir sey boyle efsaneler adina.

Hani Scott'in yaptigi da elestirilmemeli.
« Yanıtla #34 : 29 Nisan 2008, 13:03:12 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu adamda hak etti.. Gundy olabilirdi ama bu sene en büyük süprizi Hornets yaptı..Playofflara zar zor girecek diye düşünülüyordu şimdi Dallas'ı eleyecek güçe sahipler ben şampiyonluığunda en büyük adayları arasında görüyorum onları.. Ciddiye almak küçümsememek lazım Cp3'ün önderliğinde çok iyi yerlere geldiler ve gelecekler.. Takımı bu hale getiren cp3'e güvenip bu kadar sorumluluk veren Scott bu ödülü hak etti. Tebrikler

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #35 : 29 Nisan 2008, 15:56:40 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri

Gundy diyenleri biraz eleştiriyorum ama saygı duyuyorum çünkü kişisel fikirleri...Scott hornesti batının bılmem kaçıncı sırasından alarak playoff bile yapamayan takımı alarak batının o aç sert takımları arasına soktu ve batı 2.si yaptı..Dallası da neredeyse eleyecekler..Gundy takıma gelmeden once takımın bıraz olsun kımyası vardı howarda top ındır howard içeri zorla gbı gbı..orlando ztn playoff yapıyordu..Gundy de alkışlıyorum tebrık de edeıyorum..Ama scott bu Ödülü en çok hak eden kişidir..Yoktan Var etti takımı:paulu canlandırdı :west i aya kaldırdı..Chandleri uyandırdı...En büyük meyvesinide alıyor ztn paul mvp adayı(AMA KOBE ALCAK)..Takımı 2.tura çok yakın...
« Yanıtla #36 : 29 Nisan 2008, 16:15:30 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Gasol'u sisteme aninda uydurmasi, savunmayi gecen seneye gere 2-3 gomlek gelistirmesi. Lakers'i duzenli seyredenler bilir, ciddi gelismeler var takimda.

Ben defalarca yazdım,Gasol,özellikleri ile müthiş uyum sağladı.Phill'in katkısı olmadı dersem de yalan olur ama kesinlikle temel faktör Phill değildir.Kobe'nin sürekli beslemesi,Odom'un yardımları ve üçgen hücumun seri paslaşmaları sayesinde oluşturulan boş şutlar ile Gasol'un bitiriciliği birleşti ve bu sonuç oldu.

Lakers'ın savunmasında şahsen 2-3 gömleklik bir artış göremiyorum ben.Hem istatistiki hem de oyun sırasında gösterilen performansa göre konuşuyorum.Ya geçen sene hiç savunma yoktu ya da sen benim de kabul ettiğim bir miktar gelişmeyi abartıyorsun ki galiba ikincisi doğru.

« Yanıtla #37 : 29 Nisan 2008, 16:17:36 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Doğu'dan daha henüz Batı yakasına geçiş yapmış olan ve varolabileceği en zor grupta lider olmak ve aynı zamanda Batı'da yabana atılacak bir şey değil. Geççene seneye oranal da takımda bir hayli çıkış var. Scott ve ekibi büyük iş başardı  v e ödülünü de aldı.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #38 : 29 Nisan 2008, 20:23:17 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Gasol'u sisteme aninda uydurmasi, savunmayi gecen seneye gere 2-3 gomlek gelistirmesi. Lakers'i duzenli seyredenler bilir, ciddi gelismeler var takimda.

Ben defalarca yazdım,Gasol,özellikleri ile müthiş uyum sağladı.Phill'in katkısı olmadı dersem de yalan olur ama kesinlikle temel faktör Phill değildir.Kobe'nin sürekli beslemesi,Odom'un yardımları ve üçgen hücumun seri paslaşmaları sayesinde oluşturulan boş şutlar ile Gasol'un bitiriciliği birleşti ve bu sonuç oldu.

Lakers'ın savunmasında şahsen 2-3 gömleklik bir artış göremiyorum ben.Hem istatistiki hem de oyun sırasında gösterilen performansa göre konuşuyorum.Ya geçen sene hiç savunma yoktu ya da sen benim de kabul ettiğim bir miktar gelişmeyi abartıyorsun ki galiba ikincisi doğru.
Gasol'da yetenek, uyumluluk olacak elbette, yaratan degil Phil... Oyle olsa Smush'i da Wade yapardi.

Savunmada da, evet, 2-3 gomleklik bir artis var. Bunu da Kobe'yi hucumda rahatlatarak -sakatliklarin olmadigi- donemde yapti. Fisher'in ayaklari cabuk olmayan karsi guard'lara yaptigi savunma, Kobe'nin de savunmaya yogunlasmasiyla ve Phil'in sistemiyle dis savunmamizi gelistirdi. Bynum'da pota altinda buyuk bir blok tehditi oldu, baska bir koc olsaydi Bynum yerine Kwame'nin - Mihm'in - FA'den gelecek bir veteranin yuzune bakabilirdi. En onemlisi ise takaslar... Ariza takasini yaptiran Phil. Gonderilen Evans ve Cook ikilisinin yaptigi toplam savunmanin 2 katini yapan bir isim, savunma anlayisi kazandirmak adina cok onemli bir hamleydi. Aynen Smush'la tekrar imzalanmamasi da bunun gibi bir durum.

Son olarak, bir seyden rahatsiz oldum... Mitchell'in koclugunu savunurken "Moon'u rotasyona soktu." demistin. O zaman Gasol'u rotasyona sokmak da bir basari degil mi? Moon'u kesfeden zaten Colangelo, yetenekleri de olan bir oyuncu. Sistemi olmayan bir takima tepetaklak konulan ve basarili olan bir adam. Anlayamadim bu celiskiyi ben.

Gasol'un Memphis'teki performansini da biliyoruz bu sene... Bir de Odom-Kobe'nin oldugu bir takima takas olmasina ragmen gelistirdi istatistiklerini. Bunu saglayan sey ucgen sistemin Gasol'e uyumudur, ucgen sistemi  - Gasol'u ona adapte ettiren de Phil'dir. Benim gorusum bu...
« Yanıtla #39 : 29 Nisan 2008, 22:48:33 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Gasol'da yetenek, uyumluluk olacak elbette, yaratan degil Phil... Oyle olsa Smush'i da Wade yapardi.

Savunmada da, evet, 2-3 gomleklik bir artis var. Bunu da Kobe'yi hucumda rahatlatarak -sakatliklarin olmadigi- donemde yapti. Fisher'in ayaklari cabuk olmayan karsi guard'lara yaptigi savunma, Kobe'nin de savunmaya yogunlasmasiyla ve Phil'in sistemiyle dis savunmamizi gelistirdi. Bynum'da pota altinda buyuk bir blok tehditi oldu, baska bir koc olsaydi Bynum yerine Kwame'nin - Mihm'in - FA'den gelecek bir veteranin yuzune bakabilirdi. En onemlisi ise takaslar... Ariza takasini yaptiran Phil. Gonderilen Evans ve Cook ikilisinin yaptigi toplam savunmanin 2 katini yapan bir isim, savunma anlayisi kazandirmak adina cok onemli bir hamleydi. Aynen Smush'la tekrar imzalanmamasi da bunun gibi bir durum.

Son olarak, bir seyden rahatsiz oldum... Mitchell'in koclugunu savunurken "Moon'u rotasyona soktu." demistin. O zaman Gasol'u rotasyona sokmak da bir basari degil mi? Moon'u kesfeden zaten Colangelo, yetenekleri de olan bir oyuncu. Sistemi olmayan bir takima tepetaklak konulan ve basarili olan bir adam. Anlayamadim bu celiskiyi ben.

Gasol'un Memphis'teki performansini da biliyoruz bu sene... Bir de Odom-Kobe'nin oldugu bir takima takas olmasina ragmen gelistirdi istatistiklerini. Bunu saglayan sey ucgen sistemin Gasol'e uyumudur, ucgen sistemi  - Gasol'u ona adapte ettiren de Phil'dir. Benim gorusum bu...

"Phill'in savunma sistemi" de ne ola ki? Aspirin mi yoksa ağrı kesici mi ki bu bir anda takımın savunmasını artırıyor? Daha evvel neredeydi peki? Bana şöyle bir kaç cümlede anlatabiliyor musun mesela Lakers'ın savunma düzenini? Spurs'un rakip guardları ortaya,uzunlarına doğru süren sonra kenarlara iten savunması gibi bir temellendirmesi var mı?

Şu "Kobe isteyince müthiş savunmacı oluyor" tezine de iyice sinir olmaya başladım.Kadro genişliği ise genişlik,yetenek ise yetenek.Bu seviyeye gelmişsen,komple oyna,hem hücumda hem savunmada max. performans ver.Tüm yıl yatan ama sadece "Tour de France" da yarışan Armstrong gibi.Hem devamlılığın yok hem de etiketin var.

Bak çelişki söyle olur : Daha geçen sezon sonunda Bynum'un J.O karşılığı takas edilmesi gerektiğini söylüyordun,şimdi blok tehtidi olmasından ve savunmasından gelişimin temel faktörü olarak bahsediyorsun.Ya da kendi sitenizde savunma yapmadığı için sövdüğünüz Fisher'ın yaptığı savunmanın (ister hızlı ayaklı olsun ister yavaş ayaklı) savunmanın gelişimindeki bir diğer önemli faktör olduğunu iddia ediyorsun.

Gasol'ü rotasyona sokmak marifet değil.Baştan bu yana söylemek istediğim de bu zaten.Gasol'un hızı,basketbol zekası,pas yeteneği,bitiriciliği,orta mesafe şutu gibi özellikleri ile zaten bu sistem için biçilmiş kaftan olması en önemli faktördür.Başka bir başlıkda da söyledim,Bynum'dan hatta Shaq'tan bile daha verimli olmuştur,triangle triangle olalı böyle uzun görmemiştir.Ha benzer özelliklere sahip J.O da gelse aynı performansı yakalardı.Yani kısacası sistem Gasol'a uymadı,Gasol tam da bu sistemin adamı zaten.

Gelelim Moon olayına.Moon zaten bilinen bir adam.Çiğdem Badem'in Fatih Solak'ı,Van'ın Başkale'sinden bulup çıkarması gibi bir durum sözkonusu değil.Daha önce CBA'de oynamış,Harlem'de oynamış bir adam.Yıllardır sürekli girdiği yaz kamplarından birinde Mitchell ve ekibi tarafından davet edildiği Toronto kampındaki oyunu ile rotasyona dahil olmuş bir adam.Keşfeden de -ki zaten keşfetmek gibi bir durum yok,adam hep piyasadaydı- Colangelo değl yani.Belki kendisi bile bugün buralara geleceğine ihtimal vermiyordu.Doğru motivasyon ve doğru sistem-doğru şartlar altında yükseldi.Bunun bir benzerini Phill Smush'a yaptı.2 yıl evvel meşhur Lakers-Phoenix eşleşmesinde yaptığı savunmayı,hücum performansını ve ya Nash'ten çaldığı topu bir hatırla istersen.Ama Gasol'ü baştan yaratmak ya da Amerika'yı yeniden keşfetmek gibi bir durum yok burada.

Shaq'ın performansı ve ya bu yılki Garnett'in perfromansı da ortada.Hedefsiz gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez.

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Coach Of The Year (Byron Scott)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv