|
Oğulcan²
|
 |
« : 04 Şubat 2007, 08:12:37 » |
|
Arkadaşlar ilk defa gördüm ayakkabıyı.1.3 Daha güzel bence. Converse Wade 2.0    Wadein ayağında hiç görmedim fakat official ayakkabıymış.Yorumlar...Yada ayakkabı hakkında bilgisi olanlar... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınConverse Wade 2.0 Converse Wade 2.0 Converse Wade 2.0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2007, 08:15:06 Gönderen: Oğulcan² »
|
|
|
|
|
|
Highflyer_Wade™
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2007, 10:57:22 » |
|
1.3 e benziyor ki Bence 1.3 dençok çok daha iyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BiG NuGGeT
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2007, 11:16:15 » |
|
İlk defa görüyorum bu ayakkabıyı ama tipi hoşuma gitmedi pek... diğer ayakkabılar bundan daha şıktı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2007, 11:21:54 » |
|
Ayakkabı güzelmiş . Özellikle kenarındaki ''3'' rakamının stili güzelmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2007, 01:01:11 » |
|
Bende ilk defa görüyorum 1.3 kesinlikle daha güzel..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2007, 18:17:31 » |
|
BENCE ÇOK HOŞ PEK DEĞİL CONVERSENİN PEK DE İYİ AYAKKABI YAPTIĞI SÖLENEMEZ NİKE VE ADİDASA ORANLA WADE BUNU TEK ALLSTAR HAFTASONUNDA GİYDİ BAŞKA Bİ YERDE GİYMEDİ ALLSTARDAN SONRAKİ İLK MAÇTA YANİ HOUSTON MAÇINDADA BUNU GİYMEDİ ESKİ OLAN YANİ 1.3 GİYDİ ZATEN 1.3 2.0 DAN DAHA GÜZEL BENCE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2007, 18:34:27 » |
|
Beyler daha ayakkabıyı giymeden nasıl 1.3 den daha iyi diyosunuz anlamadım??? Sanırım siz dış görüntüsüne bakıyosunuz Ben ayakkabının dış görüntüsüne bakmam zaten en iyi ayakkabılarında görüntüsü pek hoş olmaz Bu ayakkabının gördüğüm kadarıyla 1.3 gibi hiç bir özelliği yok Rahatlık ve ayağı kavraması her basketbol ayakkabısında olur onu sölemeyin zaten Ayakkabıyı özel kılan şey ekstradan koyulan şeylerdir örneğin air zoom max air gibi ama o da nike özgü Ben bu ayakkabıyı 1.3 gibi hiç ama hiç beğenmedim hiç bi özelliği yok gördüğüm kadarıyla Zaten Converse basketbol ayakkabısı yapmaktan hiç ama hiç anlamıyo bi de bu işte en eski olmasına rağmen Normal sıradan bi ayakkabı benim hoşuma gitmedi hiç bi özelliği yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
T.10ur
Big Mac
Starter

|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2007, 12:54:01 » |
|
aynen bencede hiç anlamıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grcNNN
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2007, 23:44:49 » |
|
Beyler daha ayakkabıyı giymeden nasıl 1.3 den daha iyi diyosunuz anlamadım??? Sanırım siz dış görüntüsüne bakıyosunuz Ben ayakkabının dış görüntüsüne bakmam zaten en iyi ayakkabılarında görüntüsü pek hoş olmaz Bu ayakkabının gördüğüm kadarıyla 1.3 gibi hiç bir özelliği yok Rahatlık ve ayağı kavraması her basketbol ayakkabısında olur onu sölemeyin zaten Ayakkabıyı özel kılan şey ekstradan koyulan şeylerdir örneğin air zoom max air gibi ama o da nike özgü Ben bu ayakkabıyı 1.3 gibi hiç ama hiç beğenmedim hiç bi özelliği yok gördüğüm kadarıyla Zaten Converse basketbol ayakkabısı yapmaktan hiç ama hiç anlamıyo bi de bu işte en eski olmasına rağmen Normal sıradan bi ayakkabı benim hoşuma gitmedi hiç bi özelliği yok
abi kusra bakma ama ayakkabıda dış görünüşte önemli.mesela ben bu malı alıp amele gibi dolaşmam yane.iç özelikleri ne kadar iyi olursa olsun...
|
|
|
|
|
|
Çikolata Da Yarama Merhem Olmuyor.O Zaman Bis De Tekel'e Döneris...
|
|
|
powerm
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2007, 09:34:36 » |
|
converse süper bir ürün yapmış...americada da şu anda 1 numara....
|
|
|
|
|
|
NBA Store ürünleri için: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
volko_911
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2007, 22:29:06 » |
|
ben bu gün gördüm.tip olarak güzeldi ama ne kadar rahat bilmiyorum?
cumartesi ayakkabıyı denicem.denedim mi söylerim.fiyatı 199YTL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volko_911
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2007, 10:34:57 » |
|
ayakkabıyı giydim.Rahattı.Gizli hava tabanı yapmışlar. Bence rahattı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BALLAZzZz
NBA Oyuncusu
Wade
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2007, 09:51:46 » |
|
Gerçekten 1.3 bakarılarak tasarlanmış çok benziyor ama 1.3 den daha güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Air Yb
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2007, 17:47:48 » |
|
Şimdiye kadar beğendiğim tek converse wade playoff du 2.0 ı denedim çok rahat ama çektiğim resimde ayağımda sıradan bir ayakkabı var gibi duruyo çok basit bir şekli var. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bryant_81
|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2007, 17:51:38 » |
|
Wade'in geçen sene playofflarda giydiği siyah ucu beyaz ayakkabı (Modeli ne bilniyorum) şık bir ayakkabıydı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
T.10ur
Big Mac
Starter

|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2007, 19:04:20 » |
|
Wade'in geçen sene playofflarda giydiği siyah ucu beyaz ayakkabı (Modeli ne bilniyorum) şık bir ayakkabıydı..
dedigin ayakkabı wade converse di ismi saylı falan degildi ( 1.3 veya 2.0 gibi yani )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
King- Volkan
Yeni Üye
Gilbert Arenas is the BEST!
|
 |
« Yanıtla #16 : 13 Temmuz 2007, 14:05:17 » |
|
geçen sene playoff larda giydiği ayakkabı converse wade 1.3 tü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Air Yb
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #17 : 21 Temmuz 2007, 11:30:01 » |
|
Ben ayakkabıyı denedim gayet rahattı fakat dış görünüşü önünde bulunan 3 sayısı dışında çok basit tasarlanmış.Wade e yapıyorlar bu ayakkabıyı bence tasarım konusunda daha uçuk kaçık şeyler yapmalılar.Bu arada converse in yaptığı ayakkabılara rahat değil diyen varsa demekki hiç converse giymemiş derim.Ben 4 tane converse basketbol ayakkabısı eskittim en sonuncusuda Wade playoff edition du ve mükemmeldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALRegRa
|
 |
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2007, 12:11:18 » |
|
walla 1.3 çok daha iyiydi buna göre yani 2.0 göre.Bu serisi çok basit olmuş ya.Normal basketbol ayakkabısından farksız.Wade gibi bir oyuncunun ayakkabısına daha fazla önem verilerek daha uçuk bir tarzı yapılabilir..
|
|
|
|
|
|
Bu adam NBAde işbitiricidir.........................
|
|
|
|
(!Wade!)
|
 |
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2007, 23:13:47 » |
|
çok iyi bir wade hayranı olmama rağmen 2 senedir lebron'un giydiği 2 ayakkabıyı gydim. yani wade gibi çok özel bir oyuncuya böyle ayyakabılar olacak şey değil  ama bu ayakkabıyı giymez zaten çünkü heat formasıyla hiç alakası yok. bnce bunu siyah-beyaz-kırmızısını giyer. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınConverse Wade 2.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2007, 15:58:53 » |
|
Wade'in şu an yeni ayakkabısının modelinin adı ne acaba o ayakkabısı çok güzelözellikle tabanına bayıldım ayakkabının.. tasarım çok iyi..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
powerm
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2008, 18:39:58 » |
|
Wadein ayakkabısını bırakın neleri var bir bilseniz..Dükanımızı mutlaka ziyaret edin. WADE#3 LIMITED EDITION SERİSİ ÖZEL ÜRÜNLER... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
NBA Store ürünleri için: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
_Trajed!_
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Şubat 2008, 11:31:46 » |
|
Güzel
|
|
|
|
|
|
imza'm Yok Parmak Bassam
|
|
|
kingwadenolbj
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2008, 00:36:29 » |
|
eee ne tawsiye edersiniz ayakkabı alcam dış görünüşü de güzel olsun istiyorum ama iç özellik de çok önemli tabi bi yardımcı olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kq5
|
 |
« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2008, 02:28:17 » |
|
Arkadaşım sana t mac7 yi tavsiye ederim veya nike shox lardan birini garnett de alabilirsin ama araştırmadan alma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|