« : 15 Nisan 2008, 19:09:37 » |
|
KE-Billz
|
New York Knicks'te Basketbol Operasyonları Başkanlığına Donnie Walsh'ın gelmesiyle Eddy Curry'nin biletinin kesilebileceği iddia edildi.
Walsh'ın savunmayı bilen uzunları tercih ettiği ve bu nedenle Curry gibi uzunları tercih etmemesi üzerine Curry'nin bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi.
Walsh'ın, Curry'i takas etmeyi planladığı ise iddialar arasında.
------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 23:32:39 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Doğru bi karar olur bencede.. Takımı en başından inşaa etmesi en güzeli olacaktır.. Ny'nin daha iyi yerlere gelmesi açısından.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2008, 00:10:48 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet
|
Doğru bi karar olur bencede.. Takımı en başından inşaa etmesi en güzeli olacaktır.. Ny'nin daha iyi yerlere gelmesi açısından.
Tamam ama NY baştan inşa edilecekse temelinde Curry gibi sağlam bir pivot da olmalı. Sonuçta Nba de pivot kıtlığı var (her ne kadar NY zangin bir takım olsada bulmak yinede zor) Curry de hala birşeyler gizli olduğuna inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
  Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2008, 00:26:44 » |
|
Cpzai3
|
Birşeyler gizli doğru.. Savunması bariz bir şekilde gizli. Ribaund sezgisi gizli. Hatta bence bikaç kilo da gizlisi var.Hepsi bu değil kilolarının..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2008, 00:46:01 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Savunma doğru ellerde öğretilebilir Ribaund sezgisi olmayabilir o da vücudunu avantajını kullanabilir.Herkeste ribaund sezgisi olacak diye bir şey yok yinede vücudunu nasıl kullanacağı öğretilebilir Kilo en basiti zaten o
Oldu mu sana sağlam bir pivot
Herkesi çok rahat harcayabiliyorsunuz eksiklerini biraz kapatırsa NY için yararlı bir uzun olur Curry
|
|
|
|
|
|
  Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2008, 00:49:04 » |
|
RaRe
|
Birşeyler gizli doğru.. Savunması bariz bir şekilde gizli. Ribaund sezgisi gizli. Hatta bence bikaç kilo da gizlisi var.Hepsi bu değil kilolarının..
 Savunma öğretilmez bence hücum öğretilir... blok sezgisi,ya da ribaund sezgisi öğretilemez... ancak SAS yada Detroit'e gelirse bişiler öğrenebilir...Nazr Muhammed bizde bişiler öğrenmişti..Ama çok zor tabi bu olasılık da...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2008, 01:02:03 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Savunma gayet güzel şekilde öğretilebilir bence. Dediğim gibi vücudu çok büyük bir artı Curry nin ah biraz hızlansa o zaman görürsünüz siz onu...şu kilolardan bir kurtulsa. Yani adam daha 26 !! yaşında çok şey öğrenebilir ve 2-3 sene içinde beklediğim(cidden bekliyorum her ne kadar siz beklemesenizde) patlamayı yapabilir. New York onun için yanlış yer sadece...Ümidiniz kesmeyin bu adamdan sadece bunu demek istiyorum. O aldığı 10 milyonu haketmesini istemez misiniz sizde ?? Ve eklemek istiyorum Hook ları ve vücuduna göre iyi olan atletizmini(Ah bi pozisyon almayı öğrense bunu savunmada da kullanabilir) yabana atmayın... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 01:05:29 Gönderen: duncan21spurs »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2008, 01:43:37 » |
|
RaRe
|
Curry için bi tartışmaya girmek bile yersiz...26 yaşından sonra öğrenebileceği ne olabilirki savunma adına...?bu saatten sonra eğer 10 milyonu hakedeceğini düşünürsem Duncan'a ihanet etmiş olurum... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 02:25:56 » |
|
lordapo
|
Ya ne diyor bu delirtmesin iyi konsere gittim yoksa kesin cıngar çıkardı,eddie curry den söz ediyoruz dimi asla rebound ortalaması 10 olmayan ,pota altında pivotları ve power forvetleri lay up ve smaç vururken izleyen,canı istedimi oynayan curry mi eğitilcek David lee desen bir şey diyemem,zach randolph ayısı savunma yapmıyor ama solak ve orta mesafesi iyi keza savunmasını da geliştircek biri gelirse (patrick ewing) olur kanımca,yane aslında salih gelse bu konuda daha iyi yorum yapar ölü sezon başlasın seçim sıramız ve kimi seçicemiz belli olsun konuşuruz.
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 16:23:48 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Ya ne diyor bu delirtmesin iyi konsere gittim yoksa kesin cıngar çıkardı,eddie curry den söz ediyoruz dimi asla rebound ortalaması 10 olmayan ,pota altında pivotları ve power forvetleri lay up ve smaç vururken izleyen,canı istedimi oynayan curry mi eğitilcek David lee desen bir şey diyemem,zach randolph ayısı savunma yapmıyor ama solak ve orta mesafesi iyi keza savunmasını da geliştircek biri gelirse (patrick ewing) olur kanımca,yane aslında salih gelse bu konuda daha iyi yorum yapar ölü sezon başlasın seçim sıramız ve kimi seçicemiz belli olsun konuşuruz. Sen nasıl bana şu bu diye hitap ediyorsun terbiyeli ol ! Yaşça büyüğümsün diye mi bu hakkı kendinde buluyorsun anlamadım nedir derdin ? New York tan bahsediyoruz hani bi allahın kulunun savunma yapmadığı bir yer bilmem anlatabiliyor muyum ?? Kimsenin savunma yapmadığı bir takımda nasıl oluyor da bu adamdan savunma istiyorsunuz.Zaten sertliği sevmiyor Curry (diğer pota altı hariç). Gelsin sıkı bir coach şu Curry nin başına o zaman nasıl savunma yapıyor görürsünüz.Savunma yapmasa bile en azından sağlam durur pota altında. Tamam Bullsda da pek yapmıyor du ama gelene geçene de eyvallah demiyor du çabalıyordu en azından savunma yapmak için. Şimdi sakın orda yanında müthiş bir savunmacı vardı demeyin zaten hep onun yüzünden Curry nin pota altında yaptıkları gözden kaçırıldı kaç kere şahit oldum Curry nin dengesini bozduğu adamın topunu Chandler ın blokladığının.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2008, 21:08:06 » |
|
lordapo
|
Birincisi madem terbiye istiyorsun pm diye birşey icat etmişler atarsın mesajını ordan her türlü olayı açık ve net yaklaşımlarla birebir her türlü ayıklarız,bak gözüm new york hakkında ne biliyorsun sen yada eddie curry den ne umudun var? Bu adam 26 yaşında mc donalds all american olmuş zamanında baby shaq dedikleri liseden nba ye dalan ama soradan sıçan bir oyuncu ,ikincisi bu adam chandler ,brand ve wallace ile aynı kaderi paylaşıp bulls dan gönderildi ki parxon ışık görseydi mike sweetney öküzünü almazdı buna karşılık(o bunun daha beteri direk benim 2 m lik halim desem) Savunma öğretilmez helede 7 senede hala kafasına denk etmeyen ,keyif kederine oynayan üstüne üstlük zeke giderse bende giderim resti çeken adamı kim nası savunma yapmaya razı edicek? Bu takım 90 larda savunması ile 2 tane final gördü hatta ikisinide canlı izleme şansına sahip oldum.Charles Oakley babamız kanun koymuştu ''knicks pota altından lay up yane turnike atılmıcak '' diye ki bu bize 99 da finali getirdi ama dallama bir yapıya sahip olmamızdan dolayı pat ewing ve charles oakley acı biçimde klüpten yaka paça kovuldu neyse gelelim senin fikirlerini çürütmeye,ulan bu hayvan adam olsa blakman gider yao yada howard ı kovalar pota altında,3 senedir new york da 7 rb ,06 blk ile savunma yapıcak bak gözüm new york konusunda hassasım akşam konserden geldiğimde alkollüydüm bu forumda sert tartışmalar yaşanır sana bir hakaretim yok varsa söle sadece cıngar çıkar demem curry dangalığına olan kızgınlığım dellenmekten kastım kavga olsa küfürler havada uçuşurdu dikkatine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 16 Nisan 2008, 22:27:18 » |
|
Kq5
|
Bence takas edilirse Knick için daha iyi olacaktır çünkü biraz eksikleri var gibi yani onun yerine daha iyi bir c alınabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2008, 22:41:07 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Chicago daki Curry i hatırlamıyormusun ?? Bir adam New York ta savunma yapmıyor diye kimse onu suçlayamaz.
Curry den umudum var çünkü Bulls daki Curry i iyi takip ettim, maçlarını izledim çünkü gerçekten iyi hücum edebiliyor ve sertlikten kaçınmıyordu, yani benim gibi basketbolda sertlikten hoşlanan bir basketbolsever için değerli bir oyuncuydu.
Ne olduysa New York a gönderilmesiyle oldu bir anda yatışa geçti.GM paxson onda bir şey görmedi diyorsunda Paxson da ne gibi bir yetenek avcılığı gördün?? Saydıklarından E. Brand ve Chandler şimdi ne kadar iyi oyuncular olduğunu kanıtlamakla meşgul Wallace a da o konratı verip bir anda istemnmeyen adama çeviren de Paxson.
Hala diyorum bu bizim baby Shaq ın vücudu ve vücuduna göre iyi olan atletizmi yeter kalburüstü bir savunma yapmasına
Zaten hücum yönü çok iyi az biraz da savunma yapsa New York için yararlı olur.Böyle bir uzundan hele ki takımlar uzun diye kıvranırken bu kadar çabuk vazgeçmek bence akıl karı değil.New York baştan yapılanacaksa iyi uzunlara ihtiyacı var ve bu isim Curry olabilir yanında ki David Lee zaten iyi bir ribaund toplayıcısı olmaya aday.Ribaundları o toplasın Curry içeride sağlam dursun Lee de içeriye girip Curry e toslayıp dengesi bozulan oyuncuların toplarını bloklasın.
99 daki Knicks Spurs finalini lanet olsun ki izleyemedim. Ama P-Ewingin ve Oakleyin o takıma neler kattığını biliyorum merak etme. Zaten New York un tekrardan ayağa kalkmasını bu takıma tekrardan saygı duyulmasını istememin asıl nedeni de bu iki adamın oyun anlayışlarına olan hayranlığımdandır.
Ne yazık ki şimdi onların takıma katmak istediği ruhtan kırıntı bile kalmadı
Kısaca Curry New York ta oynadığı maçlarla değerlendirilmemeli eski Curry hatırlanmalı ve ona en azından kontratı bitene kadar sabır gösterilmeli eminim bir şeler yapacaktır. Zaten şu iki yıl içinde bir parıltı göstermezse hiç bi zaman 28 yaşında 4-5 md a oynayan kalıplı bir pivottan ileri gidemeyecek. Umarım giderde bende ben bekliyodum derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2008, 22:44:05 » |
|
Cpzai3
|
Curry Bullsdayken de savunmada hayalkırıklığı idi. Agresifti,hırslıydı doğru.Ama sadece rakip potaya agresifti.Kendi potasında süt dökmüş kedi.Kariyeri boyunca böyle oldu ve değişecek gibi de değil.Skorer bir pivot ama pivotluğu gerektirdiği başka hiçbirşeyi yapmıyor.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Nisan 2008, 23:02:04 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Yapma lütfen nasıl süt dökmüş kediydi. Tamam savunmada pozisyon almayı o zamanda bilmiyordu ama adamının arkasına geçtiği zaman kimseye de kendisine karşı üstünlük kurdurmuyordu.
Savunma yapmak için uğraş veriyordu, zaten onu bu kadar savunmamın tek sebebi de Chicago da savunma yapmak için verdiği uğraştı. Eğer isterse yapabilir diye düşündüğümden onu savunuyorum zaten hücumu ve fiziksel yeterlilik konusunda hemfikiriz sanırım... Not : Bak gözüm seninde arkanda chandler olsa sende dalrsın millete ama unutma adamın işi skorerlerlik bulls da sistem farklıydı (lordapo)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 23:16:17 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Nisan 2008, 23:11:10 » |
|
lordapo
|
Bak 32 yaşındayım ilk curry i fanatik basket te mc donalds all american maçında shaq gibi smaç basarken resmi ile tanıdım 2001 de hatta istersen sana youtube ile desteklerim ayının mvp olduğu mc donalds all american maçını linkinide verim sana Hatta o maçta david lee ile beraber oynadılar ki curry erken drafta girdi ki david gibi üniversiteye gitmedi,şimdi atletik olması yada skor bulması şu anki takım savunması için yeterli değil,patrick ewing ve charles oakley pota altında kuş uçurtmazdı hatta starks ın jordan ı çok madara ettini gördüm ben.Konuya dönelim eddie curry potansiyeldi ama chandler ın sayesinde savunmasındaki gedikler kapanıyodu hatta ilk sezonunda artest ve chandler ile aynı takımda olma avantajı onu savunmada iyi göstermiştir sana. Bende 4 sezon chandler ile oynasam yane arkamı sağlama alsam deyme keyfime,david iyi rebound cu ama blok sezgisi çok az ama skorer yönü kuvvetli zamanla orta mesafeyi düzeltirse oakley in skoreri olur.Bak kardeşim bu öküz adam olcak olsa 7 senede olurdu geçen sene jamal ve stephon sakat olduğu için takımın ana skoreriydi Allah yardımcısı oldu da performansı arttı yane haywood bile bence ondan kral pivot skor ile olacak i değil pivotluk pota altında dominant olcak,adamını kaçırmıcak falan filan bana masal okumasın kimse anca ewing gelir buna verir ayarı elinde sopa döve döve zayıflatır o zaman curry adam olur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 23:13:35 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Nisan 2008, 23:27:09 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

|
Tamam Chandler onun arkasını kapatıyordu diyorsun ama adamların dengesine bozan asıl etken Currynin vücuduydu.
Chicagoda ki ilk sezonunuda izlemedim bunu belirteyim ama benim izlediğim maçların nerdeyse hepsinde vardı bu anlatıığım pozisyona örnek olabilecek anlar.
David in blok olayına gelince benim her zaman savunduğum ama arkadaşlarımın karşı çıktığı bir şey vardır sana da söyleyeyim bakalım ne diyeceksin Blok sezgiyle filan olacak iş değil , savunmada pozisyon almayı bilmektir mühim olan. David'e pozisyon alma öğretilirse şutunu geliştirmek yerine çok daha yararlı olur onun açısından
Pivotların tanımı konusunda dediklerine aynen katılıyorum ama yine söylüyorum Curry Chicago da gayretliydi eskiden böyle gayret gösteren bir adam başına iyi bir coach gelirse yine aynı şeyleri yapabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 16 Nisan 2008, 23:42:06 » |
imbadigo
Flameman
Starter

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
|
yau curry o kilolarıyla hiç bişe yapamaz önce kiloları versin sonra konuşursunuz ayrıca marbury crawford q.rich randolph curry yani tüm ilk beş ve ısıah takımdan gitmeden n.york düzelmez drafttan ii bi skorer ve d.lee üzerine takım kursunlar bu adamlarıda takasla felan yollayıp ii parçalar artık ne kalırsa kârdır misali alsınlar anca düzelir bu benim düşüncem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 16 Nisan 2008, 23:45:39 » |
|
Dağlar
|
Curry camışı bu sene ne yaptı? Gönderilmesin de ne yapılsın? Manda tarzı yattı tüm sezon. G*t büyüttü desek yeridir, ki görüntüye bakınca bunun doğru olduğunu görüyoruz. Diyelimki takasa sunuldu... Hangi takım şu durumuyla isteyecek onu? Yazın kıçı küçültüp eski formuna(hiç olmayan) daha doğrusu forma girmesi gerekiyor. Kendine gelmezse bu cüsse harcanır, harcanıyorda!
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #19 : 17 Nisan 2008, 07:57:26 » |
|
lordapo
|
Tamam Chandler onun arkasını kapatıyordu diyorsun ama adamların dengesine bozan asıl etken Currynin vücuduydu.
Chicagoda ki ilk sezonunuda izlemedim bunu belirteyim ama benim izlediğim maçların nerdeyse hepsinde vardı bu anlatıığım pozisyona örnek olabilecek anlar.
David in blok olayına gelince benim her zaman savunduğum ama arkadaşlarımın karşı çıktığı bir şey vardır sana da söyleyeyim bakalım ne diyeceksin Blok sezgiyle filan olacak iş değil , savunmada pozisyon almayı bilmektir mühim olan. David'e pozisyon alma öğretilirse şutunu geliştirmek yerine çok daha yararlı olur onun açısından
Pivotların tanımı konusunda dediklerine aynen katılıyorum ama yine söylüyorum Curry Chicago da gayretliydi eskiden böyle gayret gösteren bir adam başına iyi bir coach gelirse yine aynı şeyleri yapabilir.
Pozisyon almayı bilmek takım içinde olur,curry ev randolph ikiz kardeş gibi nerdeyse aynı karakter ama zach ın artısı solak olması ev orta mesafe şutundaki yüksek yüzdesi.David lee maçta yüreğini ortaya koyan her yere koşup duran bir genç hatta new york un kalbi o yane insanların özlediği oakley ,mason gibi yürekli bir oyuncu. Sen ne dersen de o koca g*tünü küçültmeden,kollarına kas yapmadan ve adam kovalamayı öğrenmeden bu camış tan adam olmaz ki ewing gelir döve döve adam eder o zaman mip in en büyük adayı olur 27 yaşında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|