+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Curry Takas Mı Olacak ?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Curry Takas Mı Olacak ?  (Okunma Sayısı 338 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 17 Nisan 2008, 11:13:11 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Curry Takas Mı Olacak ?

Curry'den bu yaştan sonra cacık olmaz..olsada hıyara yazık...Kondisyon yok..Vucudu full yağ dolu..Shaq la uzaktan yakından alakası yok.. (baby shaq Lakabını takan yazarlara ) ... Curry nin yanına tim duncan alınırsa belki o zmn curry de adam olur.. oda acıkları göze batmaz o yuzden...
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2008, 17:00:38 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Chicago daki Curry i hatırlamıyormusun ?? Bir adam New York ta savunma yapmıyor diye kimse onu suçlayamaz.

Curry den umudum var çünkü Bulls daki Curry i iyi takip ettim, maçlarını izledim çünkü gerçekten iyi hücum edebiliyor ve sertlikten kaçınmıyordu, yani benim gibi basketbolda sertlikten hoşlanan bir basketbolsever için değerli bir oyuncuydu.

Ne olduysa New York a gönderilmesiyle oldu bir anda yatışa geçti.GM paxson onda bir şey görmedi diyorsunda Paxson da ne gibi bir yetenek avcılığı gördün?? Saydıklarından E. Brand ve Chandler şimdi ne kadar iyi oyuncular olduğunu kanıtlamakla meşgul Wallace a da o konratı verip bir anda istemnmeyen adama çeviren de Paxson.

Hala diyorum bu bizim baby Shaq ın vücudu ve vücuduna göre iyi olan atletizmi yeter kalburüstü bir savunma yapmasına

Zaten hücum yönü çok iyi az biraz da savunma yapsa New York için yararlı olur.Böyle bir uzundan hele ki takımlar uzun diye kıvranırken bu kadar çabuk vazgeçmek bence akıl karı değil.New York baştan yapılanacaksa iyi uzunlara ihtiyacı var ve bu isim Curry olabilir yanında ki David Lee zaten iyi bir ribaund toplayıcısı olmaya aday.Ribaundları o toplasın Curry içeride sağlam dursun Lee de içeriye girip Curry e toslayıp dengesi bozulan oyuncuların toplarını bloklasın.

99 daki Knicks Spurs finalini lanet olsun ki izleyemedim. Ama P-Ewingin ve Oakleyin o takıma neler kattığını biliyorum merak etme.
Zaten New York un tekrardan ayağa kalkmasını bu takıma tekrardan saygı duyulmasını istememin asıl nedeni de bu iki adamın oyun anlayışlarına olan hayranlığımdandır.

Ne yazık ki şimdi onların takıma katmak istediği ruhtan kırıntı bile kalmadı

Kısaca Curry New York ta oynadığı maçlarla değerlendirilmemeli eski Curry hatırlanmalı ve ona en azından kontratı bitene kadar sabır gösterilmeli eminim bir şeler yapacaktır. Zaten şu iki yıl içinde bir parıltı göstermezse hiç bi zaman 28 yaşında 4-5 md a oynayan kalıplı bir pivottan ileri gidemeyecek. Umarım giderde bende ben bekliyodum derim

Çok güzel ve mantıklı şeyler söylemişsin ama "Hırsızın hiç mi suçu yok?" diye de sormak lazım.

Curry hala potansiyelini kapatmış değil.Oyununun geliştirecek çok yönü var ve henüz yaşı 25.Geçtiğimiz sezon sonu yazdığım değerlendirme yazısı arşivlerde.Curry'i takımın "franchise player'ı" olarak tanımlayan,kariyer sayı ve ribaund ortalamalarından bahseden ve çok daha iyi olacağından bahseden de bendim.Hatta geçen sene Curry'nin all-star için bile adı geçiyordu.Hido'nun bu yılki durumuna benzer bir haldeydi.

Ama hücumda orta mesafe şutu repertuvarına ekleyemeyen,ikili sıkıştırmalar geldiğinde boştaki adamı göremeyen hatta top ona indiğinde bir daha takım arkadaşlarına geri dönmeyen aynı Curry.

Ribaundlara takılmayan,tüm sezonu Luke Ridnour'dan bile daha az blok yaparak bitiren,savunmada pozisyon almayı umursamayan,rakip kısaların pota altında cirit atmasına müsade eden yine Curry.

Ben hiç sertliğini falan da görmedim yıllardır.Hem mental hem de fiziksel olarak.Fazla kilolarından bahsetmiyorum bile.

Realist düşünürsek,Zach'in büyük kontratı ve daha iyi rakamları ile takas etme zorunluluğumuz var eğer yeniden yapılanacaksak.Şu anki sefil haliyle Curry'e alıcı da çıkmaz zaten.

Benim önerim : gelsin Oakley,alsın eline sopayı,kafasına vura vura tüm yaz çalıştırsın.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #22 : 17 Nisan 2008, 20:35:43 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Benim önerim : gelsin Oakley,alsın eline sopayı,kafasına vura vura tüm yaz çalıştırsın.

Açık ve net hatta ewing ve willis redd i çağırsınlar dövmeye iti grin

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Curry Takas Mı Olacak ?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv