« : 15 Eylül 2006, 16:53:14 » |
|
AoGVinsanity
|
Burada eğer Nick ve Rütbenizin arasında kendinize özel rütbeninizin yazılmasını istiyorsanız buradan başvurabilirsiniz. Custom Title için en az 100 mesajınızın olması gereklidir.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2006, 16:55:20 » |
|
ginobili28
|
alemin MVP si tesekkurler onur..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2006, 17:00:24 Gönderen: ginobili28 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2006, 16:57:15 » |
|
Tracy1McGrady
|
Benimkinede Lütfen ama aynen yazıldığı gibi
Forumun Delisi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2006, 16:59:56 Gönderen: Tracy1McGrady »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2006, 16:58:26 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2006, 16:58:35 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Öle çok Çirkin olur birisi büyük birisi küçük
Onur Forumun Kimi'si İçin Tşkler!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2006, 17:07:37 » |
|
AoGVinsanity
|
Tamamdır arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2006, 17:10:40 » |
|
Tracy1McGrady
|
Tamamdır arkadaşlar  ohh çok güzel oldu çok sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2006, 18:12:13 » |
|
Mustafa
|
Len Onur yazdıkdan sonra düzenle tuşuna bastı oldu diye yaz.Bir de başlığı türkçe yap olum.Forum ingilizce değil ki türkçe.Benim ki de
Topic Açma Kralı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2006, 20:18:14 » |
|
AoGVinsanity
|
Len Onur yazdıkdan sonra düzenle tuşuna bastı oldu diye yaz.Bir de başlığı türkçe yap olum.Forum ingilizce değil ki türkçe.Benim ki de
Topic Açma Kralı olsun.
Abi başlığı ne yapabilirim ki? Aklıma bişey gelmedi. Ben de böyle olsun bari dedim. Neyse seninkini de hallettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2006, 20:48:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2006, 21:01:02 » |
VC Berker
Nbatr'nin Vince Carter'ı
Rookie

İmkansız diye birşey yoktur!
|
Nbatr'nin Vince Carter'ı olsun. teşekkürler Onur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2006, 21:33:49 » |
|
Kaan Mert
|
Kışsın giremicek olsam bile Gece Kuşu olsun.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #12 : 15 Eylül 2006, 21:39:44 » |
|
Dwyane Wade 3
|
I Love This Game olabilir mi?
şimdiden teşekkürler onur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Eylül 2006, 21:42:14 » |
|
AoGVinsanity
|
Tamamdır arkadaşlar  Var mı başka isteyen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2006, 21:47:54 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Biraz İleriye gtcem ama 2 tane koyabilrmisin bide Forumun Wade'i diye ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2006, 21:48:51 » |
|
AoGVinsanity
|
Biraz İleriye gtcem ama 2 tane koyabilrmisin bide Forumun Wade'i diye ?
Hayır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2006, 21:50:13 » |
|
Dağlar
|
evet abi iki tane koyabilme şansımız varmı varsa bende söylicem ama yoksa orda yazan ayın üyesi yazıyo onada kıyamıyorum iki tane yapabilirsen eğer forumun en büyük nets'lisi yazabilirmisin ama iki tane olmuyosa ayın üyesi kalsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2006, 21:56:02 » |
|
AoGVinsanity
|
evet abi iki tane koyabilme şansımız varmı varsa bende söylicem ama yoksa orda yazan ayın üyesi yazıyo onada kıyamıyorum iki tane yapabilirsen eğer forumun en büyük nets'lisi yazabilirmisin ama iki tane olmuyosa ayın üyesi kalsın
Sana ayarlıcam 1 tane. Merak etme  Yarına kadar sabret. Şu anda çok işim var.(malum sürpriz olayı var )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2006, 23:54:54 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
Onur "Impossible Is Nothing" yazar mısın ?? "" lar olmadan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 16 Eylül 2006, 00:29:19 » |
|
Big_Ben
|
Onur bana da "The Diesel" yazabilir misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|