« Yanıtla #80 : 10 Nisan 2007, 23:58:16 » |
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
benimkini de Big Mac yapabilirsen sevinirim onur ( adaş )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 07 Mayıs 2007, 00:22:21 » |
|
SeMMiH
|
Gönüllerin Şampiyonu
yapabilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 06 Haziran 2007, 21:13:45 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
Abi bana da Houstonlıyız Ezelden yazar mısın?
Edit:Teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2007, 10:10:33 Gönderen: Tracy_McGrady_1 »
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
« Yanıtla #83 : 07 Haziran 2007, 10:25:51 » |
|
OğuzCan
|
Benimkinide West Side diye değiştirirseniz sevinirim.  Teşekkürler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2007, 12:44:14 Gönderen: djocny »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 30 Haziran 2007, 12:43:32 » |
|
AoGVinsanity
|
"Will be a Celtic till forever" olsa fena olmazdı hani...
2. satıra taştı ama neyse artık..
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #85 : 30 Haziran 2007, 14:07:23 » |
|
AoGVinsanity
|
Olmuyor ya. İstersen kısaltalım bunu?
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #86 : 30 Haziran 2007, 16:05:27 » |
|
AoGVinsanity
|
Zaten öyle yaptım. 3 karakter, 5 karakter, 8 karakter buraktım. 1'den fazla boşluğu kabul etmiyor sistem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #87 : 30 Haziran 2007, 16:14:58 » |
|
AoGVinsanity
|
Eyvallah ama kısaltalım bunu abi 2. satıra taşmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 30 Haziran 2007, 16:33:54 » |
|
AoGVinsanity
|
Tamam o zaman "Celtic & Fanatic" yap olsun bitsin bu iş şimdiden teşekkürlerimi sunarım  Tamamdır. Eyvallah önemli değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #89 : 30 Haziran 2007, 16:36:08 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
Özgürlük Tutsağı\\Vesselam..
|
The GodFather..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #90 : 30 Haziran 2007, 16:42:06 » |
|
AoGVinsanity
|
The GodFather..
İlk mesajı bir oku dostum. Mesajını siliyorum, yine yazıyorsun. İnsan merak eder bir bakar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 30 Haziran 2007, 16:47:23 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
The GodFather..
İlk mesajı bir oku dostum. Mesajını siliyorum, yine yazıyorsun. İnsan merak eder bir bakar  Pardon kusura bakma kardeşim.. Bende niye mesajı sildiler diyorum..Neyse, ama birşey soracam, neden 100 msj..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2007, 16:49:02 Gönderen: bryant_81 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 30 Haziran 2007, 16:49:59 » |
|
AoGVinsanity
|
Bir özelliği kalsın. Her önüne gelen istemesin diye. Sabah akşam Custom Title ekleyemem di mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 30 Haziran 2007, 16:52:05 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Ama boş msj yazıp 100'ü geçeni var.. Az yazıp öz yazanı da var.. Neyse önemli değil.. Bizde 100 ü geçince alnımız ak, çıkar deriz: "Bir zamanlar msj sayısı az ama gururlu bir genç vardı" diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #94 : 30 Haziran 2007, 19:16:19 » |
|
lordapo
|
Ya böle saçma sapan türk edebiyatı yapacana konular hakkında yorum yaz ben üşenmedim 3000+ mesaj kastım geyik olanlar genelde konu dışında mevcut
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #95 : 30 Haziran 2007, 19:21:18 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Ya böle saçma sapan türk edebiyatı yapacana konular hakkında yorum yaz ben üşenmedim 3000+ mesaj kastım geyik olanlar genelde konu dışında mevcut
Yahu yeni üye olduk.. Bazı şeyleri görmezden gelmişiz..O bakımdan bu konuya yazdık olmayınca konuyu kapattım..Tamam..Edebiyat filan yapmadık ayrıyeten bi espri yapalım dedik.. Neyse..Knickerbocker..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 16 Temmuz 2007, 17:53:54 » |
|
Arda
|
Bu mesajımla beraber 100 mesaj olacak hele şükür konu açıcam Custom Title yaptıracam bu günü bekliyodum  , Bana ''NuggetsFan '' yazarmısınız. Şimdiden Teşekkürler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2007, 17:56:19 Gönderen: a__iverson »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 10 Ağustos 2007, 00:39:15 » |
|
Cpzai3
|
meğer üsul buymuş ben burayı görmemiştim diyorum adama msnden söylüyoruz niye sallamıyo  ... TheOnlyHornetsFan yazarsan sevinirim..sığmazsa sadee Hornets Fan yaz gene de sevinirim(küçük şeylerle mutlu olabilen bir insanım  )
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #98 : 10 Ağustos 2007, 01:05:51 » |
|
AoGVinsanity
|
Ehh anca sığdı  Eyvallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #99 : 10 Ağustos 2007, 01:06:44 » |
|
Suns Fan
|
Abi benim custom title ne kadar böyle kalacak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|