+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  C-Webb: Saunders'ı Takan Yok

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: C-Webb: Saunders'ı Takan Yok  (Okunma Sayısı 149 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Nisan 2008, 00:40:57 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Geçtiğimiz sezon Detroit Pistons forması giyen ve bu sezon sakatlığı nedeniyle basketbolu bırakan, şuan ise TNT'de yorumculuk yapan Chris Webber'dan ilginç açıklamalar geldi.

Chris Webber, Sixers maçı için yaptığı yorumda Saunders'ın oyunculara ne dediğinin pek de önem taşımadığını söyledi ve oyuncuların onu dinlemediğini ima etti.

Webber, ''Bu Saunders'ın coahluğuna herhangi bir şekilde saygızlık değildir. Ama onun ne dediği önem taşımıyor.'' dedi.

Webber, oyuncuların Saunders'ı dinlemediklerini ve kendi aralarında kazanmak için düşündüklerini ve konuştuklarını söyledi.

-------------------------------------
NbaTr/KE
Çoktan terkedip gitmiş içte bu sevda
    gözde olsa ne fayda ?
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2008, 02:44:34 »
alper_14
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri
Ynt: C-Webb: Saunders'ı Takan Yok

Doğru söylemiş.1-2 maçını izledim sadece Detroit'in benden daha fazla gözlem yapabilenler olabilir ama benim gördüğüm şeyler Webber'in söylediklerinden çok farklı değil.

« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2008, 08:07:33 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Webber'a Cevap Gecikmedi

Webber'a Cevap Gecikmedi 

Chris Webber'ın, TNT için yaptığı yorumlarda ''Pistons oyuncuları Saunders'ı dinlemiyor..'' sözlerine Detroit Coachu Flip Saunders'tan cevap gecikmedi.

Webber'ın, oyuncuların Saunders'ı dinlemediği ve kendi aralarında konuştuğu yönündeki açıklamaları için Saunders'ta tepkisinde Webber'ın sözlerini pek ciddiye almayan bir tavır koydu.

Saunders, ''Ben devre arasında oyuncularımla konuştum. Ve benden başka hiç kimse konuşmadı. Ve ben daha sonra oyuncularımın konuşmalarıma göre hareket ettiğini gördüm.'' dedi.

-------------------------------------
NbaTr/KE
    gözde olsa ne fayda ?
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2008, 11:41:32 »
Langirt22
All-Star

Üyelik Bilgileri

Valla öyleyse pistons icin durum pek ic acici degil bir oyuncu kac yilini vermis bir coachu kadar taktik bilgisi olacagini sanmiyorum

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #4 : 30 Nisan 2008, 20:29:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Two Fuckin Idiot Donnie & James

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan yorumcu olanın çenesi açılıyor bence c-webb de kuyruk acısı var detroit e gidemedi diye yada saunders  veto etti neyse kemal daha iyi bilir beni aşar.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2008, 19:37:07 »
duncan21spurs
Ayın Üyesi / No Trashtalk
Rookie
**

"Sonunda be Nadal "

Üyelik Bilgileri

Yeni bir Charles Barkley mi doğuyor acaba...??

Gerçi C-Webb de onun kıvrak zekası yok ama olsun C-webb de TV de hoş durur yakışıklı adam sonuçta  cheesy

Belki bu sayede bikaç tane bayan hayranı programı takip eder de biraz bilgilenirler...E tabi reyting de cabası..

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2008, 02:31:43 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

İki ucu boklu değnek derler buna..Şimdi C-Webb geçen sene bu takımdaydı..Off-season'da Detroit News'te çıkan haberlerde Billups ve Hamilton'ın, Webber'ı istemediği ve sistemi bozduğu yönünde düşünceleri olduğu ileri sürülüyordu..Bunu niye söylüyorum;

-Webber ya doğruları söylüyor (Ki öyleyse o zaman bu konununda açılımı yapılmalı..)
-Ya da Detroit'te istenmedi ve kontrat yapılmadı diye Saunders'ı ve oyuncuları bu şekilde hedef alıyor..

Zira yaptığı açıklama aslında öyle üzerinden hemen geçilecek bir açıklama değil..Net ifade edersen oyuncular Saunders'ı sallamıyor kendi kafalarına göre iş yapıyorlar diyor..

Şayet böyle bir şey var olsaydı;
-Saunders bu takımın başında kalacak kadar manyaklaşır mıydı? Adamın onuru var gururu var..Hiç tınlanmadığı bir yerde ne diye kalsın..
-Böyle birşey olsa Dumars'ın elbet haberi olurdu ve Saunders'la devam deyip aynı kadroyla yola devam mı ederdi..İlla değişim yapardı coachu yollamak gibi..
-Böyle birşey varsa sistem anlamında Saunders'ın boşuna günahını alıyoruz..Ne de olsa oyuncular onu dinlemiyor kafalarına göre oynuyorlar...
-Alan savunmasını kendi kendilerine öğrenmişler..Ve kritik anlarda 2-2-1 şeklinde falan dizilmelerinide Saunders değil Sheed yapıyor..

Webber geçen senenin kuyruk acısıyla takımda kalmak isteyip de kalamaması nedeniyle sataşacak yer arıyor..Saunders melake değil elbette eleştiriyoruz ediyoruz ama Webber'ın dediği kadarda vasıfsız değil..
    gözde olsa ne fayda ?
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2008, 19:13:27 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

bu merkezi otoritenin zayıflığını gösterir...yazık bir koç için bacak kadar adamlar-metaforik olarak cheesy- seni takmıyor bir de bunu tüm dünyaya açıklıyor...yazık...
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv