Mevcut alternatifler içersinde bana görede en iyi seçim..Carlisle'ın temel hazırlama konusunda bu işin adamı olduğunu düşünüyorum..Detroit'te temeli atan adamdı..Indiana'da kötü işler yapmadı ki eğer malum The Palace savaşı olmasa belkide şampiyon olabilirlerdi o sezon..O kavgadan sonra Carlisle'da dağıldı, Pacers'ta..
Şuana kadar Carlisle'a oynattığı sistem dışında getirilebilecek en büyük eleştiri bir türlü final bölümünde başarılı olamaması..Dallas'ın los damgası yediği bir dönemde los bir koç geliyor..
Ancak bu Carlisle'ada toparlanma fırsatıdır..Yeniden dirilir ve Dallas'ı diriltir..Potansiyeli olan bir takım Dallas..Yapılacak bir kaç hamle onları tekrar ayaklandırır..Josh Howard'ı elden çıkartıp Ron Artest'i alabilseler, Carlisle'ın takımı sezona çok farklı başlar..
Her açıklaman doğru ve sana katılıyorum abi..Carlisle los bir koç haklısın ve dallası diriltebilr..Josh Howardı göndersinler çünkü carlislein sisteminde bu oyuncu büyük ihtimalle olmuyacak..Artesti bi şekilde almak isteyeceklerdir carlisle bu oyuncuyu almak için cubana talimat verecekitir..Artest pacers döneminde carlisle en sevdiği ve sisiteminin en uygun parçasıydı..Eğer aklındaki sistemi dallasa da uygulacaksa josh howardın bu sistemde olmayacağının kanatindayım ve artesti takımda görmek isteyecektir..İyi bir koç olur dallas için inşallah..