+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Değeri Abartılan Oyuncular

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma Sayısı 3789 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 12 Mayıs 2008, 00:09:27 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Degeri Abartilan Oyucular

Olowokandi'yi de sayabiliriz bunların arasında.  grin

O insan yaşıyor mu acaba!! Şu sıralar ne işle meşgul?

En son 19 Mart 2007'de sahaya adımını atmış. Kendisiyle ilgili çıkan son haber de Mart 2007'de sol ayağında bir kemiğin kırılması sonucu sezonu kapatmasına dair bir haber.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2008, 10:04:11 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Carmelo ANthony:

Bece eğer olaya yıldızlardan giereceksek, Kemal abinin verdiği T-Mac örneğine katılarak arkasına bu ismi yapıştırabilirim...Hücumda hep ağır vücudunu ne kadar hızlı kullandığından bahsediyorlar..Ya Denver maçlarını izleyenler görmüştür adam oyun IQ su sıfır gibi...İçeri podoslama dalışlar, savunmaya dönmede gayet yavaş, yani arkasını JR ile Kleiza toplamasa takıma neler kaybettirdiği ortaya çıkacak....

O iri ama hızlı vücut niye savunmaya bu kadar yatkınken hiç savunma yapmıyor...Tamam iyi bir iç ve dış skorer, post up oyunundan ve temel hareketlerden haberi var...Ama asla bir MVP ayarında değil gözümde bi Carter bi Pierce değil yani...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2008, 12:59:23 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bence amare stoudemire.tabi ki de kötü bir oyuncu değil ama steve nash olmadan bu kadar iyi maçlar çıkartabileceği sanmıyorum.özellikle bu sene shaq'in gelmesiyle birlikte olağanüstü maçlar çıkardı ama bu imkanlar nba'deki atletik uzunlardan hangisine verilse aynısını yapardı.geçen sene nba'in en iyi beşine seçilmiş olmasına şaşırmıştım doğrusu.
« Yanıtla #23 : 15 Mayıs 2008, 13:15:51 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Lebron.. bunu nefret ettigim icin soylemiyorum.. kollarına dövme ekleyecegine..oyununa yenilikler katsın.. her zaman iceri yüklenerek turnike..smac..serbest atış.. bunlarla nereye kadar.. game winner atacagı zamanı da biliyorum (wizards.. birkac milyon adım) ama yine game winner olacagı zaman pas cıkarır.. atamaz.. 2003 sınıfının en iyisi wade dir.. sakatlıklardan dolayı sönük kalmıştır.. ama 06 finallerinde dallası tek başına öne cıkarak devirip bu oyununu kanıtlamıştır.. simdi bu mesajımdan sonra kesin fırçalar.. bir sürü laflar yerim.. (lebron laflarım) ama yani.. ne yapıyor ki.stevenson da dedi.. Cheesy ona diss atıldı.. Cheesy bakalım bana ne atılacak..domates falan mı Smiley
« Yanıtla #24 : 15 Mayıs 2008, 15:45:12 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Vallaha bende LeBronu yazacaktım sen önce davrandın...Elbette LeBron çok özel bir parça ama kimse onu Wade, Carmelo gibi süperstar arkadaşlarından öte NBA in en iyisi ya da kurtarıcısı olarak düşünmesin çünkü o iş için çok vasıfsız...

Steve nash'de 30 yaşından sonra MVP oldu oyunu büyüdü niye o yaştan sonra tekrar mı keşfettmiş basketbolu..Phoneix in Nash'e yaptığı katkı Nash'in Suns a yaptığından çok daha büyük..Bu sene teknik ekipde uzlaşma olmayınca, hücum özgürlüğü eline erilmeyince bir de en büyük bitiricisi marion gidince ne kadar mental olarak düştüğünü gördük...yani adam Dallas'da daha fazla süre alıyordu 15+ 7+ dan başka halt yemiyordu...Suns'a geldi bir numaralı gard oldu elbette tarihin gördüğü bileği ve eli en temiz en sade gardlardan biri ama abartıldığı kadar da bir Stockton, Bir Kidd değil yani....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2008, 19:44:17 »
--
Ziyaretçi

LeBron James'ten hiç hazetmem bilenler bilir..Nefret ederim..Özellikle o malum All Star muhabbetleri falan derken adama antipatim iyice arttı..Ancak tüm bunlar onun değerini düşürmem anlamına gelmiyor şuan..James'in hala daha çoğu kişiye antipatik geldiği malum..

Fakat abartıldığını söylemek insafsızlık olur..Adamın ortamaları ortada.. ''Cavaliers'ta ondan başka kimse yok bundan dolayı böyle..'' görüşüde o anormal ortalamaları açıklamaya yetmez..

James'in yine eleştirilecek yönleri var ancak asla ve asla abartılmıyor..
« Yanıtla #26 : 16 Mayıs 2008, 01:35:41 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Tek bir oyuncu daha çok var ama en sinir olduğum Daniel Gibson...

Her adamın iyi akşamı olur ama bi anda Lebronun yni partneri falan demek saçmalık özellikle geçen seneki Detroit maçıyla adam resmen ilah oldu...

Sonra ne oldu Spurs ede bir iki şut yolladı hoop başına bir Bowen noldu sayı atamadı garbage a kadar...

Demek istediğim bu adam ta bir fiyaskodur her bileği düzgün LeBron a partner olabiliyorsa JJ Reddick MJ olurdu
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2008, 17:35:06 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Yok artık Lebron James?

Lebron'un nesi abartılsın ki,niye abartılsın daha doğrusu...O şampiyonluk işini,bırakın da kariyeri bitirdiğinde konuşalım.Zira çok komik bir durum oluşturuyor.Adam 23 yaşında daha.Atıyorum Jordan ilk yüzğünü ne zaman kazandı 28.O zaman Wade,Jordan daha iyi var mı böyle mantık?...

James takımını tek başına sırtılıyor,he bende sevmiyorum öyle çok bayılmıyorum da kendisine.Özellikle bizi 3 kez eledi,stepsler vs vs belki ama biraz objektif bakmak lazım olaylara...Ayrıca bütün millet ona çullanırsa tabiki pas verecek,o pası veremeyen salaktır,egosuna yenik düşenler çok gördük NBA'de hala görüyoruz...Adam pas veriyor diye onu da mı suçlayacağız?

5 senede özellikle şut bakımından oldukça gelişti Lebron her sene bir şeyler kattı oyununa...Millet yatarken vücudunu da geliştirdi (ilk yılı ile bu yılın fotoğraflarını koyun farkı anlayın) Lebron sadece yıldız değil,kendini her an geliştiren bir yıldız...

Bende tam tersine abartılmasından çok,hakkının verilmediği düşüncesindeyim...
« Yanıtla #28 : 16 Mayıs 2008, 17:47:12 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..

sonuna kadar katılıyorum.. Adama süperstar süperstar diolar daha bi süperstarlığını göremedik... Bu adam kariyerini playofflarda ilk turu geçemeden noktalicak:D:D:D

« Yanıtla #29 : 17 Mayıs 2008, 19:41:14 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..

sonuna kadar katılıyorum.. Adama süperstar süperstar diolar daha bi süperstarlığını göremedik... Bu adam kariyerini playofflarda ilk turu geçemeden noktalicak:D:D:D

Bu gerçekten felaket bir olay ama bana göre her zaman süperstardır. Bireysel olarak. Yani bu adam 3-4 sene önce Kobe Bryant ve Allen Iverson ile birlikte en büyük hücum gücüydü. Yeteneklerini tartışmaya gerek yok. 4 seneye kalmadı büyük bir düşüşe geçti. Playoff 2. turu görememesi de şu anki konumunun abartılıyor olarak gösterilmesindeki en büyük etkendir ki doğru bir etkendir.
« Yanıtla #30 : 18 Mayıs 2008, 07:02:22 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Camby
Kaman
Arenas
Okafor
Biedrins
Redd
Savunma bakimindan - Kobe ( sartlar uygun olsa degeri abartilmis olmazdi, aksine DPOY bile olabilirdi diye dusunuyorum ancak son 2 senede de Defensive First Team'de olmasi tam bir fiyaskodur...)
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2008, 11:25:20 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

ty dostum bi kere değerinin en altında kalan oyuncular die bi liste yapsak m.redd orda ilk 5'e girer sen abartılıyo diosun m.redd buraya ait değil
« Yanıtla #32 : 18 Mayıs 2008, 13:30:10 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

ty dostum bi kere değerinin en altında kalan oyuncular die bi liste yapsak m.redd orda ilk 5'e girer sen abartılıyo diosun m.redd buraya ait değil
Redd kimdir ki yahu? Yillardir kendisinden hayvani bir oerfirmans, takimindan da iyi bir Playoff derecesi beklenmistir... Ancak ne kendisi, ne de takimi basarili degil. Bu adam NBA'in superstarlarindan biriydi, cok fazla deger goruyordu, herkesin gozu onun ustundeydi.

Bu adam zamaninda superstar olmus, All-Star'lara adini yazdirmis, namina Franchise'lar kurulmus herif. Takimi Dogu'da olmasina ragmen, kalburustu fena olmayan bir kadroya sahipken, hala ufacik bir basari gelmiyor takimdan. Bunun en buyuk nedeni koc eksikligidir, o ayri. Ancak Redd'in bir kere bile bundan yakindigini, Kobe-KG gibi basina demec verdigini, arkadaslarina liderlik kurup bir takim olmayi amacladigini gorebildik mi? Ardarda harika performanslar gosterdigini, eskiden yakaladigi istikrari simdilerde bulabildigini?

Superstar degilmis, yanilmislar... T-Mac neyse, Redd'de o. Sut atmayla, guzel ortalama yakalamakla 'Superstar' olunsaydi.
« Yanıtla #33 : 18 Mayıs 2008, 13:44:06 »
--
Ziyaretçi

Superstar degilmis, yanilmislar... T-Mac neyse, Redd'de o. Sut atmayla, guzel ortalama yakalamakla 'Superstar' olunsaydi.
Her ne kadar yine tepki geleceğini bilsemde yazayım;
Vince Carter'ıda bunların yanına koymak gerekir..Hoplamakla zıplamakla ''süperstar'' olunsaydı..
« Yanıtla #34 : 18 Mayıs 2008, 19:43:12 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular

Hoplamak Zıplamak? yani 24+ 6+ 5+ ile oynuyorsa bir adam 6-7 yıldır ve 2.14 lük bir adamın da kafasıının üzerinden geçiyorsa...Ha lider, değil, domine değil,efsane değil ok hopla zıpla ile bencede bu sıfatlar alınmamalı ama adam sapına kadar süperstar artık!

« Yanıtla #35 : 18 Mayıs 2008, 19:47:30 »
--
Ziyaretçi

İstersen minare dik üzerinden geçsin banane..
Bana muhalafet olacam diye saçmalıyorsun..Bir önceki postunda James abartılıyor diyordun git James'in ortalamalarına bak..Gereksiz yerede benle dalaşma..

Kodumun yerinde hilafet var bu da merak ettiğin cevap..

edit;
Çok bilmiş senin abartılıyor dediğin James'e senin mantığınla bakarsak NBA'de ayakçı denilen Cavaliers'a final oynatmışlığı olduğu gibi kariyer ortalamasıda 27-6-5

Sabır aq sabır
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 19:51:58 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #36 : 18 Mayıs 2008, 19:56:44 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız James'e abartılı denip,Carter'a denmiyorsa orada bir kere düşünmek lazım,hatta bir kere yetmez sanırım,artırabiliriz bu sayıyı..

Bana göre,abartılanlar,T-Mac_Carter kuzenler ve Marcus Camby..Daha da var da,ilk aklıma gelenler bunlar şimdilik..
« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2008, 20:01:00 »
--
Ziyaretçi

Ya yarası var ya Hidayet konusundan nerden acısını çıkartsam diye uğraşıyor..Saçmalıyor tabi..Orda olan orda kalmıyor sözde kan davası yapacak..Bir önceki sayfada James'e giydiriyor..Burda ise Carter'ı savunurken bir önceki mesajda yazdıklarını yalanlıyor..

İnsan muhalefet olmalı ama 1 gün içersinde çelişkiye düşmemeli..

James dediği adam kaçıncı senesinde takımına NBA Finali yaptırmış ve ortalamarı nasılmış bakmıyor ya da bilmiyor ! bu daha kötü tabi ama gelip Carter avukatlığı yapıyor..Carter'ı savunan savunsun lafım yok ama bu şekilde çelişerek yarası olduğu için değil..
« Yanıtla #38 : 18 Mayıs 2008, 20:56:40 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

valla carter ında değerini abartıyorlarsa yuh artık bende dahil eski toronto taraftarları en büyük nefreti ona duyuyorlar onu burada örnek vermek bence yanlış buralarda hala carter ın değerini abartan varsa zaten aptaldır ayrıca carter kendi kendini batırdı şansız sakatlıkları bahane olarak öne sürenler vardır mutlaka ama artık carter o görmeye alıştığımız eski carter gibi değil bunuda herkes biliyor tabiki bu onun nba tarihinin en iyi smaç basan oyuncuları arasında olduğu (belkide en iyisi) gerçeğini değiştirmez ancak playoff zamanı geldiğinde kuzeni t-mac kadar beter olmasada kötü bir kariyere sahip zaten tek şansınıda 01 sezonunda cömertçe harcamıştı neyse onu burada tartışmaya gerek yok ancak carter bence değeri abartılan bir oyuncu değildir ne kadar değer görmeyi hak ediyorsa o kadar değer almıştır benim gözümde

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #39 : 18 Mayıs 2008, 21:51:59 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yok artık LABARON COMS  shocked
Son yıllarda ne kadar tiksindiğimi biliyorsunuz, apaçilik de yapmıyorum kesinlikle ama bu adam böyle istatistikler çıkarmış. Neresi süperstar değil? Bu istatistikleri tüm NBA'de çoğu oyuncu yapamıyor. Her yönden özel bir oyuncu. Tek eksiği fazla umursamaz olması o da benim gibi Nets fanlarına zararı. T-Mac'e katılmadığım gibi buna da katılmıyorum.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Değeri Abartılan Oyuncular

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv