« Yanıtla #80 : 23 Haziran 2008, 16:12:34 » |
|
magic mania
|
Güven aşılamak için mutlaka ancak bu onun abartıldığı gerçeğini değiştirmez. Sonuçta "Amare , Nash tarafından abartılmıştır" kanısına varırız. Amare'nin ortalamalarına bakarsak "Bu adam Mvp olmalı" demem , ligin sayılı uzunlarındandır derim. Ancak Mvp çok farklı bir olay.
Amare'den de Nash çıkartılmaz ne demek? Şu imlalara biraz dikkat edin rica edicem , okuma için çaba harcıyorum resmen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 23 Haziran 2008, 16:20:01 » |
|
Murat
|
Nashin asistlerdeki artışı nasıl amareye bağlı kalmıyorsa,amarenin sayıdaki artışı nashe bağlı kalamaz demek..Bu senin görüşün,nash sadece sözleriyle abartmış,amarenın oyun yönünden değil..Biz oyun yönünden abartılmışı tartışıyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 23 Haziran 2008, 16:22:07 » |
|
Beliar
|
^^Apaçilikle alakası yok medya önünde yemediği şamar kalmadı.Magic johnson mı dersin barkley mi dersin önüne gelen adamı eziyor.Halbuki lebron gibi canavar olmasa da all around performans gösterebilen ender oyunculardan..VC de lebron un kobenin hırsı olsaydı kimse lebronu kobeyi konuşmaya yanaşmazdı ki medya da bunu bildiği için sürekli yükleniyor cartera..
Hayır afadersinz bi laf var,ama demek istemiyorum,pekte sevmem bu tip lafları kullanmayı...Yanlış anlama  Halamın bişeyi olsa amcam olurdu diye... Vc'de bu hırs yoksa biz napalım yani...Bunda ki hırs şunda olsa,şunda ki hız bende olsa,onda ki güç bunda olsa...Olsa da olsa yaniii... Heaa bide...Vc her alana katkı yapabilir 30-10-10 istatistikleride yakalayabilir...Ama olay şurda takımın nereye kadar çıkartabilir...Ya da çıkarttı... O beğenmedin Lebron öyle ya da böyle takımını finale kadar çıkardı demi  Dediklerinde haklısın tabi.Lebronu eziormuşm gibi bi izlenim uyanmasın adam canavar gibi oynuyor kimse ona birşey söyleyemez.Fakat takım taşıma konusunda kaderinde yoksa yapılacak bişey yok.Torontoyu doğu yarıfinaline taşıdı en büyük başarısı bu şuan için.Geçen senelerde miami şampiyon olduğu sene netsi eleyerek geldi vs vs kısmet bi zamandan sonra.Ki vc nin geçen sezon sonu artık liderliği kabullendiğini ve biraz da olsa hırsla oynayacağını düşünüyorum.Hakkındaki yanlış düşünceler besleyenlere yanıldıklarını gösterecektir umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #83 : 23 Haziran 2008, 16:25:33 » |
|
the_apo_1
|
Bende bunları T-Mac için düşünüyorum bak...Ama T-Mac bildiğimiz T-Mac...Düşünmekle olmuyor maalesef bu işler.Sahada olup bitiyor bütün olay 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 23 Haziran 2008, 16:31:22 » |
|
MeaCulpa
|
Dallas'da run&gun'in Phoenix kadar calismadigi dogrudur.Bunun sebebi MagicMania'nin söyledigi gibi Nowitzki'nin bu sisteme uymamasi.Run&Gun da iyi bir oyun kurucu pas kanallarini acan ve hizli cikabilen,iyi bir dis sutör ve atletik bir 4 numara lazim.Nowitzki bu atletik 4 numara kalibina uymuyor. Yanliz burada degeri abartilan oyuncular denilirken herkes tarafindan cok büyük oyuncu görülüp aslinda o kadar da olmayan oyunculari ele almakti amac.Mesela ben bu tartismayi acarken Ben Wallace demistim.Simdi sebeblerini anlatamam yanliz ilk sayfada var.Amare bu yüzden degeri abaertilan bir oyuncu degil.Nash'in MVP olmali demesi ile tek kisinin sözü ile bir oyuncuyu abartmis olmayiz.Zaten Amare icin genel kani MagicMania'nin dedigi gibi ligin sayili uzunlari arasinda oldugu.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #85 : 23 Haziran 2008, 16:40:30 » |
|
magic mania
|
Nashin asistlerdeki artışı nasıl amareye bağlı kalmıyorsa,amarenin sayıdaki artışı nashe bağlı kalamaz demek..Bu senin görüşün,nash sadece sözleriyle abartmış,amarenın oyun yönünden değil..Biz oyun yönünden abartılmışı tartışıyoruz..
yahu kim demiş oyun yönünden diye? Amare Nash tarafından abartılmıştır , buda başlığa uygun Değeri Abartılan Oyuncular sınıfına girmektedir. Takım arkadaşı yada Eski Mvp dedi ya Değeri Abartılmamış mı oluyor. Kimine göre overrated'dır Amare , kimine göre underrated'dır. Nash'e göre underrated'mış ki öle bişey demiş , ve değerini abartmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 23 Haziran 2008, 16:41:57 » |
|
Murat
|
Dallas'da run&gun'in Phoenix kadar calismadigi dogrudur.Bunun sebebi MagicMania'nin söyledigi gibi Nowitzki'nin bu sisteme uymamasi.Run&Gun da iyi bir oyun kurucu pas kanallarini acan ve hizli cikabilen,iyi bir dis sutör ve atletik bir 4 numara lazim.Nowitzki bu atletik 4 numara kalibina uymuyor. Yanliz burada degeri abartilan oyuncular denilirken herkes tarafindan cok büyük oyuncu görülüp aslinda o kadar da olmayan oyunculari ele almakti amac.Mesela ben bu tartismayi acarken Ben Wallace demistim.Simdi sebeblerini anlatamam yanliz ilk sayfada var.Amare bu yüzden degeri abaertilan bir oyuncu degil.Nash'in MVP olmali demesi ile tek kisinin sözü ile bir oyuncuyu abartmis olmayiz.Zaten Amare icin genel kani MagicMania'nin dedigi gibi ligin sayili uzunlari arasinda oldugu.
Son cümlelerine altına imzamı atarım ve seni tebrlk ederim..O sözleri her yıl başka oyunculardan takım arkadaşlarına söylendiğini duyuyoruz..Sözle değer abartılmaz,biz bunu tartışmıyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #87 : 23 Haziran 2008, 16:45:39 » |
|
Murat
|
Amarenin oynadığı oyun değeri abartılan oyuncular demek mi???..BEn diyorum ki sadece sözleri ile abartmış,oynadığı oyunla değil..Bu ki kelime arasında dağlar kadar fark var,o zaman takım arkadaşalrı her yıl birbirlerine bu tür lafları ediyorlar onlarda mı abartılmış??
Ya da her yıl jamese bu yıl mvp olması gerektiği söyleyen takım arkadaşları var bu da mı jamesin değerini abartıldığını gösteriyor..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2008, 16:49:30 Gönderen: Zonepress »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 23 Haziran 2008, 18:29:18 » |
|
magic mania
|
Evet , o arkadaşları tarafından James'in abartıldığını gösterir her ne kadar James'in rakamları çok daha iyi olsada Amare'ye göre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #89 : 23 Haziran 2008, 18:42:25 » |
|
D-WILL
|
benim aklıma ilk olarak Amare geliyo tamam şutlarını falan geliştirdi ama o en başında tamamen Nash'in omzundan geçiniyodu ona bu değeri veren Nash ama artık herkes phoneix Amare'ni taşıdığı gibi sözler söylüyo bu bence Nash'e bi haksızlık.Amare ayrıca oldukça bencil oynuyor.Aldığı topu potaya gönderiyo ve bunun en basit örneği playofflarda sadece 0. asist ortalamasıyla oynadı.
bu baya komikmiş. Demek değeri abartılan oyuncularda aklına İLK ÖNCE Amare geliyor.. Vay bee.... Hadi amare' yi biraz abatıyolar falan desen tamam da Bİ de İLK ÖNCE diyorsun ki adam bence hiç abartılmıyor herşeyi hakediyor:-d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #90 : 23 Haziran 2008, 20:38:56 » |
|
Murat
|
Sen hala konuya hakim değilsin biz değeri abartılan oyuncuları tartışıyoruz..Sen sadece o yıl kı bazılarının mvp adaylarını söylemesiyle o oyuncuları abartı buluyorsun..Senın dediğin abartı gecici 1-2 ay sürer..Şimdi anladın mı??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 25 Haziran 2008, 14:30:24 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
bence kenyon martin j-kidd in destekleriyle sıradan bir oyuncu olan k-mart birden bütün amerkada en iyi pf olarak bile gösterildi övgü üstüne övgü aldı ama ne zaman j-kidd'den ayrıldı sonuç ortada (Ben WALLACE ve Karl MALONE de bu katagoriye girer)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 25 Haziran 2008, 15:24:38 » |
|
Murat
|
Karl Malone mu??nedenlerinide yazarmısın??Stocktonla iyi bir ikili kuran finallere çıkan mvplikler alan adam değeri abartılan bir oyuncumudur??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 25 Haziran 2008, 15:28:46 » |
|
MeaCulpa
|
bence kenyon martin j-kidd in destekleriyle sıradan bir oyuncu olan k-mart birden bütün amerkada en iyi pf olarak bile gösterildi övgü üstüne övgü aldı ama ne zaman j-kidd'den ayrıldı sonuç ortada (Ben WALLACE ve Karl MALONE de bu katagoriye girer)
Karl Malone ve degeri abartilan oyuncu.Karl Malone NBA tarihinin gördügü en büyük oyunculardan biri.40 yasinda Lakers'da oynarken bile 13 sayi 9 ribaund ortalamalari ile oynuyordu.Bsziseyleri söylemeden önce iki defa düsünmek lazim.Söyleyeceksen bile gerekceli söyle ki karsi ciksam bile saygi duyayim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #94 : 25 Haziran 2008, 18:11:05 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Ben Karl (Loser) MALONE'ye kötü oyuncu demedim aksine tarihin en iyi 6-7 PF sinden biridir ama 2 kez final oynayıp Jordan'a iki kez ezilmesinden dolayı kendisi bana göre Barkley le Bird le Hakeem le karşılaştırılamaz abartı derken ben onların seviyesinde gösterilmesini kastediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #95 : 25 Haziran 2008, 18:39:31 » |
|
MeaCulpa
|
Ben Karl (Loser) MALONE'ye kötü oyuncu demedim aksine tarihin en iyi 6-7 PF sinden biridir ama 2 kez final oynayıp Jordan'a iki kez ezilmesinden dolayı kendisi bana göre Barkley le Bird le Hakeem le karşılaştırılamaz abartı derken ben onların seviyesinde gösterilmesini kastediyorum
Zaten Malone o sayigin isimlerin arasinda gösterilen oyuncudur.Eger sen o saydigini isimleri Malone'dan daha iyi dersen o isimleri abartmis olursun.Ayrica bak bakalim Barkley'in sampiyonlugu varmiymis.Malone'da abartilan oyuncu oldu ya ne diyeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 25 Haziran 2008, 19:09:19 » |
|
TP
|
Azımı açtırmayın şimdi.Jordan'a ezilmişmiş...Hakemlerin aldığı şampiyonluğu Malone yüklemek ne güzel be..Jordan en iyi finallerini oynamış olabilir...Buna sonsuz saygım var..ama hakemlerin ittirmesinide göz ardı etmemek lazım..He ben kalkar Malone'un finaledeki iyi performansı için Jordan'a 'Değeri abartılmış' dersem,çarpılırım.
Stockton ve Malone Jazz takımını Loser'lıktan kurtarıp,elit takımlar düzeyine çıkma yolunda temeli atmıştır.Bu iki oyuncu şampiyon olamadı diye bir şey kaybetmiyorlar bence.İkiside Nba efsanesi.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #97 : 25 Haziran 2008, 19:24:13 » |
|
Murat
|
Malone hiç bir zaman loser olmadı,TP açıklamış hakemlerin şeyini malone mi yüklemek gerekiyor??jordana ezilebilir bilmem kime yenilebilir ama o onun değerini aşağa çekceginin anlamını taşımaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #98 : 25 Haziran 2008, 19:25:48 » |
|
vence
|
Sadece güldüm. Postacının değeri abartıldıysa abartılmayan kim var merak ediyorum. Malone'un şanssızlığı Jordan ile aynı döneme denk gelmesiydi. Malone'dan loser diye bahsediyoruz artık, komediye bak. "Bence" örtüsü altında saçmalayacağına otur adam gibi kim ne yapmış öğren. bence...
|
|
|
|
|
|
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
|
|
|
« Yanıtla #99 : 25 Haziran 2008, 19:53:25 » |
|
D-WILL
|
bunu da duyduk allahım... amare ye de böyle bişe demişlerdi ama bir nba efsanesine denmesi daha çok koydu bana....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|