« : 14 Ekim 2006, 20:22:40 » |
|
AlonZoMourning
|
AMAN TANRIM GELEN NE BÖYLE!!!
Bu yazıyı okuduktan sonra beni taşlayanlar çıkacaktır ama benim için hiçbir önemi yok.2005 Draftında iki oyuncu vardı biri Paul öteki Deron.İllinois Üniversitesi ile birlikte inanılmaz işler yapmış olan genç bir guard geliyordu.İlerisi için bu bölgenin en iyisi olabilicek 2 önemli aday.Utah aslında doğru bir seçim yapıyor ve şutu daha iyi olan Deron'u takıma dahil ediyordu.Bu iki oyuncu arka arkaya 3. ve 4.sıradan seçilerek aslında pekte kimseyi şaşırtmıyorlardı.
05/06 sezonu Deron için hiçte iyi gitmedi.Sloan ona pek fazla güvenemedi.Önceleri benche oturtup bıraktı öylecene benchten gelip kendini göstermek için çırpınan birisiydi halbuki.Deron bu sezon boyunca en iyi bu istatistikleri yapıyor ve kendinden beklenileni gösteremiyordu.Arkasından Rookie oylarında sadece 1 oy alıyor ve adeta Paul tarafından eziliyordu.
* Sayı - 28 at Atlanta 03/17/06 * Asist - 13 at Golden State 02/27/06 * Ribaunts - 7 vs. L.A. Lakers 12/01/05 * Top Çalma - 3 at New Orleans 02/22/06
YENİ SEZONDA YENİ BİR DERON ABİ!!!
Deron yeni sezona fırtına gibi girmek için çok çalışıyor.Özellikle kendini fiziksel yönden geliştirmeye devam ediyor.Ona özel fundamental yani birebir çalışmaları yaptılar.Savunması için saatlerce süren yorucu özel antremanlar falan derken o şimdi bir aygır kadar kuvvetli bir ceylan kadar aslandan kaçmasını bilen birisi.Ayrıca özel dunk çalışmış antreman çıkışları bu sene Sloan ona bu konuda çok kızacak ama ondan süper smaçlar da izleyeceğiz.
Beyler dikkat edin bu adama TAPACAKSINIZ.
P.S:Bu yazının tüm içeriği bana ait olup bütün hakları NBATR ailesine aittir.Çoğaltılabilir fakat altına bir not düşün.Emeğe saygı.
Onur konuyu ana sayfaya ekleyinceye kadar sabit konudur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2006, 20:25:46 » |
|
Kaan Mert
|
İlk sezon Paul'ün baya bi gölgesinde kaldı ama oyununu geliştirdi yeni sezonda ondan çok şey bekliyorum o patlamayı yapsın hem kendi hem de takımı için..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2006, 20:38:25 » |
|
Dağlar
|
utah başarılı olursa bu oyuncu sayesinde olur bence çünkü guard sorunu yüzünden başarısız oluyodu bu takım ve duyduğum haberlere göre antrenmanarda iyiymiş ve sloan'ın güvenini kazanmış bu utah ve deron için çok iyi bi gelişme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2006, 18:37:00 » |
|
AlonZoMourning
|
Deron süper bir başlangıç yapan Utah'ta şuanda çok önemli bir görev üstleniyor.16.9 sayı,8.5 asist ortalamaları hemen dikkat çekiyor.19.5'te eff puanı olduğunu varsayarsak takımı için gelecekte ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ve CP'den kaliteli olduğunu bana kalırsa ispat etti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2006, 12:45:21 » |
|
melosinan
|
deron williamsi .. nba tvde maclari izlerken nba tvnin ilk yılında.. murat murathanoglu soyluordu.. illinous üniversitesinde. cok ii bir guard oyuncu oldugu .. o zmanlardan beri soyluordu.. ve bende takibe almıstim .. gercekten paule gore dıs sutu olan bir oyuncuydu.. ve jazza cok sey katicagina inanıordm.. ama ne yazikki sloan ona pek guvenmedi... ama bu sene farklı bir olay soz konusu.. sloan ona gercekten cok guvenior.. bunu bir kac gun once kaybettikleri knick macindada gorduk.. spikerler bile soyledi.. molasi vardi az bir sure kalmıstı.. ama mola almayi tercih etmedi sloan.Neden ?? deron pissin diye buda guvenin arttigini gosterir.. İnanilmaz bir oyun sergililior gecen sene paulun arkasında.. kaldıgındanda dolayi super bir oyun sergilior.. pauldeki dususte dvm edior.. saygilarımlar...
|
|
|
|
|
|
Melo Suxxx... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2006, 12:43:21 » |
|
AyTeK
|
deron bu sene harika başladı ve o performansınıda sürdürüyor boozer dan sonra bu sene takıma en çok katkı yapan isim hiç şüphe yokki umarım böyle gider ve uthaıda playooflarda iyi yerlerde görürüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2006, 14:28:16 » |
|
coskun
|
şu anda utah ı süper oynatıyo ve fisher dan da çok şeyler öğreniyo vede poul un gerisinde kaldığı sen ezildiğini senenin acısı çıkarıcaktır mutlaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2006, 18:22:55 » |
|
BuckéYé
|
bu sene çok iyi oynuyor.sloan ona çok şey öğretmiş.ben geçen sene bu eleman ın burada harcandığını ve sloan'ın çok kötü yaptığına inanıyordum ama durum hiç de öyle değilmiş.sloan gerçekten olağanüstü bir iş yapmış ve 1 senesini harcamasına rağmen ona çok şey öğretmiş ve şimdi asist krallığında 3.sırada.şutunu çok geliştirdi.çok da güçlü bir oyuncu.zaten en çok gelişme gösteren oyuncular kategorisinde de başlarda yer alıyor yani bu herkes tarafından görüldü yani deron'un gelişimi çok yönlü oldu.şimdi yanında tecribeli bir guard da var,kendisi de 1 yıl tecrübe kazandı... valla utah'a şimdi çok yararll olduğunu ve gelecekte de çok yararlı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 26 Aralık 2006, 18:41:55 » |
|
AlonZoMourning
|
Sloan'ın geleneksel politikasıdır bu aslında.Geldiği ilk sene Memo'ya da aynısını yapmıştı.Önce kenarda oturtup oyuncunun pişmesini bekliyor sonrasında ortaya beşamel soslu ördek çıkartıyor.Bu bir nevi taktik.Bu yazıyı bir daha okuyunca kendimi sevdim.İleri görüşlülük meselesi...Bakın Sloan'ın bu politikasının son unsuru Misslap olabilir.Çok savaşıyor tam Sloan'ın tarzı.İçerde adeta canını dişine takıp oynuyor.Gelecekte biraz hücumu fundumental olarak gelişirse etkili bir 4 numara olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2006, 21:30:28 » |
|
lordapo
|
Deron ve CP3 nba in gelecekti kidd ve nash i cp3 kidd tarzı oyunu ile deron ise yeri gelince skorer olan ama sayıdan çok attırmayı seven bir yapıya sahip,sloan nın daha önce pg konusunda magic den sora gördüğüm en etkili adam olan j stockton gibi efsane ile çalışması sloan nın nası adamı yetiştirdiğine örnek iddaa ediyorum deron da boozer ve memo ile stockton seviyesinde oyuncu olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2007, 23:08:54 » |
ozqur_wade
NBA Draft'ında
****M!AM! H£AT*******
|
Bence UTAH bu sezon son 5 yılın en iyi sezonunu yaşıor ve bunu bir tek oyuncu ve ya iki oyuncuyka deil bütün takım la yapıyor bunun için bu ayrı bi başarı... BURDAN UTAH'a koca bir alkışşşşşşşş...........*******
|
|
|
|
|
|
_özqürrrr_WAdE~~~~¨¨~~¨¨¨¨~¨~¨~~~M!AM! H£AT***
|
|
|
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2007, 17:23:41 » |
|
Tolga_SAS
|
artık chris paul ün gölgesinde olmaktan çıktı. onun seviyesini geçmeye çabalıyor. gerçekten müthiş bir oyun kurucu. harika yeteneklere sahip. isterse bir maçta 30 sayı atabilyor. ya da 15 assist yapabiliyor. onları da istemezse birçok top çalabiliyor. daha genç ileride bir kidd ya da nash olabilecek seviyede bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2007, 22:30:24 » |
|
garnetttt_06
|
artık chris paul ün gölgesinde olmaktan çıktı. onun seviyesini geçmeye çabalıyor. gerçekten müthiş bir oyun kurucu. harika yeteneklere sahip. isterse bir maçta 30 sayı atabilyor. ya da 15 assist yapabiliyor. onları da istemezse birçok top çalabiliyor. daha genç ileride bir kidd ya da nash olabilecek seviyede bir oyuncu.
nash ya da kidd demişsin ama bu adamda hem nashin inanılmaz skor gücü hemde kiddin süper savunması var. ikisinin karışımı felaket bişey olacak bu adam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2007, 22:36:11 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Bu adam büyüdüğünde çok iyi bir oyuncu olucak Bu sene yaptığı 21 asisst i görünce ağzım açık kaldı helal olsun adama Keşke bunuda Kareem in Bynum u çalıştırdığı gibi biri çalıştırsa Örneğin John Stockton çook süper olurdu her takım böle genç oyuncuları geliştiricek bi efsane bulması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2008, 21:46:18 » |
|
D-WILL
|
deron muhteşem bir oyuncu..... Geleceğin en iyi guard ı olacak.... Bişe soracam bu biyografi çok kısa bunu güncellemeyi düşünen var mı aceba? Çok yüzeysel çünkü....
|
|
|
|
|
|
Sen şampiyon olmasan da Kupaları almasan da Şampiyonlar ligine kalmasan da Seviyoruz işte var mı diyeceğin? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|