+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Orlando Magic (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Detroit 4-0 - 2 (4%)
Detroit 4-1 - 5 (10%)
Detroit 4-2 - 11 (22%)
Detroit 4-3 - 11 (22%)
Magic 4-3 - 11 (22%)
Magic 4-2 - 9 (18%)
Magic 4-1 - 1 (2%)
Magic 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 50

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Yukarı git
Konu: Detroit Pistons (4) - Orlando Magic (1)  (Okunma Sayısı 2321 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #80 : 11 Mayıs 2008, 06:17:45 »
AoGVinsanity
Bir Ömür Neylesin Sensiz
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Detroit Pistons (3) - Orlando Magic (1)

Maçı izlemek nasip olmadı, çok istemiştim ama olmadı...

Neyse seri büyük ihtimal Detroit'in gibi..

Hamilton koparmış harbi. Hidayet'in son 5 saniyedeki turnikesi girse, adam ilah ilan edilirdi kesin bu arada... Ama olmadı. Seri Detroit'in.
(Sheed adamım, herifi bi gördüm yüzüme tebessüm geldi grin)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Mesaj atmadan önce kuralları okuyun!

Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil...
Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil...
Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var...
El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
« Yanıtla #81 : 11 Mayıs 2008, 11:24:19 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Yenilmekten çok 1 sayıyla kaybetmek kritik bir hata yaparak kaybetmek moralleri çok bozuyor.. ilk yarı normal sakin bir maç geçti.. Orlando 2.çeyrek 11 sayıyla öne geçti ev sahipliğini iyi değerlendiriyordu.. Detroit herzaman yaptığını yaptı 3.çeyrek 13-0 gibi seriler yakalayarak 3.çeyreği kafa kafaya getirdi. 4.çeyrek ise ilk 5 dk maç her iki takım arasında gitti geldi. son dakikarlarda hidayet gene o müthş 4.çeyrek performansını gösterdi ama sonunu getiremedi.Çok üzücü bir durum 2-2 yapsaydı çok daha iyi olucaktı Orlando için Detroit burdan sonra artık seriyi vermez diye düşünüyorum. Bu arada Billups'sız Hamilton işleri çok iyi yürüttü.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #82 : 11 Mayıs 2008, 11:26:48 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

ah hido ah,ah bi girseydi o.

prince ne blokladı öyle yahu,akıllara zarar.3-1 oldu bakalım,burdan da yürür galiba pistons.

Denver Nuggets
« Yanıtla #83 : 11 Mayıs 2008, 11:49:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu saatten sora detroit vermez seriyi,ilk çeyrekte etkiliydi orlando hatta ilk yarı dedim bunlar maçı alır diye  yattım uyudum.Sabah kalktığımda maçı kılpayı detroit in aldını gördüm diğer maç the palace da zor alır orlando böle dengesiz oynadıkları sürece.

« Yanıtla #84 : 11 Mayıs 2008, 12:28:05 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Detroit çok kritik bir hamle yaptı ve bizde Billups yoksa, onları da Howarddan mahrum bırakırız dedi
Maçın ilk yarısını izleyip yattım.Şunu söyleyebilirim.Detroit kazanmış olabilir ama şu bir gerçek.Kadronun tüm kalitesine rağmen, Cp3 bizim için neyse, Billups da Detroit için o...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #85 : 11 Mayıs 2008, 12:42:57 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

Orlando hayatın da detroiti izlememişmi??Detroit gibi bir takımın savunmayı namus haline getirdiğini bilmiyormu..15 sayı fark atmışken bu gevşemek ne oluyor orlando..!!!Detroit savunması ile farkı kapattı geldi yendi ve 3-1 öne geçti..Hemde billupssız...Orlando playoffun ne kadar ciddiyet istediğinin farkında değil...Sonucunuda aldı..Howardı niye hala fazla top indirmiyorlar bunlar??Bi sorunlarımı var??..Bu takımın en önemli oyuncusundan birinin Howard olduklarının farkında değiller heralde niye hala 10-12 top indiriyorlar 20 değil..Sen boyalı alanı zorlamazsan nasıl detroiti yenceksin..Detroite tebrikler  billupsuz iyi iş çıkardılar...
« Yanıtla #86 : 11 Mayıs 2008, 13:52:37 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Nelson'ın bunları yapması aslında Detroit'e avantaj sağlar serinin bundan sonrası için..Detroit takımı bu tip kendisini küçük görür şekilde şovları sezinledi mi cevabı sert oluyor.

Fark 15 sayıydı o pas şovunda..
Adama yedirirler o şovu Jameer efendi..
« Yanıtla #87 : 11 Mayıs 2008, 14:33:06 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Orlando aptallık edip alabileceği maçı verdi. Ancak garip bi tahmin olucak belki ama bence Detroit 5. maçı kaybedicek. 6. maçı alıp 4-2 bitircek. Billups'ı da daha hazır götürcekler Doğu Finali'ne. Çok ilginç bi teori oldu ama içime öyle doğdu Cheesy
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #88 : 11 Mayıs 2008, 14:39:52 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Benim merak ettiğim bu maçtan sonrada ağlayanlar çıkacak mı?

-McDyess 3. çeyrek steps yaptı Pistons tüm rüzgarı arkasına aldı..

Diyen biri çıkar elbet..

Ortalığı yangın yerine çevirip 2. maçtaki galibiyeti gölgeleyenlere bundan güzel cevap mı olur..Hem de Billups'tan yoksun oynanan bir maçta...Müthiş bir savunma direnci..

Kaan Kural da Magic fanı gibi maç yorumlamaktan başka hiç bir işe yaramadı..Onun kalıp geniştir sindire sindire  alsın bu galibiyeti..Murat Kosova'ya tek lafım olmaz..Bu kadar dengeli anlatım ve yorumlar olurdu..Helal olsun..
« Yanıtla #89 : 11 Mayıs 2008, 16:18:10 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Maç süperdi iki takımda çok güzel oynadı pistons'un 15 sayıdan geri dönerek maçı kazandı hedoo elinden geleni yaptı howard etkisiz kaldı lewis bi ara maçta yoktu sanki pistons seriyi 3 1'e getirerek avantaj sağlamış oldu son maçıda alıp yoluna devam edecektir.
« Yanıtla #90 : 11 Mayıs 2008, 17:58:56 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Rakibinin en önemli hücum opsiyonlarından biri olan Billups'un sakatlanmasının ardından bu galibiyeti alamıyorsan, Stuckey'i denize dökmene rağmen bu maçtan galibiyet çıkartamıyorsan, 3. çeyrekte bir play-off maçında 15 sayı öne fırlamana rağmen berbat bir hücum ve savunma ile maçtan kopuyorsan, en önemli hücum silahını kullanmayı unutuyorsan, bu en önemli diye tabir edilen hücum silahı Howard aldığı topu kaybedip üstüne smaç dahi kaçırıyorsa ve takım için çok önemli olan bu maça hazır değilse ve Howard'ın tutuk kaldığı bir günde üçlükten başka çaren yoksa sen bir play-off takımı değilsin.

Detroit çok iyi savunma yaptı.Nelson'un dengesizleştiği hatta şuurunu yitirdiği dakiklarda maçı lehlerine çevirdiler.Son çeyrek Hedo'Nun performansına rağmen Rip'in gösterdiği çaba.Ki ben dahi bu maça kadar onun yapabileceklerinin sınırlı olduğunu tahmin etmekte idim. Perdeden çıkıp sayı atmaktan ziyade dün gece takımını sırtladı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptı Orlando'da Rip'i durdurabilen çıkmadı.

McDyess Howard'ın olduğu bi pota altında bol bol hücum ribauntu topladı ki bu bile Howard'ın maçla alakasız olduğunu bir nebze olsun gösterir. Hidayet maçı çok iyi taşıdı son çeyrekte Orlando adına.Hatta onun son çeyrek performansı için maçı Orlando'nun kazanmasını istedim. Ancak maç Detroit'in hakkıydı. Çok mu iyiydiler hayır eksikler elbette vardı ama herşeye rağmen bilinçli oynadılar ne yaptıklarını her zaman biliyorlardı. Sonunda da galibiyet geldi Detroit adına.Seri de burada biter bence artık. Orlando şu maçı bile kazanamadıysa hangi maçı kazanacak.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #91 : 11 Mayıs 2008, 18:05:41 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Rakibinin en önemli hücum opsiyonlarından biri olan Billups'un sakatlanmasının ardından bu galibiyeti alamıyorsan, Stuckey'i denize dökmene rağmen bu maçtan galibiyet çıkartamıyorsan, 3. çeyrekte bir play-off maçında 15 sayı öne fırlamana rağmen berbat bir hücum ve savunma ile maçtan kopuyorsan, en önemli hücum silahını kullanmayı unutuyorsan, bu en önemli diye tabir edilen hücum silahı Howard aldığı topu kaybedip üstüne smaç dahi kaçırıyorsa ve takım için çok önemli olan bu maça hazır değilse ve Howard'ın tutuk kaldığı bir günde üçlükten başka çaren yoksa sen bir play-off takımı değilsin.

Orlandoyu yerin dibine sokmayalım da şöyle diyelim...Çekinmeden,utanmadan...
DETROİT bu işi biliyor ve bi şekilde kazanıyor...
Diyelim ve rahatlayalım...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #92 : 11 Mayıs 2008, 19:20:34 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bir sonraki maç Detroit'te oynanacak. 15 sayı farktan sonra Orlando sustu ve birkaç dakika boyunca sayı bulamadı.Maç çok güzeldi izledim. Hedo özellikle son çeyrekte süper oynadı.

Orlando'nun Böyle tecrübeli bir takımın kendi evinde yenilmesi çok zor.Eğer Billups da gelirse Orlando'nun işi zor
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #93 : 11 Mayıs 2008, 19:51:23 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Maç iyi bi zevkli maçdı ama sonu kötüydü Doğrusu Howard istediğini verdi savunmada ama Hücumda okadarda iyi değildi R.Walace iyi başlamadı Orlando bu avantahı kullanmadı lan billups yok Billup Billups Billups yuh yani sen bu maçı almicaksın da hangi maçı alacaksın ki Hido o son topu üçlük atarak kullansaydı girrerdi belki neden içeriye girdi anlamadım Nelson da iyi bi maç çıkardı Billups yok Kendi evindesin bi zahmet yensene gelcek maç detroit de seri orda biter gibin Dooling de Hamilton'a hiç birşey yapmadı Faul yaparak sayı kazandırdı okadar Prince tekrardan çok iyi bi performans sergiledi hele ki yapdığı bir blok neydi be Tam Evans(buydu sanırım) Smaçlarken harikaydı onuda geçdim McDyess da iyi bi performans gösterdi bilmiyorum Hido da 4. çeyrekde çok iyidi iyi çıkdı aradan pas verildi ama onu üçlükle kullansaydı iyi olurdu girerdi eminim ki ama sağlık olsun Orlando iyi bi takım Detroit de çok iyi ama çok iyibi performans gösterirse alabilir maçı ve evine getirir maçı ama işte karşıdaki Detroit olunca..geçmiş olsun diyim şimdiden..

« Yanıtla #94 : 11 Mayıs 2008, 20:37:39 »
alper_14
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Serinin en kritik maçıydı.Howard ve Lewis yeterli oyunu oynayamadı.Hedo son periyotta etkiliydi.Genede son topu iyi kullanamadı.Rare nickli arkadaşın da dediği gibi Detroit kazanmayı biliyor.Tabi akılları maçta olduğunda Smiley Seri artık dönmez.

« Yanıtla #95 : 11 Mayıs 2008, 21:49:01 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu mallığı çoğu takım yapmaz. Sen 3. periyotta 15 sayı öne geç, oradan da maçı ver. Magic hakediyor elenmeyi. Zaten Pistons gibi bir takım 3-1'den de seri vermez. Geçmiş olsun. Howard ve Hedo yakın zamanda tatile girecekler.
« Yanıtla #96 : 15 Mayıs 2008, 12:33:30 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons (4) - Orlando Magic (1)

Maçı izlemek nasip olmadı, çok istemiştim ama olmadı...

Neyse seri büyük ihtimal Detroit'in gibi..

Hamilton koparmış harbi. Hidayet'in son 5 saniyedeki turnikesi girse, adam ilah ilan edilirdi kesin bu arada... Ama olmadı. Seri Detroit'in.
(Sheed adamım, herifi bi gördüm yüzüme tebessüm geldi grin)

Gözlerime inanamıyorum.Ağlamak istiyorum.

Onur neredeyse iki yıl sonra ilk kez yönetim dışı bir başlığa yazı yazmış !!!!   Fantastic   
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 12:35:56 Gönderen: NYK » Logged

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #97 : 15 Mayıs 2008, 12:56:55 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Bu seri 7 maça gitmez 5 maçta biter. 4-1 Detroit alır.

Billups 3. maç sakatlanmasa ve oyun planımız altüst olmasa süpürürdük belkide..

Detroit, Orlando'dan 3 gömlek üstün takım..Ama millet o kadar gaza gelmişti ki Pistons'a 2 maçı rica minnet veriyorlardı..Burası play-off..Detroit'ide gördü herkes Orlando'yuda..

Sonuç;
6. kez üst üste Konferans Finali..Bu sefer onunlada yetinmek yok..
« Yanıtla #98 : 15 Mayıs 2008, 13:06:06 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

hidayet elinden geleni yaptı ama olmadı.içerde howard gibi bir oyuncu varken hala ona top indirmiyorlar.adam da 12-15 sayıda kalıyor.karşınızda detroit gibi bir takım varsa bütün kozlarınızdan yararlanmalısınız.hele de billups yokken.ama olmadı.
« Yanıtla #99 : 15 Mayıs 2008, 16:08:30 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

Bay doğu finali Detroit..Tebrik etmekle başlıyım işe..Bence seri boyunca howarda fazla top inidrmeyen orlando billupsun yokluğunu değerlendiremeyen(detroit buna izn vermedi özellikle son maçta),bol bol üçlük atan,boyalı alana pek girmeyi akıl edemeyen(zaman zaman)bir orlando bunu yapan bir orlando sen gel 6 yıl üst üste doğu finali oynamiş takımı mı elemeyi düşünüyorsun??..Billupsuz detroiti yenmeleri lazımdı orta zaten hatalarını yaptılar 2.si ise (bana göre en büyük hata)howarda fazla top indirmemeleri..Bu adam bire birde rasheede karşı üstünlük kurabilir dengesini bozabillir adamı gerektiğinden az kullandılar...hamilton son maçta çoştu gerçi fark 10lara kadar çıktığında kendini kobe zannedip hep içeri yüklendi ve o zaman diliminde orlando öne geçti...Sonuç olarak buraları daha iyi bilen detroit rakibini geçti ve doğu finaline adını yazdırdı..
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Orlando Magic (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv