« : 15 Nisan 2008, 15:50:07 » |
--
Ziyaretçi
|
Doğu Konferansı Play-Off İlk Turu Detroit Pistons vs Philadelphia 76ers1. Pzt, 21 Nis – at Det, 01.00 2. Per, 24 Nis – at Det, 02.30 3. Cts, 26 Nis – at Phi, 02.00 4. Pzt, 28 Nis – at Phi, 02.00 *5. Çar, 30 Nis – at Det *6. Cum, 2 May – at Phi *7. Paz, 4 May – at Det ..:: İstatistikler ::..  59-23  40-42  R.Hamilton = 17.3 pts 3.3 reb 4.2 ass C.Billups = 17.0 pts 2.7 reb 6.8 ass T.Prince = 13.2 pts 4.9 reb 3.3 ass  A.Iguodala = 19.9 pts 5.4 reb 4.8 ass A.Miller = 17.1 pts 4.0 reb 6.9 ass W.Green = 12.5 pts 2.5 reb 2.0 ass  97.5 pts 41.4 reb 22.3 ass 11.1 to 7.1 stl  96.6 pts 41.9 reb 20.1 ass 13.6 to 8.7 stl
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 05:26:10 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:11:32 » |
|
Torres#9
|
Kısaca söylemek gerekirse,Pistons için bu playoff'lar çok daha farklı olacak bence.Kadroları çok genişledi,X-Factor'lere sahipler artık,kimi zaman bunun eksikliğini yaşıyorlardı ama bu sene farklı.Bir Maxiell-bir Amir-bir Rodney ve şutlarını çok beğendiğim bir Jarvis bench için çok önemli oyuncular,oturmuş ilk beşi de düşünürsek Pistons'ın bu sene daha etkili bir etki bırakacağını düşünüyorum. :serihakkındayorumlarımıyaparımilerleyenzamanlardaşuançıkmamgerek:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 18:14:26 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Sixers Detroit i çok zorliyacak bencede hatta bir süpriz ile karşılaşırsak da şaşmayalım Sixers'ın oyun tarzı çok iyi gerçekden takım oyunu var adamlarda Detroit 4-3 Geçer..ama dediğim gibi bi süprizde olabilir Diye düşünmekdeyim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 18:27:06 » |
--
Ziyaretçi
|
Sixers, Pistons'tan 3 maç alsın cidden evde bikini giyer resmimi çeker foruma koyarım..
Gelelim işin play-off boyutuna;
Billups'ın, Miller'a karşı Sixers maçlarında üstün olan taraf olduğunu gördük..Miller pasif kalıyor Billups'a karşı..Sixers'ın bizi yendiği 2 maçı baz alanlara söyleyeceğim şey ise maç tarihlerine ve Pistons'ın durumuna baksınlar..Spurs maçı öncesi The Palace'da kaybettik onlara ki ertesi gün mesaj maçı Spurs maçı diye takım fazla kasmadı..
2. kaybettiğimiz maçta ise Saunders'ın rotasyon denemeleri yaptığını ki bu denemeler özellikle son maçlarda arttı görüyoruz..Play-off'ta tutup rotasyon denemeleri yapacak hali yok Pistons'ın..
Pistons'ın bu seride sıkı alan savunması yapacağını ve rakibi sürekli dış şutlara zorlayacağını düşünüyorum ki dış şutu zayıf Sixers'ında bocalaması muhtemel..The Palace'da maç falan vermez Pistons, Sixers 1 maç alır alırsa Pistons bu seride süpürebilir en kötü ihtimal 4-1 biter..
Sixers'ın ayrıca Pistons'a nazaran daha yıpranmış bir takım olduğunuda unutmamak lazım..Detroit son 10 maçtır ununu elemiş eleğini asmış bir vaziyette oynuyor..Benchinede bol bol süreler veriyor..Pistons keza bu dönemde Maxiell ve Rodney gibi oyuncuları nasıl kullanacağınıda daha iyi görmüş oldu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2008, 18:52:42 » |
|
Kq5
|
Bence pistons alır ama biraz zorlanabilir çünkü son zamanlarda iyi oynuyorlar her ne kadar cavs maçını şanssız kaybetmiş olsalar'da herhangi biri 2 0 öne geçer ve daha sonra 2 2 olur seri ama daha sonra pistons 4 2 alır bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2008, 18:57:56 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2008, 19:44:17 » |
|
TP
|
İkinci bikini olayı yaşanmaz inşallah.  (Ke'yi merak ettim şimdi  ) Normal sezonda 2 maç alabilmişlerdi bende playofflarda 1 maç verdim Sixers'a.Detroit yapacağı güzel bir alan savunmasıyla bu seriyi güle-oynaya geçer. Bu seride alan savunması dersi alabiliriz Pistons'tan. 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2008, 20:36:13 » |
|
sawash
|
Sixers zorlar kendi sahasında ve dışarda birer maç kazanır ama gerisine nefesi ve rotasyonu yetmez. Pistons için burda kaybedeceği her maç Finalde Boston tarafından onlara yol su elektrik olarak geri döndürülecektir 
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2008, 21:27:30 » |
|
Flash
|
Bir kere iş play-off oldu mu, bazı takımlar vardır.. Tavrı ve oyuncuları hemen değişir; Pistons.... Billups hem hücum hem savunma olarak normal sezonda ki kadar rahat takılmayacaktır. keza öyle Prince... Philadelphia nın ağır topları; Iguadala, Miller, Dalembert Miller; Stuckey, Billups, Affalo gibi standartın üstü savunmacı ve kendinden hızlı adamlara karşı normal sezon performansı gösteremez...O olmayınca Sixers organizasyonları yatar..Hadi ipleri Iguadala eline almak istedi diyelim; Prince ve hayes ikilisi başa bela... Hadi nispeten geçmiş yıllara göre zayıf Pistons pota altında; Dalembert'e oynamak isteyecekler diyelim...Bence Pistons sezon boyunca hep gardları sayesinde kazandı gibi gözükse de bu sene harika bir McDyess ve maxiell var..Yanına da zor anların adamı Rasheed i koyun; Dalembert bu üç isime bir maç belki üstünlük kor... Ben bu sebepler dolayısıyla 4-0 Detroit diyorum... Philadelphia nın hiç mi avantajı yok? VAR.. En büyük avantajlardan biri; kaybedecek bir şeyleri olmama piskolojisi.... Pistons bunu baskı altında tuttukça...Güle oynaya ikinci tura gider...Yani Boston atlanta karşısında, Orlando - Toronto karşısında belki zorlanır ama Detroitin kuması farklı beyler...Bence rakibi küçümsemez ve baskıyı hafifletmezse... Philadelphia neyin ısırdığını bile anlamaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2008, 21:29:07 Gönderen: Flash »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 12:11:58 » |
emturk61
NBA Oyuncusu
DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI
|
Pistons 4-2 gecer onlar kesınlıkle Playoff için yaratılmış bı takım...Sİxers ı cok sevıyorum ama ıkı mac almaları onlara yeterde artar bıle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 13:43:16 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kemal abi bikini muhabbeti yapmış Normal şartlarda Iverson'suz 76 ers'in playoff'a girmesi bile süpriz gelirdi bana ama Miller'dan sonra takımın tarzının,sisteminin olumlu bir şekilde değiştiğini görüyoruz.. Detroit 4-0 geçer demek isterdim ama,76 ers küçük görülecek bir takım olmaktan çıktı artık.. Playofflardaki hiçbir takımı küçümseyemeyiz zaten. Playoff'ta her takım bambaşka olur,76 ers 2 maç alır ama devamı gelmez.. 4-2 Detroit diyorum.. (Bu arada zaman ne çabuk geçiyor bu sezonda bitti )
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2008, 14:55:34 » |
|
Conrad IV
|
Miller pasif kalıyor Billups'a karşı.
Pistons'ın bu seride sıkı alan savunması yapacağını ve rakibi sürekli dış şutlara zorlayacağını düşünüyorum Bi tane de ben ekleyeyim,Sixers dış şutlardaki açığını hızlı hücumlardan maç başına 24.4 sayı elde ederek kapatmaya çalışan bi takımdı,Pistons ile oynadıkları maçlarda son maç haricinde bu alanda 10'un altında kaldılar. Ancak buna rağmen de 2 maç koparmayı da başardılar,normalde bunları tesadüften görürüm,göz önünde bulundurmam ancak bulundurmamı sağlayacak da bi etken var,o da Sixers'ta Lou,Carney,Young ve Green gibi adamların 4-5 maç susup,1 maç patlama yapıyor olması ki Sixers adına kazanılan 2 maçta da bunun bazı oyuncular tarafından (ilk maç Carney,ikincisinde Green&Lou ikilisi) gerçekleşmiş olması. Seri esnasında Sixers'ın Pistons'tan daha yorgun oluşu pek birşey farkettireceği kanısında değilim zaten turu geçme olasılığının yok denecek kadar az olduklarını da kendileri biliyorlar,seri için tahminim ilk üç maç için 1-0/2-0/2-1 şeklinde,4. maç için kararsızım ancak Sixers almaya daha yakın,almaları durumunda 4-2,kaybetmeleri durumunda ise 4-1 seri biter.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınHail to the forthcoming dynasty...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 14:00:31 » |
|
emintd21
|
Pistons derin bir bench'e oturmuş bir ilk beşe sahip ve play-offlarda vitesi arttıran bir takım. Hücum olarak da savunma olarak da çok üstünler. Billups ve Prience dış savunmanın dozunu arttırınca Sixersin işi iyice zorlaşacaktır.(dış şutlarının da kötü olduğu düşünülünce) 4-0 belki bir ihtimal 4-1 Pistons alır diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2008, 15:43:20 » |
|
delyvaldes
|
Pistons : Bu seri için fazla konuşmak istemiyorum.Mutlak favoriler maç keybetmeden yada bir maç kaybederek bu seriyi alırlar.Her alanda rakiplerinden kat ve kat üstünler bunu zorlanmadan göstericekler.
Sixers : Ellerindeki kadroya göre yaptıkları iş muhteşem ve fazlasını beklemek saçmalık olur karşılarındaki rakipi durdurmak için önce kendilerini aşmaları gerekiyor fakat bu aşma olayını sezon içinde bir kaç kez denediler ve başarılı oldular.Miller istediği beklendiği gibi oynayabilrise Sixers savaşmadan teslim olmaz ama düşük bir ihtimal olarak görüyorum..
Tahminim: Pistons : 4 Sixers : 0
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2008, 17:17:15 » |
|
MCGRaDYMaNia
|
benim tahminim Pistons bu seriyi süpürür: 4-0 açıkçası her ne kadar playoff ayrı bir mücadele gücüne sahip olsa da ben bu turda Pistons'ın kesinlikle yanıltmayacağını düşünüyorum. oyunun her alanında isteyen kabullenir isteyen kabullenmez Sixers'dan kat be kat daha üstünler. rakibin en etkili silahı Andre Iguodala. karşısında büyük ihtimalle Tayshaun. kilit  Andre Miller karşısında Chauncey Billups, kesinlikle ödün vermez. etkili olabilecek diğer isim Dalembert diyebilirim herhalde ona karşıda Pistons pota altından bahsetmeye gerek yoktur. Rasheed başta olmak üzere McDyess olsun Maxiell olsun nefes aldırmazlar. Hamilton'da artık üzerine düşeni fazlasıyla yapar ve Detroit bu seriyi süpürür...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2008, 11:52:55 » |
Endles_Rain
NBA Draft'ında
Endles_Rain
|
Pistons rahat alır hem ilk 5 leri var hemde bench den iyi katkı alan bir takım.Phi yi zaten Allah korusun hiç 3 lük atmayan bir takım ne yapıcaklarını bilmiyorum 4-0 detroit diyorum.
|
|
|
|
|
|
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
|
|
|
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2008, 22:25:51 » |
|
Nihat Emre
|
Phila'nın kazanmasını istiyorum ama istemekle olmuyor. Yine de mücadele edeceklerdir. İgoudala ve arkadaşlarının kaybedecek bir şeyleri yok, sezona Play-Off yapamaz deniyordu ama onlar başardılar. Detroit'in kaybedecek şeyleri var, bir kere beklentiler; çok daha yüksek.
Sezon içindeki maçlardan yola çıkmamalıyız. Saunders, rotasyon denemesi yaparak çıktığı maçı kaybetmiş, doğaldır. Ben Detroit'in Phila'nın sahasında 6. maçı alıp bir üst tura geçecektir diyorum.
4-2 Detroit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 18 Nisan 2008, 23:16:53 » |
|
Dağlar
|
Sixers, Pistons'tan 3 maç alsın cidden evde bikini giyer resmimi çeker foruma koyarım..
Dur bakalım, olası bir mucize durumunda bu lafı bir yere koyalım da  sonra düşünürüz. Tabii bunun olma ihtimali çok düşük ama olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2008, 23:22:24 » |
|
magic mania
|
Kemal abi çok taş yanlız söyliyim.  Detroit'in savunma konusu öne çıkacaktır.Philly'nin üçlük sorunu ortada ve şutlar girmedikçe Detroit içeri gömüldükçe gömülecektir.Serinin anahtarı burda.Philly maç almak istiyorsa o maçta şut ritmini yakalamalı,Detroit savunmasının içeri gömüldüğünde neler yapabileceğini Lakers-Detroit,Detroit-Spurs finallerinden hatırlıyorum da,aboww.. 4-1 Detroit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2008, 00:48:07 » |
|
NYK
|
Aavantaj - Dezavantaj sayıp,Philly takımını rezil etmeye hiç gerek yok.Pistons her açıdan üstün.
Sonuç
Pistons 4 - Philly 0
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2008, 02:20:23 » |
|
Kaan Mert
|
Detroit Pistons vs Philedelphia 76ers
Son beş yıldır Doğu’da konferans finallerine kalarak müthiş bir başarıya imza atan Detroit bu kez ilk turda Sixers önünde sahne alacak. Sixers ise Iverson’lu döneminden sonra ilk kez play-off’a kalma heyecanı içinde.
Doğu’nun en iyi kadrolarından birine sahip Detroit. Zaten şu konumda ilk beş,bench katkısı,tecrübe her şeyi ile ağır basmakta Sixers’a karşı. Geçtiğimiz yıllarda bench katkısı sınırlı derecede olan Pistons’ta bu yıl takıma katılan Hayes-Stuckey gibi isimlerin yanı sıra Maxiell ve Aflallo gibi isimlerin de parlaması ile güven verici bir basketbol oynuyorlar. Sixers’ın gömülü oyunu Detroit adına avantaj teşkil edecektir. Başta Billups ve Rip olmak üzere zaman zaman dışarıdan da verimli olan Sheed Sixers’ın canını fazlasıyla yakacaktır.
Sixers ise normal sezonun son iki ayını inanılmaz bir ivme ile oynadı. Bu takımın play-off başarısı bile alkışlanmalı bu sezon için. Taş gibi bir takım olmuş açıkçası Sixers ve herkes rolünü benimsemiş takımda. İlk beş olsun benchten gelen isimler olsun sahada en yüksek verim ile katkı verebilecek isimlere sahip Philedelphia. Tek eksikleri var dıştan hücum edememeleri. Korver’ın gidişi ile zaten ellerinde pek bir silah yokken bu neredeyse hiç’e inmiş konumda ve ekstra bir hamle ile de doldurmadılar Korver’ın yerini. Buna rağmen sezonun ikinci yarısı muazzam bir çıkış yakalayarak bu noktaya geldiler. Galibiyet koparabilirler mi bilinmez ancak Sixers bu yapısı ile gelecek sezon için taraftarına fazlası ile umut vermekte.
Tahmin = 4-1 Detroit
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
|