+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır
4-0 Pistons - 14 (23.3%)
4-1 Pistons - 14 (23.3%)
4-2 Pistons - 16 (26.7%)
4-3 Pistons - 7 (11.7%)
4-0 Sixers - 0 (0%)
4-1 Sixers - 0 (0%)
4-2 Sixers - 2 (3.3%)
4-3 Sixers - 7 (11.7%)
Toplam oy: 59

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Yukarı git
Konu: Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)  (Okunma Sayısı 2710 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2008, 12:42:10 »
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
*

NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons - Philadelphia 76ers

Detroit çok iyi bir benche sahip.Hem skorer hem de dirençli bir bench.Bu onları bir üst tura çıkarır.Ama Sheed ve Billups'ın kesin yeneriz diye çıkması.Rip ve Prince'e sıçrar.Bu sayede Philadelphia 1 maç alır.Sixers sezonun ortasındaki direncini sergileyebilirse 
bu 2 maça çıkablir.Ama şimdilik sonuç 4-1 gibi gözüküyor.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2008, 13:36:58 »
TMAC-26
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons - Philadelphia 76ers

ıverson suz buraya kadar gelmeleri bile benim için sürpriz olmuştu. bence detroıtı zorlamaları bile 2.sürpriz olur..
seri  4-0 veya 4-1 biter gibi gözüküyor..
« Yanıtla #22 : 21 Nisan 2008, 04:07:40 »
--
Ziyaretçi

Ynt: Detroit Pistons (0) - Philadelphia 76ers (1)

Play-Off'un İlk Sürprizi Sixers'tan/1-0

Play-off ilk turu mücadelelerinde gecenin sürprizini The Palace of Auburn Hills'de 22.076 kişinin izlediği maçta Philadelphia Sixers yaptı ve serinin favorisi Detroit Pistons'ı 90-86 mağlup ederek 1-0 öne geçti.

Pistons bu sonuçla birlikte saha avantajınıda bir nevi kaybederken Rasheed Wallace ve Jason Maxiell haricinde Pistons takım olarak döküldü.

Sixers 3. çeyrekle birlikte muhteşem bir dönüş yaparken savunmada Pistons'a nefes aldırmadı ve hücumda extra işlerle maçı aldı.

Sixers'ın 3. çeyrekte kazandığı ivmede Reggie Evans büyük etken olurken ilk devrede dökülen Miller&Iguodala ikilisi 3. çeyrekten itibaren kıpırdanınca zafer geldi.

Pistons'ta gecenin kazanmak isteyen 2 oyuncusundan biri olan Rasheed Wallace 24 sayı-9 ribaunt-7 blok yaparken, Jason Maxiell 12 sayı-11 ribaunt yaptı.

Chauncey Billups son dakikalarda çok kritik 3 serbest atış kaçırırken maçı 14 sayı-4 asistle tamamladı. Pistons'ın en kötü isimlerinden biri hatta birincisi olan Rip Hamilton 13 sayı-5 ribaunt-4 asist yaparken, bir diğer formsuz isim McDyess ise 6 sayı-6 ribaunt yaptı.

Savunmada Iguodala'yı kitleyen ancak 3. çeyrekle birlikte hücumda kaybolan Prince ise 12 sayı-6 ribaunt yaptı.

Sixers'ta benchten gelerek müthiş bir mücadele ortaya koyan Reggie Evans 11 sayı-14 ribaunt yaparken, Andre Miller 3. çeyrekten itibaren açıldı ve 20 sayı-6 asistle maçı tamamladı.

Andre Iguodala 16 sayı-9 ribaunt-8 asist yaparken, Willie Green 17 sayı ve Samuel Dalembert 5 sayı-10 ribant yaptı.

PHI (1-0)     22     16     25     27     90
DET (0-1)    27     24     19     16     86

-------------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #23 : 21 Nisan 2008, 04:14:49 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Maçın sonlarını izleyebildim ama benchten gelen Reggie Evans'ı alkışlamak lazım çünkü 76ers'i bir nevi o galibiyete taşımış oldu pistons son pozisyonları değerlendiremedi değerlendirse maçı uzatma hatta kazanma şansı bile vardı ama değerlendiremediler ama Rasheed Wallace'ı unutmamak lazım güzel bir performans ortaya koydu 7 blokla maçı bitirdi ama onada gerekli yardım gelmeyince 76ers maçı kazanmış oldu.
« Yanıtla #24 : 21 Nisan 2008, 04:22:57 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

güzel bir maç oldu 2 takımıda tebrik etmek lazım...

sezon içi yorumlarımda 76ers ten iyi bir süpriz beklediğimi hep dile getirmiştim,bu maç belki büyük süprizde 1 adım oldu sadece, gerçi detroit var karşılarında seri 4-1 de bitebilir:)
ama ben tahminimi 4-3 detroit alır şeklinde kullanmıştım, 76 ers in kolay bırakmıyacağı doğmuş içime.. ama hiç birşey belli değil burası nba ve karşıdaki takım detorit:)

r.evans ı 3. çeyrek izleyebildim harbi çok iyi katkı sağladı bençten... onun yanı sıra igoudala ve miller tutuk başladıkları maçta iyi bitirdiler...

ben detroitte maxiell,billups ve rasheed ı iyi buldum diğer oyuncular yok gibiydi sahada...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2008, 06:27:01 »
--
Ziyaretçi

Maçın kırılma anı;

İlk devre Miller'ı, Billups savundu...
2. Devrede ilahi bir dokunuş o da ne Miller'ı Rip savunuyor ve Billups'ı Green'e veriyor Saunders'ım canım bitanem..

Neyse maçın Pistons adına olumlu tek yanı Sheed ve Maxiell..Billups bu ikisinden sonra geliyor..Ki Billups öyle kritik zamanda öyle 3 serbest atış kaçırdı ki zaten o an bu maçı kaybedeceğimiz tescillendi..Mr Big Shot ve peş peşe 4 serbest atıştan sadece 1 isabet..

Yinede bu yenilgi çok fazla aldatmasın..Hamilton ve McDyess her maç böyle rezil yerlerde sürünen bir performans ortaya koymaz..Ki bu ikilinin kaçırdıklarının yapılan savunmayla alakası yok..Kendi kendilerini savundular..
« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2008, 11:42:02 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

bana kalırsa Pistons'ın kötü günlerinden birine denk gelmiş. yahu birçoğunun ortak kanısıydı Sixers 80 sayı barajını zor aşar Pistons karşısında diyorduk. yani şu tabloya bakınca Sheed daha ne yapsın? adam böyle bir performans verirken Rip ve Billups'ın bu denli dökülmeleri bir de tabii kenardan Saunders'in yine ufak ama can alıcı denilebilecek hataları tuttu maçı Sixers'a verdi. benimde düşüncem aynıdır. bu seri sadece 4-1'e uzadı. Pistons sadece kendi seyircisi önünde tur geçmek ve işin açıkçası biraz olaya heyecan katmak açısından böyle bir sürpriz yaptı...
« Yanıtla #27 : 21 Nisan 2008, 13:22:53 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

arada böyle kazalar olabilir. seri gitse gitse 4-2'ye gider. geçen sene de Denver ilk maçta Spurs'u at&t center'da yenmişti. o seri 4-1 oldu. aynı tarifeyi pistons da phila'ya uygular.

Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2008, 13:23:23 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu seride süpriz olacağını düşünüyorum ve ilk süprizi 76 ers yaptı zaten.. Detroit gene tecrübesiyle seriyi geçer ama böyle tutuk kalacakları günlerde olacaktır.. İzlemediğim için derinlemesine konuşamıyorum.. Süpriz oldu Detroit taraftarları için ama şaşırmadım..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2008, 13:55:55 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

benim içinde büyük süpriz oldu diyebilirim. Hani seri 2-0 veya 3-0 iken sixers maç alsa şaşırmazdım ama ilk maçı almaları ilginç oldu biraz.Ama Detroit büyük bir takım hatalarından dersler çıkarmasını biliyorlar çabucak toparlanıp seriyi 4-1 yada 4-2 bitirirler.

« Yanıtla #30 : 21 Nisan 2008, 14:49:58 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Detroit genelde laçkalığına böyle maçlar verebiliyor ama şu dakikadan sonra derlenip toparlanıp Sixers'ın fişini çekeceklerdir. Aksi olursa derim Detroit play-off havasında değil ama genelde yaşatmakta bu sürprizleri bize Pistons.

Maça gelecek olursak ilk devre Sixers o kadar kötü oynamış ki devre imdatlarına yetişmiş adeta.İlk devre sona ermese Pistons alır götürürmüş maçı o derece.Fakat ikinci yarı bambaşka bir Sixers vardı sanki sahada. Detroit'i The Place'da hemde sayıca geriden gelip yenmek kolay bir iş değil hele ki bu seviyede hele ki Sixers arzuladığı oyunun uzaında kalmasına rağmen. Sixers için önemli bir galibiyetti ancak devamını getirebilecekleri konusunda şüpheliyim. Sixers kazanmasına rağmen sos vermedi değil.Zira Detroitin hücum ribauntları bir play-off maçına göre fazlaca kaçar.3. maç serinin kaderini belirler ikinci maçta sonuç ne olursa olsun.Sixers avantaj elde etti ama rakip Detroit.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2008, 17:10:19 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

ben 1 maç alır diye düşünüyordum sixers o haklarınıda ilk maç ile kullandılar. pistons her türlü geçer bu turu tabi önemli olan dinç bir şekilde daha ilk turdan yorulmadan tur geçmek.
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2008, 20:31:23 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan saunders bir günde akıllı ol yapma maç içinde denyoluk ,yane herkezin görevi belli neden doğru gideni
dümdüz ediyorsun denyo angry Yane 76 res gaza basarsa detroit geçen seneki gibi ne oldunu anlamadan darma
duman olur neyse ikinci maçta aynı denyoluğu yaparsa saunders joe dumars kesin öldürür.

« Yanıtla #33 : 21 Nisan 2008, 21:09:09 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

iyi başlamadı aslında Sixers bi ara iyi fark yedi ama kendine geldi iyi maçdı ama gerçekden Sixers çok iyi bi TAKIM

« Yanıtla #34 : 21 Nisan 2008, 22:27:36 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Playoff'ların ilk maçlarındaki ilk sürprizi Sixers yaptı. Helal olsun valla öyle yada böyle.

Son anlarda Billups gibi üstdüzey serbest atıcının kritik serbest atışları kaçırması son noktayı koydu. Tabii bu bahane değil, maçın geneline bakmamız lazım.

Bu maç kaybedilmiş olabilir ama Pistons bu seriyi alacaktır. Geçen sene Dallas'ın yaptığı malaklığı Pistons yapmaz, yapamaz.
« Yanıtla #35 : 21 Nisan 2008, 22:29:21 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

No problem for Detroit ..

4-1 fikrim değişmedi.

« Yanıtla #36 : 21 Nisan 2008, 23:11:04 »
sergen69
NBA Draft'ında

I LOVE THIS GAME NBA

Üyelik Bilgileri

Bu maç detroit için zorlu bir maç olacak ilk maçta sixers pistons'u devirdi.İkinci maç ne olur bilmiyorum ama detroit maçı alması lazım kendi açısından gelelim serinin sonucu ne olura bence 4-3 pistons alır
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2008, 00:31:36 »
--
Ziyaretçi

Ne olursa olsun ister kaza olsun ister bu seriyi 4-1 alalım..Detroit takımı The Palace'da play-off ilk turunda hemde ilk maçı kaybedemez..Buna hakkı yok..Kendilerine gelsinler bir an önce..Özellikle sakatlığı olduğunu bildiğimiz Hamilton'ı devreye sokma aşkına kaç tane hücum yendi..3. çeyrek zaten sırf Hamilton ve McDyess'a destek çeyreği oldu..Gördük o çeyrekte neler oldu..İnşallah Hamilton ve McDyess serinin 2. maçında kendilerine yapılan bu jestlerin maç kaybetme pahasına verilen desteğin karşlığını takımı sırtlarında taşıyarak verirler..

DipNot;
Saunders'ın, Billups'ı neden Miller'dan alıp Green'e verme gereği duyduğunu çözebilene aşk olsun..Ha Green bir ara baya etkili oldu sonra Billups ona gidince sustu ancak Green tek başına süreklilik arz edecek bir oyuncu değildi..Hamilton'ı çıkartıp Hayes'i alabilirdi..Hayes'de iyi savunmacıdır..Green'i o savunabilirdi ki Miller'ın karşısında yine Billups kalsın..Miller'ı Billups'ın tutmadığı her an Sixers maça ortak olur..
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2008, 01:54:22 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Kazada olsa böyle ucu ucuna, dağınık hücum düzeni ile olmadı....Saunders takımına güvenerek akıllı ama onları bazı uzun serilerde serbest bırakarak da riskli hamleler yaptı...
O devreye girsin bu takımla bütünleşsin derken, Billups ve MC-D oyundan soğumuş göründü açıkcası...

Detroit alır...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #39 : 23 Nisan 2008, 15:15:30 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

seriyi 76ers'ın alması çok zor.çünkü detroit gerçekten çok sağlam bi takım.ilk maçı kaybetmiş olabilirler ama detroit bu seriyi kimselere kaptırmaz.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv