+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır
4-0 Pistons - 14 (23.3%)
4-1 Pistons - 14 (23.3%)
4-2 Pistons - 16 (26.7%)
4-3 Pistons - 7 (11.7%)
4-0 Sixers - 0 (0%)
4-1 Sixers - 0 (0%)
4-2 Sixers - 2 (3.3%)
4-3 Sixers - 7 (11.7%)
Toplam oy: 59

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
Konu: Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)  (Okunma Sayısı 2728 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 23 Nisan 2008, 18:49:39 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons (0) - Philadelphia 76ers (1)

Phila ilk maçı alarak seriyi Detroit'in 4-1 alacağını garanti etmiştir bence. Detroit yine nasılsa yeneriz havasında abuk subuk işler yapmış ilk maçta ancak şimdi akılları başlarına gelmiştir. Vites küçültmeden 4 maç oynayacaklar ve Phila'nın karşılarında durması çok zor görünüyor. Bu nedenle bu maçı kesin alıcaktır Detroit. Alamazlarsa nolur, gerçekten ilginç bi seri olabilir Cheesy
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #41 : 24 Nisan 2008, 01:26:10 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons (0) - Philadelphia 76ers (1)

I will be disappointed if the Pistons don't win the next four games by an average of 20 points.

Ben de Detroit sempatimi bırakırım...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #42 : 24 Nisan 2008, 05:23:31 »
--
Ziyaretçi

Bad Boys Geri Döndü (88-105)

Bad Boys Geri Döndü

Play-off ilk turu serinin ilk maçında Philadelphia Sixers karşısında sürpriz bir yenilgi alan Detroit Pistons, Palace of Auburn Hills'de 22.000 taraftarının önünde 2. maçı 105-88'le farklı kazandı ve seride durumu 1-1 yaptı.

İlk çeyreğe iyi başlayan Pistons özellikle Prince'in gerek savunmada gerekse hücumda gösterdiği gayretle bu çeyreği 25-18 önde kapatırken Rasheed Wallace'da, Prince gibi etkili bir performans ortaya koydu bu bölümde.

Sixers'ta maçın başlarında şut kaçırma yarışına girilirken Andre Iguodala, Prince karşısında kımıldayamadı.

Sixers'ta bu bölümde Andre Miller takımını ayakta tutmaya çalışırken Pistons takım halinde ritme girmeye başlayınca 2. çeyrek 28-18, devre ise 53-36 Pistons lehine bitti.

İlk devrede suskun olan Billups'ın devreye girmesi ve Rip Hamilton'ın sorumluluğu üzerine almasıyla birlikte Pistons, Sixers'a geri dönüş şansı vermezken McDyess'ta bu bölümlerde aktif bir maç çıkarttı.

3. çeyreği Pistons 31-26 ile geçerken son çeyrekte artık her iki takımda benchine süreler vermeye başladı ve maçı Pistons farkllı kazanarak seride durumu 1-1 yapmış oldu.

Richard Hamilton 20 sayı-7 asist-7 ribauntla takımının en etkili ismi olurken maçın gizli kahramanı Tayshaun Prince 16 sayı-4 ribaunt-3 asist yaptı.

Antonio McDyess 16 sayı-12 ribauntla oynarken, Rasheed Wallace 16 sayı-7 ribaunt, Chauncey Billups 9 sayı-6 asist-4 ribaunt ve benchten gelen Rodney Stuckey 12 sayı-4 asist yaptı.

Sixers'ta Andre Miller 14 sayı-3 asistle oynarken, 1-9 şut isabetinde kalan Andre Iguodala 4 sayı-4 asistte kaldı.

Samuel Dalembert 1-6 şut isabeti ile 3 sayı-7 ribaunt yaparken, Willie Green 2-8 şut isabeti ile 6 sayıda kaldı. Benchten gelen Louis Williams 17 sayı ve Reggie Evans 13 sayı-11 ribaunt yaptı.

Serinin 3 ve 4. maçı Philadelphia'da oynanacak.

PHI (1-1)     18     18     26     26     88
DET (1-1)    25     28     31     21     105

--------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #43 : 24 Nisan 2008, 15:22:25 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Detroit Pistons (1) - Philadelphia 76ers (1)

Sonunda Detroit'te başladı Play-Off'lara .. Yalnız tüm seriler içinde 2-0 olmayan tek seri bu.Bu da değişik bi detay.

Detroit iki geceki öncekinden farklı bir şekilde oynamadı aslında Sixers'lı oyuncularda bi rahatlama bi maçımızı aldık işimizi gördük havası vardı adeta. Yani Detroit'in ekstradan bir şey yapmasına gerek bile kalmadı kazanmak için.Rakip savunma yapamadı.Detroit ne kadar kaçırsa o kadar off ribaunt aldı. Biraz da savunmasıyla daha ilk yarıdan bitirdi Sixers'ın işini.
 Serideki iki maç şimdi Phila'da ancak Sixers bu şekilde oynamaya devam ederse işleri hiçte kolay olmayacak.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #44 : 24 Nisan 2008, 15:30:08 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bu maçta Pistons takım halinde oynadı bir çok oyuncu çift haneli rakama ulaştı yani iyi başladıkları maçın sonunu getirdiler miller takımını ayakta tutmaya çalışsada pistons ritmini yakalamıştı durdurması çok zordu sixers evindeki maçlara iyi hazırlanmalı.
« Yanıtla #45 : 24 Nisan 2008, 19:15:02 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Maç için belki de söylenecek tek şey, Detroit'in kazanma zorunluluğu olması ve kazandığıdır. Kaybetmeleri ölüm olurdu, ve bunun bilinciyle oynadılar.

İlk maçta hücumda zorlanmıştı Pistons, bu sefer McDyess ve Hamilton'ın ilk maçın aksine yüksek yüzdeyle oynamaları nedeniyle hücumda bir problem yaşanmadı...

« Yanıtla #46 : 24 Nisan 2008, 20:02:05 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Full katkı ve saunders ın denyoluk yapmaması maçı getirmiş ki c -billz in bu kadar etkisiz oynadığı bir maçta rahat
kazanmalarıda gayet leziz neyse bundan sora seriyi vermez detroit saunders denyoluk yapmazsa

« Yanıtla #47 : 24 Nisan 2008, 23:04:23 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bad Boys özüne döndü. Savunmayı dayayınca ne Iguodala ne de diğerleri birşey üretebildi. Andre Miller yine çabaladı ama zor yani Pistons karşısında her maç öyle oynayamazsın. Seri 1-1 oldu ve Pistons hakimiyetiyle bitecektir. Sixers şapkadan bir galibiyet daha çıkarabilir ama...
« Yanıtla #48 : 25 Nisan 2008, 22:18:49 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

bundan sonra maç filan vermememiz lazım ilk maç bir kazaydı ancak sonraki maç phila yı savunmamızla ezdik ıguodala sadece 4 sayıda kaldı artık fire vermeden 4-1 geçeriz

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #49 : 25 Nisan 2008, 22:21:45 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Sixers'ın seriye asılabilmesi için bu geceki maç oldukça kritik.Bu maçı kaybetmeleri durumunda seri adına umutlarıda bir bakıma kaybolacak bence. Önümüzdeki iki maç Phila'da ancak şu maçı Detroit alırsa Sixers 4. maça büyük bi moral bozukluğu ile çıkar.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #50 : 26 Nisan 2008, 04:59:06 »
--
Ziyaretçi

Sixers'tan Gövde Gösterisi (75-95)

Sixers'tan Gövde Gösterisi (2-1)

Wachovia Center'da Detroit Pistons'ı konuk eden Philadelphia Sixers baştan sona üstün oynadığı maçta Pistons'ı ezdi geçti ve maçı 95-75 kazanarak seride durumu 2-1 yaptı.

Maçın 3. çeyreğinde Pistons'ı parkelerden silen müthiş bir savunma ve organize hücumlarla basketbol dersi veren Sixers'ta Samuel Dalembert ve Andre Miller ikilisi şov yaptı.

Pistons'ta ise Rip Hamilton ve Tayshaun Prince'in çabaları sonuç vermezken takımın diğer oyuncuları tel tel döküldü.

Samuel Dalembert 22 sayı-16 ribauntla oynarken, Andre Miller 21 sayı-6 ribaunt-3 asist yaptı.

Andre Iguodala 10 sayı-6 asist yaparken Prince karşısında yine zorlandı ve 6 top kaybıyla maçı tamamladı. Thaddeus Young 10 sayı ve benchten gelen Reggie Evans 9 sayı-5 ribaunt yaptı.

Pistons'ta Richard Hamilton 23 sayı-6 ribaunt yaparken, Tayshaun Prince 18 sayı-4 asist yaptı.

Chauncey Billups 11 sayı-4 asist-4 ribaunt yaparken, Wallace ve McDyess ikilisi sadece 2'şer sayı attı. Benchten gelen Rodney Stuckey ise 6 sayı-5 asistle oynadı.

DET (1-2)     20     20     15     20     75
PHI (2-1)    20     24     26     25     95

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #51 : 26 Nisan 2008, 05:05:30 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Detroit Pistons (1) - Philadelphia 76ers (2)

Şahsen Doğu Finali'nde Boston ile oynayacağınız serşye dek yıpranmadan geleceğinize inanıyordum ama Philly müthiş kapak koydu bana.Zaten yaşlı olan kadro daha da zorlanacak.

Anlayamadığım durum,Pistons hücumunun bu kadar az atması değil,Philly gibi hücumu son derece kısıtlı bir takımdan nasıl olup da bu kadar sayı yemiş olduğu.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #52 : 26 Nisan 2008, 05:11:28 »
--
Ziyaretçi

Yani Salih'e bir ek yapayım hücumu kısıtlı Sixers'ta hücum gücü olan Iguodala, Prince karşısında ezilmesine rağmen Sixers bunu yapıyor..3 maçtır Iguodala'yı kitledi Prince ve hücumda da verimli..Ben bu play-off'ta ondan korkarken adam en istikrarlı oyuncu çıktı..

Rasheed inanılmaz kötüydü..McDyess keza öyle..Billups geceden kalma gibi bir halde isteksiz durgun vs vs.. Ya futbol olsa diyecem ki aşırı yükleme yapılmış..Ki böyle bir ihtimal olsa dahi Saunders bu tip şeyleri sevmez..Saunders'ıda çözmek zor..Her zaman deli gibi inat ettiği alan savunmasından bu seride sıkça vazgeçmesi insana kafayı yedirtiyor..
« Yanıtla #53 : 26 Nisan 2008, 05:47:49 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Maçı izleyemedim ama Çok Kritik bi galibiyet aldılar Murat kosova McDyess'in Burnunun kırıldığını sölediydi..

« Yanıtla #54 : 26 Nisan 2008, 11:32:10 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

yav ne olmuş bu seriye böle sabah kalktığımda inanamadım ben bu serinin boston'ın atlanta'yı elemesinden çok daha kolay görüyodum detroit için philadelphia beni baya etkiledi bide genç kadro varmış ellerinde ıverson'ın gitmesinden sonra meyveleri toplamaya biraz erken başladılar sanki ben bikaç yıl daha pişer demiştim onlara
detroit ise bu 2 mağlubiyete rağmen bence seride hala favori onlar ama biraz gözümde küçüldüler yada ben çok büyüttüm öle harika ilk 5'e böyle güzel bench olur anca die ama hepsi fos çıkmasın
« Yanıtla #55 : 26 Nisan 2008, 12:11:28 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Detroit li arkadaslar sakin korkmayin Cheesy tur sizin hala phila nin tecrübesiz bi kadrosu var en kötü detroit 4-3 alir diyorum ama 4. mac cok cok önemli eger seri 3-1 olursa iste o zaman korkabilirsiniz nbatr de slayer bickli bi arkadas vardi okudugm yazilarinda o kadar nba finalinden emin konusuyodu ki artik ona bi ders olmustur bu

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #56 : 26 Nisan 2008, 12:18:10 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Detroit bu seriyi rahat geçerim diye düşünüyordu ama zorlanıyorlar. 2-1 oldu seri ve 2-2 ye getirmek için kendilerini daha fazla yoracaklar.. Daha ilk turdan yaşlı bir takım olarak yorulurlar helede 7 maça uzarsa 2.turda Detroit'in işi dahada zor tabi turu geçebilirlerse..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #57 : 26 Nisan 2008, 12:31:19 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

ben bu serinin boston'ın atlanta'yı elemesinden çok daha kolay görüyodum detroit için

Belli ki hiç izlememişsin filedelfiya'yı regular season da.
Kazandıkları(farklarla) maçların hiç biri tesadüf değil... Çok aklı başında ve ne yapacaklarını bilri bir şekilde oynuyorlar.

Pistons'ı sürdükleri 23 top kaybı ile geçtiler bu maçta.Pistons organize olamadı 76ers'e karşı.hareketli ve boğucu bir savunma anlayışı...
Pas trafiğini de iyi yapamayınca(ki bunu en iyi yapıp da boş pozisyon bulma da çok iyiler) maç gitti.

Ayrıca içeriyi kapatmada ki sıkıntılar ve Sheed'in statik oyunu, Pistons'a eksi olarak yansıdı...
« Yanıtla #58 : 26 Nisan 2008, 12:34:49 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

play-offlarda beni en çok şaşırtan durum...detroit ztn ilk maçta yenilmiş nası kayıtsız kallırda bi tane daha maç verebilir anlayamıorum...böyle giderse biran önce toparlayamazsa kendini işi zor baya.....langirt22 ye de katılıorum slayer gerçekten çok emin konuşşuo.....
« Yanıtla #59 : 26 Nisan 2008, 14:16:44 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Gerçekten Philadelphia'nın arzusu, Pistons ında bıkkın oyunu beni ve tahminlerimi yerin dibine gömdü..Helal olsun...İşte erkeklerle çocuklar burada ayrılıyor..Öyle sezonda 59 galibiyet alıp, güçlü takım triplerine sokulmakla olmuyr..4-0 ile güvendiğim Pistons berbat bir oyun ile 2-1 geride....Billups kayıp

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Detroit Pistons (4) - Philadelphia 76ers (2)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv