« : 13 Ekim 2008, 18:57:11 » |
ufukcan
Yeni Üye
|
Herkese merhabalar ,
Uzunca bir süredir siteyi takip etmeme rağmen fırsat bulup da foruma katılamadım. Yazılanları sürekli takip etmeye çalışıyorum ama. Arkadaşlar benim özellikle Digiturk üyesi arkadaşlardan bir ricam olacak. Biliyorsunuz bu sene NBA TV Digiturk 75. kanala eklendi fakat ne yazık ki çok saçma bir uygulama ile EN AZ SİNEMA PAKETİ üyesi olmanız gerekiyor seyredebilmek için. Daha alt paketlerde seyredemiyorsunuz. Ben bir süredir bu saçma uygulamanın değişmesi için çaba gösteriyorum. En son bu sabah telefonda görüştüm ve bana söylenenlerden şu sonuca varmış bulunuyorum. Tek kişinin istemesiyle böyle bir değişiklik yapmayacaklar ama daha fazla talep olursa diğer alt paketlere de eklenebilir. Sizden ricam destek@digiturk.com.tr mail adresine bu konu ile ilgili tepkilerimizi gösteren mailler atalım veya 02124737373 numaralı telefonu arayıp şikayetimizi dile getirelim. Eminim sonuca ulaşacağız ve NBA TV çok daha fazla kişi tarafından seyredebilecek. Birlikten kuvvet doğar benim yanımda olacağınıza inanıyorum.
Her konuda tepkimizi dile geti(ebil)memiz gerektiğine inanıyorum. Hakkımızı ancak bu şekilde arayabiliriz.
Ufukcan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2008, 19:11:51 » |
|
Prestij
|
Ben aslen Mersinliyim ama şu anda Urfa'nın Suruç ilçesinde öğretmenlik yapıyorum ve sizlerin de bildiği gibi buralarda kablolu tv yok, ilk atandığımda ne yapacağım, nba'yi nasıl izleyeceğim diye düşünürken Digiturk'ün yeniden nba tv yi kanalları arasına aldığını öğrendim, ancak Ufukcan arkadaşımın da söylediği gibi aldığımız paketin en az sinema paketi olması gerekiyor ve o paket de aylık 47.5 ytl. Kablolu tv ye aylık 7 ytl verirken şimdi digiturke aylık 48 ytl vermek enayilik gibime geliyor, bu yüzden bir olmalıyız arkadaşlar, tepkimizi göstermeliyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2008, 20:04:09 » |
selOcan
NBA Draft'ında
|
evet bizde digitürk olmasına rağmen nba tv açılmıyor paketlere baktığımda saçma olmasına sinema paketi içinde ve 48 ytl kesinlikle birlikte olmalıyız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2008, 22:16:57 » |
ufukcan
Yeni Üye
|
Arkadaşlar dediğim gibi bu durumdan eminim çok şikayetçi olanlar vardır ama birşeyler yapmak gerekir ve tepkimizi mail veya telefon yoluyla dile getirmeliyiz. Ben inanın bir kaç aydır uğraşıyorum, sizlerin de katkınızla amacımıza ulaşacağız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2008, 14:44:07 » |
ufukcan
Yeni Üye
|
Arkadaşlar bu konu ile ilgili her hangi bir girişimde bulunan olursa lütfen bizleri de haberdar etsin. Malinize mutlaka size geri dönmelerini istediğinizi belirtin çünkü bütün mailler okunuyor ve değerlendiriliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2008, 23:04:03 » |
|
Prestij
|
Arkadaşlar az önce ntvspor da gezerken, bir okur attığı şu mesajda, digiturk'ün 9.90 lık paketine üye olduğunu ve tbl'i izlediğini söylüyordu. Forumda digiturk 9.90 lık pakete üye olan arkadaş var mı? varsa izleyebiliyor mu maçları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2008, 15:33:19 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
Arkadaşlar az önce ntvspor da gezerken, bir okur attığı şu mesajda, digiturk'ün 9.90 lık paketine üye olduğunu ve tbl'i izlediğini söylüyordu. Forumda digiturk 9.90 lık pakete üye olan arkadaş var mı? varsa izleyebiliyor mu maçları.
Ancak bazıları da 80 falan diyo aynı yerde hatta biri sordu nasıl izliyon falan birşeyler dedi bakalım ne olacak bari tsl için alınan pakette olsa alırsak izleyebilelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2008, 18:37:12 » |
harry
Yeni Üye
|
artık yeni miami hakında bir yazı yazsanız birde her takımın ayrı sayfası olacak demiştiniz de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2008, 10:10:19 » |
|
AoGVinsanity
|
artık yeni miami hakında bir yazı yazsanız birde her takımın ayrı sayfası olacak demiştiniz de...
Miami hakkında yeni yazı Sezon başlayınca gelecek, zaten anasayfada Off-Season değerlendirmesi var. O dediğin her takımı ayrı sayfa olayı da en yakın zamanda olacak.. Merak etme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2008, 12:15:47 » |
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
Ancak bazıları da 80 falan diyo aynı yerde hatta biri sordu nasıl izliyon falan birşeyler dedi bakalım ne olacak bari tsl için alınan pakette olsa alırsak izleyebilelim arkadaslar bn dıgıturk e uyeyım.. fakat bnde yok ne spormax war nede dıger kanallar war. 9.90 oldugunu hıc sanmıyorum. aylık 47,00 ytl oduyorum. TBL ızlemek ıcın paketımı degıstırmem gerekıyor. arkadasımda bnm gıbı dıgıturke uyeydı. paketını degıstırdı. oldu sımdı ızleyebılıyor. fakat aylık 52,00 ytl yada 56,00 ytl verıyor suan. bnde oyle yapcam. o pakete gecıcem. baska caresı yok... 9,90 da spormax ın oldugunu sanmıyorum...o zman kımse dıger paketlerı almaz. dumduz 9,90 lık dıgıturk abonesı olurdu. sacmalık yanı bu... en az spor paketı uyesı olmak gerekıyor... onada aylık en az 52,00 yada 56,00 ytl odenıyor.. ayrıca skyturk te her hafta 1 macı canlı verıcekmıs TBL de. gecen hafta dacka gs macını verdı.. bılgınıze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 21 Ekim 2008, 14:34:44 » |
Mj23OnuR
NBA Draft'ında
|
nba tv artık türksata geçsin ve herkes izliyebilsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2008, 00:02:13 » |
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
arkadaslar mınımum ekonomık paket abonesı olmak gerekıyormus. ve sezon boyunca dıgıturkten yayınlanıcak olan butun macları sıfresız ızleyebılırmış. ayrıca skyturkte sezon boyunca maclar verıcekmıs. 2 sene boyunca boyle olcakmıs. bılgınıze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2008, 11:48:31 » |
|
safak26
|
internet sitesinden baktığımda minumum spor paketi üyesi olmak gerekiyormuş...yani aylık 77.80 den(Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın) diger paketlerde nba tv yayını yok
|
|
|
|
|
|
Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlerin yarınları değil mi?
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Ekim 2008, 13:19:02 » |
|
Prestij
|
internet sitesinden baktığımda minumum spor paketi üyesi olmak gerekiyormuş...yani aylık 77.80 den(Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın) diger paketlerde nba tv yayını yok sinema paketinde var nba tv en az, bu pakette aylık 48 milyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 29 Ekim 2008, 12:11:24 » |
|
AoGVinsanity
|
Anlamadığım nokta o kadar NBA'i seven, takip eden insan var. Bunun için özel bir paket yapamıyorlar!
Türk Telekom nasıl reklam döndürüyordu. Adamlarda zeka yok ki? Yapacaksın NBA için özel bir paket, bak nasıl satış yapıyorsun..
Ama adamlar düşünemiyor, dikkate de almıyolar pek. İşleri güçleri para olmuş.. Sonra internet üzerinden yayın yapan siteleri kapamaya uğraşırlar peh..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 11 Kasım 2008, 16:57:46 » |
|
_53_LaZraİl_53_
|
ben digi üyesiyim fakat extradaan spormazx açık deil napmam lazım ücretsiz için
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!
|
|
|
« Yanıtla #16 : 14 Kasım 2008, 18:17:32 » |
|
safak26
|
NBA Tv artık Türksat Kablo Tv C 05 bandındaymış,bilginize
|
|
|
|
|
|
Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlerin yarınları değil mi?
|
|
|
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2008, 12:07:40 » |
|
_53_LaZraİl_53_
|
Nba Tv ve Spormax sonradan eklendi Digiturk'e ve ben Eko-spor üyesiyim fakat açmak için yeterli değilmiş, bari biraz mail atalım. Arkadaşlar destek lütfen.(Digitürk'ünüz olmasa da biz kardeşleriniz için mail atın.)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!
|
|
|
« Yanıtla #18 : 20 Aralık 2008, 13:32:15 » |
seninbey
Yeni Üye
|
inşallah d-smartıda olur!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 26 Aralık 2008, 21:05:04 » |
numanbilal
Yeni Üye
|
nba in izlenmemesi için ellerinden geleni yapıyolar gibi,devamlı bi sorun çıkarıyorlar adamlar,allah bunları perişan etsinde kurtulalım artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2008, 01:13:27 » |
cm987
NBA Draft'ında
|
selam arkadaşlar..ben de aynı sorundan muzdariptim ve nba tv için sadece digitürk abonesiyim Saçma bi şeklde sinema paketi hemde :S salak salak filmler için para weriorum..ama nba ancak bu şeklde izleyebiliyoruz malesef..kablo tv yoksa eğer :S
ya ekonomik pakete koy yadaspora bu ne böyle ne saçmalık anlayamadım..
benim fikrim şu ; ortak bir mail yazılsın herkes bu maili kopyalayıp digitürke yollasın tek tek bu adamlar ciddiye almıor bizi..bn kaç kez şikayet ettim!!! adamlar tam bir çakal..
tbl ile ilgili olarak arkadaşlar : maç saatinde spormax kanalı şifresiz oluyor ve hangi pakkette olrsanız olun maçları izleyebiliyorsunz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 13 Şubat 2009, 20:41:23 » |
berkx9
NBA Draft'ında
|
spormax te tbl zaten şifresiz ama nba tv yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2009, 03:41:50 » |
|
aiguodala
|
Ben burdaki oluşumdan habersiz, kendilerine bir mail attım. Sağolsunlar döndüler, ama dönmeseler daha iyiydi. Bir bayan aradı, Nba tv ile ilgili bize bir mail göndermişsiniz dedi, evet dedim, şikayetiniz bize ulaştı ama şu anda paket böyle bişey yapamıyoruz dedi kapattı. Ben bu durumu hiç sormadan 11,90 lık pakete üye oldum, zaten 999 kanal içinde toplasan 20-30 kanal açık yukarı aşşağı giderken 30 kanalda bir kanala rastlarsan dua et. Ne koparsak kardır mantığı ile bu yolda gidiyorlar merak etmeyin yakında futbol ihalesinide kaybederlerse zaten cine 5 gibi batıp giderler. Benim tavsiyem ne olursa olsun lütfen ve lütfen Nba Tv izlemek için yüksek ücretli paketlere abone olmayın, bunlara her ay o parayı vermektense 4mbit internet ve Nba League Pass alın, böylece istediğiniz maçı izlemiş olursunuz, hemde koyarım fiyatı isteyen izler istemeyen defolur gider mantığına pirim yaptırmamış olursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|