+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Doğu Konferansı -Genel-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Doğu Konferansı -Genel-  (Okunma Sayısı 1110 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Kasım 2007, 18:05:47 »
--
Ziyaretçi

Doğu Konferansı -Genel-

Atlanta Hawks, Boston Celtics, Charlotte Bobcats, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Miami Heat, Milwaukee Bucks, New Jersey Nets, New York Knicks, Orlando Magic, Philadelphia 76ers, Toronto Raptors, Washington Wizards
------------------------------------------------------------------------------------------

Doğu Konferansı'nda Normal Sezon analizlerinin, play-off öncesi tartışmaların ve Konferans ile ilgili yorumların yapılacağı topic.

« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2008, 20:49:55 »
alfonso13
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Doğu Konferansı -Genel-

Ben bu bölümde Boston Celtics'in Doğuya getirdiği heyecandan biraz bahsetmek istiyorum. Boston Celtics NBA'de en çok şampiyon olan takım. Ancak sonyıllarda yaşadıkları keskin düşüş bunun bir şaka olduğunu akıllara getiriyordu. Ve bu halleride onların mazisine hiç yakışmıyordu. Boston yazın öyle iki takas yaptıki bu takaslar Boston Celtics'i bir anda kağıt üzerinde en dipten alıp zirveye ortak etti.  Ve bunuda zaten şu anda ligde gerçekleştiğini görüyoruz.  Üstelik bu iki transferi Ray Allen ve K. Garnett olunca bunun gayet normal olduğu anlaşılıyor. Boston Celtics'in Batı'dan bu iki önemli oyuncu alması Doğu'daki rekabeti gerçekten zirveye çıkardı. Ve iyikide bu transferleri yaptılar yoksa Doğu'daki rekabet gittikçe kötüleşiyordu. Ve Boston bu transferleri yaptığı için saol Boston ligde başarıla... Smiley
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2008, 20:51:37 Gönderen: alfonso13 » Logged
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2008, 12:08:37 »
berkay19
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bana herzaman doğu konferansı kötü takımları olan (pistonsla boston hariç)sadece çok iyi oyuncuları olan bir lig gibi gözüküyor örnek cleveland cavaliers adamlar LeBron James olmasa maç kazanamayacak
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2008, 23:42:28 »
Lebron James Koray
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

o konuda haklısın berkay ama Lebron James gibi bi doğa üstü yetenekleri var yani zaten bi ara sakatlanmıştı ve clevelan 6 maç falan kaybetmişti 6 da 0 yaparak ama bu sene ilgauskas ve geçen senenin sürprizi daniel gibson iyi gidiolar son 3-4 maçtır hughes ta kendine gelmeye başladı eski hughes olma yolunda adımlar atmaya başladı ve varejao sakatlandı ama oyuna girer girmez oyunun kaderini deiştirebilen bi oyuncu pota altında ve savunmada çetkili özellikle yaptırdığı hücüm fuallerle gooden biraz zayıf kalıo gibime gelio benim ve birde damon jones var her an çıkıp 3lük atabilecek bir skorer ve iyi bir şutör...bana kalırsa cleveland ın tek eksiği iyi bir guard gerisi zaten takır takır işler bana kalırsa gönlümden geçen isim jason kidd düşük ihtimal ama olursa cleveland çok iyi bir takım olur...saygılar by KRY
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2008, 19:10:48 »
loser_nba
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Doğu konferansına renk katacak şeylerin diğer takımlardan da gelmesi gerekir !! 1-2 takım bu konferansa renk katmıyor
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2008, 11:22:34 »
NovA_2223
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

boston bu sene cok güçlü bir dönüş yaptı kevin garnetin savunması ray allenin iyi ve etkili hücumlarıyla yeniden ayaga kalkıp kendi bir şampiyon takım olarak öne çıkardı ama ilerki senelerde ne olucagını bilemem
Dwight HOWARD #12Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Dwight HOWARD #12
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2008, 13:27:42 »
cavaliers_23
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

doğu konferansının şampiyonu şüpesiz ya boston yada detroittt belki playofflarda clevland geçen seneki gibi bir sürpriz yapar ve finallere kalırr
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2008, 16:40:54 »
Cherek
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

genelde herkez detroit-boston dıyor kısmen katılıyorum ama aradan cleveland ın cıkabılılecegını sanıyorum ozellıkle takaslardan sonra ıyı bır kadroları olustu superstarlarıda var..bnce cleveland konferans fınalıne cıkarsa sasırmamak gerekır!
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2008, 03:39:39 »
sLeveN_kLevereR
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

benim takımım orlando play off  şekillendi artık ve büyük ihtimal wizardsl a oynuycaz ki doğuda ki eşleşmelerin  en çekişmeli olanı herşeyin olabileceği bir eşleşme  yanlız 8 . sıradaki atlanta biby takasından sonra fena  takım olmadı hani ortalık baya  baya karışık  pistons   ve  Cavaliers bence  eşleşmelerin şanslı  takımları geçen seneki gibi bir doğu finali olabilir...
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Doğu Konferansı -Genel-

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv