+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Doğu:134 Batı:128

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: 2008 All Star Maçını kim kazanır ?
Doğu - 49 (60.5%)
Batı - 32 (39.5%)
Toplam oy: 80

Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14   Yukarı git
Konu: Doğu:134 Batı:128  (Okunma Sayısı 7945 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #240 : 18 Şubat 2008, 12:17:08 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Doğu:134 Batı:128

Formalar maç dışında çok şık görünüyor. Hatta bunu maç öncesi belirtmiştim. Ancak maçta maçın içine eden unsur oldu.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
NBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #241 : 18 Şubat 2008, 12:53:06 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

LBJ gene topa çok hükmetti ama böyle MVP olsun gelsin canımı yesin yav...Kidd i de özlemişiz..Neden all-stara Kidd in istendiği belli oldu...D.Wade arap atı gibi sonradan açıldı....

Kidd-Howard-Lebron üçlüsü beni koltuğuma kitledi şahsen.....
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 13:48:34 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #242 : 18 Şubat 2008, 12:57:20 »
gfbli34
NBA Draft'ında

şampiyon boston

Üyelik Bilgileri

doğuyu tebrik ederim yendiği için batıyada naptın sen derim?inanamıyorum
« Yanıtla #243 : 18 Şubat 2008, 13:13:30 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Th3STaT'dan daha iyi bir oyun bekliyordum desem yalan olmaz heralde..Gerçi sadece ben değil bir çok NBA severlerinin beklediği gibi Stat'ın daha iyi bir oyun çıkarması lazımdı..
Ama yine de Anthony ve Roy ile birlikte 18 sayı'da Batı'nın liderliğini paylaşması da beni sevindirdi..Batı'da top,Doğu'daki gibi tek yönden gitmedi,hep takım içinde döndü o yüzden takım sayı liderleri de 20'i geçemedi,geriye kalan sayılar takım genelinde dağıldı.

.Amare,dişini az daha sıksa Mvp'ye kadar uzanırdı onun yolu aslında böyle birşeyi beklemiyor değildim,keşke olsa geçen sene de kaçırdı ama bu sene daha fazla şans vermiştim fakat gelecek sene de daha fazla şansın eline geçceğinden eminim..Bu geri de kaldı bekleyelim bakalım 2009'u Wink
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #244 : 18 Şubat 2008, 13:44:26 »
The_Dunker
Rookie
**

Pistons!!

Üyelik Bilgileri

Çok güzel maç oldu..aslında maç hakkında yazılcak çok şey var..Maç ile ilgili bir yazı yazdım 3 sayfa..

Maçta Batı uzunları Duncan Ve Yao berbat oynadı..sonlarda biraz duncan düzeldi yanında da harika bir amare vardı..fark kapandı ama Batı Coach'u ısrarla Melo'yu kenarda tuttu(C.Paul skor olarak yetşsin diye..?!!)Bu da onların sonu oldu..İş bitirme konusunda usta olan Lebron sahneye çıktı..Bir de Wade'in basket faul'u olunca maçı Doğu aldı..

Maç öncesi Lebron yine eskisi gibi yaparmı diye endişeleniyordum Lebron harika oynadı..Hem oynadı hem oynattı..D.Howard'la ikisi coştular..2 sene öncekinden çok daha haketti bu sene
« Yanıtla #245 : 18 Şubat 2008, 13:46:00 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

All-Starı merakla bekliyorsun aylarca konuşuyorsun...üç gün izliyorsun...Heyecanlanıyorsun..Beynin melatolin ve adrenalin salgılıyor Cheesy Ve bir den biri bitince boşlukta hissediyorsun ben öyle oldum şahsen......Bu All-Star güzeldi yani.....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #246 : 18 Şubat 2008, 15:45:06 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

All-Starı merakla bekliyorsun aylarca konuşuyorsun...üç gün izliyorsun...Heyecanlanıyorsun..Beynin melatolin ve adrenalin salgılıyor Cheesy Ve bir den biri bitince boşlukta hissediyorsun ben öyle oldum şahsen......Bu All-Star güzeldi yani.....

Walla şuan aynı boşluğu bende yaşıyorum sanki yaz tatili bittide okul açıldı gibi bişey oldum keşke hergün All-Star heycanı olsa  cheesy bu soğuk hava şartlarında çok iyi oldu aslında sanki kimseye başka seçenek bırakmadı izlemekten başka öyle bir hava vardı gerçi smaç yarışması olmasa çok vasat bir hafta sonu olcaktı benim için ama o kadarda olsun artık napalım  smiley

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #247 : 18 Şubat 2008, 15:49:22 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bence sönük bir maç oldu.Anlayamadığım bir uyuşukluk vardı oyuncularda.Tribünlerin de benzer bir havada olduğunu söylemek yanlış olmaz.Tabi seyirciyi oyuna çekecek olan da oyuncular ama hani pozitif elektrik veremedi bence seyirci.

Jordan dışında bir all-star maçında triple-double yapan var mı arkadaşalar? Bir bilen bize de anlatsın.

Not : Flash,hormonlarda yanlışlık var  grin

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #248 : 18 Şubat 2008, 15:56:59 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Walla bende M.Jordan dışında yok diyebiliyorum

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #249 : 18 Şubat 2008, 17:37:42 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

MJ dışında TD yapan yok.....Hormonlar yanlış farkındayım Cheesy .....Ama All-Sta rheyecanı ile ortaya karışık salğıladık Cheesy

@NYK uyuşukluğu farkettim bende ama genede dediğim üçlü bizi biraz olsun ayakta tuttu....Uyuşukluk sebebi Jazz olabilir Cheesy O kadar çok çalındı ki Ninni etkisi yarattı Cheesy ....Şaka bir yana müzikal şölen gibi oldu....İyi idi....

2007 ve 2008 all-star lar 2005-2006 nın sıkıcı izini sildi galiba....

« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 17:39:40 Gönderen: Flash » Logged

« Yanıtla #250 : 18 Şubat 2008, 17:49:49 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Aslında iki sevmediğim kısım vardı bu sene biri kadro tercihi bana göre çok kötüydü ikincisi çaylaklar maçındaki 3'lükler oyun zevkine etti bide melo'nun az oynaması pek hoşuma gitmedi smaç yarışmasıda olmasa ne renk katıcaktı bilmiyorum ama genel bakılırsa olarak son geçen seneden daha iyi geçti diyebilirim(Çaylak maçı haric)

Bu arada millet hala oy kullanıyo  grin grin grin

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #251 : 18 Şubat 2008, 19:21:12 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla kalkamadım yalan sölemiyim ama bloglarda okuduklarım ve lbj nin one man show yapması
maçın ne derece sıkıcı oldunu göstergesi yane bugün lig radyoda 12 inci adam programına bir vatandaş bağlandı kendisi amerika da yaşıyormuş adamın sölediğini aynen aktarıyorum yorum
sizin '' Nba amerika da eskisi gibi popüler değil hatta all star maçının özetini izledim ama sıkıcı
geldi ,zaten nba artık bir dünya organizasyonu amerikalılar önemli maçlar haricinde takip etmiyorlar
artık maçları '' o zaman ya amerikalılar da sorun var yada biz aştık onları huh

« Yanıtla #252 : 18 Şubat 2008, 19:27:06 »
berkay19
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bu senede alıştığımız gibi doğu mavi  batıda kırmızı giyseydi formalar all-star için kötüydü maçtada en çok dikkatimi çekenlerden biri brandon royun(sanırım ilk all-starı)18 sayı atması sonuçta ilk all-starı iyi oynadı
« Yanıtla #253 : 18 Şubat 2008, 20:30:37 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Valla Roy -biraz da Byron Scott'un fazla süreler vermesiyle- ilk All-Star maçına rağmen,gayet olgun göründü ve bu olgunluğu 18 sayı ile süsledi..Valla maç,uyutucu gibiydi..Öyleki LeBron ve Dwgiht'ın 2-3 hareketi var ki onlar izlenmeye değer diye düşünüyorum..

« Yanıtla #254 : 18 Şubat 2008, 20:37:23 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

valla ikinci tom chambers vakasını yaşıyorduk az kalsın grin yedeğin yedeği olarak all star olan ray ray az kalsın mvp oluyodu bende dahil olmak üzere birçok arkadaş butler yerine neden hedo yok şeklinde yorumlar yaptık ancak maçtan sonra sözün bittiği yerdeyiz ray ray olmasa doğu bu maçı alamazdı lebron ise 2006 nın tam tersine evrim geçirmiş şekilde oynadı (takımı için) neredeyse td yapacaktı ama olmadı mvp ödülünüde haketti ve 2006 dan sonraki kötü imajını silmiş oldu son yıllardaki kötü maçlardan sonra bu all star bence çok zevkliydi. batı tarafında ise sadece bir noktaya temas edicem 21 dakikada 18 sayı 7 rib yapan carmelo son çeyrek resmen sabote edildi ve oynatılmadı ilk kez all star olan roy dan çok daha fazla oynamayı hak ettiğini düşünüyorum belkide maçı vermelerinin sebebi oldu

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #255 : 18 Şubat 2008, 21:31:45 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Sene boyunca bekler durursun.
3 gece boyunca uykundan olursun.
O 3 gece sonunda herşey bitmiş olunca da büyük bir boşlukta kalırsın.
İleriye baktığında aynı heyecanı tam bir yıl sonra yaşayacağını düşününce burkulursun.

İşte aynen bu duygular sardı beni. 

Şiir gibi oldu tongue
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 21:33:20 Gönderen: Dağlar » Logged

« Yanıtla #256 : 18 Şubat 2008, 21:33:18 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Böyle sıkıcı bir maç için umutlanmaya değmez yahu.Anca bir gece uykusuz kalın benden tavsiye oda Cumartesi gecesi.Ayrı bir renk oluyor diye.Son iki hatta üç senedir All-Star maçında hayır yok.
« Yanıtla #257 : 18 Şubat 2008, 22:26:21 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Böyle sıkıcı bir maç için umutlanmaya değmez yahu.Anca bir gece uykusuz kalın benden tavsiye oda Cumartesi gecesi.Ayrı bir renk oluyor diye.Son iki hatta üç senedir All-Star maçında hayır yok.

T mac ın panyaya çarptırıp smaç vurduğu senenin üstüne tanımam sorası sarmıyor beni ....

« Yanıtla #258 : 18 Şubat 2008, 22:31:16 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

T mac ın panyaya çarptırıp smaç vurduğu senenin üstüne tanımam sorası sarmıyor beni ....

O sene bir de 2003 senesi yani Jordan'ın jübile maçı bir nevii. O yıldan sonra kabak tadi verdi.

« Yanıtla #259 : 18 Şubat 2008, 22:56:11 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Favori All-Star senesi benim için 2003'tü ne kadar batı almış olsada o çekişme o görsellik izlemeye değerdi bence Jordan'nın kritik zamandaki fadeaway'ide o maçın imzası olmuştu
bir 3 uzatma gerçekten çok iyidi bide o sene maçı izliyenlerin yazısı ekrana yansıtılıyodu ilginç  renk katan yorumlar oluyod hatta türkiyeden yorum yazan bile olmuştu bu son 3 senedir hiç görmedim gerçi çokta gerekli bişey değil ama biraz renk katıyo işte Smiley

Birde 2003 slam dunkı oda güzeldi gerçi bu senekide bir harika geçti ama o sene ilginç yanı Jordan cömert puanlar vermiş olması  grin

Gerçi verilmicek gibide değildi

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv