+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Doğu:134 Batı:128

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: 2008 All Star Maçını kim kazanır ?
Doğu - 49 (60.5%)
Batı - 32 (39.5%)
Toplam oy: 80

Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Yukarı git
Konu: Doğu:134 Batı:128  (Okunma Sayısı 7372 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 18 Şubat 2008, 04:58:42 »
--
Ziyaretçi

Ynt: 2008 All Star Doğu-Batı Maçı

Walla kendini kasmadığı zaman böyle oynadığı zaman insan  keyif alıyor onu seyrederken..LBJ bu gece cidden süper..Howard zaten insan değil  grin Roy da Roy  grin
« Yanıtla #221 : 18 Şubat 2008, 05:00:07 »
SmEaGoL
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

seyirciler ot gibi ya
« Yanıtla #222 : 18 Şubat 2008, 05:06:15 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Valla bir kaç garip üçlük dışında canımı sıkan bir şey olmadı...Gayet eğlenceli...LBJ'se değinmek gerekirse oynaması gerektiği gibi oynuyor...

Boozer için bişiler söylemek istiyorum ama Kaan Kural oyuna girerken söylüceğini söyledi anımsatmaya gerek duymuyorum  cool  grin

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #223 : 18 Şubat 2008, 05:07:19 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets Arena'yı ilk defa full görüyorzu değil mi grin
 James gerçekten MVP olmak için 40-50 sayı atmak yerine adam gibi basketbol oynamayı tercih ediyor.Triple'a da daha ilk yarıdan göz kırptı.Byük bir sürpriz olmazsa da yapacaktır.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #224 : 18 Şubat 2008, 05:09:05 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

seyirciler ot gibi ya

Seyirciler olmasa iyice sonuk geçicek maç

Tavır koymaları iişe yaradı

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #225 : 18 Şubat 2008, 05:58:33 »
--
Ziyaretçi

Son çeyreği bekliyorlarmış  tongue Şaka maka baya bi heyecanlı olmaya başladı maç..
Doğu alacak tabi ..
« Yanıtla #226 : 18 Şubat 2008, 06:07:02 »
--
Ziyaretçi

Ray Allen azdı yaw  grin
Walla Roy Roy da iyi maç çıkartıyor ama Ray Ray bu maçı bize getirecek  grin
« Yanıtla #227 : 18 Şubat 2008, 06:15:45 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Dwyane Wade neler yaptı öyle son dakikada.Müthiş bir drive ve arkasından gelen harika bir turnike ve savunmada Dirk'e nefis bir blok.Doğu kazandı helal olsun.Ray Allen'da şaka maka 27 mi attı ne yaptı :S

« Yanıtla #228 : 18 Şubat 2008, 06:24:37 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Valla Ray Allen maçı getirdi Wade sond akikadaki oyununu Allah'tan tüm bölüme yansıtmadı ,osaman batının işi zor olabilirdi.Süreler konusunda batıda bir sorun oluştu.Benim bildiğim Melo yarın öbür gün konuşur Cheesy

Come Back Boozer!

« Yanıtla #229 : 18 Şubat 2008, 06:26:59 »
--
Ziyaretçi

Ynt: Doğu:134 Batı:128

Doğu, Batı'yı Devirdi

NBA All Star 2008 şölenin son halkası olan Doğu-Batı maçı nefesleri keserken muhteşem maçı Doğu 134-128 kazandı. Özellikle son çeyrek nefesleri keserken maça LeBron James damgasını vurdu.

16.271 biletli seyircinin izlediği maçta Doğu ilk 3 çeyrekte ipleri elinden bırakmazken, Batı'nın son çeyrekteki hamlesi ise yetmedi.

Maçın son anlarda ise James&Wade ikilisi attığı kritik sayılarla maçı bitirirken, Ray Allen'da attığı kritik üçlüklerle Doğu'ya hayat verdi.

James 27 sayı-9 asist-8 ribaunt'la müthiş bir maç çıkartırken, Wade 14 sayı-4 ribaunt, Howard 16 sayı-9 ribaunt, Bosh 14 sayı-7 ribaunt, Pierce 10 sayı-4 ribaunt ve Rip Hamilton 9 sayı-2 asist yaptı.

Batı'da ise Anthony 18 sayı-7 ribaunt yaparken, Iverson 7 sayı-6 asist, Roy 18 sayı-9 ribaunt-5 asist, Paul 16 sayı-14 asist ve Boozer 14 sayı-10 ribaunt yaptı.

-----------------------------------------------

All Star/MVP Kral James 

NBA All Star 2008 Doğu-Batı maçına damgasını vuran isim ise oynadığı oyunla LeBron James olurken, Kral All Star'da MVP ödülünün sahibi oldu.

2006 All Star'ında aldığı MVP ödülü eleştiri oklarının hedefi olan James, bu gece ise oynadığı oyunla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanırken MVP olmayıda sonuna kadar haketti.

James maçı 12-22 şut isabetiyle 27 sayı-9 ribaunt-8 asist'le tamamladı.
------------------------------------------------
NBATR/KE
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 06:33:20 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #230 : 18 Şubat 2008, 06:45:54 »
sinneryasin
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ya wade niye boyle yapiyor anlamiyorum.. az gayretli olsa saat kurup onun icin kalktim bu mu yani?.. James ise bildigimiz gibi kendini yırttı yine. ben olsam ray allen ' a verirdim Mvp ' yi bide aciklanmadan hemen kürsüye cikti ayip ya görmemişligin bu kadari da fazla..
« Yanıtla #231 : 18 Şubat 2008, 06:50:06 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Çıkmayacak mı oyuncuların arasından ödül açıklanınca heyy sen gel seni seçtik mi diyecekler.Bu her zaman böyle kim alacaksa teşekür konuşması yapılırken Stern'in yanında duruyor ve ödülünü alıyor.

« Yanıtla #232 : 18 Şubat 2008, 06:56:52 »
--
Ziyaretçi

Maç gibi maç oldu benim açımdan..Özellikle son çeyreğin sonları baya baya iyiydi..İki takımda organize olma çabası içersindeydi..Neyse sonuçta ben keyif aldım..Herkesin görüşü kendine.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler..Kral James'i yerden yere vurduk ettik 2006'da..Hatta o yıldan sonra belli kesim bunların içine bende dahil adamı sevemedik gitti..Ön yargılı baktık vs vs. Ancak bu maçta James'in MVP olma adına kendisini kastığını düşünmüyorum..Çıktı adam gibi oyununu oynadı ve ödülüde sonuna kadar haketti.

Doğu Coachu Rivers, All Star Coachluğu nasıl olur adeta ders verdi..Bir Coach bu kadar mükemmel dersine çalışabilir ve ancak bu kadar adil olabilirdi..Helal olsun Rivers..Cidden alkışları hakediyor..Aynı şeyleri Batı kanadı için malesef söyleyemiyorum..
« Yanıtla #233 : 18 Şubat 2008, 07:04:06 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Özellikle ilk üç çeyreği Osman Sakallıoğlu'nun anlatımı formalarda renk cümbüşü vs gibi sebeplerin eklenmesiyle beinm için zehir gibi oldu.Son çeyrek skorunda kapanmaya başlamasıyla cidden adam akıllı zevk aldım maçtan.

Batı Dirk ve Roy ve PauL'un çabalarıyla bir anda öne forlayınca dedim maç gidiyor ama Ray Allen geldi 3 üçlük arka arkaya soktu ve üstünlüğü tekrar Doğu'ya geçirdi.Ardından James ve Wade- ki özellikle Wade'in oyunlarına hayran kaldım son 1 dakika- tecrübeleriyle maçı kazandırdı.

Byron Scott Melo'yu oynatmadı maçta.Özellikle oyunusu PasuL'a fazlasıyla yer verirken - hatta Roy'a hatta Dirk'e ve hatta diğer yedeklere - Melo'yu kenarda tutması garipti.Tabi Denver'lı AI ve Melo'nun yan yana olduğu dakikalarda Batı'nın  eli kolu bağlanıyor ama bu yine de kötü bir anıydı onun için.

Roy harika bir performans sergiledi.İlk All-Star maçı olmasına karşın ne heyecan vardı nede başka birşey.Çıktı oyununu oynadı iyi de bir yararlılık puanı tutturdu.Helal olsun.

Maçın en güzel hareketleri kuşkusuz son anlardaki James'in smacı ve Amre'nin Howard'ın üstünden vurduğu nefis smaçtı.Bunun dışında ilk yarıda James-Kidd-howard üçlüsünün aley-oup'ları da harikaydı.Yine Wade son dakikada döktürdü.Özellikle bloğu kopardı beni.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 07:06:18 Gönderen: Kaan Mert » Logged

« Yanıtla #234 : 18 Şubat 2008, 07:17:03 »
--
Ziyaretçi

Byron Scott, All Star'Da 2. Isiah Thomas vakası olarak tarihe geçecek  grin
Yani Melo'yu ki halk oyuyla ilk 5 olmuş bir adamı diğerlerinden az oynatmak saçmalık..Neyse zaten eleştiri oklarına hedef olacağı aşikar özellikle Denver basını durmaz..
« Yanıtla #235 : 18 Şubat 2008, 10:43:53 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

ilk çeyrek her allstarda olduğu gibi savunmasız buna rağmen yine de bol bol top kayıplarıyla geçti. bu çeyrekte yoksa güzel olmayacak mı diye baya endişelendim.

ama sonra kidd-lebron-howard üçlüsünün yaptıkları bir anda maça bağladı geri beni. ilk çeyrek doğu farkı açmıştı. o fark son çeyreğe kadar korundu zaten. son çeyrek de iyi ki izledik yahu dedirtti maç. son çeyrek müthişti hakkaten.

wade adamım ya. 21 dakika oyunda kaldı, bu süre için gayet iyi oynadı bence. kaan kural saçmaladı bir ara. wade'in yüzü gülmüyormuş da carmelo ile arasında geçen diyalog sayesinde kendine gelmiş, ona dua etsinmiş. ya bi git kaan. kaan'a rağmen iyiydi. hele son dakikadaki basket faulü ve ardından bence asıl maçı koparan hareket olan nowitzki'ye yaptığı blok yerimden fırlattı, aferin ulan sana. kaan da akıllı olsun akıllı! grin

lebron bence de iyiydi, gerçi bir ara -3. çeyrekti sanırım- kontrolden çıkıyor mu dedim, hatta küfürler etmeye başladım derken kidd sonra toparladı bence kidd olmasaydı gene 2006'ya dönebilirdi, ama bu oyunuyla hak etti mvpliği sonuna kadar. yalnız kidd ile baya içli dışlılar, bunu gördük. aynı takımda forma giymeyi çok istiyorlardı, olabileseymiş nasıl etkili olabileceklerini de gördük.

rivers howard ve lebron'a 30 dakika verdi sonra kidd 25 dakika aldı, gerisi 21'ler düzeyinde aldı. bence wade felan az oynadı. ama bunun suçu kesinlikle koçta değildi. kadroyu seçenlerdeydi. butler yerine bile guard seçilince bir yığın guard doldu, onlara da adil olarak süre vermek zorundaydı ve bunu yaptı.

scott ise sınıfta kaldı allstar maçında. cp3 fena oynamadı ama bu kadar da kolanılmaz ki. roy batıda en çok dakika alan oyuncuydu, yuh artık.

ama genel itibariyle beğenmedim yani ilk 3 çeyrekte diyelim. zaman zaman güzel hareketler vardı. fakat son çeyrek; bu maçı, son senelerin en iyi allstar maçı haline dönüştürdü bence. sonuç olarak güzel bir hafta sonuydu. carter felan yokken nasıl olacak diyenler vardı. onların kuşkuları da yersiz çıktı bence.
« Yanıtla #236 : 18 Şubat 2008, 11:22:45 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Güzel maçtı, Kobe'nin smaçlarına hasret kaldık ama sağlık olsun. Batı'da Melo ve AI'ın daha fazla oynaası gerektiği fikrine kesinlikle katılıyorum. Herneyse kimin yendiği önemli dğeil keyifli geçti güzel maçtı.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #237 : 18 Şubat 2008, 11:23:57 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bence gecenin rezaleti takımların formalarıydı.Böyle bir anlayış olamaz ya Doğu'nun arkası ile batı'Nın ön tarafı beyaz.Resmen gecenin bi vakti bize beyin fırtınası yaptırıyorlar takımları ayırt edebilmemiz için.

« Yanıtla #238 : 18 Şubat 2008, 11:54:33 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Yao Cheesy... Cok oynamıs..Uyuya kalıp izleyemedim.Lanet uyku hırr Cheesy
« Yanıtla #239 : 18 Şubat 2008, 11:56:28 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

ya beyler wade'in nowitzki'ye koyduğu bloğu arıyorum da bulamadım bir türlü. top 10'a felan da koymamışlar, bulan felan olursa bi link koyarsa çok makbule geçer.
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Doğu:134 Batı:128

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv