« Yanıtla #200 : 10 Şubat 2008, 23:18:33 » |
|
Mustafa
|
oyy oyyy rasheed wallace olmuş all-star... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #201 : 10 Şubat 2008, 23:30:24 » |
|
lordapo
|
Ulan insan hidayet i seçerdi ama lobide etkiliyor neyse kemal gözün aydın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #202 : 11 Şubat 2008, 21:31:44 » |
imhotep
Yeni Üye
|
batı taraftarıyım fakat doğu yenebilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #203 : 12 Şubat 2008, 00:44:54 » |
|
Can Çetin
|
Anasayfada hararetli bir tartışma var daha yeni konulmasına rağmen...
Bana kalırsa Sheed'in bu sene seçilmese de olurdu,geçen senelere oranla..Mevki ile seçilmiyorsa Sheed Forvet,Hedo'da forvet...Ee bu nedir?O zaman oy kullanırken NBA yönetimi 5'e ayırsın;PG,SG,SF,PF,C diye...Bu tartışmalar da bir son bulsun...Hatırlayacaksınız Baron'da PG olduğu için seçilememişti,Roy'un (SG olduğundan) arkasında kalmıştı...Bu saçmalık bitmeli,ayarlasınlar çok mu zor koskoca NBA yönetimi yapamıyor mu bu işi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #204 : 12 Şubat 2008, 01:13:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #205 : 12 Şubat 2008, 07:51:51 » |
--
Ziyaretçi
|
Sheed maç seçen bir adam; Yani seçtiği maçlarda müthiş oynadığını biliyoruz ancak bana Detroit'den 3. kişiyi seç deseler Prince'i derdim Sheed'i değil.Hak edip etmediği konusunda yorum yapmadım..Sadece bir Pistons fanı olarak elbette 3 oyuncumuzun orda olması beni mutlu ediyor..
Bunu Sheed seçildiği zamanda söyledim..Yani ben çıkıp bir Detroit'li olarak evet Sheed hak etti falan demem..Ancak olaya şöyle bakmak lazım bu iyimser açı; Uzun dengesi kurma adına Sheed seçildi.. Ha yok bunla alakalı değil de lobisel ise Dumars'a bravo o zaman..Ama Sheed'in de seçtiği maçlarda herkesle kafa kafaya mücadele ettiğini es geçmeyelim..Yani bir yerden vururken hakkını yemeyelim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #206 : 12 Şubat 2008, 14:35:45 » |
|
Mustafa
|
rasheed' hakediyor mu haketmiyor mu söylemeyeceğim ama doc rivers'ın garnett'in girmemesini duyunca iki tane uzunla kaldığı için rasheed gelmiştir diye düşünüyorum..aslında bi marion daha iyi giderdi ya neyse, butler'ın yetişememe oranıda yüksek gibi bu seferde ray allen'ı alırlar, gönlümüz hedo ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #207 : 12 Şubat 2008, 17:07:50 » |
t-macfly
Yeni Üye
|
baron davis'in olmaması büyük hayal kırıklığı doğu da kidd in ilk 5 cıkması avantaj sağlar ancak belli olmaz sonuçta all star
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #208 : 13 Şubat 2008, 15:08:25 » |
ibrahim furkan
NBA Draft'ında
|
bence maçı batı kazanır kobe mvp olur bu arada maç cumartesiyi pazara bağlayan gece duyduğuma göre 03:00 başlıyacakmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #209 : 13 Şubat 2008, 18:15:28 » |
|
Suns Fan
|
bu arada maç cumartesiyi pazara bağlayan gece duyduğuma göre 03:00 başlıyacakmış
Yanlış duymuşsun. Pazartesi sabahı olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #210 : 13 Şubat 2008, 18:54:00 » |
|
berkay19
|
iverson son partta t-mac'i geçerek ilk beşe girmiş...batı'nın kadrosu yine güçlü, şampiyonluğa yakınlar  pardon hangi şampiyonluğa  all-star dışında bu alemin şampiyonu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #211 : 14 Şubat 2008, 21:12:41 » |
|
Mustafa
|
kobe'siz all-star'da çekilmez be, doğu'yu mu tutsam ne yapsam  benim bildiğim kobe ölsede oynar ama du bakalım neler olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #212 : 15 Şubat 2008, 13:55:43 » |
canugur67
NBA Oyuncusu
Forever I Love ATLANTA
|
ben hep dğuyu desteklerim bu sende doğuyu destekliyorum doğu bu sene all star da cok güçlü yine batı karmasını dağıtacaktır diye düşünüyrum
|
|
|
|
|
|
atlanta forever 
|
|
|
« Yanıtla #213 : 17 Şubat 2008, 09:06:08 » |
|
Kaan Mert
|
Sakat olan Garnett yerine Toronto'dan Chris Bosh yarınki maçta ilk beş başlayacakmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #214 : 18 Şubat 2008, 03:52:33 » |
|
asdede
|
başladı maç  yalnız formalar pek olmamış yav, çok karışık gözüküyor... howard dün kaldığı yerden devam ediyor zıplamaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #215 : 18 Şubat 2008, 04:17:04 » |
--
Ziyaretçi
|
Howard = Yeni Shaq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #216 : 18 Şubat 2008, 04:51:34 » |
|
TP
|
Kidd-Lebron-Howard ornanizasyonu müthişti gerçekten...Kidd'e son kez doğuda oynuyor galiba...Howard'ın Yao'nun üstünden vurduğu smac mükemmeldi...Maç ortada valla kimin alacagı kestirlemez.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #217 : 18 Şubat 2008, 04:52:56 » |
|
Beliar
|
Maçı merak ettim belki iyi olur diye fakat umduğumu bulamadım. Maç için çok eğlenceli,çok heyecanlı,taraftar manyak diyen var mı?  Önceden en azından kobe vardı o da yok allstarda anca manchild şova yönelik davranıyor gerisi boş(bana göre tabi tartışma olsun istemem  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #218 : 18 Şubat 2008, 04:54:26 » |
--
Ziyaretçi
|
LeBron James müthiş oynuyor..Hakkını vermek lazım MVP olur Doğu kazanırsa..O olamazsa Howard olur ancak James böyle devam ederse bileğinin hakkıyla MVP olacak...
Neyse tartışma olmasın benim için iyi bir maç oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #219 : 18 Şubat 2008, 04:57:27 » |
|
SmEaGoL
|
LeBron James müthiş oynuyor..Hakkını vermek lazım MVP olur Doğu kazanırsa..O olamazsa Howard olur ancak James böyle devam ederse bileğinin hakkıyla MVP olacak...
Neyse tartışma olmasın benim için iyi bir maç oluyor..
bencil oynamayınca neler olduğunu kendisi de görmüştür sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|